Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Fzgunum ben bi su içmeye kalkıyorum bi de ardından doğrruuu WC ye
İçtiğin suyu yaz bence de su içmekte zorlanıyor ya da unutuyorsan.. yürümüşsün yine tebrik ederim Fzgunum yürümeden olmuyor canım

Son düzenleme:

azmin sonu zaferdir bravo sana bende çok mücadeleciyimdir seni anlıyor ve tebrik ediyorum

Selam cnm,
Bende internette buldum.
Deneyip yapmışlar..
bende un kullanmak istemiyorum , çekilmiş keten tohumundan yaparım duyordum ki yapanı buldum.
Cok lezzetli olduğu yazıyor ..
deneyip göreceğim..
bu gün gördüm aktar benzeri yerler de çekirdek ici gibi olanı da var( ben ondan aldım ) çekilmişti de var ( yarın onu alacağım)
sonra yapacagım .. Dediğin gibi yapıp sabah ogle yiyeceğim

1.ögün
1 kücük kase kornfleks ( üfff sabah cok erken dis doktorunda randevum vardi, acele onu yedim

2.ögün
1 tabak kurufasulye
1 kase yogurt
3 kuru kayisi

Bu aksam arkadasim dogal kefir yapmis ondan yarim cay bardagi ictim.
Mükkemmeldi tadi hic markette satilanlara benzemiyor. Izin dönüsü mayasindan alip bende yapmaya basliycam...

Spor 45 dak. yürüyüs
Sivi 2 litre Su

Canim ben bu gün aktar da gördüm. Hem cekilmisi ( yarin alacagim ) hemde çekirdek ici gibi olanı (ben ondan aldim)vardı .
Markette olup olmadıgını bilmiyorum .....:-( olabilir ama ..

Hocamiz un vb benzeri işlenmiş besinlere hoş bakmıyor..:26:

mantikli ama insanın canı da çekmiyor değil ...... Ama yulaf ' ı da hiç denemedim. Araştırmadım. Bu konuda fikrimi söyleyemeyecegim .. Icine yatiyorsa dene tabiki .. Ben yarin cekilmis keten tohumu Ile deneyecegim. ( gorunus olarak kepekli una benzetyim)tutacagini tahminim ediyorum..

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar bugün karataya istemeyerek ihanet ettim yarın yeniden toparlanma zamanı. inşallah yarın kitaplarım da gelecek

merhaba çıtır hatunlar bu aralar dip temizliğim olduğu için muhabbetlerinize katılamıyorum.aklım hep burada sizi özlüyorumm..bugün öğlen arkadaşa gittim 5 dk.tartıldım.10 gün önce hep beraber aynı vakitte tartılmıştık ben 65.200 gelmiştim bugün 63.200 geldim teşekürler CANAN HOCAM,teşekürler KK KATATAY ARKADAŞLARIMM

SABAH
klasik karatay kahvaltısı

ÖĞLE
tarhana çorbası
domates salatası
çok az oğlumun kızarmış ekmeğinden:18::18: (bırakmıştı da )
çok az karpuz

AKŞAM
patates püresi azıcık
yoğurtlu semizotu salatası
domates salatası

şimdide geçmişi okuyup geliyorumm yorumlarınızı bekliyorumm canlarr

bu arada 4 km yürüdüm geldimm

ya bende istiyorumbu diyeti yapmayı ama bebeğim var 8 aylık..acaba dayanabilirmiyim..çok zorlandınız mı arkadaşlar başlarken..bide kitabı alıp mı başladınız yoksa netten faydalanmak yeterlimi

ben henüz kitabı alamadım esracım.arkadaşlardan ve netten öğreniyorum.sağlıklı yaşamak bu hiç zararı olacağını zannetmıyorum.süt için soruyorsan eğer ekmek ve hamur işleri süt yapmıyor zaten.ben ilk 2 gün zorlandım 2 öğün yapmıştım çünkü.şimdi 3 öğün yapıyorum.alışverişimide buna göre planlıyorum.ilk 2 gün evde de yiyecek bişey bulamamıştım.şimdiden kolay gelsin.istersen yaparsın

Paketli hiç bir üründen emin olamıyorum ama onları da yemezsem aç kalırım. Bende de o çekirdek içi gibi olandan var ama yiyemem gibi geldi hiç ağzıma koymadım, ceviz ve omega 3 tabletle idare ediyorum şimdilik. Dene ama içeriğine bakmayı unutma , içinde çekilmiş keten tohumunun yanında buğday ve çavdar unu da varmış netten baktığım bir üründe, dikkatli ol. Yarın için sabırsızlanıyorum, kek nefis görünüyor.

Son düzenleme:
Canım 166 boyum 66 kilo idim.. Sabret ben verdim darısı başına.. Yavaş gidiyor vermen gereken kilo az olunca sabır sabır Karataya hareket ekle verceksin

canım saol moral verdin valla işalah dediğin gibi olur tiroid yok bende tamamen alındı yaniama ilaçlarla kontol altında tsh değerlerim.sanırım onunda etkisi var devam edicem bir 15 gün daha ..daha da veremezsem endokrine gidiyim bari başka bişiymi var acep yada diyeti değiştircemçok saol..

Günaydın kızlar
Klasik karatay kahvaltımı yaptım (07.30'da bitti) Evden çıkıyorum şimdi.
Hepimiz için dünden daha güzel bir gün olsun.

Pişman olacak kaynana söylediğine Allah'ın izni ve sizin desteğinizle inşşş...

Buradaki yumurta muhabbetinden sonra ben de yumurtaya gömüldüm dün

Valla kayınvalide-kayınbabalar filan olmasa bizi kim gaza getirip yola devam ettirecek di mi ama

Ben de aynen senin gibi düşünüyorum canım, sen zaten karatay yaptığın için şimdi 55 gibi duruyorsundur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…