Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

gozlemeee:

napiyorsun bebeeamm..dun helwalari goturmussun..olsun zararli bise yememissin diycem ama aksam 8 den sonra yedigin icin bugun insulin sewiyen tuksek olacak ama bol bol yurursen dusurursun canim..50 leri goreceksin merak etme sen yeterki esini takma kafaya..

hiç yapmadımhatta arkadaslar sabah 6 da aradı yuruyuse gidiyoruz gel ,diye ona da gitmedimm

patlıcanları fırında pişirerek yapabılırsın karnıyarık.
sızma seytınyagı soguk sıkım oluyor zaten,riviera olmasın yeter ki...

kız o helvaları götüren benimmmgozlemem yapmaz ole seyleryuruyus neyım de yapmadım valla,hava cok sıcak,nerde yuruycem:26:

Hadi yaaa..izleyemiycem ama aksam izlerim artikin..bu arada bana da mail atmis,izle diye ama isim war hocam didim..
nerden,nasıl mail atıyor hoca,kıskandım yaww,bana da atsınnnn

Kızlar hocama 2 mail adresinden de soru sormuştum. Bugün 1 saat önce cevap vermiş:
Sorum:

Merhaba Canan Hocam,Öncelikle Karatay beslenmesini tanıttığınız için çok teşekkür ederim.
Kadınlar kulubunun de bir üyesiyim. Hergün size olan minnetimizi söylüyoruz, size de bir kez daha iletmek istedim.
Hocam ben aralık ayında Cymbalta (antidepresan) kullandım. Ocak ayında yapılan kan tahlillerimde:
Alanin aminotransferaz(ALT) 160 U/L (normali:0-34 arası),
Alkalen fosfataz 341 U/L (normali 38-155 arası),
Gamma glutamil transferaz (GGT) 279 U/L (normali 7-32 arası),
Aspartat transaminaz (AST) 32 U/L (normali 0-31 arası) çıktı.
Karaciğerime ultrasonda baktıklarında herhangi bir büyüme görülmedi. Acilen Ursofolk'a başladım. 50 günlük 100 tabletten sonra normal değerlerine döndü.
Bu arada polikistik over sendromu nedeniyle 3.5 aydır Diane 35 kullanıyorum.
10.04.2012 tarihinde Karatay beslenmesine başladım. Amacım kilo vermek değil, sağlıklı beslenmek ve sağlığıma kavuşmak.
20.04.2012 tarihinde Diane 35'e ara verdiğimin 6. günü kan değerlerim:
Alanin aminotransferaz(ALT) 30 U/L
Aspartat transaminaz (AST) 29 U/L
Gamma glutamil transferaz (GGT) 26 U/L çıktı.
31.05.2012 tarihinde Diane 35 kullanımımın 8. günü kan değerlerim:
Alanin aminotransferaz(ALT) 68 U/L
Aspartat transaminaz (AST) 47 U/L
Gamma glutamil transferaz (GGT) 46 U/L çıktı. Değerlerim yeniden yükselmiş yani. Gastronomi uzmanı karaciğerimde yağlanma olduğunu söyledi ve suçu Karatay beslenmesine attı. Bu tarz beslenmeyi hemen bırakmamı söyledi ve yumurtayı yasakladı.

03.06.2012 tarihinde CNN Türk'te katıldığınız programda yumurtanın sarısının karaciğer yağlanmasını önlediğini söylediniz.
Hocam ben şimdi ne yapayım? Diane 35 acaba karaciğer yağlanması yapar mı? Lütfen bir cevap verin.
Sağlıklı, iyi günler hocam
İki yerden de cevap vermiş hocam. İlk cevabı:
Hormonlar karaciğer yağlanması tabii ki yapıyor! Yumurtanın da karaciğer yağlanmasını önlediği gösterildi.
Doğun kontrol hapları, tüp bebek hormonları, menopoz için verilen hormonlar insülin direncini ve leptin direncini artırır. Doğum kontrol haplarının kilo aldırdığı, yani tüm vücudu yağlandırdığnı sağır sulatnlar bile biliyor. Herkese selam ve sevgiler. Karatay Diyeti karaciğer, ve pankreas ve göbek yağlanmasını önlemek ve gidermek için yazıldı. Hekiminize bir adet hediye etmenizi öneririm. Canan Karatay Bugün 14:00'deTV 8 deyim.
İkinci cevabı:
Yumurtanın sarısında bulunan (kolin aminoasidi), karaciğer yağlanmasını azaltıyor ve önlüyor. Bunu hekimine söylemelisin. Bu nedenle piyasalarda Kolin tabletleri satılıyor!
Benim bir konferansım you tube'ta o na da bakabilirsin. salı pazarı canan karatay diye bulabilirsiniz.
Herkese selam ve sevgilerimi ilet, lütfen Canan Karatay

