Hemencecik yazıyorum :
Sabah:
* 1 yumurtadan omlet
* Maydanozlu peynir
* Yoğurt
Sonra spora gittim , gene anasını ağlattım.25 dakka koştum , sonra güzel ağırlık çalıştım , mekik-şınav olayına girdim , protein tozunu içtim sonra baktım doktor saati yaklaşmış acele eve geldim , duş-muş yemek yemeye vakit kalmadı .Yanıma elma-finduk-fistuk-tatlı patates aldım.Yolda kısmen onları kemirdim.Doktor amcamla durum analizi , sonra alışveriş ve 16.00 gibi eve geldik.Açım tabe normal olarak.Öğleyle akşamüstü yer değiştirdi ve ben
* Yarım tabak nohut
* 3-4 kaşık kereviz salatası
* 1 mandalina (bu yıl ilk kez yedim , çok güzeldi tadı)
yedim.
Akşam
* 2 tavuk baget
* 1 z.yağlı lahana sarma
* 3-4 kaşık kereviz salatası (ne çok yapmışım , hala bitmedi)
* Sınırsız salata
* Yarım kutu çilekli activia yedim.
Aralarda yine kuruyemiş ve kurukayısı yedim ama ne zaman-ne kadar yedim bilemedim.
Durum budur , arz ederim...
Ben geldim :)))))Öncelikle sevgili ulağım sersuma, beni seven siz hayranlarıma selamlar , saygılar....
afiyet olsun canımcım
Ben geldim :)))))Öncelikle sevgili ulağım sersuma, beni seven siz hayranlarıma selamlar , saygılar....
hoşgeldin canım..selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.
Kızlar kendimi çok yabancı hissettim valla. Yolunu kaybetmiş kedicik gibi oldum(
Kızlar kendimi çok yabancı hissettim valla. Yolunu kaybetmiş kedicik gibi oldum(
hoşgeldin meleğim
ulak mı,koptum buna
yeni nickinin hatrına sana şu şarkıyı armağan ediyorum:
yeni bir ask yeni bir is yine gulecek bi´ neden lazim
yeni bi´ haber, yeni bi´ kader, bunlar icin bana sans lazim
yeni bi´ durus, yeni dokunus tek tek kesfetmem lazim
yeni bi´ hayat, gerisi bayat kendime yeni bir ben lazim
kendime yeni bir neden lazim
hosgeldın..valla cok memnunuz canım tam uyarsan gayette guzel kg verırsınarkadaşlar iyi kaynatmışsınz valla .) benmim de bi sorum olcaktı o diyet bu diyet dolaşıoyrum bu karataydan memnunmusunuz ya da şöle soruyim iyi kilo verdinizmi bu diyetle
Papadiyam , sana soru gelmiş bacım
bugun herkes kopmusbugün karman çorman oldum...biri beni durdursun yoksa patlayacağım...neden motivasyonum düştü neden böyle oldum anlamadım yaaa.en kısa zamanda kendime gelmeliyim...karataya haksızlık etmemeliyim...
aslında menülerimi paylaşmaya yüzüm yok o kadar çok yedimki...ama genede yazacağım ki hatamı bileyim(
sabah: 1 bıldırcın yumurtası
domates
salatalık
peynir
zeytin
çay
2 lokma ekmeğe tereyağı sürdüm
öğlen: misafirlerim vardı çoştum gene
sarımsaklı patatesli havuçlu salata 2 kaşık
1 kaşık rus salatası
yarım katmer poğaça
işaret parmağım uzaunluğunda simit
2 tane truff
akşam:3 çatal haşlanmış tavuk
2 dilim pizza
sarımsaklı patatesli salatadan 2 kaşık
simit
1 avuç çekirdek
offfffffffffff neden böyle oldum yaaa...karataya acilen dönmeliyim...tartıya çıkmaya korkuyorum..
Kuzum , öğlen olmayan pizza akşama nerden çıktı ki? Yoksa misafirlerden mal mı kaçırdın bakiiim
yok yok bu böyle olmayacak...yarından cumaya kadar diyetime sadık kalacağım..sözzzzzzzzzzzzz...normalde doyana kadar yiyoruz ama ben cumaya kadar porsiyonlarımı da küçülteceğim...
fellah köftesi serbestmiydi?
ben buna koptum..Allaaamm yareppim..dikkat dikkat..
bugün dünya karbonhidrat günü galiba
Eğer akşam yiceksen Papadiya'ya sorman lazım
Kızım daha komiği bu hafta dünya obezite ve diyabet haftasıymış , sağlık ocağında gördüm
geçmişi tam okuyamadsım ama bugün tek kaçamak yapan ben değilim herhalde...yarından itibaren karataya dönüyormuyuz kızlar?
hadi ya...o zaman pilava,pizzaya devam.bu haftanın hakkını verelim
geç kalmış sayılmam ..gün henüz bitmedi yesemmi ki?
