Merhabalar hanımlar,
Sağ ol canım, su içmeyi hep erteliyorum, sonra bir bakıyorum akşam olmuş ve çok az su içmişim, bugünden sonra menüye suyu da yazayım diyorum, böylece daha kontrollü olurum.
3. öğün: kıymalı fasulye, yoğurt, 3 kaşık bulgur pilavı.
1,5 lt su
Fzgunum ben de çok kızıyorum kıss... çok kızdırıyorlar bazen... sadece kayınvalideme kaynanama göstermeyeceğim.. Eltilerime görümceme herkeslereee azmimi göstereceğim.. Benim bi küçük eltim benle pek yarışır alttan alttan.. Güldürecek beni yine
canım sağolasın.. Gerçekten isteyince azmedince herşeyi yapabilir insan..
Yaaa okuduğum bölümde hep kolej ya da izmirin en iyi okullarından mezunlar vardı.. Ticaret lisesi olunca malum meslek dersleri ağırlıklı okudum ve 2-3. sınıflarda 3 gün staj vardı.. 2 gün okuduk yanii.. Kazanmak çok ama çok zordu yaw..
Hairka duruyor nefis canım çekti ya
bütün keten tohumu taneli olan tohum olan yani
beyaz undan yapsak olmaz mı ki
Bence yarın sen bundan sabah 1 dilim öğlen 2 dilim yiyebilirsin ben olsam öyle yapardım
eline sağlık cidden görüntü çok hoş
sana afiyet olsun artık
Keten tohumu güzel olursa ben de alayım markette vardır herhalde? Benim arkadaşım dukan diyeti yapıyor, yulaf kepeği koyuyor keklere çok güzel toparlıyor keki, aslında Karatay da sırf kepek zararlı dememiş kitabında, un işlenmiş olduğundan zararlı demiş. Yulaf kepeği koyup denesem mi diyorum ben de. Zaten tadımlık yeriz tatlıları, sorun olmaz sanırım.
merhaba çıtır hatunlarbu aralar dip temizliğim olduğu için muhabbetlerinize katılamıyorum.aklım hep burada sizi özlüyorumm..bugün öğlen arkadaşa gittim 5 dk.tartıldım.10 gün önce hep beraber aynı vakitte tartılmıştık ben 65.200 gelmiştim bugün 63.200 geldim teşekürler CANAN HOCAM,teşekürler KK KATATAY ARKADAŞLARIMM
SABAH
klasik karatay kahvaltısı
ÖĞLE
tarhana çorbası
domates salatası
çok az oğlumun kızarmış ekmeğinden:18::18: (bırakmıştı da )
çok az karpuz
AKŞAM
patates püresi azıcık
yoğurtlu semizotu salatası
domates salatası
şimdide geçmişi okuyup geliyorummyorumlarınızı bekliyorumm canlarr
Canim ben bu gün aktar da gördüm. Hem cekilmisi ( yarin alacagim ) hemde çekirdek ici gibi olanı (ben ondan aldim)vardı .
Markette olup olmadıgını bilmiyorum .....:-( olabilir ama ..
Hocamiz un vb benzeri işlenmiş besinlere hoş bakmıyor..:26:
mantikli ama insanın canı da çekmiyor değil...... Ama yulaf ' ı da hiç denemedim. Araştırmadım. Bu konuda fikrimi söyleyemeyecegim . . Icine yatiyorsa dene tabiki .. Ben yarin cekilmis keten tohumu Ile deneyecegim. ( gorunus olarak kepekli una benzetyim)tutacagini tahminim ediyorum..
Canım 166 boyum 66 kilo idim.. Sabret ben verdim darısı başına.. Yavaş gidiyor vermen gereken kilo az olunca sabır sabırKarataya hareket ekle verceksin
cok cok gecmiş olsun meleğim,dikkat et kendine..
riviera en kotü zeytinyagı canım..kullanma bence..
pardon canım ya karıstırdım...
kıs gitseydin ya saat 6 da...helvalar toz olup ucardı gitseydin...
tamam canım,becerebilirsem tabi..bu arada artık yumurta yiyebilmene cok sewindim..ben de senin gibi yumurta manyagıyım...
tatlım koycam foto ama beceremiyom yaw..:44::44::44:
tatlışım reglden yada temizlikten de olabilir..cok su içince vucut şişiyo ya...
pardon taklım yaw....karıstırdım
bu arada senin kaynana innnnnnşşşşallah pişman olur soylediklerine...kaynana değilmi işte...
taklım bana kısma ama bişe soylemek istiyorum..
sen son 3-4 gundur kacamak yapmıyosun...daha once bi gun yoksa obür gün oluyodu kacamak..ben bunlardan dolayı kilo vermenin yavas oldugunu dusunuyorum..lutfen ama lutfen bana kısma olurmu...:44::44::44:
bide izmirde nası olsa son gunlerim diye dusunuyosun galiba..:44::44:
olabilir aslında..her kacamaktan sonra 20 dakka yuruycek olursak belkim useniriz de kacamak yapmayız..
bahane yok taklım...
izmire gitmene ne kaldı sunun surasında dimi ama..
bide ne guzel yurumussun sabah...ona guwenip kacamak yaptın galibaaa
Ocak-Şubat aylarında kaynanam ve kayınbabam bisdelerdi. Karatay yaptığımı biliyorlardı.. Hedef kilomu (55) söyleyince kayınbabam senin vücudun kaldırmaz didi bağa kıss..
İnat değil mi baksın görsün nasıl verilyo
Kayınvalidem de görümcem(evli 83 lü 1 çocuklu) için hiç daha 55 in üstüne çıkmadı filan diyo.. Görümcemin boyu benden hafif uzun..
Ben 55 kilo olucimmm birasdan plates yapıcimmm...
Kıslaarrr haydeee herkeslere gösterin azminizi ve iradeniziiii haydee
Beni tam tanımıyorlar kısss
Ben ticaret lisesi mezunu olarak ege üniversitesinin en iyi bölümlerinden birini bitirdimMücadeleciyim azimliyim karataycıyııııımmm :124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?