Hadi yaaa..izleyemiycem ama aksam izlerim artikin..bu arada bana da mail atmis,izle diye ama isim war hocam didim..Kızlar hocamız 14.00'da tv8'deymiş haber verdi bana
hiç yapmadımtebrik ederimm....
devamı da böyle gitsin inşallahhh
harikasınn petuşş yawwwwwwww..
sizleri görünce bende azimleniyorum heeeeeeeeeee
şu taş halini görek biraz olma mı
spor arkidişimmmmm bakıyorum kaçamaklardasın
dünkü kaçamak nedeniyle bugün ne kadar spor yaptın de bakim bana
patlıcanları fırında pişirerek yapabılırsın karnıyarık.Bugün öğlen kalktım, uykumu düzene sokamadım bir türlü.
12.00: 1 avuç peynir, 2 yumurta, 1 çay kaşığı tereyağı, 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı, 4 ceviz, 2 domates, 2 salatalık, 1 bardak çay.
Bana her öğün 4 ceviz zor yetiyor, bütün gün yetmez. Cevizsiz yemek yiyemiyorum ama zamanlar alışırsam cevizi de indiririm günde 4 taneye. Şimdi omega 3 tabletimi de alıyorum.
Soğuk sıkım zeytinyağı bulamadım ben, mecburen marketten aldığım sızma zeytinyağını kullanıyorum, nerden bulabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz bilen arkadaşlar?
Bir de karatay diyetine uygun karnıyarık tarifi bileniniz var mı? Karatay kızartma önermiyor ama bu akşam eşime karnıyarık sözü verdim. O da karatay diyetinde bu arada.
kız o helvaları götüren benimmmgozlemeee:
napiyorsun bebeeamm..dun helwalari goturmussun..olsun zararli bise yememissin diycem ama aksam 8 den sonra yedigin icin bugun insulin sewiyen tuksek olacak ama bol bol yurursen dusurursun canim..50 leri goreceksin merak etme sen yeterki esini takma kafaya..
nerden,nasıl mail atıyor hoca,kıskandım yaww,bana da atsınnnnHadi yaaa..izleyemiycem ama aksam izlerim artikin..bu arada bana da mail atmis,izle diye ama isim war hocam didim..
Akşama link at birlikte izleyelim canımHadi yaaa..izleyemiycem ama aksam izlerim artikin..bu arada bana da mail atmis,izle diye ama isim war hocam didim..
sonucu heman yaz canımaynen canım..ben de öyle 1.5 ay oldu daha 1 kg verdim..çok yavaş veriyorum ..bugün endokrine randevum var..bakalım o ne diyecek
Kızlar hocama 2 mail adresinden de soru sormuştum. Bugün 1 saat önce cevap vermiş:
Sorum:
Merhaba Canan Hocam,Öncelikle Karatay beslenmesini tanıttığınız için çok teşekkür ederim.
Kadınlar kulubunun de bir üyesiyim. Hergün size olan minnetimizi söylüyoruz, size de bir kez daha iletmek istedim.
Hocam ben aralık ayında Cymbalta (antidepresan) kullandım. Ocak ayında yapılan kan tahlillerimde:
Alanin aminotransferaz(ALT) 160 U/L (normali:0-34 arası),
Alkalen fosfataz 341 U/L (normali 38-155 arası),
Gamma glutamil transferaz (GGT) 279 U/L (normali 7-32 arası),
Aspartat transaminaz (AST) 32 U/L (normali 0-31 arası) çıktı.
Karaciğerime ultrasonda baktıklarında herhangi bir büyüme görülmedi. Acilen Ursofolk'a başladım. 50 günlük 100 tabletten sonra normal değerlerine döndü.
Bu arada polikistik over sendromu nedeniyle 3.5 aydır Diane 35 kullanıyorum.
10.04.2012 tarihinde Karatay beslenmesine başladım. Amacım kilo vermek değil, sağlıklı beslenmek ve sağlığıma kavuşmak.
20.04.2012 tarihinde Diane 35'e ara verdiğimin 6. günü kan değerlerim:
Alanin aminotransferaz(ALT) 30 U/L
Aspartat transaminaz (AST) 29 U/L
Gamma glutamil transferaz (GGT) 26 U/L çıktı.
31.05.2012 tarihinde Diane 35 kullanımımın 8. günü kan değerlerim:
Alanin aminotransferaz(ALT) 68 U/L
Aspartat transaminaz (AST) 47 U/L
Gamma glutamil transferaz (GGT) 46 U/L çıktı. Değerlerim yeniden yükselmiş yani. Gastronomi uzmanı karaciğerimde yağlanma olduğunu söyledi ve suçu Karatay beslenmesine attı. Bu tarz beslenmeyi hemen bırakmamı söyledi ve yumurtayı yasakladı.
03.06.2012 tarihinde CNN Türk'te katıldığınız programda yumurtanın sarısının karaciğer yağlanmasını önlediğini söylediniz.
