Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım tahlillerin temiz çıkmış sevindim.bende karataya başlamadan önce dahiliyeye gittim tahlillerim temiz çıkmıştı.beni diyetisyene gönderdi bi liste verdi ama hergelene aynı listeyi veriyodu .üstelik kendiside şişmandı dedimki önce kendini zayıflatsın sonuç olarak uygulamadım tabi listeyi.ama karatayla tanışınca herşey değişti

sersum gecmıs olsun bısey cıkmıycagı bellıydıde emın olmak ıyı olmus.dıyetısyen kendı yıye dursun o 10 dılım ekmegı

bencede yesin yesin sonra gelsin karatay yapsın

kıslar bu sabah regl oldum ben ondan mı yiyip duruyorum yani:26:

eyvahhh desene şekerpareyi affetmicen ,birazcık acıda evdekilerede kalsın

Bu arada yediklerim:

sabah: karatay kahvaltısı
öğle : etli türlü, yoğurt, turşu, 4 kayısı

2 bardak su ( hemen su içiyim bari)

Yemek hazırlamam lazım, akşam görüşmek üzere sevgiler.

sen bu zamana kadar daha 2 bardak su mu içtin .öyleyse çokk çokkk az gözünün önünde su şişen dursun canın istemesede zorla iç.biliyosun su çok önemli.ayrıca mutfakta kolay gelsin...

bugün yediklerim
1.öğün:
1 haşlanmış yumurtanın sarısı
5 tane mercimek köftesi
peynir
birkaç dilim sucuk
8 tane erik
bitki çayı

2.öğün:
1 kepçe nohut
3 tane tavuk köftesi
1 kase cacık
bitki çayı

spor:45 dk yürüdüm

3 baget haslama

yogurt

sogan yedım aksam yemegımı bıtırdım hava bıraz seınlesın yuruyuse gıdecegım bu arada evı toparladım sıldım supurdumm

canım o sorun mekanik basküllerde hep oluyo..benim de 2 tane var..mekanik olanda 3 kg eksik gösteriyo..kilo arttıkça sapma da artıyo..benim kızımı da aynı gösteriyor ikisi..yani üzgünüm ama digital tartı doğru..ben bugün hastanede diyetisyende de tartıldım digitaldi benimkiyle aynı geldim..üzülme ve motiveni kaybetme..önemli olan 12 kg vermiş olman..devm canım

Geçmiş olsun asya'cığım, için rahat etmiştir şimdi.

Ben yazdım ama şimdi için çoook daha rahat yersin yumurtacıkları özlemiştin de

İçim rahat bir şekilde sabah yemiştim yumurtamı sayenizde Hocamdan cevap gelince de iyice rahatladım.2-3 gün yumurtasız kalınca doyamadım resmen, şimdi bol bol yiycem

Ben de sabah gazetede görmüştüm, kaydetmeyi programladım akşama bakiciim inşallah...

Akıllı hatunun hali başka tabi

Merhabalar arkadaşlar ben geldimmmmm önce menüler

Sabak karatay kahvaltısı

2. ve son öğünüm 18:10 da bitti

Mercimek çorbası

Fırında kızartma yoğurtlu

5 tane köfte

Bugün çok yoruldum kaç gündür temizlik yapıyorum bir tek camlar ve tüllerim kaldı oğluşum sağolsun sayesinde 1 saatlik işi akşama kadar anca
yapıyorum:)) ben bir yapıyorum o 10 bozuyor biraz dinleniyim de yürüyüş yaparım inşallah

sağol canım..ben de aynen katılıyorum..kendi yesin onları

sağol canım..sen de suyu ihmal etme

geçmiş olsun canım.ne güzel sonuçların temiz çıkmış

teşekkür ederim canım

sağol şekerim..bence de sence
3 baget haslama

yogurt

sogan yedım aksam yemegımı bıtırdım hava bıraz seınlesın yuruyuse gıdecegım bu arada evı toparladım sıldım supurdumm

ohh mis gibi olmuştur eline sağlık

bugün 3 öğün yaptım
3. öğünüm

sulu köfte(bulgurlu)
pancar salatası(yoğurtlu)
salata
şalgam suyu

ama şiştim

merhabalar kızlar ben bişey sormak isyiorum, mesela akşam saat 7 gibi yemeğizi yedik sonra saat 8 de çekirdek yedik mesela hani akşam 7-8 arası ya en geç şimdi o çekirdek akşam yemeğine geçermi yoksa kaçamağamı girer?yorumlarınızı bekliyorummmmm

