Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

herkese selamlar bacılar:80::80::80:mutfağımı temizledim kollarım koptu vallaşimdi de yürüyüşümü yapıcam.dün yürümedim kendimi rahatsız hissediyorum çok

maşşalah sana güle güle giy elbiseni,ayakkabını .hani bi fotonu koysan da gerçekten taş gibi mi oldun bide biz görsek ne dersin?

herkese selamlar bacılar:80::80::80:mutfağımı temizledim kollarım koptu vallaşimdi de yürüyüşümü yapıcam.dün yürümedim kendimi rahatsız hissediyorum çok

slmlar nerelerdesin takipçim, beğenilerden başka varlığını hissettirmedin...görüşmek üzere

Bence hata yaparsin..sonucta herkes her hafta kilo werecek dir bi kaide yok...yaptigin yuruyuslerden dolayi kas kütlen artiyo olabilir..bence biraz sabret canim..ama genede sen bilirsin tabi..

ellerine saglik bacisim..yuruyus yapamadigim zaman bende oyle hissediyorum..pazar gunu zıwanadan cikmistim kacamak acisindan ama genede 50 dakka yurudum disarda..

kislar yaaa
fotograf koymayi bilen warni yaw..cok ugrastim ama beceremedim..
:44::44::44:
Tas kafam eger anlayabilirse nasil yapacagimi belki aksam bi foto gelir benden..:44::44::44:

bugun toplantı vardı erken bıtsın de ev gelim de camasırlarımı katlayıp dolap duzenleyım dedım tam 1 .5 saattır yemek ınternett baısndayım ya sıkılıyorum yaaa

eşim cıtır ekmek getırmıs peynırle yedım 2 dılım kadar bıde sehrıyelı kıymalı corba yogurt yedım

karatay dıyetının kötu tarafı bu aslında sehrıyelı pırınclı corbada kacamak ekmekde kacamak bugunde kacamak yaptım yanı dun yapmamıstım sıfır kacamak olmustu

1 kase ezogelin çorba
1 kase sulu köfte
1 kase mısırlı brokoli salata(mıssır yemmeliydim ama dayanamdımm çok güzeldi salata:26:)
1 tk maraş dondurma(100 ml idi verilen ama 1 tk yiyip arkadaşa verdimmm)

yemekten sonra normal tempoda 30 dk yürüdüm.....dondurmayı eritmiymiyimdir:))

Son düzenleme:

pirinçli şehriyeli çorba yiyorum ve kaçamak olarak görmüyorumm..
kasmıyorum kendimi arkadaşlar yawww..
pirinç ve arpa şehriyeli pilav yemek kaçamak bence...
onu da yedim deyip pişmanlık duyup salmamak lazımm...

ekmeği,böreği çöreği,tatlıyı,aşırı meyve tüketimini kesmek yeterli olur bizim içinnn....

tebrik ederimm....
devamı da böyle gitsin inşallahhh

harikasınn petuşş yawwwwwwww..
sizleri görünce bende azimleniyorum heeeeeeeeeee
şu taş halini görek biraz olma mı

spor arkidişimmmmm bakıyorum kaçamaklardasın
dünkü kaçamak nedeniyle bugün ne kadar spor yaptın de bakim bana

Bugün öğlen kalktım, uykumu düzene sokamadım bir türlü.

12.00: 1 avuç peynir, 2 yumurta, 1 çay kaşığı tereyağı, 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı, 4 ceviz, 2 domates, 2 salatalık, 1 bardak çay.

Bana her öğün 4 ceviz zor yetiyor, bütün gün yetmez. Cevizsiz yemek yiyemiyorum ama zamanlar alışırsam cevizi de indiririm günde 4 taneye. Şimdi omega 3 tabletimi de alıyorum.

Soğuk sıkım zeytinyağı bulamadım ben, mecburen marketten aldığım sızma zeytinyağını kullanıyorum, nerden bulabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz bilen arkadaşlar?

Bir de karatay diyetine uygun karnıyarık tarifi bileniniz var mı? Karatay kızartma önermiyor ama bu akşam eşime karnıyarık sözü verdim. O da karatay diyetinde bu arada.

Canim bi yerde okumustum..yuksek Gİ li seyler yedikten hemen sonra yapilan 20 dakkalik yuruyus bu yiyeceklerin Gİ sini dusururmus..dondurmanin Gİ si 100 ama yurudugun icin bayaaa dusmustur canim,dert etme bence..bide hoca soyle diyo: bi davete gittiniz aksam 8 den sonra ve zararli seler yemek zorunda kaldiniz,ogunku yuruyusunuze ek olarak 20 dakka yuruyun diyo..

İyi de neden 4 tane yiyosun ki cevizi inu anlamadim..ceviz ici bi ince belli cay bardagini dolduracak,bu da yaklasik 8-10 tane ceviz eder..
karniyarik yaparken de parlicanlari kizartmal yerine uzerine fircayla z.yagi sur ve firina wer 10-15 dakka pisir firinda,sonra normal bildigin sekilde icini hazirla..
zeytinygi konusunda cok fikrim yok,ben kendi yaptigimiz zeytinyagini kullaniyorum..kucuk bi zeytin bahcemiz war babam yagimimizi ordan cikariyo,yalniz bu makina war onda cikariyo..diger arkadaslara bi sor bakalim bu konuyu..

öğlen yemeğim
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
1 tabak salata
3 dal brokoli
Ve cıssss yedim yaw şerbetli tatlı yedim uzun zamandır yememiştim çok canım istedi dün akşamki spor boşa gitti artık oldu bir kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…