Hocam ben şimdi ne yapayım? Diane 35 acaba karaciğer yağlanması yapar mı? Lütfen bir cevap verin.
Sağlıklı, iyi günler hocam
İki yerden de cevap vermiş hocam. İlk cevabı:
Hormonlar karaciğer yağlanması tabii ki yapıyor! Yumurtanın da karaciğer yağlanmasını önlediği gösterildi.
Doğun kontrol hapları, tüp bebek hormonları, menopoz için verilen hormonlar insülin direncini ve leptin direncini artırır. Doğum kontrol haplarının kilo aldırdığı, yani tüm vücudu yağlandırdığnı sağır sulatnlar bile biliyor. Herkese selam ve sevgiler. Karatay Diyeti karaciğer, ve pankreas ve göbek yağlanmasını önlemek ve gidermek için yazıldı. Hekiminize bir adet hediye etmenizi öneririm. Canan Karatay Bugün 14:00'deTV 8 deyim.
İkinci cevabı:
Yumurtanın sarısında bulunan (kolin aminoasidi), karaciğer yağlanmasını azaltıyor ve önlüyor. Bunu hekimine söylemelisin. Bu nedenle piyasalarda Kolin tabletleri satılıyor!
Benim bir konferansım you tube'ta o na da bakabilirsin. salı pazarı canan karatay diye bulabilirsiniz.
Herkese selam ve sevgilerimi ilet, lütfen Canan Karatay
Hocamın selam ve sevgilerini zevkle size iletiyorum kızlar
Hekimime bir kitap hediye etmek en doğrusu sanırımHocam da söyleyince içim iyice rahat etti. Ohhh akşam da yumurta yerim ben artık Karaciğeri korumak lazım
slmlar nerelerdesin takipçim, beğenilerden başka varlığını hissettirmedin...görüşmek üzere
ellerine saglik bacisim..yuruyus yapamadigim zaman bende oyle hissediyorum..pazar gunu zıwanadan cikmistim kacamak acisindan ama genede 50 dakka yurudum disarda..
HAYIR diyemediklerim:
dün akşamüstü mini magnum
Bugün sabahta 2 lokma eşimayalı köy ekmeği
tebrikler petuşum çok sevindim senin için
ben eşime kızıp kaçamak yaptım dun akşam,helva ve yabanmersini yedim bir sürü,çok mutsuzum ve kızgınım kendıme,boyle gidersem değil 50 leri 60 ları bıle göremıycemmm
Ya arkadaşlar ben bu diyeti çok sevdim çok da sevdim ancak bir haftada 100 gr bile veremedim
Regl döneminde değilim,yürüyüşde yapıyorum,bol su içiyorum,verdiğim 2 kg da bu bir haftadan önce vermişdim..
Ne yapsam acaba?
Herhangi bir hormonal,metabolik rahatsızlığım da yok daha yeni tahlil yaptırdım..
Kuruyemişler mi fazla geldi anlamıyorum,ben artık saf protein diyetine geçiyorum,kilo korumada karatayı yapmaya karar verdim
herkese selamlar bacılar:80::80::80:mutfağımı temizledim kollarım koptu vallaşimdi de yürüyüşümü yapıcam.dün yürümedim kendimi rahatsız hissediyorum çok
Ben de sabah gazetede görmüştüm, kaydetmeyi programladım akşama bakiciim inşallah...Kızlar hocamız 14.00'da tv8'deymiş haber verdi bana
Oh misss, iyi yürümeler...Ben de 2 çocuktan önce sabah kalkıp yürüyüş yapmazsam çok huysuz oluyordumDüğün günümde bilene yürümüştüm sabah, şimdi oooo 20dk vakit bulsam yürüdüm diyorum pehhhh
gozlemeee:
napiyorsun bebeeamm..dun helwalari goturmussun..olsun zararli bise yememissin diycem ama aksam 8 den sonra yedigin icin bugun insulin sewiyen tuksek olacak ama bol bol yurursen dusurursun canim..50 leri goreceksin merak etme sen yeterki esini takma kafaya..
hiç yapmadımhatta arkadaslar sabah 6 da aradı yuruyuse gidiyoruz gel ,diye ona da gitmedimm
patlıcanları fırında pişirerek yapabılırsın karnıyarık.
sızma seytınyagı soguk sıkım oluyor zaten,riviera olmasın yeter ki...
kız o helvaları götüren benimmmgozlemem yapmaz ole seyler yuruyus neyım de yapmadım valla,hava cok sıcak,nerde yuruycem:26:
nerden,nasıl mail atıyor hoca,kıskandım yaww,bana da atsınnnn
Ben de ona dayanamadığım için kaydedip izleyeyim demiştim çok konuşursa sardırırım diyebugün sahrap soysal yok allahtan da, hocamız rahat rahat konuşabiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?