sen bayağı yanaşmışsın fit anne olmuşsun sayılır:))
bende fit anne olmak istiyorum ve bebek olunca eskisi gibi olunmuyo eski hallerini unut diyenlerede inat bende fit anne olacağım.
Gunaydın Karatay Dıyetı yapan kızlar,dunku menum ...... 1.ogun(sabah): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (13 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ... ....2. Öğün (aksam)kebap,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor: az ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum. Ayran ya da sut ıcıyorum[/
çok güzel ama bel fıtıklı biri olarak yapamam benn..:26:sporum bile sınırlı yaww
malzemelerim bitti canım..eşimin iş yerine de yapmıştım sabah:26:..yazık oldu ona üzülüyorum. .artık daha sonra yaparım inşallah neyse kader
kilo verdikçe rahatlıyor belim ah tamamen versem şu fazlalıkları daha da iyi olacağım inşallah..çeken bilir acısını değil mi canım..
merhaba arkadaşlar
karatay diyetinde bu 2. haftam ve bende aranıza katılmak istedim.
E öğlen pilav var mı ki Papadiyam ?
Ben geldim :)))))Öncelikle sevgili ulağım sersuma, beni seven siz hayranlarıma selamlar , saygılar....
bebek kilidi profilimde mevcuttu cünkü bugüne kadar eylül annelerindeydim 2 ay 24 günlük anneyim yeni çizelge hazırlıyacagım kendime kilo çizelgesi en kısa zamanda belki aranızda kızanlar olacak bana ama eger sütümde bir azalma olursa diyeti bırakacagımı şimdiden söyleyim ama aranızda emzirmede uygun bir diyet degil diyen varsa tecrübelerinizden faydalanmak isterim .diyet yapmaya bugün karar verdim eşimle aramız kötü kendimi çoooook çirkin hissettim sanırım çocuktan sonra herşey degişiyor uzaklaştım ondan hatta kendimden neyse canınızı sıkmayım yarın sabah başlıycam inşallah.
Kızlar , Sizi beğenemiyorum.Beğeni butonu yok.Allahımmm ya . Ben en iyisi yatayım. Kalktığımda bir bakayım meğer kabus görmüşüm :)))Şimdilik iyi geceler :)))
bende diyete başlamak istiyorum 4 ay oldu doğum yapalı 19 kilo almıştım 16 kg gitti.ama 13 kg vermek istiyorum.sizce emzirirken yapabilirmiyim.ben zayıflamak istiyorum.
netmiş meleksinvakıa mı çıkarmış
ah sersum senin aşure de benim bugun yaptıgım keke dönmüş.ıslak kek yaptım biraz kurudu.pişince tadına bakıyım nasıl diye yedim 1 kalın dilim.soğuyunca bakıyım 1 dilim daha,sonra anlamadım komşulara versem ayıp olur mu? diye derken 5 dilim midede :18::18: tadına baktım yanee.
bugün karbonhidrat diyeti yaptım.papadiya karataya uygun mu şekerim
1.öğün
2 yerli muz,kakao
1 çb ceviz,7 zeytin,yarım portakal
omega3
okulda arkadasın etirdiği:ezine peynir,lavaş eşliğinde dürüm
2.öğün razalet
1 kase yesil mercimek yemege
7 tane karalahana dolması,1 kase yoğurt,turşu
buraya kadar güzel
sonra olan oldu
5 dilim kek
1 muz
1 küçük bitter çikilata
spor:moral sıfır olunca,tıka basa yiyince sipor yapmadım
birdy hafiye gibi iyi yaklamış, hı nerden çıktı bakem o pizza?Kuzum , öğlen olmayan pizza akşama nerden çıktı ki? Yoksa misafirlerden mal mı kaçırdın bakiiim
güzel soruya guzel cevap:)))güzel cevabın için teşekürler fırsat buldukca sohbete katılmaya calışacagım herkese iyi geceler
reyhancım kıs sen ıncecıksın zaten bı tepsı kek napar sana:)))bi gidip bi daha bakıyımvallah kurutmuşum keki
ölülerne ilginç fantazileriniz var ya
vay vay vay kimler gelmiş .hoşgeldin,hayırlı olsun yeni nickin.1 den başlamışsın 2,3,4... gider artıkın
yapabılırsın canım hamıleyken emzırırken her durumda yapılabılen bır beslenme seklı bu artısı var eksısı yokbende diyete başlamak istiyorum 4 ay oldu doğum yapalı 19 kilo almıştım 16 kg gitti.ama 13 kg vermek istiyorum.sizce emzirirken yapabilirmiyim.ben zayıflamak istiyorum.
