Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

reyhan canımcın bugun kek detoksumu yaptın
yapmış yapmıııışşşş

Eğer akşam yiceksen Papadiya'ya sorman lazım
kesinlikle

Kızım daha komiği bu hafta dünya obezite ve diyabet haftasıymış , sağlık ocağında gördüm
kutlamışınız iştteeeee sen kaçırdın mı yoksam yemedin mi kıss

hadi ya...o zaman pilava,pizzaya devam.bu haftanın hakkını verelim

haydi bakalım pindistanım bugün de bekliyoz:112:
vallaha mı,revaniyi yaparım hemen dutmayın beni

arkadaşlar hazır mısınız?eğlenmek için,gülmek için..batsın bu koltuklar

1 melexin den mesaj varrrr....stopp...

:)))))herkese selam.Ben burdan da yeterim alimalah.Beklesinler az kaldı geliyorum. :)))))

Gönder gönder.Faceyi de çökertirsem başka yollar deneyeceğim.Şimdiden yol bulmaya çalışıyorum.:))[

mektup da değil,dumana belki izin verirler

yangın çıkarır kızz oo..

doğğğrruuuu...güvercine izin verseler onlar da kuş gribi olur kesin

Ben geldim :)))))Öncelikle sevgili ulağım sersuma, beni seven siz hayranlarıma selamlar , saygılar....
benim koltuğum batmak üzere stop wc ye koşuyorum stop o kadar su içiyoz bir de hafazanallah temizleyemeyiz de
ben çıkıyorum kıslar,birazdan dizim başlar.eşim de gözleriyle konuşmaya başladı zatenfazla yazmayın heee

Leylakım kara görünmüyo kıss amma yazmışınız yaw

kadıköy bagdat jaddesi cıvarı ıgneoyamla bırlıkte cıkarız o daha ıyı bılır oraları ama jadde pek bı lüx pılav gıdermı orda? suşi mı satsak :44:

Tabe... Tezgahı nereye açıcaz ben sölerim. Adına da nostaljik pilav deriz... Tavul, nohut ekler, ekkistra lüküs pilav deriz... Yaparız bi pazarlama taktiği şekerim:)

iyiaksamlar dostlar..
öglen;ızgara tavuk salatası
aksamada fellak köftesi yaptım..

Fellak köfteyi nasıl yapıyon kızzz??? Ben çok seviyorum.

Bu arada, 3. konusunda hala niyetli misin bakem?

E öğlen pilav var mı ki Papadiyam ?

Bu mesajı beğenen arkadaşlarım, sebeplerinizi açıklayınız bakem... Birdy ciğim ne dersin?

pizzayı akşam komşum getirdi yaaa...yemeseydim keşke..
öğlenden yemediğim daha revani var...ay ben birde aşure kaşıklamıştıııııııım((

Komşudan gelen pizzayı ilk kez duyuyorum! Yanardönerli miydi bari?

hadi ya...o zaman pilava,pizzaya devam.bu haftanın hakkını verelim

Adamın biri alo sigara hattını arayıp, acele 2 paket sigara gönderin demiş ya... Aklıma o geldi:)))

melexin bırak face i dünyayı çökertir alimallah,o kaaa beceriklidünyayı çökerten kadın

Eşime melexin den bahsettim. Yakın mı oturuyor diye sordu

Cuk oturmuş leylakım

Pilav zinhar kek gani baklava hani

afıyet olsun canım 1 demet maydanoz yemıssın..daha sık wc ye cıkarıyor dımı bende oyle oluyo

evet canım maydonoz demetini üçe bölüyorum. öğünümde yiyorum. aynen sık sık wc ye gidiyorum.Bir süre sonra insan tadına alışıyormudur nedir. Maydonoz yemek hoşuma bile gidiyor.Ama iki hafta tüketip bir hafta ara vermek gerekiyormuş.

Ödem konusunda çok iyi..Aynaya bakınca ve kıyafetlerimin duruşundan verdiğim kilodan daha fazlası gitmiş gibi duruyor... Mutlu oluyorum...

Bugün sabah küçüğümle yaşadığımız yemek yememe ve akabinde ben de gelicem anne krizlerinden sonra kötü başlayan günüm; pilav muhabbeti ve papadiyanın "kızım kendine çeki düzen ver, öyle gel sınıfa" diyen coğrafya öğretmeni muhabbetinden sonra (öğretmenlerim de, papadiyam da kızmasın bana... Vaktiyle böyle bir fırça yemişliğim var da ordan aklıma geldi) günüm şenlendi, yüzüm güldü valla:))) Göz kapaklarım şiştiği için, kaşlarımı kaldıra kaldıra okuyorum ama tek satırı kaçırmadım inanın.

