Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.

Ben geldim :)))))Öncelikle sevgili ulağım sersuma, beni seven siz hayranlarıma selamlar , saygılar....

hoşgeldin meleğim
ulak mı,koptum buna

yeni nickinin hatrına sana şu şarkıyı armağan ediyorum
:

yeni bir ask yeni bir is yine gulecek bi´ neden lazim
yeni bi´ haber, yeni bi´ kader, bunlar icin bana sans lazim
yeni bi´ durus, yeni dokunus tek tek kesfetmem lazim
yeni bi´ hayat, gerisi bayat kendime yeni bir ben lazim
kendime yeni bir neden lazim

afiyet olsun canımcım

Ben geldim :)))))Öncelikle sevgili ulağım sersuma, beni seven siz hayranlarıma selamlar , saygılar....
hoşgeldin bebişşşkilitleri açmışlar..
selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.
hoşgeldin canım..
ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsın zaten
takıldığın yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak istersen cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul edersen yarışımıza da katılabilirsin başarılar

Kızlar kendimi çok yabancı hissettim valla. Yolunu kaybetmiş kedicik gibi oldum (
:119::119::118::118::124::124: karşılama komitesiii

buduuurrr...zupperrr olmuşş

arkadaşlar iyi kaynatmışsınz valla .) benmim de bi sorum olcaktı o diyet bu diyet dolaşıoyrum bu karataydan memnunmusunuz ya da şöle soruyim iyi kilo verdinizmi bu diyetle
hosgeldın..valla cok memnunuz canım tam uyarsan gayette guzel kg verırsın

Papadiyam , sana soru gelmiş bacım

bugun herkes kopmusuzulme canım yarın yenı bır gun

Kuzum , öğlen olmayan pizza akşama nerden çıktı ki? Yoksa misafirlerden mal mı kaçırdın bakiiim

yok yok bu böyle olmayacak...yarından cumaya kadar diyetime sadık kalacağım..sözzzzzzzzzzzzz...normalde doyana kadar yiyoruz ama ben cumaya kadar porsiyonlarımı da küçülteceğim...
fellah köftesi serbestmiydi?

ben buna koptum..Allaaamm yareppim..dikkat dikkat..

bugün dünya karbonhidrat günü galiba

Eğer akşam yiceksen Papadiya'ya sorman lazım

Kızım daha komiği bu hafta dünya obezite ve diyabet haftasıymış , sağlık ocağında gördüm

geçmişi tam okuyamadsım ama bugün tek kaçamak yapan ben değilim herhalde...yarından itibaren karataya dönüyormuyuz kızlar?

hadi ya...o zaman pilava,pizzaya devam.bu haftanın hakkını verelim

geç kalmış sayılmam ..gün henüz bitmedi yesemmi ki?

Yok , tek sen diilsin Kuzum , Reyhan'ın da şekeri düşmüş bugün biraz
Reyhan bu arada konu kaynadı soramadım ; sonuçta karar verebildin mi , kek ıslak mıymış kuru mu

arkadaşlar hazır mısınız?eğlenmek için,gülmek için..batsın bu koltuklar

500lt olsun..

neyse ki leylakla pampişin çizelgesi biz yalanlıyo..

1 melexin den mesaj varrrr....stopp...

:)))))herkese selam.Ben burdan da yeterim alimalah.Beklesinler az kaldı geliyorum. :)))))

melexin bırak face i dünyayı çökertir alimallah,o kaaa beceriklidünyayı çökerten kadın

Kaç saati kalmış onun
Kadını sanal alemden silicekler en sonunda.Sadece mektupla haberleşmesine izin verecekler

mektup da değil,dumana belki izin verirler

benn kaçıyorum karataycı arkadaşlar. yarın sıfır kaçamaklı yeni menülerimle görüşmek üzare:)

hosgeldın bırmeleksın

ben çıkıyorum kıslar,birazdan dizim başlar.eşim de gözleriyle konuşmaya başladı zatenfazla yazmayın heee

bebek kilidi profilimde mevcuttu cünkü bugüne kadar eylül annelerindeydim 2 ay 24 günlük anneyim yeni çizelge hazırlıyacagım kendime kilo çizelgesi en kısa zamanda belki aranızda kızanlar olacak bana ama eger sütümde bir azalma olursa diyeti bırakacagımı şimdiden söyleyim ama aranızda emzirmede uygun bir diyet degil diyen varsa tecrübelerinizden faydalanmak isterim .diyet yapmaya bugün karar verdim eşimle aramız kötü kendimi çoooook çirkin hissettim sanırım çocuktan sonra herşey degişiyor uzaklaştım ondan hatta kendimden neyse canınızı sıkmayım yarın sabah başlıycam inşallah.

