Ne mikemmel bir gün yarabbim yaaa neşe doluyumMutlu uyandım bugün çoğu zaman olduğu gibi tartıya bir çıktım ne göreyim 59,2 çıktım birden düştü kilom dün 60 gözüküyordum bugün 59,2 inşallah sabit olur :) yakında 58 leri görmek istiyorum :)
Yeni bir elbize aldım altına ayakkabı taş gibi oldum :)Harika hissediyorum herlkesin aynı duyguları yaşamasını diliyorum kucak dolusu sevgiler ... :121::121:
herkese selamlar bacılar:80::80::80:mutfağımı temizledim kollarım koptu vallaşimdi de yürüyüşümü yapıcam.dün yürümedim kendimi rahatsız hissediyorum çok
Bence hata yaparsin..sonucta herkes her hafta kilo werecek dir bi kaide yok...yaptigin yuruyuslerden dolayi kas kütlen artiyo olabilir..bence biraz sabret canim..ama genede sen bilirsin tabi..Ya arkadaşlar ben bu diyeti çok sevdim çok da sevdim ancak bir haftada 100 gr bile veremedim
Regl döneminde değilim,yürüyüşde yapıyorum,bol su içiyorum,verdiğim 2 kg da bu bir haftadan önce vermişdim..
Ne yapsam acaba?
Herhangi bir hormonal,metabolik rahatsızlığım da yok daha yeni tahlil yaptırdım..
Kuruyemişler mi fazla geldi anlamıyorum,ben artık saf protein diyetine geçiyorum,kilo korumada karatayı yapmaya karar verdim
ellerine saglik bacisim..yuruyus yapamadigim zaman bende oyle hissediyorum..pazar gunu zıwanadan cikmistim kacamak acisindan ama genede 50 dakka yurudum disarda..herkese selamlar bacılar:80::80::80:mutfağımı temizledim kollarım koptu vallaşimdi de yürüyüşümü yapıcam.dün yürümedim kendimi rahatsız hissediyorum çok
bugun toplantı vardı erken bıtsın de ev gelim de camasırlarımı katlayıp dolap duzenleyım dedım tam 1 .5 saattır yemek ınternett baısndayım ya sıkılıyorum yaaa
eşim cıtır ekmek getırmıs peynırle yedım 2 dılım kadar bıde sehrıyelı kıymalı corba yogurt yedım
karatay dıyetının kötu tarafı bu aslında sehrıyelı pırınclı corbada kacamak ekmekde kacamak bugunde kacamak yaptım yanı dun yapmamıstım sıfır kacamak olmustu
Selam arkadaslar,
Bugun tartida 400 gr daha gittigini gordum tam 1,5 haftadir 72,6dan asagi inmiyordum bugun 72,2 yi gorunce tekrar azimlendim,cok mutlu oldum.
Haftasonu kacamak yapmama ragmen vermis oldum.Simdi cok daha siki bir sekilde devam ediyorum.14 haziranda 1 ay olacak bu arada.3,5 kilo toplamda fena sayilmaz.
Bugun menum saat 10:00 da karatay kahvaltii.
oglen ve aksami daha belirlemedim ,bakalim..
harikasınn petuşş yawwwwwwww..Ne mikemmel bir gün yarabbim yaaa neşe doluyumMutlu uyandım bugün çoğu zaman olduğu gibi tartıya bir çıktım ne göreyim 59,2 çıktım birden düştü kilom dün 60 gözüküyordum bugün 59,2 inşallah sabit olur :) yakında 58 leri görmek istiyorum :)
Yeni bir elbize aldım altına ayakkabı taş gibi oldum :)Harika hissediyorum herlkesin aynı duyguları yaşamasını diliyorum kucak dolusu sevgiler ... :121::121:
tebrikler petuşum çok sevindim senin için
ben eşime kızıp kaçamak yaptım dun akşam,helva ve yabanmersini yedim bir sürü,çok mutsuzum ve kızgınım kendıme,boyle gidersem değil 50 leri 60 ları bıle göremıycemmm
Canim bi yerde okumustum..yuksek Gİ li seyler yedikten hemen sonra yapilan 20 dakkalik yuruyus bu yiyeceklerin Gİ sini dusururmus..dondurmanin Gİ si 100 ama yurudugun icin bayaaa dusmustur canim,dert etme bence..bide hoca soyle diyo: bi davete gittiniz aksam 8 den sonra ve zararli seler yemek zorunda kaldiniz,ogunku yuruyusunuze ek olarak 20 dakka yuruyun diyo..1 kase ezogelin çorba
1 kase sulu köfte
1 kase mısırlı brokoli salata(mıssır yemmeliydim ama dayanamdımm çok güzeldi salata:26:)
1 tk maraş dondurma(100 ml idi verilen ama 1 tk yiyip arkadaşa verdimmm)
yemekten sonra normal tempoda 30 dk yürüdüm.....dondurmayı eritmiymiyimdir:))
İyi de neden 4 tane yiyosun ki cevizi inu anlamadim..ceviz ici bi ince belli cay bardagini dolduracak,bu da yaklasik 8-10 tane ceviz eder..Bugün öğlen kalktım, uykumu düzene sokamadım bir türlü.
12.00: 1 avuç peynir, 2 yumurta, 1 çay kaşığı tereyağı, 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı, 4 ceviz, 2 domates, 2 salatalık, 1 bardak çay.
Bana her öğün 4 ceviz zor yetiyor, bütün gün yetmez. Cevizsiz yemek yiyemiyorum ama zamanlar alışırsam cevizi de indiririm günde 4 taneye. Şimdi omega 3 tabletimi de alıyorum.
Soğuk sıkım zeytinyağı bulamadım ben, mecburen marketten aldığım sızma zeytinyağını kullanıyorum, nerden bulabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz bilen arkadaşlar?
Bir de karatay diyetine uygun karnıyarık tarifi bileniniz var mı? Karatay kızartma önermiyor ama bu akşam eşime karnıyarık sözü verdim. O da karatay diyetinde bu arada.
Afiyet enerji olsun çıtırrrrr aplam..merhaba kızlar
kahvaltım
1yumurta
zeytin
peynir
tere-salatalık-biber
fındık
omeega 3lerim
Afiyet enerji olsun çıtırrrrr aplam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?