yapmış yapmıııışşşşreyhan canımcın bugun kek detoksumu yaptın
Papadiya pilav yiyene kızıyo diye z.yağlı lahana sarma yedim bi tekcik.Akşamları sarma var mıydı sahi
He geldim hemen , bulaşıklar da tezgahın üstünde beni bekler.He , selam sööle devreme Papadiyam.Beni koparansa "merak ederiz biz" kısmı oldu ki merak etmedim de değil hani esasen
Valla yılda bir bi kadın arıyo "yemeğiniz var diyo" , benim cevap hep aynı "ne çok yemek yiyolar be"Ammmaa madem ki bu kadar rağbet var pilava , bu yıl ordayız hep beraber.
Heee siz tavuklu pilav yerine Pekin ördekli pilav satarsanız müşteriniz bol olur emme akşamları yassah öğlenleri satın
Kapasite ölçümü
kesinlikleEğer akşam yiceksen Papadiya'ya sorman lazım
kutlamışınız iştteeeee
Kızım daha komiği bu hafta dünya obezite ve diyabet haftasıymış , sağlık ocağında gördüm
hadi ya...o zaman pilava,pizzaya devam.bu haftanın hakkını verelim
haydi bakalım pindistanım bugün de bekliyoz:112:amma kaynatmışsınız be,ben de katılayım da iki kelime yakayım,kadınların kayışı kopartmaması için 3-5 bin kelime yakması lazımmış günde ,ben bu ara az konuştum,açığı kapatmalıyım
vallaha mı,revaniyi yaparım hemen dutmayın beni
arkadaşlar hazır mısınız?eğlenmek için,gülmek için..batsın bu koltuklar
1 melexin den mesaj varrrr....stopp...
:)))))herkese selam.Ben burdan da yeterim alimalah.Beklesinler az kaldı geliyorum. :)))))
Gönder gönder.Faceyi de çökertirsem başka yollar deneyeceğim.Şimdiden yol bulmaya çalışıyorum.:))[
mektup da değil,dumana belki izin verirler
yangın çıkarır kızz oo..
doğğğrruuuu...güvercine izin verseler onlar da kuş gribi olur kesin
benim koltuğum batmak üzere stop wc ye koşuyorum stopBen geldim :)))))Öncelikle sevgili ulağım sersuma, beni seven siz hayranlarıma selamlar , saygılar....
ben çıkıyorum kıslar,birazdan dizim başlar.eşim de gözleriyle konuşmaya başladı zatenfazla yazmayın heee
Leylakım kara görünmüyo kıss amma yazmışınız yaw