Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

41 kere maşallah ablacım :)
fizik hiç 41 gibi durmuyor maşallah :)

Aynen! Seyahat falan dinlemedim, her gun toplantilardan kacip 50 dk tempolu yurudum. Amlam veremiyorum. Neyse, haftaya her sey farkli olucak bizim icin. İnanalim, basaralim:)

Vardır bi yerde hatamız belkide bilenler söyleseler bari :)

çok teşekkür ederim ırmakcığımm ,harika bilgiler . cevizi günde 4 den fazla tüketmemeliyiz ,kuru meyvede yok:26:

Aynen! Seyahat falan dinlemedim, her gun toplantilardan kacip 50 dk tempolu yurudum. Amlam veremiyorum. Neyse, haftaya her sey farkli olucak bizim icin. İnanalim, basaralim:)

ekmek86 kaç kilosun canım ne zamandır diyettesin kilo hiç mi veremedin yada vermenmı durdu?

günaydın bacılar

sormayın başıma geleni ...baskülüm geldi ve ben yeni sinbo marka digital baskülümde tam tamına 99.9 geldim varmı böyle bişey yaaakendi mekanik baskülümde 92 yim 8 kilo fazla gösterdi eşimide 8 kilo fazla gösterdi ama çocukların kiloları aynı sanırım kilo artttırkça sapıtıyo ohaaa dedim 99. 9 u görünce ben kendi baskülümde 105 le başlamıştım 12 kilo eksigim şu anda..buna göre 113 müşüm ben bugünden itibaren yeni bir başlangıç yaptım napıyım gr gr da olsa verdigimi bilirim en azından

görümcemler dün akşam gittiler bu akşamda annemler geliyo bu hafta bildirimde bulunamam herhalde ama yinede fırsat buldukça okumaya çalışacagım

leylak 70 im fıstık gibisin maşallah bacım nazar degmes inşallah

kahvaltım 6:30

3 dal dereotu
2 bardak su

2 kk aşlanmış yumurta
peynir
domates salatalık biber
1 çb fındık

1 saat sonra bi demlik çay

Son düzenleme:
Nasılsınız kızlar

Eve geldim,aslında dün geldim,bütün gün dışarıdaydım,sabah hastaneye gittim kan verdim.En son karataya başlamadan bir test yaptırmıştım.Onda da değerlerim çok yüksek değildi,bu testte biraz daha düşmüş.Karataydan önce yumurta haftada 4 ü geçmezdi,şimdi haftada 15 i buluyor neredeyse.Yumurta kesinlikle kolesterol yapmıyor kızlar hatta düşürüyor.Total kolesterol 176 dan 144 e ,HDL 57 den 52 ye,LDL 98 den 85 e düşmüş.Trigliseritim de 103 den 31 e düşmüş.Annem sen hiç yağ yemiyormusun diye söylendi biraz,oysaki hiç yağsız yemem,tereyağı ve zeytinyağı tüketiyorum.Bir de ben de demir eksikliği vardı,o halen devam ediyor,bu kadar kiloyu gene iyi vermişim,hoca demir eksikliği olanlar zor verir diyor kitabında,onun için demir hapı verdi doktor,çok yavaş emilen bir ilaçmış,4 günde 1 alsan olur dedi.İnşallah bu hap kilo vermemi etkilemez.

Gunaydin hanimlar..
Yine guzel ve sicak bir gun..
Sabah kahvaltim:
1 haslanmis yumurta
Beyaz peynir
5 zeytin
Yarim domates
1 avuc findik..
Simdi de omega 3 lerimi icicem..
Herkese guzel bir gun dioliyorum..

Bir şey değil hayatım, sen de güzel kilo vermişsin bu hafta, tebrikler.
sağol canım..bu hafta biraz moral oldu bana
sen istedin cicim

Sabah eşimle kuş cıvıltıları harika bir hava ve manzara eşliğinde 1 saat yürüdük.. :124::124::124:
harikasın canım

kızlar günaydın...
bu ay acildeyim internet var ondan sabahları yazabiliyorum
sabah menüm

peynirli omlet
4 ceviz
3 çeri
5 zeytin
peynir

nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
benim boğazım acıyor biraz..yeni toparlanmıştımm,bu fazla spor programı beni yordu biraz sanırım...

sabah kahvaltıda
10 adet kiraz
1 adet ithal muz(büyük olanlardan)
3 adet yeni kırılmış ceviz

sabah 40 dk yürüyüşümü de yaptım

Günaydın hatunlar dün akşam 1 tabak fırında sebze kızartması, 2 yemek kaşığı türlü, salata ve bir kase ev yoğurdu yedim yemekten hemen sonra yürüyüşe çıktım annemle kızımda geldi ben yarım saat parktaki aletlerle çalıştım yarım saatte hızlı tempoda yürüdüm eve geldim duşumu aldım kızımı emzirdim uyuttum kendimde yattım dün tam 3 litrede suyumu içtim sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım çay olarak liptonun hem kiraz saplı çayını hemde yeşil çayını birlikte büyük bir kupada demledim içinede biraz toz tarçın attım metobolizmayı gerçekten hızlandırıyor geçen hafta o kadar kaçamak ve sporsuzlukta bile 1,200 gr verdiysem 3-4 akşam içtiğim bu çaya attığım tarçındandır heralde ben öyle düşünüyorum yani neyse işe geldim 2 tane omega 3 balık yağı kapsülümüde içtim şimdi sizleri okuyacağım biraz ve işlerime bakacağım artık herkese iyi günler dilerim.

geçmiş olsun famirim acil şifalar dilerim
Tartildim 107.2
Gecen hafta 108.5
Fark 1,3

tebrikler canım

menumü bildireyim ;
sabah 1 elma
bir avuç yer fıstığı,
3 limonlu çay
yarım lt su

KIZLAARARR YORUM LÜTFEN 2 GÜNDÜR YUMURTA YEMİYORUM SORUN OLURMU ????????????????????????

Son düzenleme:

emzirmekte acayip kalori harcatıyorr,bol bol emzir bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…