Birazdan yaticam cunku yarin sabah 6'da evden cikmam lazim
Ama yatmaden ogleden sonra ve aksam neler yaptigimi yaziyim.
Eve 6 gibi geldim ve 1 saat yurudum disarda hafif yagmur ciselerken.
Aksam da 1 tavuk koftesi, 2 kasik kuru fasulye, 1 kozlenmis patlican ve keten tohumlu yesil salata yedim.
Simdi de biberiye cayimi iciyorum
Herkese sevgiler, bol leptinli uykular
Cok buyuk gecmisler olsun canim. Azmin ve dirayetin karsisinda hayranlik icinde kaldim. Allah bundan sonra sana hep guzel gunler gostersin insallah.
kislaaarrrr gunaydinnlar ossun herkese..bugun papadiyam icin nas felak okumayi unutmayin haaaaa..
kahvaltim::
pastirmali,domatesli,kasarli ve yumurtali omlet--yok boyle bi tat..
beyaz ve keci peynirleri
12 zeytin
2 adet solgar omega
1 salatalİk
1 ince belli ceviz
cay cay cayyyy
İyiniyetlim canim benim o kaynana derdi bende de war,daa 2 yillik ewliyim ama cok sey ogrendim..onceleri senin gibi hic cewap wermezdim buyugum diye..ama icime ata ata bissuru hastalik peydah etti bende..ve ben de artik pat pat herseyi soyluyorum,kirilip kirilmamalari umrumda degil,cunku su hayatta benden degerli hic bise yok benim icin..bunu anlamam cok zor oldu ve zaman aldi ama,artik boyle..
bide soyle bise war onlarin soylediklerini tinlamiyorum hic ve aramiyorum,onlar beni ariyolar,otoritemi kurdum yani cok sukur..onlar bna saygi gosterirse ben de o lara saygi gosteriyorum..
ben de senin gibiyim,uzuntu ve stres hemen zayiflatiyo beni,ama öcu gibi oluyorum ve sewmiyorum..
sana tavsiyem taklim,hicbiseyi takma o larla ilgili,konussun dursunlar,cnku onlar senin gibi kapsamli ve hassas dusunmezler,inceden inceden laflari sokustur ama,herseyin farkinda oldugunu anlasinlar herzaman..
Kıslar bu gece oğluş uyumadı o uyuyunca fırında köfteli enginar yapıp yapıp mutfağımı topladım..
Birazdan yatacağım.. Herkese iyi gecelerrr bol leptinlerrr
Sevgicim çok geçmiş olsun canım sağlığına kavuştuğuna sevindim. Bu yazdığımı görürsüm inş. canım.. Yazdığım hiçbişeyi cevaplamadığını hatırlıyorum muhtemelen görmüyosun olsun..
Yarın ümit ettiklerinize kavuşmanız dileğiyle tekrar kıslaarr İYİ GECELERRRR
Bu arada hürremimiz de bitti reklamlarla kaç saat sürdü reklamları da abarttıkça abarttılarKimsecikler yoktu topikte
Ilerki gunlerde yazarim sevgicim. Bu gun bas agrim var. Zorla bir tencere yemek hazirlayabildim. Esim, uzman doktoru gorecek, simdilik bir bobrek calismiyor. Test sonuclari pek iyi cikmamisti. Cok ta kotu degil. Insallah digeri hep saglikli calisir, bir sorun cikmaz. Bu nedenle sikintiliyiz. Allah yardim edecek, iyilecek insallah.
Kızlar günaydın
Bu sabah demir hapına başladım,sabah aç içtim,kahvaltımı yaparken çok kötü midem bulandı,kahvaltıyı yarım bıraktım .Şimdi devam ediyor hala,bastırsın diye zorla 1 lokma çikolata yedim,geçmedi.Karnımı da ağrıttı nasıl bir ilaçsa 1 tanesi beni fena yaptı,bir daha zor içerim.Mide bulantısını ne geçirir kızlar,geçmedi
canım mide bulantısını en iyi limon geçirir.. eğer yiyebiliyorsan sade ye derim..yok yiyemezsen suyunu sık azıcık sulandır iç..
Fzgunum çok sene oldu evleneli canım.. Eşim bi tanedir de ara ara ailesi canımı sıkar sağolsunlar.. Ben daha çok modern düşünürüm ama onlar daha eskilerde.. Gene de üzülmesinler diye cevap vermem seslenmem...
Neyseki uzaktalar.. Sağol canım benimm.. Benim canım sıkılınca inanılmaz hızlı kilo veririm ve bundan hiç hoşlanmıyorum inanın.. Allah sıkıntı dert vermesin hiçbirimize..
Hadibakalım çocuğunun damatlıklarını göstersin Rabbim onlara uzun ömürler versin..
