Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

leylak70cim baban için geçmiş olsun canım benim babamında biyopsi sonuçları güya bugün çıkacaktı ama perşembe dediler allah hayırlısını nasip etsin herkese

Tebrik ederim herkesi kizlar..liste cok guzel olmus eline saglik iyiniyetlim..
Propycil canim bu kadar cok yerken nasil boyle guzel kilo verdin..tebrikler..

Ogle yemegim:
Taze fasulye
Yogurt

alerjin olabilir bir yiyeceğe bence..
ceviz fındık fıstık sivilce yapmıyor hadi tıckerını yapalım
boy
başlangıç kilo
şu anki kilo
hedef
gerekli canım

Propycilim nerdesin birincimiz ortalarda yok
papadiyam karizmatiğim(biraz da meraklı karizma katıyor) 2.mizi de tebrik ediyorumm
Hanzadem 3.müzsün tebrikler canım

Kilo veren arkadaşlarım devam durmak yok.. Özgür tavuklar bile geziyor haadee hareketi arttırın daha çok vereceksiniz
Kilo veremeyip de yerinde sayan arkadaşlar üzülmeyin haftaya verirsiniz kızlar kaçamakları azaltın
Kilo alanlar üzülmesinler bol bol hareket edip hiç kaçamak yapmasınlar haftaya siz de güleceksiniz inş.

leylakcım babana çok geçmiş olsun acil şifalar versin allahım...

leylak70cim baban için geçmiş olsun canım benim babamında biyopsi sonuçları güya bugün çıkacaktı ama perşembe dediler allah hayırlısını nasip etsin herkese

canımm üzülme sakınn bu hafta dikkat edersin

canım leylakım çok geçmiş olsun

sağolun kızlar inşallah sorunsuz atlatır ameliyatı babam şeker hastası yaraları geç kapanıyor
allah babacığımada herkese şifa versin

sabah saat 7 de bir bardak ılık su
bir bardak maydanoz suyu(ödemim çok olduğu için ama midem bulandı)
1.öğün saat 8.30-09 arası
1 adetyumurta
bolca antep fıstığı ve bir avuç ayçiçeği çekirdeği
4 adet limonlu su

2.öğun saat 13.30
kuru fasülye
salatanta
antep fıstığı ve ayçiçeği çekirdeği
şuana kadar kendimi zorladım ancak bir lt su

spor masa başı maaalesef yok
ama akşam yürümek istiyorum.

iyiniyetlim çok sağol bende kilolar biraz daha fazla olunca malesef daha fazla vermek istiyor insan. propycilim i kutlarım onun yerinde olmak isterdim .16:
Biraz kıskandımmı ne ama şunu herhafta söylüyorum.önce allahın sonra sizin sayenizde veriyorum ,inşallah vereceğizde kimse bizi yıldıramayacak.

[SUB][/SUB]iyiniyetlim telefonm tam cekmedgi icn 3G denen zımbırtı da yok,oyusden cewap yazamiyom herkeslere..aslinda cogu zaman yazdim ama girmedi mesajlar..ewe gdince yazarm artik..optm herkesleri..

Aynen bu kaplumbağa gibi ilerliyorum ben de

öğleyin yemek yemedim.. Evde bana göre bişi yok akşama yetişir dolma yapacağız sarma yapacağız bakıcımla açım ya offf pişene kaa ölür müyüm papadiyam leylaklarım ölmem herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…