kitabım yok edınene kadar buradan size mönülerimi yazarım onaylarsanız yerim. ekleyecegım çıkaracagım şeyler hakkında yardımcı olursanız sevınırım. ben yağlı tohumları çok sevıyordum ama hep yok 2 tane cevız yok 5 tane fındık yıyıp bırakmak istemıyordum. bunda 1 çay bardagı kadar var çok güzel. pekı her öğün yıyebılırmıyım yoksa sadece sabaha özgümü bu kuruyemişler...
bırde akşam saat 7 den sonra ayran süt içebiliyormuyum?
kızlar beyaz leplebi çok susatıyor bende kışın su içmek zor oluyor dıye leplebı yıyıp bol bol su içiyordum günde 4 litreyıbıle buluyrdum. şimdi leplebısız su içmek zor olacak. leplebı yenmez mı yenır mı? bunu çok merak ediyorum. karbonhidrat ama buldurda karbonhidrat sonuçta ıkısıde ıyı karbonhidrat. ne yapmalıyım yıyeyım mı yemeyeyım mı?
kızlar beyaz leplebi çok susatıyor bende kışın su içmek zor oluyor dıye leplebı yıyıp bol bol su içiyordum günde 4 litreyıbıle buluyrdum. şimdi leplebısız su içmek zor olacak. leplebı yenmez mı yenır mı? bunu çok merak ediyorum. karbonhidrat ama buldurda karbonhidrat sonuçta ıkısıde ıyı karbonhidrat. ne yapmalıyım yıyeyım mı yemeyeyım mı?
Boy;1.65
Kilo: 76
Yaş;25
Hedef kilo:65
1 yaşında kızım var ve emziriyorum
Bugünkü kahvaltı :
2 yumurta ile yapılmış omlet
5 adet zeytin
1 avuç ceviz
Yarım domates
1 fincan şekersiz form çayı
Doğrumudur?? :)
ilgin için çok teşekkür ederim. ilk sayfayı okudum meyva yenmıyor suyuda içilmiyor gibisinden yazılar var. meyva hiç mi yenil mıyor? ara vermek yok ekmek yerınede cevız fındık badem türü şeyler tüketıyoruz. dogru mudur?
kızz bugün ben tam freeyim kocişim yok..bugün kalalımİyiydik be... Kalaydın acık daha...
sizden ses çıkmadı kaçtımulakçım nereye yaa kal kıss
zaten senle ilgiliydi mesajlar kıss..kulaklarını çınlattık..ayrıntılar özeline yazıyom..banada banada1:
gecmısı okudum bebısım fokur fokur kaynatmıssınız yıne:))))
10 dk geçsin sana da yazarım tabii canım..ulaklık görevimi itinayla yerine getiriyorum..neler oluyor orda la
waawwwleylakkkkk bende harektli nick istiyorum yevrum
bulduklarım buraya kaydedince hareketleri gidiyor
selam kızlar sersumum beklıyorum ozelımeleylakım mısafırlerı postaladın mı
bu sefer kesin çıkıyorum,yarın erken kalkıcam
yarın gelemezsem bilin ki misafir akınına uğradım
yes I doooo..Nereden başlasam bilemiyorum.Öncelikle hepinizi çoook özledim.I love you ,I love you.Dou you love me??
çıkamadı kii çıkamadı kiiiimelexin nerelerdiydin kıssss
ay yine dayanamadım,çıkıyorrrrruuuuuuum
sağol canımcım da ben girmedim ki sabah..sersum canim gunaydin.bu saatte genelde kimse olmuyor sasirdim....
uykunmu kacti yoksa mesaiyemi erken gideceksin....
gunaydin kizlar....yine dokturmussunuz.
ins.herkesin gunu guzel gecer.....