Menümü de yazayım:
Sabah 2 yumurta ile peynirli yumurta
2 dilim kaşar, domates,maydonoz.

sabah: 1 haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
roka
tarator
turp

sabah 9:00 da kahvaltı yapmıştım felaket acıktım sanırım ceviz yemediğim için...offfff birde dün sürekli hamurlu gıdalar yedim ya onunda acıkmamda etkisi var(

selam kızlar,bugün minnoşumun doğum günü,pasta almam gerek,yarın okulda yapacaklar kutlamayı,hiç almışlığım yok,nasıl oluyor yahu bu işler,tecrübesi olan var mı?öyle şeker hamurlu süslü püslü sevmiyom ben zehir gibi geliyor bana,çikolatalı falan düz bişey alıp gitsek olmamı?

iyiniyetlim,ev ahalisi akşam kötü kötü bakmaz da bilgisayar bana kalırsa gelirim inş

canım gözünaydın kolay gelsin
Oyam sen de yokmuşun dün naber
ay dün koptuk resmen canım ya...sağolsun melexin sitede olmasa bile bizi güldürmeyi beceriyo
tabi bir de pilav muhabbetini es geçmemek gerek

Cuk oturmuş leylakım

Dün öğle yemeğinde mecburen pide yemek zorunda kaldım üst üste olunca vücudum su topladı hemen gideyim maydanozumu alayım:112:

Afiyet olsun datlum.. Benim ki de bugün bana yapıştı işe zor geldim

Gideyim maydanozumu alayım bi teyzenin bahçesi ve serası var ordan alıyorum doğal maydanoz pırasa ve marul alayım burayı seviyorum anacığım öpütm sizi

Pindistan çocuğun herhal doğum günü kutlu olsun:112:

Akşama ben de burdayııımmmm terslik olmaz inş. herkes toplansın kızlaaarrrrr

Oyam sen de yokmuşun dün naber

Evet, yoktum maalesef... Muhabbeti kaçırmışız. kk nü sel götürmüş dün yine:)) Gündüz işim, gece de 1:30a kadar misafirim vardı. Gelemedim. Şimdi de eski evimdeki komşularım çağırmıştı. Oraya gidicem inş.

Akşam görüşürüz inş.

Son düzenleme:

Nice mutlu yıllara pindistan.Okulda daha önce yapan olduysa ona sor istersen. Ben yaptığım zamanlarda pasta, 1-2 de tatlı-tuzlu götürüyorduk. Ayrıca içecek. Pastayı en çok normal çikolatalı pasta seviyolar. Kalabalıklarsa eğer sakın 2 çeşit alayım deme, çok karışıklık oluyor. Kurabiye evde yap istersen ama ben bimdeki kutulu yağlı çörek ve kurabiyelerden alırdım. Çok da pahalı sayılmaz. Meyvesuyunu da litrelik alırsan daha uygun olur ama plastik bardaklardan dökülme ihtimali fazla, ben kutuda alırdım. Onu da 2 çeşit alırdım. Ondan mı içersin, bundan mı içersin faslı olmasın diye... Plastik tabak, peçete ve çatalı unutma, eğer okulda yoksa... Veliler olacak mı bilmiyorum ama sadece çocuklar olacaksa ve de sen de bulunacaksan , bir arkadaşından yardım iste, sana yardım etsin bari. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Küçüğümü öpüyorum. Sağlıklı, mutlu günlere büyüsün inş.

Bu arada minnoş kaç yaşında bilmiyorum ama... Sanki küçük gibi düşünüp yazmıştım. Yoksa 15 yaşında falan mı??? :)))

Son düzenleme:
Cuk oturmuş leylakım

dimi

afiyet olsun oyam

minnoşunun doğum günü kutlu olsun,allah sağlıklı uzun bi ömür versin ona
Akşama ben de burdayııımmmm terslik olmaz inş. herkes toplansın kızlaaarrrrr

her zamanki gibi ben de burda olurumsanırsam maç da var bugün,yaşadım

merhaba bayanlar,
nasılsınız?
bir süredir oruç tutmaya çalışıyodum ama hep bir bahane çıkıyordu. bir sene hamilelik 1sene bebek 2yıldır hiç oruç tutmadım. bir yerden başlamak lazım dedim kalktım gece içimde rahat nasıl olsa karatay diyetinin mantığı oruça ters değil hatta gayette iyi olacak iftar sahur iyi olursa. bakalım sütüm etkilenmezse 3gün tutayım hem borçtan gider hemde yaptığım kaçamak bu hafta sınırı aştı kilo vermeme yardımcı olur.

1.öğün yani sahur
-et yemeği ve bulgur pilavı karıştırdım 1tabak
-3yumurta
-peynir
-ceviz,badem
-3bardak rezene

biraz fazla yedim ama uzun zamandan sonra tutunca ya acıkırsam korkusu galiba. ama şükür hala açlık yok:))

iftarıda yazayım akşam giremem belki
iftar vakti okulda olacam biraz hurma kayısı fındık var onlardan yerim.
evdede hamsi ve salata ayran:))

sonra bool bol su ve rezene

dimi

afiyet olsun oyam

minnoşunun doğum günü kutlu olsun,allah sağlıklı uzun bi ömür versin ona

her zamanki gibi ben de burda olurumsanırsam maç da var bugün,yaşadım

Yaşasın bütün kızlar toplandık olcek Oyam da gelecek pindistanım da ohhhhh

kadifegül orucunu Allah kabul etsin canım

Son düzenleme:

pindistan doğum gününüz kutlu olsun. yalnız bu muhabbeti okumak bile ağzımı sulandırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…