Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar kusura bakmayın işler yoğun olunca yazamadım...
zaten yazmam için kilo vermem gerekıyordu onu yapmamsım maaleseff . aynı kılomda duruyorum

kızlar çok özledim topiği ben artık işyerinden giremiyorum telefondan da çok zor oluyor artık böle kaçamak öğlenleri giricem
kilom aynı değişemedi bu aralar giremeyince topiğe koptum d.günleride arka arkaya cenazelerde arka arkaya oldu iyice kaçtı
özledim ya sizleri

Çaba gösteren herkesi tebrik ediyorum. İyiniyetlim, elline emeğine sağlık, teşekkürler canım.

Kızlar kaldığımız yerden devam.

Yulaf kepeği yasak canım

Geçmiş olsun canım

teşekkür ederim canım babam varis ameliyatı olacak onun için gün almaya gittik
haziranın sonunda

doğum günün kutlu olsun çok iyi gözüküyorsun

Gecmis olsun canım.

Leylakım baban iyidir umarım..

Kilon için de üzülme bu haftayı iyi değerlendir gene verirsin nasıl olsa

teşekkürler kızlar
iyiniyetlim seninde eline sağlık listenin yüz karası olarak yazıyorum
aslında herkes kaçamak yapıyor ben yapınca sonuç ortada bugün moralim bozuk benim

rumuzapadıya
gecen hafta:70.3
bu hafta:69.0
spor:hemen hemen hergun yuruyus
6lı rakamları gördün papişim

işte yeni pantolonum ve benEki Görüntüle 429700
nasıl kızlar
çok güzel yakışmış güle güle giy canım

İyi niyetlim ellerine sağlık,Çaba gösteren herkesi kutlarım,durmak yok yola devam çok yada az vermek önemli değil önemli olan yoldan sapmamak.

canım listeçok güzel olmuş ellerine sağlık önümüzdeki hafta inşallah daha fazla gitmiş olur kilolar

öğlen yemeğim
1 kase ezogelin çorba
1 tavuk but kızarmış
1 tabak salata
1 kase yoğurt
6-7 tane papaz eriği

sabahtan omega 3 de içtim 2 tane bende başladım bir haftadır kızlar daha birşey farketmedim ama bakalım bugün sporda yok dün çok ev işi yaptım kızımla oynadım yorgunum biraz havada kapalı olunca böyle oluyor hep

Kızlar hepimize iyi haftalar olsun ben bugün sabah regl oldum kilom aynı kaldı ne aldım ne verdim regli bitiminde vermiş olmayı umut ediyorum bunun dışında cana hocanın son kitabını aldım önceki kitaptaki bilgilerin yanı sıra hangi mevsimde ne yenmeli ve bir sürü güzel sağlıklı yemek tarifi mevcut henüz hepsini okumadım ama kütüphanemde sürekli duracak bir kitabım daha oldu

tekrar herkese bol leptinli neşe dolu bir hafta diliyorum sevgiler..

hepinizi tebrik ediyorum kızlar inş bende listeye girerimde o kupalardan kaldırırım

selam kızlar

İş yoğunluğundan giremiyorum, karataya da bu ara yarım yamalak uyuyorum, ama en kısa sürede toparlanacağım. Listedeki herkesi de tebrik ediyorum, ben yetişemedim, zaten +300 grdayım
Hepinizi çok öpüyorum ..

işte yeni pantolonum ve benEki Görüntüle 429700
nasıl kızlar

canım ellerine sağlık herkesi çok tebrik ediyorummm

bizde seni özledik kaç gel arada

İyi niyetlim ellerine sağlık,Çaba gösteren herkesi kutlarım,durmak yok yola devam çok yada az vermek önemli değil önemli olan yoldan sapmamak.
bişey değil canım tebrik ediyorum güzel gidiyosun
bugün canım sıkkın yaaa.atamalar için başvurular başladı.eşime baskı yapmamak için konuşmuyorum ama içim içimi de yiyiyo...öffff.......neyse gidiyim yürüyeyim bari:100::100::100:
yürü leylakım canımm hayırlısı olsun canım benim
bişi değil emelcim.. Cicin çok yakışmış inşallah canım
hepinizi tebrik ediyorum kızlar inş bende listeye girerimde o kupalardan kaldırırım
bekliyoruz seni de o zaman
iyiniyetlim elin esağlık liste için tesekürler yerim oynamasada
bişey değil canımm
canım ellerine sağlık herkesi çok tebrik ediyorummm

bizde seni özledik kaç gel arada

leylakcım babana çok geçmiş olsun acil şifalar versin allahım...

bişey değil datlum haftaya bol kilo verirsin inş. canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…