taklım bana kısma ama bişe soylemek istiyorum..
sen son 3-4 gundur kacamak yapmıyosun...daha once bi gun yoksa obür gün oluyodu kacamak..ben bunlardan dolayı kilo vermenin yavas oldugunu dusunuyorum..lutfen ama lutfen bana kısma olurmu...:44::44::44:
bide izmirde nası olsa son gunlerim diye dusunuyosun galiba..:44::44:
[]
yürüdün sanırım canım güselll
ewet taklım yurudum ama yuruyusleri azaltmayı dusunuyorum..soyle 1 saat olsa aslında tam ideal olacak ama işte....yürüyos başladık yürümeye canımcım.. Gene sabahın köründe ama artık zaten ya sabahın körü ya da akşam yürünür di mi ama sıcaklar bastırdı
Bi uarın gitmeyeceğiz bi de öteki gün.. Eşim burda değil öteki günler yürürüz.. Hastalanmıştım ara vermiştik..
2 ay lkalmış ozaman......e kaçamak yapma bebaamm da we şu kiloları kııııssss..aslında haftada 3 gün sabhları 1 saat yuruyebilsen eşinle super olur amaa:44::44::44::44:
kızmamana sewindim taklım..niye kısıyım kıss ben sanaolur mu hiç..ben niye burdayım..sizlerle motive oluyom..haklısın..1-2 günde bir mutlaka 1 ısırıkta olsa kaçamak yaptım.bazende ipin ucunu fazla kaçırdım .du bakalım..bundan sonra noolcek..ama şu tayin beni olumsuz etkiliyor..yerleşince daha düzenli olacağımdan eminim..temmuzda izinliyim annemlerde olucam annemin evi deniz kenarı..bol bol yüzücem..inşallah buda etkili olur canım
waaayyyyyss be azme bak beeeeOcak-Şubat aylarında kaynanam ve kayınbabam bisdelerdi. Karatay yaptığımı biliyorlardı.. Hedef kilomu (55) söyleyince kayınbabam senin vücudun kaldırmaz didi bağa kıss..
İnat değil mi baksın görsün nasıl verilyo
Kayınvalidem de görümcem(evli 83 lü 1 çocuklu) için hiç daha 55 in üstüne çıkmadı filan diyo.. Görümcemin boyu benden hafif uzun..
Ben 55 kilo olucimmm birasdan plates yapıcimmm...
Kıslaarrr haydeee herkeslere gösterin azminizi ve iradeniziiii haydee
Beni tam tanımıyorlar kısss
Ben ticaret lisesi mezunu olarak ege üniversitesinin en iyi bölümlerinden birini bitirdimMücadeleciyim azimliyim karataycıyııııımmm :124:
waaayyyyyss be azme bak beeee
supersin bacım maşşallah..ticaret lisesi ve ege unv....muthişsin..
gormedim canım ya hemen okuyorum...propycil sana attığım özel mesajı okudun mu acil cevap lazım bana ama
sen bu zamana kadar daha 2 bardak su mu içtin .öyleyse çokk çokkk azgözünün önünde su şişen dursun canın istemesede zorla iç.biliyosun su çok önemli.ayrıca mutfakta kolay gelsin...
Ocak-Şubat aylarında kaynanam ve kayınbabam bisdelerdi. Karatay yaptığımı biliyorlardı.. Hedef kilomu (55) söyleyince kayınbabam senin vücudun kaldırmaz didi bağa kıss..
İnat değil mi baksın görsün nasıl verilyo
Kayınvalidem de görümcem(evli 83 lü 1 çocuklu) için hiç daha 55 in üstüne çıkmadı filan diyo.. Görümcemin boyu benden hafif uzun..
Ben 55 kilo olucimmm birasdan plates yapıcimmm...
Kıslaarrr haydeee herkeslere gösterin azminizi ve iradeniziiii haydee
Beni tam tanımıyorlar kısss
Ben ticaret lisesi mezunu olarak ege üniversitesinin en iyi bölümlerinden birini bitirdimMücadeleciyim azimliyim karataycıyııııımmm :124:
Keten tohumu güzel olursa ben de alayım markette vardır herhalde? Benim arkadaşım dukan diyeti yapıyor, yulaf kepeği koyuyor keklere çok güzel toparlıyor keki, aslında Karatay da sırf kepek zararlı dememiş kitabında, un işlenmiş olduğundan zararlı demiş. Yulaf kepeği koyup denesem mi diyorum ben de. Zaten tadımlık yeriz tatlıları, sorun olmaz sanırım.evet canım,
Ben yarın deneyeceğim. Un yerine bugun aldığım çekilmiş keten tohumu kullanacağım.bakalim nasil olacak
Fzgunum ben de çok kızıyorum kıss... çok kızdırıyorlar bazen... sadece kayınvalideme kaynanama göstermeyeceğim.. Eltilerime görümceme herkeslereee azmimi göstereceğim.. Benim bi küçük eltim benle pek yarışır alttan alttan.. Güldürecek beni yineNasılsın iyiniyetlim, sinir oldum sizinkilere, hadi göster onlara bakalım, zaten çok az kaldı.
Bu arada akşam yemeğinden sonra 45 dk yürüdüm.
waaayyyyyss be azme bak beeee
supersin bacım maşşallah..ticaret lisesi ve ege unv....muthişsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?