dıyosuntesekkür ederim canım bana da veremzsin
edemezsin diyorlardı insan istegince basarıyor gercekten
insallah sende basarırsın
gülllllllll nerelerdesin
ayyy ne acıdır o ya bende 1 ay cektim ama mahvoldum
oglumu kucagıma alamadım oturuyorum kalkamıyorum
kalksam oturamıyorum Allah kimseye vermesin sana da cok cok gecmiş olsun canım
hoşgeldinnn
ne bu pilav muhabbeti yahu
pirinçse yemiyoruz bulgursa abartmadan yeniliyor
afıyet olsun canımGünaydın kızlar
kahvaltim 06.40
1 dilim unsuz tohumlu ekmek arasına bir dilim beyaz bir dilim kasar peyniri
5/6 zeytin
iki ceri
ve yesil çay
omega 3
Normalde is yerine alıyordum bugun de evde yiyorum ondan yemek kutumda
bebek kilidi profilimde mevcuttu cünkü bugüne kadar eylül annelerindeydim 2 ay 24 günlük anneyim yeni çizelge hazırlıyacagım kendime kilo çizelgesi en kısa zamanda belki aranızda kızanlar olacak bana ama eger sütümde bir azalma olursa diyeti bırakacagımı şimdiden söyleyim ama aranızda emzirmede uygun bir diyet degil diyen varsa tecrübelerinizden faydalanmak isterim .diyet yapmaya bugün karar verdim eşimle aramız kötü kendimi çoooook çirkin hissettim sanırım çocuktan sonra herşey degişiyor uzaklaştım ondan hatta kendimden neyse canınızı sıkmayım yarın sabah başlıycam inşallah.
Günaydın...
Dünkü yediklerim...
Sabah:
1/3 demet maydonoz, 2 yumurta (yereyağ ile az pişmiş)
peynir, 1bardak süt, 1 çaybardağı fıstık, 5 kayısı,1 omega,1 multivitamin
Öğle:yok
Akşam:
1/3 demet maydonoz,1 kase yoğurt,az turşu,10 kayısı, 1,5 çaybardağı fıstık,
2 hurma,1 armut kurusu
Spor yok...
Gün içinde 1 kupa tarçın çayı, 3 litre su
Sevgiler...
güzel soruya guzel cevap:)))
reyhancım kıs sen ıncecıksın zaten bı tepsı kek napar sana:)))
yapabılırsın canım hamıleyken emzırırken her durumda yapılabılen bır beslenme seklı bu artısı var eksısı yok
dıyosun
afıyet olsun canım
69696969696969696969696969696969696969696969696969696969
gına geldı bu rakamlardan bana kaneelcım
kıss nereye gidiyom ben:44: burdayımİyiniyetlim söylemeyi unuttum ; SAKIN GİTMEEEEEEEEEEEEE
artık yürüyemem leslie ile buluşurum açık havada yürüyüş harika oluyordu birde yürüyüşler sırasında dualar okudum hep (salatı tefriciye o bitince kelime i tevhid(70.000 e 2200 kaldı) Allahım kabul etsin inş.ıyınıyetlım yuruyusun ıcın tbrkler
igneoyam sakın aklından bıle gecırme
birdy sonucların ıyı cıkmasına sevındım canım
sersum sabah burdaysan bırlıkte kahvaltı ederız bacım
Leylakım şimdi de soğuk başladı pop.m donuyorevet çok şiddetliydi canım.hatta şuanda da yıkılıyo burası yağmurdan:18::18:
inşallah 65 olurum canım,işi sıkı tutuyorum bakalım
afiyet olsun canım,tahlillerinin iyi çıkmasına sevindiminşallah diğerleri de iyi olur
iyi geceler tatlı rüyalar asyacım
Allah kabul etsin canım. Pestil yasak değil:112:1 haftadır yeme düzenimi bozdum pasta börek çörek hak getire fakat kilo almadım:26:
1 ay sonra mı kilo alıcam acepbu sessizlik korkuttu beni
Bugün niyetliydim
İftar :
karnabahar
1 tabak yeşil fasulye
çekirdek
ceviz
pestil
kıss bu ne ne kadar aşure yedin sersumum ağlamaya hazırlan kısssabah menüm
tulum peynirli ve pastırmalı yımırta
4 çeri salatalık
8-10 karışık zeytin
tulum ve ezine peyniri
1 küçük kase aşure
çay çayy
arkadaşlar melexinin kulübe üyeliği kilitlenmiş:26:..bana ulaştı..sinir olmuş tabii..hepinize selam söylüyor..nedir bu kızın başına gelenler..