üzme canım kendini burada kal gerisi kolay..bak birsürü arkadaşlarımız var çok iyi başarılar elde etmişler..hamileler bile var aramızda..herşey düzelir canım..sağlık olsun yeterki..

kızzlarr ben de kaçıyorum..kocişle yürüyen ölüler seyretmece..iyi geceler bol leptinler..
yarın 1.30 da buradayım inşallah..öpüldünüzz...

üzme canım kendini burada kal gerisi kolay..bak birsürü arkadaşlarımız var çok iyi başarılar elde etmişler..hamileler bile var aramızda..herşey düzelir canım..sağlık olsun yeterki..

teşekür ederim inşallah herşey iyi başlar.

hosgeldın canım oncelıkle bebegını gule gule buyutallah bagıslasın...bu dıyetı yapan ve emzıren bırcok anne var sutunde azalma olacagını sanmıyorum.bol su,süt,ayran ıcıp takvıye yapabılırsın.baktınkı azalıyo bırakırsın canım...hıc moralını bozma hersey duzelır allah dermansız dert vermesın

Kızlar , Sizi beğenemiyorum.Beğeni butonu yok.Allahımmm ya . Ben en iyisi yatayım. Kalktığımda bir bakayım meğer kabus görmüşüm :)))Şimdilik iyi geceler :)))

güzel cevabın için teşekürler fırsat buldukca sohbete katılmaya calışacagım herkese iyi geceler

Yok , tek sen diilsin Kuzum , Reyhan'ın da şekeri düşmüş bugün biraz
Reyhan bu arada konu kaynadı soramadım ; sonuçta karar verebildin mi , kek ıslak mıymış kuru mu
bi gidip bi daha bakıyım vallah kurutmuşum keki

kızzlarr ben de kaçıyorum..kocişle yürüyen ölüler seyretmece..iyi geceler bol leptinler..
yarın 1.30 da buradayım inşallah..öpüldünüzz...
ölüler ne ilginç fantazileriniz var ya
Kızlar , Sizi beğenemiyorum.Beğeni butonu yok.Allahımmm ya . Ben en iyisi yatayım. Kalktığımda bir bakayım meğer kabus görmüşüm :)))Şimdilik iyi geceler :)))
vay vay vay kimler gelmiş .hoşgeldin,hayırlı olsun yeni nickin.1 den başlamışsın 2,3,4... gider artıkın

Aramıza yeni katılan arkadaslara rehber karatay kuralları :

- Her gün 2-3 litre sıvı tüketin. Gün boyu bol su, ayrıca limonlu su, limonlu açık çay ve yeşil çay, karanfil, tarçın çayı gibi şekersiz bitki çayları için.
- En önemli nokta, akşam sekizden sonra hiçbir şey yemeyin. Her gün 40-60 dakika yürüyün veya sevilen bir fizik aktivite yapılmalıdır.
- Karatay Diyeti’ni uygularken yediğiniz her şey doğal ve mevsimsel olacak. Katkı maddesi içeren ve işlenmiş hiçbir yiyecek yemeyin.
- Doğal sağlıklı proteinler, sağlıklı yağları, sağlıklı karbonhidratları dengeli alın. Özellikle sabahları kuvvetli protein içeren kahvaltı şart.
- Düşük glisemik indeksli yiyecekler yiyin.
- Günde 2-3 öğün, doyuncaya kadar sağlıklı protein, sağlıklı yağ ve karbonhidrat yani düşük glisemik indeksli yiyecekleri yiyin.
- Öğünler arasında 4-5 saat geçmesine dikkat edin.
- Kabız olmayın. Günde iki kez tuvalete çıkmalısınız.
- Besinlerimizin türü ve glisemik indeksleri önemli olduğu kadar, yemeklerimizin zamanlaması da sağlığımız ve kilo vermemiz açısından önemlidir.
- Akşam yemeğinden sonra gün boyu olduğu gibi su, ayran, şekersiz ve tatlandırıcısız olmak şartıyla limonlu çay, yeşil çay, tarçın ve karanfil çayları içilebilir.
- Rafine ve işlenmiş gıdalar, meyve suları ve şekerli içecekler yiyip içmeyin.
- Balık, kuzu, dana veya av hayvanlarının etleri günde iki defa yenebilir.
- Bulgur veya buğday salatası ya da pilavı günde bir defa tüketilebilir.
- Mevsimine göre doğal meyve günde bir defa yenebilir.
- Mevsimine göre sebzeler istenildiği kadar tüketilebilir.
- Klasik beyaz peynir ve zeytini doyuncaya kadar yiyin.
- Kuruyemiş ve baklagiller üç öğün alınabilir, sağlıklı yağların da her gün alınması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…