geldim kıslarr..
Endokrin uzmanı tahlillerimin normal olduğunu sadece 30 dk.yürüyüş yada yüzme olarak spor önerdi ve diyetisyene sevk etti..
ehh didim gelmişken gideyim bakalım ne diycek meraktan sırf
hatun bana 1800 kcal.lik diyet listesi verdi.. 10 dilim ekmek var yavvv
karatayı söyledim.tabiisi o tam aksini savundu 6 öğün yiycen didi
1 ay sonra da gelcen didi
ben de içimden yüzüne karşı...Hakkariden mail atarım cicim didim
işte böyle fistuklar..yani bende bi sorun yok..en azından gitmedim demem dimi..
sersum gecmıs olsun bısey cıkmıycagı bellıydıde emın olmak ıyı olmus.dıyetısyen kendı yıye dursun o 10 dılım ekmegı
kıslar bu sabah regl oldum ben ondan mı yiyip duruyorum yani:26:
Bu arada yediklerim:
sabah: karatay kahvaltısı
öğle : etli türlü, yoğurt, turşu, 4 kayısı
2 bardak su ( hemen su içiyim bari)
Yemek hazırlamam lazım, akşam görüşmek üzere sevgiler.
günaydın bacılar
sormayın başıma geleni ...baskülüm geldi ve ben yeni sinbo marka digital baskülümde tam tamına 99.9 geldim varmı böyle bişey yaaakendi mekanik baskülümde 92 yim 8 kilo fazla gösterdi eşimide 8 kilo fazla gösterdi ama çocukların kiloları aynı sanırım kilo artttırkça sapıtıyo ohaaa dedim 99. 9 u görünce ben kendi baskülümde 105 le başlamıştım 12 kilo eksigim şu anda..buna göre 113 müşüm ben bugünden itibaren yeni bir başlangıç yaptım napıyım gr gr da olsa verdigimi bilirim en azından
görümcemler dün akşam gittiler bu akşamda annemler geliyo bu hafta bildirimde bulunamam herhalde ama yinede fırsat buldukça okumaya çalışacagım
leylak 70 im fıstık gibisin maşallah bacım nazar degmes inşallah
kahvaltım 6:30
3 dal dereotu
2 bardak su
2 kk aşlanmış yumurta
peynir
domates salatalık biber
1 çb fındık
1 saat sonra bi demlik çay
Geçmiş olsun asya'cığım, için rahat etmiştir şimdi.
Ben yazdım ama şimdi için çoook daha rahat yersin yumurtacıkları özlemiştin de
Ben de sabah gazetede görmüştüm, kaydetmeyi programladım akşama bakiciim inşallah...
sağol canım..ben de aynen katılıyorum..kendi yesin onlarıcanım tahlillerin temiz çıkmış sevindim.bende karataya başlamadan önce dahiliyeye gittim tahlillerim temiz çıkmıştı.beni diyetisyene gönderdi bi liste verdi ama hergelene aynı listeyi veriyodu .üstelik kendiside şişmandı dedimki önce kendini zayıflatsınsonuç olarak uygulamadım tabi listeyi.ama karatayla tanışınca herşey değişti
bencede yesin yesin sonra gelsin karatay yapsın
:
sağol canım..sen de suyu ihmal etmeSana da geçmiş olsun canım, sonuçların iyi çıkmış. İyi ki yaptırdın tahlillerini, için de rahat etmiştir.
2 bardak su ( hemen su içiyim bari)
Yemek hazırlamam lazım, akşam görüşmek üzere sevgiler.
teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım.ne güzel sonuçların temiz çıkmış
sağol şekerim..bence de sencecanım tahlillerin temiz çıkmış sevindim.bende karataya başlamadan önce dahiliyeye gittim tahlillerim temiz çıkmıştı.beni diyetisyene gönderdi bi liste verdi ama hergelene aynı listeyi veriyodu .üstelik kendiside şişmandı dedimki önce kendini zayıflatsınsonuç olarak uygulamadım tabi listeyi.ama karatayla tanışınca herşey değişti
bencede yesin yesin sonra gelsin karatay yapsın
:
3 baget haslama
yogurt
sogan yedım aksam yemegımı bıtırdım hava bıraz seınlesın yuruyuse gıdecegım bu arada evı toparladım sıldım supurdumm
ben 1.5 ay dukan yaptım.8 kg verdim.ama daha fazla devam edemicem.halsizlik yorgunluk ve kabızlık sorunlarını aşamıyorum.vermek istediğim 10 kilo daha var.onu da karatayla vereyim diyorum.bugün sabah klasik karatay kahvaltısını yaptım.öğlende bi ayran içip 3 ceviz yedim.akşamda tavuğun taşlığını soteledim ve yanında çoban salata yedim.
tavuk ve ürünlerini marketten alıp yiyemiyor muyuz bu diyette?köy tavuğu olmassa yemiyor musunuz?
bir de mesela ercimek çorbası yemiş bir arkadaş.bu tür baklagiller serbestmi?
evet canım kitabı alıcam mutlaka.daha alamaım ama dukanı dün bırakmaya karar verince hemen sizi okudum burda ara vermeden iştah hazır kapanmışken başlayım dedim.hoşgeldin..
tavuk ürünlerinin doğal yani özgür tavuk olması gerekiyor ama her zaman bulamıyoruz..mecburen yeniliyor..yumurtaları ben migr.ta buluyorum..ben de dukan yaptım ve pes ettim..burada baklagiller serbest,zeytin ve zeytinyağı serbest..ilk sayfaları okursan çok faydalı olur..ama en iyisi 2. karatay kitabını okumak..yeşil mezuralı kapağı olan..
merhabalar kızlar ben bişey sormak isyiorum, mesela akşam saat 7 gibi yemeğizi yedik sonra saat 8 de çekirdek yedik mesela hani akşam 7-8 arası ya en geç şimdi o çekirdek akşam yemeğine geçermi yoksa kaçamağamı girer?yorumlarınızı bekliyorummmmm
evet canım kitabı alıcam mutlaka.daha alamaım ama dukanı dün bırakmaya karar verince hemen sizi okudum burda ara vermeden iştah hazır kapanmışken başlayım dedim.
öğlenleri öğünü atlamayı düşünüyorum.uygunmudur ki..
hımmm ama çok seviyorum yaw ama haklısın..
Kıss özgür gezen tavuk yiyin diyo hoca nirden bulacağım yaw.. 3 haftadır bulamıyos valla..
yarın esir tavuk alıp yiycim mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?