Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bol bol su iç sarmalar pişene kadar iyiniyetlim.

ıkıncı ogunumude yedım

yesıllık salatası
3 adet kofte
corba,omega3

bıraz erken oldu ama napıyım ogluma kofte pısırırken guzel koktu saatı erkene cekmek zorunda kaldım

sen uzun zamandır lımonlu su ıcmedık sık ordan bı lımonu bakıyımbuyuk bır bardak suyla götür

Bildirim:28/05/2012
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 62kg Bu hafta:61kg
Fark: 1 kg
Toplam fark:59kg
Beden:40-38
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %1.6 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma ,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?

ıkıncı ogunumude yedım

yesıllık salatası
3 adet kofte
corba,omega3

bıraz erken oldu ama napıyım ogluma kofte pısırırken guzel koktu saatı erkene cekmek zorunda kaldım

bende diyecektim ne kadar erken yemişsin diye ama sonunda açıklamışsın canımcım.afiyet olsun bebişim

2.öğün: 3 kaşık barbunya, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt, biraz fırın sebze kız.

Sevgiler,

Son düzenleme:
slm kızlar benım artılar gitti cok şükür ama lısteye bakmaya zamanım yok aksam bakıcam
insallah herkes bol bol eksilmiştir

hoca samanyolunda canlı kızlar acın hemen

aydasuuuu ben de 2. takımdayım
haberin var dimiii
nasıl yakaladım ama özlemişim seni dur bi öpiim hemen
karataymı yapıyosun kuşcum
ben de bir ara yaptım ama sonrası buraya uğrayamayınca olmadı..
liste kontrolü yapan biri lazım devamlı
süper kilo kontrolü yapıyor aslında karatay..
bağırsaklar için de

Son düzenleme:
Papadiyam sen de acıkırsan evet ayran iç köfteler miss gibi kokmuştur ohh afiyet olsun canımm..

Ben de dolmalarımı yapıp güvecime koydum ocakta pişiyor birazdan yirim Tam 9 saattir açım ben açııımmmmm:95:

Son düzenleme:

İyi yolculuklar güleryüzüm, bizde seni seviyoruz Sen artık deneyimlisin almazsın kilo, alsanda verirsin 1 haftaya azimli arkadaşım benim

bildirim

geçen hafta:60,7
bu hafta:62
fark:+1.200gr

moralim bozuk kaçamakların karşılığı
iyiniyetlim kolay gelsin

Ben kaçamaksız aldım canım, en azından yediklerinden keyif alarak kilo almışsın

Kız bu ne hırs Eridin bittin resmen Tebrik ederim canım, yürüyüşler işe yaramış

Senin adına bende sevindim Bak sana bir örnekte bu sabah verdim hatta: geçen hafta genelde vakitsizlikten öğle yemeği yemedim veee bu hafta +lardayım. Bünyeyi aç bırakmanın cezası

Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara

Bilgilendirme için teşekkür ederim Eczacım bana s.ven seas portakallı vermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…