Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canlarım günaydın,, dün öğlen ve akşamki menüm et sote salata yoğurttu ..ama zaten ne yediysem çıktı,,saymasakta olur,, iş yerindeki klima çarptı galiba midem çok kötü,,parmaklarımı zor oynatıyorum...
şu anda da klasik kahvaltımı bile yapamadım.biraz domates yiyim dedim midem almadı,biraz süt ve ceviz iile bitirdim..

bu arada geçmişi okudum..çok güzel konuşmalar var beğenmekle kaldım,cevap yazamıyorum,halim yok ,,, kusura bakmayın...:26::26:

hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...

menumü bildireyim ;
sabah 1 elma
bir avuç yer fıstığı,
3 limonlu çay
yarım lt su

KIZLAARARR YORUM LÜTFEN 2 GÜNDÜR YUMURTA YEMİYORUM SORUN OLURMU ????????????????????????

Canım merhaba,yumurta tok totuyor,diğer öğünlerde dengeli yiyorsun,ben yemeye çalış derim,iyi kilo vermeler

Hanımlar günaydın

AKŞAM

2 TAVUK İNCİK

YOĞURT

SABAH

KURUYEMİŞ

1 ADET KİVİ

5 ADET TAZE KAYISI

ŞİMDİ ŞEKERSİZ KAHVEMİ İÇİYORUMM :

gunaydın kızlar kahvaltımı yaptım kahvemı ıcıyorum

2 yumurta
zeytın,peynır
omega3
4 gunkurusu
helva,kete
pohaca,domates
maydanoz,
yesılcay,formcay

menu karataydan bıraz ama olsun regl donemınde olur okadarcık

geçmiş olsun canım
hadi öyle olsun bakalım

kızlar kafama takılan bir şey var ben karataya başladıktan sonra normal yemeklerdede zeytinyağı kullanmaya başladım komili riviera 5lt alıyorum hocamız soğuk SIKIM ZEYTİN YAĞI kullanılmalı diyor güvenilir markalarda hangisinde bu özellik var bilen varsa paylaşsın lütfen hem o kadar para verip hemde sağlıksız yağlar tüketmeyelim dimi ?

aynen canım..ben de öyle 1.5 ay oldu daha 1 kg verdim..çok yavaş veriyorum ..bugün endokrine randevum var..bakalım o ne diyecek

fıstık gibisin canım ya maşşallahh.kız ilerde senin gelin adayları kıskanmasın

hoşgeldin aramıza...

Sabah eşimle kuş cıvıltıları harika bir hava ve manzara eşliğinde 1 saat yürüdük.. :124::124::124:

oyy oyyy amann maşşallahhh

geçmiş olsun canım...

sanada geçmiş olsun canım .dikkat edin kendinize...

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Selam arkadaslar,
Bugun tartida 400 gr daha gittigini gordum tam 1,5 haftadir 72,6dan asagi inmiyordum bugun 72,2 yi gorunce tekrar azimlendim,cok mutlu oldum.
Haftasonu kacamak yapmama ragmen vermis oldum.Simdi cok daha siki bir sekilde devam ediyorum.14 haziranda 1 ay olacak bu arada.3,5 kilo toplamda fena sayilmaz.

Bugun menum saat 10:00 da karatay kahvaltii.
oglen ve aksami daha belirlemedim ,bakalim..

soğuk sıkım zeytinyağı dışarıdaki markalarda satılmıyor ancak bunları yerlerinden alabilrisin ya da getitrirebilirisn ama biraz fiyatlı?

dün akşamsaat 19:00 da bitti)
1 tabak zeytinyağlı fasülye
1 kase yoğurt
1domates+1salatalık
biraz tuzsuz fıstık

akşam yemekten sonra eşim ve kızımla birlikte 1 saatten fazla yürüdük...

bu sabah(saat 10:30)
2 haşlanmış yumurta,
1domates+1 salatalık
1 dlim peynir
biraz kaşar
14 zeytin
3 gün kurusu
2 kuru erik
5 ceviz

ve 1/2 lt su içtim şimdiye kadar gün içinde 2 lt.yi bulur.birazdanda rezene çayı içicem...
herkese güzel ve kaçamaksız bir gün diliyorum

Ne mikemmel bir gün yarabbim yaaa neşe doluyum Mutlu uyandım bugün çoğu zaman olduğu gibi tartıya bir çıktım ne göreyim 59,2 çıktım birden düştü kilom dün 60 gözüküyordum bugün 59,2 inşallah sabit olur :) yakında 58 leri görmek istiyorum :)
Yeni bir elbize aldım altına ayakkabı taş gibi oldum :) Harika hissediyorum herlkesin aynı duyguları yaşamasını diliyorum kucak dolusu sevgiler ... :121::121:

tebrikler petuşum çok sevindim senin için

ben eşime kızıp kaçamak yaptım dun akşam,helva ve yabanmersini yedim bir sürü,çok mutsuzum ve kızgınım kendıme,boyle gidersem değil 50 leri 60 ları bıle göremıycemmm

kislar meraba..
mukemmel karatay kahvaltim:
2 adet ozgur gezen koy yumurtasi- ama hakkaten ozgur:))) kayisi kiwami tabiki..
2 adet solgar omega
1 ince belli ceviz
beyaz peynir,kasar,keci peyniri
11 adet zeytin
1 cay kasigi uzum cekirdegi..

Ya arkadaşlar ben bu diyeti çok sevdim çok da sevdim ancak bir haftada 100 gr bile veremedim

Regl döneminde değilim,yürüyüşde yapıyorum,bol su içiyorum,verdiğim 2 kg da bu bir haftadan önce vermişdim..

Ne yapsam acaba?

Herhangi bir hormonal,metabolik rahatsızlığım da yok daha yeni tahlil yaptırdım..

Kuruyemişler mi fazla geldi anlamıyorum,ben artık saf protein diyetine geçiyorum,kilo korumada karatayı yapmaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…