günler günü dert yolundaBugün pek bir sevinçliyim.Sizlere kavuştum.Yokluğum hepinize zor gelmiş:))))Bensiz olamayacağımızın farkına vararaktan ,tekrar üyeliğimi alabilmek için denemediğim yol kalmadı.Artık eminim ki editörlerde beni aslaaaaa unutamayacak.Çünkü onlara attığım sayısız mail ve mesaj sonucu buradayım.Yazdığım mailleri görseniz siteyi bile benim üstüme yaparsınız.O derece acınaklı yani:)))) Mail ve mesajlarımda sizler vardınız.Sizler olmasanız benim olmayacağımı, sizlerin sayesinde kilo verebildiğimi,sizlere kavuşmazsam bir obez olarak öbür dünyaya göçeceğimi ......anlattım anlattım durdum.( sanırım 20 mail,8 mesaj)Sonunda eski üyeliğime kavuştum.Bu arada durum neydi bilemiyorum ama onlarda mesajlarında devamlı bana mail yolladıklarını söylediler ama yok yok yok.En sonunda dün gece mail geldi.Şifremi de kendileri yazmışlar "UNUTMA ...." Diye Şifreyi görünce koptum zaten.Bu kadar ısrar kıyametten sonra sanırım site bile batsa ben buraya kazık dikerim.Papadia'nın büstünün yanına benimkini de ekleyeceklermiş. Sersum iyi ki varsın.Sayende kızlarla iletişimim kopmadı.Bu arada adına ulak koymuşlar.Bu da benden dolayı oldu sanırım.Geçmişe çok bakamayacağım.Çok uzun olduğunu düşünüyorum Ayrıca geçmiş geçmişte kalmıştır . Önümüze bakalım diyorum
ammaaaan korkulur senden bilmiyorum başıma seninki gibi bişey gelse bu kadar ısrar edermiydim ki artık ederim çünkü işe yaramış. bu arada niye seni engellediler ki anlamadık, ağzın var dilin yok, ne zararın dokunmuş kime ne yapmışsın ki yapsan yapsan yanlış bi tuşa dokunup siteyi çökertirsinyoksa sendeki potansiyelin farkına varıp sen siteye zarar vermeden önce seni engellmek mi istediler
neyse şimdi aramızdasın:13: bugün sana kurşun döktürüces
bu arada buraya gelmiyon diye diyeti nettin bakem
Canım ciğerim ,inanır mısın kaç gündür Küçük Emrah takiliti yapmaktan helâk oldum!!!Beni engelleyen filan olmadı da aynen senin dediğin gibi bir tuşa bastım kendi kendimi çökerttim. Ben 1 değil 4-5 pc, cepteli, ipad ( kısacası teknolojinin tüm eserlerini ) kullanaraktan siteye giriş yapıyordum. O an elime hangi alet geçerse oradan takılıyorum yani.Hepsinde de "beni hatırla" butonu işaretliydi.Sonra dedim benim haricimde bu aletleri kullananlar (kızım,eşim,kardeşim....) siteme filan girerler mazallah :18:ben en iyisi şifreme gireyim diye butonu kaldırdım.Evetttt olay bundan sonra koptu zaten.Şifremi giriyorum yok.Iı5 deneme hakkımı kullandım olmuyor.Şifreyi hatırlat maili yolluyorum yok.Iı Bende Faceden mesaj yolladım.Sağolsun editörler çok ilgili 3 gün beni çektiler.Bu arada yeni üyelik bile aldım.Onu alabilmek için yeni mail adresi filan almam gerekti.Sorma yani göbeğim çatladı.Oldu sonunda .Mutlu son
Bu arada başka teknolojik sorunlar daha yaşadım.Kızımla telefonları değiştirdik.Değiştirmez olaydık.Benim bütün numaralar gitti mi ?Ay sorma valla.Aslında teknoloji benim elimden kaçamaz ya ( çok iyi anlarım anlamında ) İşte böyle canım.Benim son maceralarım böyle...
ne kadar çok kaynatıyoz yaw oku oku bitmiyor di mi
Günaydınlar kızlllaaarrr
yürüyüş yapamıyorum diye bugün accuk geç kalsam da arabayı almadım yürüdüm mesafede 10 dk olsun hiç yoktan iyidir12:30 da yine 10 dk yürüyüş eve
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
p. kızartması
zeytin
tulum peyniri
çay
yarım dilim ekşi mayalı köy ekmeği üstüne sürülmüş kuşburnu reçeligünümü görmeme ramak kaldı
4 omega 3
okula gelince 2 hurma
bayıldım avatarına kıss..Leylakım, verdiğin linke bakarken şöyle bir link daha gördüm. Avatar işinde 1 adım daha ilerlemek isteyenler için:
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...1202-photoscape-resim-duzenleme-programi.html
oyamın tabiriyle 15 yaşında minnoş olunmuyoselamlar kızlar
hepinize teşekkür ederim,iğneoyacım öneriler için çok sağol,minnoşum 5 başında kız,hazır pasta alıp yolladım bugün,iğneoyamın mesajını geç gördüğüm için de 2 çeşit aldım,inş bir niza çıkmamıştır okulda,bu arada pasta fiyatları ne uçmuş ya,yemek tabağı kadar bişeye 35 dediler,kafana göre bişey yaptırırsan 70 miş ,yok artık dedim,koskadan aldım,uygundu fiyatı,aslında ben yaparım pasta da süslemeyi beceremem diye bulaşmadım,öğrensem iyi olacak,gene çok kaynatmışsınız,hepsini okuyana dek saat oldu
sen de benim taktiği uyguluyorsunBen 2 ayda 10 kilo verdim. Cevizi kabuklu alıyoruz. Yiyeceğim anda 8-10 tane kırıyorum bazen. Bazen de akşamdan eşime veriyorum cevizi ve kıracağı, tv seyrederken çokça kırıveriyor. 2 gün yiyoruz.
yok canım..Walking dead..sersum dizinin adı ne,dexter değil dimi?
selam kızlar sersumum beklıyorum ozelımeleylakım mısafırlerı postaladın mı
boy:1.60
kilo:63
ulaşmak istediğim kilo:55
kızlar bu dıyetle ortalama 1 ayda kaç kılo verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?