menumü bildireyim ;
sabah 1 elma
bir avuç yer fıstığı,
3 limonlu çay
yarım lt su
KIZLAARARR YORUM LÜTFEN 2 GÜNDÜR YUMURTA YEMİYORUM SORUN OLURMU ????????????????????????
geçmiş olsun canımcanlarım günaydın,, dün öğlen ve akşamki menüm et sote salata yoğurttu ..ama zaten ne yediysem çıktı,,saymasakta olur,, iş yerindeki klima çarptı galiba midem çok kötü,,parmaklarımı zor oynatıyorum...
şu anda da klasik kahvaltımı bile yapamadım.biraz domates yiyim dedim midem almadı,biraz süt ve ceviz iile bitirdim..
bu arada geçmişi okudum..çok güzel konuşmalar var beğenmekle kaldım,cevap yazamıyorum,halim yok ,,, kusura bakmayın...:26::26:
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...
hadi öyle olsun bakalımgunaydın kızlar kahvaltımı yaptım kahvemı ıcıyorum
2 yumurta
zeytın,peynır
omega3
4 gunkurusu
helva,kete
pohaca,domates
maydanoz,
yesılcay,formcay
menu karataydan bıraz ama olsun regl donemınde olur okadarcık
geçmiş olsun canım
hadi öyle olsun bakalım
arkadaşlar bende başladım..haftaya tartılıcam ve benide listeye eklermisiniz.şuan 63 kiloyum.boyumda 1.70.bugunku menu:
sabah 4 te kalktığım için : klasik karatay kahvaltısı
öğlen : süt ve tavuklu salata
akşam 4 gibi: barbunya ve 2 kaşık bulgur pilavı + salata
akşam 7.30:muz ve bir avuç badem
sabah 4 ten beri ayaktaydım,yapabilirsem yürüyüş yapıcam..inş birayda veririm şu 4 kiloyu
Sabah eşimle kuş cıvıltıları harika bir hava ve manzara eşliğinde 1 saat yürüdük.. :124::124::124:
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
benim boğazım acıyor biraz..yeni toparlanmıştımm,bu fazla spor programı beni yordu biraz sanırım...
sabah kahvaltıda
10 adet kiraz
1 adet ithal muz(büyük olanlardan)
3 adet yeni kırılmış ceviz
sabah 40 dk yürüyüşümü de yaptım
canlarım günaydın,, dün öğlen ve akşamki menüm et sote salata yoğurttu ..ama zaten ne yediysem çıktı,,saymasakta olur,, iş yerindeki klima çarptı galiba midem çok kötü,,parmaklarımı zor oynatıyorum...
şu anda da klasik kahvaltımı bile yapamadım.biraz domates yiyim dedim midem almadı,biraz süt ve ceviz iile bitirdim..
bu arada geçmişi okudum..çok güzel konuşmalar var beğenmekle kaldım,cevap yazamıyorum,halim yok ,,, kusura bakmayın...:26::26:
geçmiş olsun canım
hadi öyle olsun bakalım
canlarım günaydın,, dün öğlen ve akşamki menüm et sote salata yoğurttu ..ama zaten ne yediysem çıktı,,saymasakta olur,, iş yerindeki klima çarptı galiba midem çok kötü,,parmaklarımı zor oynatıyorum...
kızlar kafama takılan bir şey var ben karataya başladıktan sonra normal yemeklerdede zeytinyağı kullanmaya başladım komili riviera 5lt alıyorum hocamız soğuk SIKIM ZEYTİN YAĞI kullanılmalı diyor güvenilir markalarda hangisinde bu özellik var bilen varsa paylaşsın lütfen hem o kadar para verip hemde sağlıksız yağlar tüketmeyelim dimi ?
ben kullandıydım bir aralar,çok pahalı oldugundan şimdi efa ya geçtimGünaydın
solgar omega 3 700'ü kullanan arkadaşlar var mı ?
Ne mikemmel bir gün yarabbim yaaa neşe doluyumMutlu uyandım bugün çoğu zaman olduğu gibi tartıya bir çıktım ne göreyim 59,2 çıktım birden düştü kilom dün 60 gözüküyordum bugün 59,2 inşallah sabit olur :) yakında 58 leri görmek istiyorum :)
Yeni bir elbize aldım altına ayakkabı taş gibi oldum :)Harika hissediyorum herlkesin aynı duyguları yaşamasını diliyorum kucak dolusu sevgiler ... :121::121:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?