meleksin nasıl becerdi acabaallah kabul etsın canım.....menun bence gayet dogru sadece havuc cıg tuketılınce daha saglıklı pısınce glısemık ındeksı artıyo.nar eksısıde ıslenmıs urun bu yuzden kullanmıyoruz.onun yerıne sırke lımon kullanabılırsın bol bol
hayret bısey yaa bu kız paratoner gıbı butun aksılıklerı uzerıne cekıyo:44: baska bır nıckle uyelık alsın olmuyosa sersumum
canım sağolgünaydın yol arkadaslarım:)
sabah;peynirli maydonozlu omlet,zeytın,fındık,fıstık,maydanoz yedım.
diğer ögunlerımı henuz bılmıyorum.
sersum:aşrene üzüldüm yazık olmuş.
iyiniyetlim:dün bir talihsizl,k yasamıssın sanada gecmıs olsun.
Allah saglık versın kızlar hersey yoluna girer:)
melexinin ricasını iletiyorum..herkesler birer bukle dua okusun bana diyoo..
ben de kurşun döktürecez sana didimm..
bu kız felaket tanrıçası gibi yeminle
Leylakım börek yapıldı mı yeniyor ama sen tadında bırakırsındoydum bebişim,hatta bu arada bir de börek yaptım
afiyet olsun canım
demedim mi3.öğünüm
yemekten önce bitki çayı
avuç içi kadar kıymalı börek:26:
peynir
zeytin
çay
1 portakal
hıh gene aşureöğlen
1 küçük kase aşure
akşam
1 lahmacun
6 tane etli bulgurlu yaprak sarma
yoğurtlu semizotu salatası
neyse aşureni kurtarmışsın canımcım sevindim Allah kabul etsin canımkızlar biliyorsunuz sabah aşuremin dibi tutmuştu..çok üzülmüştüm...ben farkedince hemen dibini bırakıp kalanını başka tencereye almıştım..tam çıkarken birdaha tadına bakayım yanık kokusu var mı dedim..kokuyu alamadım:44:..küçük bir kaseye koyup üst komşuma götürdüm bişey söylemeden tadına bakar mısın nasıl olmuş dedim..çok güzel dedi..anladım ki dibinin kokusu sinmeden kurtarmışım ..nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam ..içine yine de tarçın ve karanfili kaynatıp suyunu ekledim ..iş yerime götürdüm..6-7 kase anca çıktı ama dökmediğime çok sevindim ..herkes çok beğendi ..böylelikle vukuatı gidermiş oldum..
Reyhanım bu ne kıssbugün karbonhidrat diyeti yaptım.papadiya karataya uygun mu şekerim
1.öğün
2 yerli muz,kakao
1 çb ceviz,7 zeytin,yarım portakal
omega3
okulda arkadasın etirdiği:ezine peynir,lavaş eşliğinde dürüm
2.öğün razalet
1 kase yesil mercimek yemege
7 tane karalahana dolması,1 kase yoğurt,turşu
buraya kadar güzel
sonra olan oldu
5 dilim kek
1 muz
1 küçük bitter çikilata
spor:moral sıfır olunca,tıka basa yiyince sipor yapmadım
şimdi şekerim pilav yasakdiğer günler karatay yapınca kilo almıyorsun.koyverirsen eyvah eyvahhh
bizim herif bostan korkulugu gibi dikilmiş beklıyor.ben çıkıyorum.sonra gelirim
ahan da işte dayanamadı..
:129::129::129::129:
görüldüğü üzere dayanamadı
E öğlen pilav var mı ki Papadiyam ?
sakın ha
anammm düşücem şimdi koltuktan
Kızlar , Melexin önce evi çökertmeye çalıştı başaramadı , sonra siteyi çökertmeye çalıştı onu da başaramadı , bu sefer en garantili hedefe yöneldi ve kendi kendini çökertti vesselamAzimli kadın netekeim
Leylakım şimdi de soğuk başladı pop.m donuyor
Leylakım börek yapıldı mı yeniyor ama sen tadında bırakırsıneline sağlık
demedim mi
Pilav zinhar kek gani baklava hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?