Sersumum yediklerimi hakettiğimi yazmışsın canım sağolll
İyiniyetlim, benim de böyle sıkıntılarım oldu, ama seneler sonra geldiğim noktada, sadece kendimi üzdüğümü anladım, karşı tarafın umurunda bile olmuyor. Onun için kendinizi üzmemenizi istedim. Çünkü yaş ilerledikçe, bu sorunlar, hele biraz da hassas bir kişi iseniz insanı hastalandırıyor. Her şeyin gönlünce olmasını dilerim.
Canım, birazdan yürüyüşe çıkacağım (üşenmiyorum, ertelemiyorum). Seni çok öpüyorum.
tabii canım paylaşmamm mıSon kitap mı ?
o zaman artık meünleri paylaşırsın bizimle
inşallah canımm...işlesin içime içimegeçmiş olsun gülüm..
canım biz de patates koymuyoruz..onun için serbest..hocamın yeni kitabında da tarifi var.
bence dayanabiliyorsan güzel..çünkü bu şekilde beslenenler daha çabuk kilo veriyorlar gibi
canıımmm..biz sensis naappçazzz...özliycez kız seni..güle güle git gel papişim
efet canım içmeliyim bemcede
ohhh canım afiyet olsun..hakediyosun sen...
Sersumum kitabını almışsın keyifle oku karatay ruhuna işlesin
Canım yaa sağol.. Bi kızım var 11 yaşında bide oğluşum var 27 aylık.. Kayınbabamların ihtiyaçları olduğu sürece başımın üstünde yerleri var eşime de diyorum.. Bide karışmasalar
Yine de bööle diyorum. Ama baba çok otoriter en son sözü o söyleyecek her şeyi o doğru biliyo herşey ondan soruluyo ama bu ev bizim.. Benim onlara hiç bi saygısızlığım olmadı.. Büyüklerim onlar.. Allah'tan senede bi geliyolar
İyi dileklerin için sağol canım..
ayynen katılıyorum sana canımcım...ben de en başta koydum mesafeyi..seviyeli olacaksın lafın altında kalmıyacaksın..tabii bu arada canım kocişte çok önemli benim ki hep yanımda oldu haklıyı haksızı hep gördükislaaarrrr gunaydinnlar ossun herkese..bugun papadiyam icin nas felak okumayi unutmayin haaaaa..
kahvaltim::
pastirmali,domatesli,kasarli ve yumurtali omlet--yok boyle bi tat..
beyaz ve keci peynirleri
12 zeytin
2 adet solgar omega
1 salatalİk
1 ince belli ceviz
cay cay cayyyy
İyiniyetlim canim benim o kaynana derdi bende de war,daa 2 yillik ewliyim ama cok sey ogrendim..onceleri senin gibi hic cewap wermezdim buyugum diye..ama icime ata ata bissuru hastalik peydah etti bende..ve ben de artik pat pat herseyi soyluyorum,kirilip kirilmamalari umrumda degil,cunku su hayatta benden degerli hic bise yok benim icin..bunu anlamam cok zor oldu ve zaman aldi ama,artik boyle..
bide soyle bise war onlarin soylediklerini tinlamiyorum hic ve aramiyorum,onlar beni ariyolar,otoritemi kurdum yani cok sukur..onlar bna saygi gosterirse ben de o lara saygi gosteriyorum..
ben de senin gibiyim,uzuntu ve stres hemen zayiflatiyo beni,ama öcu gibi oluyorum ve sewmiyorum..
sana tavsiyem taklim,hicbiseyi takma o larla ilgili,konussun dursunlar,cnku onlar senin gibi kapsamli ve hassas dusunmezler,inceden inceden laflari sokustur ama,herseyin farkinda oldugunu anlasinlar herzaman..
evet tatlım benim lafım..aynı dertlar bende de vardı eşim bekarken 4 yıl yemişler doymamışlar..evlenince de devam etcek sandılar..tabii yanıldılarGünaydın canımm sağol beni anladığın için..
Kıss Allah'tan uzaklar yaao yüzden onlar uzak olunca dertleri de bi uzak kalıyo
Aslında daha önce de yazmıştım kimsenin başını ağrıtmayayım. Maddi anlamda beklentileri var ve bunu hak olarak görüyorlar.. Ben de eşimi hep borca sokuyorum.Burnumuzu borçtan sayelerinde hiç kurtaramadık. Gene borcumuz var diyeceğimizi bildiklerinden taa 9 ay önce söylüyolar ve kendinizi ayarlayın diyolar..
Bu yaz ki düğünde de vardı büyük bi beklentileri ama araba ödüyoruz Allah'tan..
Ev aldığımızda güle güle oturun demediydi kaynana bana biliyo musun?
Bu düğünü de atlattık Allah'a şükür
Canım sen de yeri gelince lafını söölee.. Ben kaynanama derim kızınca anlatırım söylerim.. Dediğin gibi başlarda sustum.
Aaaa susmaya devam etsem maaşın birini isteyeceklerdi inanın yaa
Yeter di mi hepinize afiyet olsun şekerler..
Sersumum mu yazmıştı hepsinin köküne kibrit... diye aynen ööle
kötüyüm ben kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?