bence araöğün olur..mesela öğle yemeğinden yarım saat sonra da çekirdek ya da meyve yersek ara öğün yapıp o arda en az 4 saat boşluk bırakmayı yapmamış oluyoruz...senin dediğin gibi olursa ben son öğünümü 4 te yiyorum ama saat 8 e kadar istediğimi yerim gibi anlaşılıyor:44:
Canım en başta yağın riviera olması bile zararlı olduğunun göstergesi!!kızlar kafama takılan bir şey var ben karataya başladıktan sonra normal yemeklerdede zeytinyağı kullanmaya başladım komili riviera 5lt alıyorum hocamız soğuk SIKIM ZEYTİN YAĞI kullanılmalı diyor güvenilir markalarda hangisinde bu özellik var bilen varsa paylaşsın lütfen hem o kadar para verip hemde sağlıksız yağlar tüketmeyelim dimi ?
kızlar merhaba..zayıflayanları görünce nasıl imreniyorum anlatamam ben 62 kiloyum 163 boyum .17 gündür diyetteyim ama bir gram bile veremedimvarmı benim gibi kilosu fazla olmayan sadece 5 kilo kadar ve veremeyen nolur çıldrma noktasındayım bir gram bile gitmezmi yaw şimdi sarmısak ceviz kürü duydum onuda ekledim diyete (nolurr yardım biri cevap yazsın
kızlar merhaba..zayıflayanları görünce nasıl imreniyorum anlatamam ben 62 kiloyum 163 boyum .17 gündür diyetteyim ama bir gram bile veremedimvarmı benim gibi kilosu fazla olmayan sadece 5 kilo kadar ve veremeyen nolur çıldrma noktasındayım bir gram bile gitmezmi yaw şimdi sarmısak ceviz kürü duydum onuda ekledim diyete (nolurr yardım biri cevap yazsın
cok cok gecmiş olsun meleğim,dikkat et kendine..canlarım günaydın,, dün öğlen ve akşamki menüm et sote salata yoğurttu ..ama zaten ne yediysem çıktı,,saymasakta olur,, iş yerindeki klima çarptı galiba midem çok kötü,,parmaklarımı zor oynatıyorum...
şu anda da klasik kahvaltımı bile yapamadım.biraz domates yiyim dedim midem almadı,biraz süt ve ceviz iile bitirdim..
bu arada geçmişi okudum..çok güzel konuşmalar var beğenmekle kaldım,cevap yazamıyorum,halim yok ,,, kusura bakmayın...:26::26:
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...
riviera en kotü zeytinyagı canım..kullanma bence..kızlar kafama takılan bir şey var ben karataya başladıktan sonra normal yemeklerdede zeytinyağı kullanmaya başladım komili riviera 5lt alıyorum hocamız soğuk SIKIM ZEYTİN YAĞI kullanılmalı diyor güvenilir markalarda hangisinde bu özellik var bilen varsa paylaşsın lütfen hem o kadar para verip hemde sağlıksız yağlar tüketmeyelim dimi ?
pardon canım ya karıstırdım...hiç yapmadımhatta arkadaslar sabah 6 da aradı yuruyuse gidiyoruz gel ,diye ona da gitmedimm
kız o helvaları götüren benimmmgozlemem yapmaz ole seyler yuruyus neyım de yapmadım valla,hava cok sıcak,nerde yuruycem:26:
nerden,nasıl mail atıyor hoca,kıskandım yaww,bana da atsınnnn
tamam canım,becerebilirsem tabi..bu arada artık yumurta yiyebilmene cok sewindim..ben de senin gibi yumurta manyagıyım...Akşama link at birlikte izleyelim canım
tatlım koycam foto ama beceremiyom yaw..:44::44::44:az önce taptaze bu sabah yapılmış miss gibi pasta yidim ben ama azBiri beniii durdursun yawwww:26::26::26:
2. öğünümü de yapayım ki yediklerim erisinnn
Propycil merakla bekliyos fotonuuu
tatlışım reglden yada temizlikten de olabilir..cok su içince vucut şişiyo ya...sağol bebişim[/B]ben de genelde yürüyüyorum da dün temizliği fazla abartmışım çok yoruldum ondan yürüyemedim.
bir de bugün tartıldım kilom aynıregl de yaklaştı ondan galiba:44::44:
pardon taklım yaw....karıstırdımYok kısss ben diil Loxandra yidi helvaları...Bende dün 1 lokma ekmek, 1 hurma ve 1 kuru incir dışında vukuat yok valla temizim amirim
Eşim bu yaz iş için uzun süre yurtdışında olacak, sen git ben de mideme kelepçe taktırıp liposuction yaptırıcam dedim
Zaten haftasonu kayınvalidem lafları sokuşturdu yok anam sen veremezsin kilo filan dedi sağolsun beni de gaza getirdi böylece
Bir daha ramazan bayramında görür beni o zaman 36 beden kıyafetlerimle salınınca görüşürüz
İyi ki varsınız canlar
taklım bana kısma ama bişe soylemek istiyorum..geldim kıslarr..
