Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

niye kısıyım kıss ben sanaolur mu hiç..ben niye burdayım..sizlerle motive oluyom..haklısın..1-2 günde bir mutlaka 1 ısırıkta olsa kaçamak yaptım.bazende ipin ucunu fazla kaçırdım.du bakalım..bundan sonra noolcek..ama şu tayin beni olumsuz etkiliyor..yerleşince daha düzenli olacağımdan eminim..temmuzda izinliyim annemlerde olucam annemin evi deniz kenarı..bol bol yüzücem..inşallah buda etkili olur canım

yürüdün sanırım canım güselll

ewet taklım yurudum ama yuruyusleri azaltmayı dusunuyorum..soyle 1 saat olsa aslında tam ideal olacak ama işte....
bide en etkili yuruyus sabah erken yapılanı..uyanma hormonları saat 5 ten sonra devreye giriyo ya,,oyusden sanslısın sen..

2 ay lkalmış ozaman......e kaçamak yapma bebaamm da we şu kiloları kııııssss..aslında haftada 3 gün sabhları 1 saat yuruyebilsen eşinle super olur amaa:44::44::44::44:

Ocak-Şubat aylarında kaynanam ve kayınbabam bisdelerdi. Karatay yaptığımı biliyorlardı.. Hedef kilomu (55) söyleyince kayınbabam senin vücudun kaldırmaz didi bağa kıss..
İnat değil mi baksın görsün nasıl verilyo

Kayınvalidem de görümcem(evli 83 lü 1 çocuklu) için hiç daha 55 in üstüne çıkmadı filan diyo.. Görümcemin boyu benden hafif uzun..

Ben 55 kilo olucimmm birasdan plates yapıcimmm...

Kıslaarrr haydeee herkeslere gösterin azminizi ve iradeniziiii haydee

Beni tam tanımıyorlar kısss
Ben ticaret lisesi mezunu olarak ege üniversitesinin en iyi bölümlerinden birini bitirdim Mücadeleciyim azimliyim karataycıyııııımmm:124:

kızmamana sewindim taklım..
annen cok sanslıymıs ozaman...
bide nasıl olsa tasıcam ve yeni bi hayat kurcam psikolojisine girdiğini anlamıstım zati..
desene temmuzda gidecek kilolar..

Kislar merhaba,

Bugun vakitsizlikten 2 ogun yaptim.
Sabah klasik Karatay, aksam yesil salata, sebzeli haslama et ve 2 kasik yogurt

Maalesef yuruyuse de vaktim kalmadi, zaten hava da felaket sicak!

Kislar bugun astrolojiden anlayan biri bana dedi ki su anda cok garip bi manyetik alanin etkisi altindaymisiz. Belki gazetede okudunuz, Venus Gunes'in onunden gecicekmis ve bu olay 105 yil bi daha olmiycakmis. Bi de zaten dolunay. O yuzden 2,3 gun extra enerjisiz, yorgun, keyifsiz hissedicekmisiz ama sonra rahatliycakmisiz. Iste o zaman gelsin leptinler gitsin yaglar olucaaaaakkkk

waaayyyyyss be azme bak beeee
supersin bacım maşşallah..ticaret lisesi ve ege unv....muthişsin..

ben kacar kıslar..halen daha not işi war yaw..neyseki 10 dakkalık işim kaldı..

bu arada 2.ogunumu saat 2 de bitirmiştim ve acıktım...naapcam ben yaw,ewde ne sut ne de yogurt war..:44::44::44::44:

Dun Karatay Diyetinden bahsetmistim. Ve tabi aldigim kararlardan da. Bugun de hazir bos kalmisken kitapta verilen tariflerden birini denemeye karar verdim ve denedim. Sonuc cidden muhtesem kesinlikle tavsiye ederim.

Hazirlanisi

Elmalari soyup, kup seker buyuklugunde dogradim. Incirleri nohut buyuklugunde kucuk parcalara boldum. Elma, tarcin, incir, ceviz ve keten tohumunu bir kapta karistirdim. Baska bir kapta da yumurta, un, kabartma tozu ve sutu karistirdim. Daha sonra da elmali karisimi hamura karistirdim. Hamuru yaglanmis tepsiye doktum. 180 derecede isitilmis firinda pisirdim. Kitapta 20 dk yaziyor ama ben uzeri resimdeki rengi kazanana kadar pisirdim.

