Aynen bu kaplumbağa gibi ilerliyorum ben de
öğleyin yemek yemedim.. Evde bana göre bişi yok akşama yetişir dolma yapacağız sarma yapacağız bakıcımla açım ya offf pişene kaa ölür müyüm papadiyam leylaklarımölmem herhalde
Aynen bu kaplumbağa gibi ilerliyorum ben de
öğleyin yemek yemedim.. Evde bana göre bişi yok akşama yetişir dolma yapacağız sarma yapacağız bakıcımla açım ya offf pişene kaa ölür müyüm papadiyam leylaklarımölmem herhalde
bol bol su iç sarmalar pişene kadar iyiniyetlim.
sen uzun zamandır lımonlu su ıcmedık sık ordan bı lımonu bakıyımbuyuk bır bardak suyla götür
ıkıncı ogunumude yedım
yesıllık salatası
3 adet kofte
corba,omega3
bıraz erken oldu ama napıyım ogluma kofte pısırırken guzel koktu saatı erkene cekmek zorunda kaldım
tamam papişim ööle yapayım benlimonlu da olur oruca hazırlık yapıyom ben zannımca
bende diyecektim ne kadar erken yemişsin diye ama sonunda açıklamışsın canımcım.afiyet olsun bebişim
teşekkür ederim canım babam varis ameliyatı olacak onun için gün almaya gittik
haziranın sonunda
sagol bıdenemhatta 2,5 ta yedım ınsaallah zor bır gece olmaz
datlumbişey değil... Kilo vermişsin
hoca samanyolunda canlı kızlar acın hemen
yesıl elma var stv de
hoca samanyolunda canlı kızlar acın hemen
Bildirim:28 MAYIS 2012
Rumuz:GULERYUZ2011
Başlangıç tarihi:06 ARALIK 2011
Başlangıç kg:71.1
Geçen hafta: 54.8 Bu hafta:54.8
Fark:00000
Toplam fark:16.3
Beden:36
Spor:FIRSAT BULDUKCA DISARDA 20 DK
Boy:1.50
Su:EN AZ 2 LİTRE
Hedef:50
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :0 HER SEYE RAGMEN BU HAFTADA ALMADIK KİLO AMA HAFTAYA ALLAH KERİM KIZLAR MEMLEKETTE FAZLA ALMADAN GELİRİM İNŞALLAH SİZLERİSEVİYORUM
bildirim
geçen hafta:60,7
bu hafta:62
fark:+1.200gr
moralim bozuk kaçamakların karşılığı
iyiniyetlim kolay gelsin
kısslarrrrrrrr gunaydinlar olsun herkeslere..
karatay kahvaltimi yaptim,simdi de ilk bildirimimi yapip okulcuguma gidem..
reglm bugn yda yarin ammaaaaaaa:
Rumuzropycil
Boy:1.66
gecen hafta:52.7
bu hafta:50.7
fark:-2
yuzdesi: 3.79
hedef:48
Hahh haaaaayyyyyyy
asyaates iyi ki seni dinlemişim de bu sabah tartılmışım. O kadar mutlu oldum ki
Böylece ilk haftamda 1 kilo 100 gr, 2. haftamda 2 kilo 100 gr verip toplam iki haftada 3.200 vermiş oldum.ÇOK MUTLUYUMMMMMM. Allah razı olsun Canan Hocadan ve tabii ki sizlerden. Yani hem bu kadar tok kalıp hem de bu kadar kilo vermek ne güzel bi şeymiş. Yorumlarıyla destek olan herkese tekrar teşekkür ediyorum.
Bunun şerefine ticker'ımı da değiştirip bu kilo verme yolculuğunun sonunda "hazine" bulmaya motive oldum.
günaydın herkese cumartesi günü doğum günümdü o yüzden güzel güzel kaçamaklarımı yaptım bütün hafta harcadığım emekler boşa gitti cuma günü 76,200 düm ama bugün 77 yim yarışmak güzeldi clemn cim ama ben sonunda mahvettim herşei neyse durmak yok yola devam doğum günü dene şeyde zaten senede bir gündimi ama eminimki kabızlığımında etkisi çok fazla çünkü dünden beri wc yok bir çıkabilsem bu rakam baya aşağı iner neyse artık önümüze bakıcaz herkese iyi günler ben bugün biraz yoğunum ama sizleri vakit buldukça takim edicem
Carlson omega 3 şurubu en kaliteli ve hesablılarından biri, seven seas de iyi marka ama pahalıya geliyor.
önemli olan etken maddesi
1 gr EPA+DHA birim fiyatları
Neomega 0,53
Ocean Şurup 0,80
Carlson Şurup 0,87
Seven Seas (Kiraz) 1,20
Carlson softjel 1,40
Solgar 950 1,47
EFA S 1200 1,65
Seven Seas (Portakal) 3,95
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?