Hocamın selam ve sevgilerini zevkle size iletiyorum kızlar
Hekimime bir kitap hediye etmek en doğrusu sanırım
Hocam da söyleyince içim iyice rahat etti. Ohhh akşam da yumurta yerim ben artık Karaciğeri korumak lazım

Son düzenleme:
bugun yedıklerımı yazayım motıvasyon olsun

sabah:
2 koy yımırtalı menemen
zeytın
antep peynırı dıl peynırı
4 cevız

bu kadandı sanırım:44:üstünden saatler gecınce hatırlayamadım

akşam da yemege davetlıyız arkadasa.koyden mantar gelmiş onu pişircekmiş,umarım zararsız bırseyler daha vardır yanında

aslında ben esofmanları giyip gitsem,sonra da yurusek cok ıyı olur,bahcelerındekı kamelyada olacak nasılsa yemek

aynen canım..ben de öyle 1.5 ay oldu daha 1 kg verdim..çok yavaş veriyorum ..bugün endokrine randevum var..bakalım o ne diyecek
sonucu heman yaz canım

Ben yazdım ama şimdi için çoook daha rahat yersin yumurtacıkları özlemiştin de

az önce taptaze bu sabah yapılmış miss gibi pasta yidim ben ama az Biri beniii durdursun yawwww:26::26::26:
2. öğünümü de yapayım ki yediklerim erisinnn

Propycil merakla bekliyos fotonuuu

slmlar nerelerdesin takipçim, beğenilerden başka varlığını hissettirmedin...görüşmek üzere

bacım her menüne özellikle bakıyorum,tam karataya uygun şeyler yiyiyosun.o yüzden yazmıyorum ama zararlı şeyler yersen anında ensendeyim ona göre

ellerine saglik bacisim..yuruyus yapamadigim zaman bende oyle hissediyorum..pazar gunu zıwanadan cikmistim kacamak acisindan ama genede 50 dakka yurudum disarda..

sağol bebişimben de genelde yürüyüyorum da dün temizliği fazla abartmışımçok yoruldum ondan yürüyemedim.
bir de bugün tartıldım kilom aynı
regl de yaklaştı ondan galiba:44::44:

Ah Loxicim, şu eşe çocuğa kızıp yeme huyu beni de mahvetti valla yapmayalım bunu kendimize canım...Ben kendime telkin veriyorum dolaba doğru gidince su iç çay iç süt iç filan diye...Ama nereye kadar böyle gider bilmem

Kilon fazla olmadığı için yavaş veriyor olabilirsin canım, alışma devresi biraz uzun sürüyor bu beslenme şeklinde....

herkese selamlar bacılar:80::80::80:mutfağımı temizledim kollarım koptu vallaşimdi de yürüyüşümü yapıcam.dün yürümedim kendimi rahatsız hissediyorum çok

Oh misss, iyi yürümeler...Ben de 2 çocuktan önce sabah kalkıp yürüyüş yapmazsam çok huysuz oluyordum Düğün günümde bilene yürümüştüm sabah, şimdi oooo 20dk vakit bulsam yürüdüm diyorum pehhhh

düğün gününde bile mi yürüdünhelal olsun sana gözlemecim.çocuktan sonra yürümek elbet zordur,ama onların peşinde koşmak da iyi bi spor bence:112::112::112:

Yok kısss ben diil Loxandra yidi helvaları...Bende dün 1 lokma ekmek, 1 hurma ve 1 kuru incir dışında vukuat yok valla temizim amirim
Eşim bu yaz iş için uzun süre yurtdışında olacak, sen git ben de mideme kelepçe taktırıp liposuction yaptırıcam dedim
Zaten haftasonu kayınvalidem lafları sokuşturdu yok anam sen veremezsin kilo filan dedi sağolsun beni de gaza getirdi böylece
Bir daha ramazan bayramında görür beni o zaman 36 beden kıyafetlerimle salınınca görüşürüz

İyi ki varsınız canlar

Son düzenleme:

Loxiiii gel sabahları Lesli yapalım bir ara ne güzel gidiyordu. Hareket harekettir hiç yoktan iyidir değil mi, ne dersin? Sabahları kalkıp yapalım bebişler uyanmadan...

Ben de yirim bulsam helva valla Bazen canım çok çekerse hurmanın üzerine tahin döküp yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…