Endokrin uzmanı tahlillerimin normal olduğunu sadece 30 dk.yürüyüş yada yüzme olarak spor önerdi ve diyetisyene sevk etti..
ehh didim gelmişken gideyim bakalım ne diycek meraktan sırf
hatun bana 1800 kcal.lik diyet listesi verdi.. 10 dilim ekmek var yavvv
karatayı söyledim.tabiisi o tam aksini savundu 6 öğün yiycen didi
1 ay sonra da gelcen didi
ben de içimden yüzüne karşı...Hakkariden mail atarım cicim didim
işte böyle fistuklar..yani bende bi sorun yok..en azından gitmedim demem dimi..
olabilir aslında..her kacamaktan sonra 20 dakka yuruycek olursak belkim useniriz de kacamak yapmayız..her kaçamağın ardından 20 dk yürüyüş yapimn ben öyleyseee
bahane yok taklım...kıslar bu sabah regl oldum ben ondan mı yiyip duruyorum yani:26:
canım tahlillerin temiz çıkmış sevindim.bende karataya başlamadan önce dahiliyeye gittim tahlillerim temiz çıkmıştı.beni diyetisyene gönderdi bi liste verdi ama hergelene aynı listeyi veriyodu .üstelik kendiside şişmandı dedimki önce kendini zayıflatsınsonuç olarak uygulamadım tabi listeyi.ama karatayla tanışınca herşey değişti
bencede yesin yesin sonra gelsin karatay yapsın
eyvahhh desene şekerpareyi affetmicen,birazcık acıda evdekilerede kalsın
cok cok gecmiş olsun meleğim,dikkat et kendine..
riviera en kotü zeytinyagı canım..kullanma bence..
pardon canım ya karıstırdım...
kıs gitseydin ya saat 6 da...helvalar toz olup ucardı gitseydin...
tamam canım,becerebilirsem tabi..bu arada artık yumurta yiyebilmene cok sewindim..ben de senin gibi yumurta manyagıyım...
tatlım koycam foto ama beceremiyom yaw..:44::44::44:
tatlışım reglden yada temizlikten de olabilir..cok su içince vucut şişiyo ya...
pardon taklım yaw....karıstırdım
bu arada senin kaynana innnnnnşşşşallah pişman olur soylediklerine...kaynana değilmi işte...
taklım bana kısma ama bişe soylemek istiyorum..
sen son 3-4 gundur kacamak yapmıyosun...daha once bi gun yoksa obür gün oluyodu kacamak..ben bunlardan dolayı kilo vermenin yavas oldugunu dusunuyorum..lutfen ama lutfen bana kısma olurmu...:44::44::44:
bide izmirde nası olsa son gunlerim diye dusunuyosun galiba..:44::44:
olabilir aslında..her kacamaktan sonra 20 dakka yuruycek olursak belkim useniriz de kacamak yapmayız..
bahane yok taklım...
izmire gitmene ne kaldı sunun surasında dimi ama..
bide ne guzel yurumussun sabah...ona guwenip kacamak yaptın galibaaa
2 ay lkalmış ozaman......e kaçamak yapma bebaamm da we şu kiloları kııııssss..aslında haftada 3 gün sabhları 1 saat yuruyebilsen eşinle super olur amaa:44::44::44::44:Propycilcim İzmir ne ki kıss. Ben eşimin memleketine Ağustosta düğüne gideceğim.. Kaynımın düğününde herkesin gözü pörtleyecekahanda böölee inş..
bugunku siporum:
1 saat 35 dakka..
2 ay lkalmış ozaman......e kaçamak yapma bebaamm da we şu kiloları kııııssss..aslında haftada 3 gün sabhları 1 saat yuruyebilsen eşinle super olur amaa:44::44::44::44:
evet canım,Kaneel kekin içeriği harika, canım çekti birden ama saat geç bir de içinde un var, onun doğalını nasıl buluruz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?