ben 1.5 ay dukan yaptım.8 kg verdim.ama daha fazla devam edemicem.halsizlik yorgunluk ve kabızlık sorunlarını aşamıyorum.vermek istediğim 10 kilo daha var.onu da karatayla vereyim diyorum.bugün sabah klasik karatay kahvaltısını yaptım.öğlende bi ayran içip 3 ceviz yedim.akşamda tavuğun taşlığını soteledim ve yanında çoban salata yedim.
tavuk ve ürünlerini marketten alıp yiyemiyor muyuz bu diyette?köy tavuğu olmassa yemiyor musunuz?
bir de mesela ercimek çorbası yemiş bir arkadaş.bu tür baklagiller serbestmi?

hoşgeldin..
tavuk ürünlerinin doğal yani özgür tavuk olması gerekiyor ama her zaman bulamıyoruz..mecburen yeniliyor..yumurtaları ben migr.ta buluyorum..ben de dukan yaptım ve pes ettim..burada baklagiller serbest,zeytin ve zeytinyağı serbest..ilk sayfaları okursan çok faydalı olur..ama en iyisi 2. karatay kitabını okumak..yeşil mezuralı kapağı olan..

evet canım kitabı alıcam mutlaka.daha alamaım ama dukanı dün bırakmaya karar verince hemen sizi okudum burda ara vermeden iştah hazır kapanmışken başlayım dedim.

öğlenleri öğünü atlamayı düşünüyorum.uygunmudur ki..

bence araöğün olur..mesela öğle yemeğinden yarım saat sonra da çekirdek ya da meyve yersek ara öğün yapıp o arda en az 4 saat boşluk bırakmayı yapmamış oluyoruz...senin dediğin gibi olursa ben son öğünümü 4 te yiyorum ama saat 8 e kadar istediğimi yerim gibi anlaşılıyor:44:

bir çok arkadaş 2 öğün yapıyor zaten..acıkma problemi de olmadığından bence rahat yaparsın canım

Merhaba kızlar,

Nasilsiniz?

Bu gün çok çok yoğundum.
Nete girmeye hiç zamanım olmadı ..

Bugün yediklerim:

1. Öğünüm:

( eşim hazırlamış meyve ağırlıklıydı )

-yarım mango,
- yarım muz,
-9-10çilek,
-4 çeri domates,
-6 yarım ceviz içi ,6 badem

2.öğünüm:
Okuldayim.
Yanimda hic birşey yoktu sadece
kakaolu süt içtim.

3.Öğünüm:
Kinoa salatası ,
Yumurtalı kavurma,
Hindistan cevizi çayı,
Su

Yemekten sonra 5 km yürüdüm.

hımmm ama çok seviyorum yaw ama haklısın..

Kıss özgür gezen tavuk yiyin diyo hoca nirden bulacağım yaw.. 3 haftadır bulamıyos valla..
yarın esir tavuk alıp yiycim mecburen

Ay esir tavuk lafina bayildim valla, resmen yuksek sesle guldum sayende. Sen beni guldurdun, Allah da seni hep guldursun insallah:)

meraba kızlarrrr..
menü bildirimi yapıyım hemennn

sabah: klasik karatay kahvaltı

öğlen:mercimek çorbası ve karışık zeytinyağlılar tabağı.7 fındık.

akşam:tarhana çorbası,5 kaşık barbunya,salata,bir avuç badem.

bugun alışverişe gittim dışarısı çok sıcak evde yürüym dedim ama koşu bandım bozulmuş akşama aerobik yaparım belkii..

Selam canlar,

Bu ara Karatay'ı bir serdim ki sormayın. Geçen hafta boğazım iltihaplandı diye yürüyüş yapmamıştım zaten. Hsonu da şehir dışındaydım. Açık büfe, gece geç saatte yemek vs derken oldum mu tekrar 82,5 kg.! 1 kilo almış olmayı çok önemsemedim. Benim açlığımla tokluğum 2 kg farkediyor zaten Asıl mesele şu ki, bir türlü konsantre olamıyorum. Karatay moduna giremiyorum. 2 gündür tekrar yürümeye başladım ama resmen sürünüyorum. Oysa ne güzel bir düzen tutturmuş gidiyordum. Ne yapıp edip yürüyordum.

Yalnız dikkat ettim, topicte kaçamaklar arttı. Sanırım bizi bu güzel havalar mahvetti

Neyse canlar... Hadi bakalım. Titreyip kendimize gelelim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…