Yok , tek sen diilsin Kuzum , Reyhan'ın da şekeri düşmüş bugün biraz
Reyhan bu arada konu kaynadı soramadım ; sonuçta karar verebildin mi , kek ıslak mıymış kuru mu
arkadaşlar hazır mısınız?eğlenmek için,gülmek için..batsın bu koltuklar
500lt olsun..
neyse ki leylakla pampişin çizelgesi biz yalanlıyo..
1 melexin den mesaj varrrr....stopp...
:)))))herkese selam.Ben burdan da yeterim alimalah.Beklesinler az kaldı geliyorum. :)))))
Hücuuuuuuuum
melexin bırak face i dünyayı çökertir alimallah,o kaaa beceriklidünyayı çökerten kadın
Kaç saati kalmış onun
Kadını sanal alemden silicekler en sonunda.Sadece mektupla haberleşmesine izin verecekler
mektup da değil,dumana belki izin verirler
benn kaçıyorum karataycı arkadaşlar. yarın sıfır kaçamaklı yeni menülerimle görüşmek üzare:)
ben çıkıyorum kıslar,birazdan dizim başlar.eşim de gözleriyle konuşmaya başladı zatenfazla yazmayın heee
bebek kilidi profilimde mevcuttu cünkü bugüne kadar eylül annelerindeydim 2 ay 24 günlük anneyim yeni çizelge hazırlıyacagım kendime kilo çizelgesi en kısa zamanda belki aranızda kızanlar olacak bana ama eger sütümde bir azalma olursa diyeti bırakacagımı şimdiden söyleyim ama aranızda emzirmede uygun bir diyet degil diyen varsa tecrübelerinizden faydalanmak isterim .diyet yapmaya bugün karar verdim eşimle aramız kötü kendimi çoooook çirkin hissettim sanırım çocuktan sonra herşey degişiyor uzaklaştım ondan hatta kendimden neyse canınızı sıkmayım yarın sabah başlıycam inşallah.
üzme canım kendini burada kal gerisi kolay..bak birsürü arkadaşlarımız var çok iyi başarılar elde etmişler..hamileler bile var aramızda..herşey düzelir canım..sağlık olsun yeterki..
bebek kilidi profilimde mevcuttu cünkü bugüne kadar eylül annelerindeydim 2 ay 24 günlük anneyim yeni çizelge hazırlıyacagım kendime kilo çizelgesi en kısa zamanda belki aranızda kızanlar olacak bana ama eger sütümde bir azalma olursa diyeti bırakacagımı şimdiden söyleyim ama aranızda emzirmede uygun bir diyet degil diyen varsa tecrübelerinizden faydalanmak isterim .diyet yapmaya bugün karar verdim eşimle aramız kötü kendimi çoooook çirkin hissettim sanırım çocuktan sonra herşey degişiyor uzaklaştım ondan hatta kendimden neyse canınızı sıkmayım yarın sabah başlıycam inşallah.
hosgeldın canım oncelıkle bebegını gule gule buyutallah bagıslasın...bu dıyetı yapan ve emzıren bırcok anne var sutunde azalma olacagını sanmıyorum.bol su,süt,ayran ıcıp takvıye yapabılırsın.baktınkı azalıyo bırakırsın canım...hıc moralını bozma hersey duzelır allah dermansız dert vermesın
bi gidip bi daha bakıyımYok , tek sen diilsin Kuzum , Reyhan'ın da şekeri düşmüş bugün biraz
Reyhan bu arada konu kaynadı soramadım ; sonuçta karar verebildin mi , kek ıslak mıymış kuru mu
ölülerkızzlarr ben de kaçıyorum..kocişle yürüyen ölüler seyretmece..iyi geceler bol leptinler..
yarın 1.30 da buradayım inşallah..öpüldünüzz...
vay vay vay kimler gelmiş .hoşgeldin,hayırlı olsun yeni nickin.1 den başlamışsın 2,3,4... gider artıkınKızlar , Sizi beğenemiyorum.Beğeni butonu yok.Allahımmm ya . Ben en iyisi yatayım. Kalktığımda bir bakayım meğer kabus görmüşüm :)))Şimdilik iyi geceler :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?