Gece bir sey yemek yasak oldugu halde, meraktan dayanamadim ve minicik bir parca agzima attim. Gercekten muhtesemdi.

Bu arada tarifte yaptigim bir degisiklik de normal un yerine Dogalsan keten tohumlu karisim unu kullanmamdi. Ve bunu yaptigima hic pisman olmadim. Belki de beyaz unla bu denli lezzetli olmayabilirdi. Denemenizi siddetle tavsiye ederim. Ve butun keten tohumu ile neyi kastettigini tam anlayamadigim icin toz keten tohumu kullandim. Siz ne dersiniz acaba bu lezzetli seyin bir dilimi kac kaloridir?

Bu arada yarin icin kapuska (kiymali) yaptim geceden. Neden kapuska derseniz: glisemik indeksi 0 olan lahanadan faydalanma istegi diyelim :)

Iyı Geceler Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) koz patlıcan,ıclı kofte,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 5 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Hairka duruyor nefis canım çekti ya
bütün keten tohumu taneli olan tohum olan yani
beyaz undan yapsak olmaz mı ki
Bence yarın sen bundan sabah 1 dilim öğlen 2 dilim yiyebilirsin ben olsam öyle yapardım
eline sağlık cidden görüntü çok hoş
sana afiyet olsun artık

Merhabalar hanımlar,

sen bu zamana kadar daha 2 bardak su mu içtin .öyleyse çokk çokkk az gözünün önünde su şişen dursun canın istemesede zorla iç.biliyosun su çok önemli.ayrıca mutfakta kolay gelsin...

Sağ ol canım, su içmeyi hep erteliyorum, sonra bir bakıyorum akşam olmuş ve çok az su içmişim, bugünden sonra menüye suyu da yazayım diyorum, böylece daha kontrollü olurum.

3. öğün: kıymalı fasulye, yoğurt, 3 kaşık bulgur pilavı.

1,5 lt su

Nasılsın iyiniyetlim, sinir oldum sizinkilere, hadi göster onlara bakalım, zaten çok az kaldı.

Bu arada akşam yemeğinden sonra 45 dk yürüdüm.

evet canım,
Ben yarın deneyeceğim. Un yerine bugun aldığım çekilmiş keten tohumu kullanacağım.bakalim nasil olacak
Keten tohumu güzel olursa ben de alayım markette vardır herhalde? Benim arkadaşım dukan diyeti yapıyor, yulaf kepeği koyuyor keklere çok güzel toparlıyor keki, aslında Karatay da sırf kepek zararlı dememiş kitabında, un işlenmiş olduğundan zararlı demiş. Yulaf kepeği koyup denesem mi diyorum ben de. Zaten tadımlık yeriz tatlıları, sorun olmaz sanırım.

merhaba karataycılar kacgundur yine ihmal ettim sizi yine işyeri gerginlikleri, yine kacamak kacamak kacamak o kadar cok bozdum ki.. bugun menu bildirimi bile yapamıycam moralim sıfır. yarın tekrar duzene giriyorum. hepinize iyi geceler..

12.00: 1 avuç peynir, 2 yumurta, 1 çay kaşığı tereyağı, 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı, 4 ceviz, 2 domates, 2 salatalık, 1 bardak çay.

18.00: 1,5 karnıyarık, 1 kase semizotu + yoğurt

20.00: 1 bardak süt

Nasılsın iyiniyetlim, sinir oldum sizinkilere, hadi göster onlara bakalım, zaten çok az kaldı.

Bu arada akşam yemeğinden sonra 45 dk yürüdüm.
Fzgunum ben de çok kızıyorum kıss... çok kızdırıyorlar bazen... sadece kayınvalideme kaynanama göstermeyeceğim.. Eltilerime görümceme herkeslereee azmimi göstereceğim.. Benim bi küçük eltim benle pek yarışır alttan alttan.. Güldürecek beni yine
waaayyyyyss be azme bak beeee
supersin bacım maşşallah..ticaret lisesi ve ege unv....muthişsin..

canım sağolasın.. Gerçekten isteyince azmedince herşeyi yapabilir insan..
Yaaa okuduğum bölümde hep kolej ya da izmirin en iyi okullarından mezunlar vardı.. Ticaret lisesi olunca malum meslek dersleri ağırlıklı okudum ve 2-3. sınıflarda 3 gün staj vardı.. 2 gün okuduk yanii.. Kazanmak çok ama çok zordu yaw..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…