Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ellerıne sAglık canım ,2.5 . Oldum

çok tebrik ederim canım..afferin sana

nice mutlu ve sağlıklı yıllara canım
Haydi çıtırlar elimde limonlu form çayımı içiyorum birinde kalem kağıt sizi bekliyorum

ben de limonlusunu aldım ve içiyom..çok güselmiş sevdim
işte yeni pantolonum ve benEki Görüntüle 429700
nasıl kızlar
çok yakışmış şekerim..bravo sana
bugün canım sıkkın yaaa.atamalar için başvurular başladı.eşime baskı yapmamak için konuşmuyorum ama içim içimi de yiyiyo...öffff.......neyse gidiyim yürüyeyim bari:100::100::100:

Allah gönlüne göre versin arkadaşım..

ellerine sağlık iyiniyetlim..

regl oldum işe gittikten sonra, haftaya veririm inşallah

kilo verenleri de vermeyenleri de birarada olduğumuz için kutlarım

2 parça tavuk ızgara
salata
yoğurt
2 tane lokma

izmir de şu lokma kokusu mahfediyor insanı sıkıysa yeme:18::18:

merhaba kızlar
ikinci öğünüm 16:30 bitti
bir kase mercimek yemeği
3 orta bulgurlu kabak dolması
2 gün kurusu
biraz kabuklu fıstık
2 fincan tarçınlı zencefilli yeşil çay..
iyiniyetlim liste güzel olmuş tesekkür ederiz eline saglık canım..

Bişeycik değil Goncagülcüm seni verdiğin kilolar için

afiyet olsun canım belki yemişsindir bilemmmbende cok uzun zaman aç kalınca nedense zevk alıyorum bundan yağlarımın eridigini hayal ediyorum kaçamak yapmayıncada hedef kiloma ulaşınca azar azar yemeyi planlıyorum şimdidenaslında 63 benim ideal kilom bana en yakışanı ama ben kilo alırım korkusuyla 60 yaptım kilo alırsamda en fazla 63 olurum diyorummm kurnazlık mı desem uyanıklıkmı bilemedim

afiyet olsun canım belki yemişsindir bilemmmbende cok uzun zaman aç kalınca nedense zevk alıyorum bundan yağlarımın eridigini hayal ediyorum kaçamak yapmayıncada hedef kiloma ulaşınca azar azar yemeyi planlıyorum şimdidenaslında 63 benim ideal kilom bana en yakışanı ama ben kilo alırım korkusuyla 60 yaptım kilo alırsamda en fazla 63 olurum diyorummm kurnazlık mı desem uyanıklıkmı bilemedim

canım afiyet olsun bu içtiğin çayı kendinmi yapıyorsun yoksa hazırmı alıyorsun

eşimin gelmesine az kaldı onu bekliyorum canım 5 de yiyeceğim.. Vermeye çalışırken almayayım da
iyi fikir bence de boyun kaç canım senin

Bir saat daha bisey yemek istemiyorum.Limonlu su ictim kesti biraz.Bildirimleri ihmal etmistim bugunki yediklerimi yaziyim
1.ogun.:karatay kahvalti
2.ogun:Yesil mercimek corba,sogus domates
3.ogun icin ise karniyarik.,fasulye piyaz.,corba ( patlicanlari kizartmadim kizlar,firinda)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…