bende gidip yürüyeyim bari geçen haftada hep yürüdüm aslında
Çaba gösteren herkesi tebrik ediyorum.İyiniyetlim, elline emeğine sağlık, teşekkürler canım.
Kızlar kaldığımız yerden devam.
kızllar bu arada ben cevize başladım başlayalı yüzümde kafamda sivilceler çıkmaya başladdı..sizde de oluyomuu? geçici bi durummu yoksa napmam lazımm benki bebek ciltli biri olarak bilinirimm ama biri bitmeden biri çıkıyooo yine çıkmış 1 tane burnumun yanındaa...
teşekkür ederim canım babam varis ameliyatı olacak onun için gün almaya gittik
haziranın sonunda
yürü leylakım canımm hayırlısı olsun canım benim
Tebrik ederim herkesi kizlar..liste cok guzel olmus eline saglik iyiniyetlim..
Propycil canim bu kadar cok yerken nasil boyle guzel kilo verdin..tebrikler..
Ogle yemegim:
Taze fasulye
Yogurt
Eki Görüntüle 429841
canım leylakım çok geçmiş olsun
:109: kilo verebildin datlummm
leylakcım babana çok geçmiş olsun acil şifalar versin allahım...
leylak70cim baban için geçmiş olsun canım benim babamında biyopsi sonuçları güya bugün çıkacaktı ama perşembe dediler allah hayırlısını nasip etsin herkese
canımm üzülme sakınnbu hafta dikkat edersin
canım leylakım çok geçmiş olsun
Propycilim nerdesin birincimiz ortalarda yok
papadiyam karizmatiğim(biraz da meraklı karizma katıyor) 2.mizi de tebrik ediyorumm
Hanzadem 3.müzsün tebrikler canım
Kilo veren arkadaşlarım devam durmak yok.. Özgür tavuklar bile geziyor haadee hareketi arttırın daha çok vereceksiniz
Kilo veremeyip de yerinde sayan arkadaşlar üzülmeyin haftaya verirsiniz kızlar kaçamakları azaltın
Kilo alanlar üzülmesinler bol bol hareket edip hiç kaçamak yapmasınlar haftaya siz degüleceksiniz inş.
birkaç gündür wc sorunu yaşıyorum iyiniyetlimo yüzden yarına kadar çözüp yarın tartılmayı düşünüyorum
en güzeli canım.. ben de wc sorunu yaşıyorum bu yüzden yağı arttırmalıyım. Sabahları tereyağı yemeye çalışıyorum 2. öğünümde de yiyeyim..
bende bolca zeytinyağı yiyiyorum ama bazen işe yaramıyo...inatlaşıyo benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?