Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

akşam 7den maksimum 8den sonra hiç bişey yok, hadi oldu diyelim ki iş yemeği falan o zaman çıkıp dışarda yürüyorsun, öyle anlatmıştı canan hoca...

leblebi nihayetinde bir karbonhidrat olduğu için ilk zaman yememeye çalış yiyecek de öğün olarak yersin arada git gel ye olmaz.
su içmek için sana tavsiye
-2 litre kaynamış sıcak su içine 1 tutam ıhlamur +1 elma kabuğu ve kendisi ve 1-2 kabuk tarçın at, bu kendi demlediğin doğal meyve çayından gün boyunca ılık ılık iç, 2 litre su tüketmiş olursun hem tarçın kan şekerini de düzenler, talı isteğin olmaz açlık daha az çekersin

genel olarak işlenmiş gıda yasak kuruyemişlerde kavrulmamış olacak ... onun yerine badem fındık ceviz yerfıstığı olabilir.Bir de bunlar aralarda atıştırılmayacak ya öğün olarak yahut öğün yanına eklenecek ...

Karatay mutfağı kitabını aldım. Kitapta kaçamak bölümü de var tabi bu kaçamaklar yine bu beslenme tarzına uygun olacak ıspanaklı börek tarifi var ve 2 adet kadar yufka kullanılmış tabi bunu bir porsiyon mu olarak düşünmüş o yazmıyor . komposto tarifi var şekersiz denemek lazım özellikle yazın meyveleri bir gece önceden bekletiyorsun suda ertesi gün içiyorsun suya şekeri geçiyordur öyle olunca... ve hurmalı dondurma var şekersiz yine hep bu şekilde....

Menun cok guzel yalniz peynir ekleyebilirsin avuc ici kadar bir de yesillik de yiyebilirsin hem sut de yapar,kuru meyve de tuketebilirsin ya da 1 butun mevsim meyvesi ,suyu yasak,aralarda bol su ,ayran,sut,limonlu su,yesil cay icebilirsin

Canim ya kuru meyve yiyoruz o da kahvaltida ve abartmadan,ya da 1 adet mevsim meyvesi de yiyebilirsin butun olarak,suyu yasak

Canim leblebi yasak islenmis gida oldugu icin yemiyoruz,bulguru da abartmadan tuketiyoruz genelde ogle ogununde,aksamlari tuketmiyoruz

İyiydik be... Kalaydın acık daha...
kızz bugün ben tam freeyim kocişim yok..bugün kalalım
ulakçım nereye yaa kal kıss
sizden ses çıkmadı kaçtım yok kıss kocişim hadi hadi yetmedi mi daha deyip durdu çok kıskanıyolar bizi bu kocişler yawww
banada banada 1:

gecmısı okudum bebısım fokur fokur kaynatmıssınız yıne:))))
zaten senle ilgiliydi mesajlar kıss..kulaklarını çınlattık..ayrıntılar özeline yazıyom..
neler oluyor orda la
10 dk geçsin sana da yazarım tabii canım..ulaklık görevimi itinayla yerine getiriyorum..

leylakkkkk bende harektli nick istiyorum yevrum
bulduklarım buraya kaydedince hareketleri gidiyor
waawww ...nekaaa güzel olmuş avatarlarınız kıss..gulu gulu kullanın leylakımla..

herkese selammmablamlar gitti,kayınpederim de gece gelebilirmişneyse allahtan fazla yazmamışsınız
melexin,nickin için büyük bi savaş verip galip gelmişsin tebrikler
küçük emrahım benim
iğneoyam ve ramaskam,avatarı sormuşsunuz ama zaten iğneoyam yapmış,ramaskacım sen yapamazsan yardım ederim sana

bu sefer kesin çıkıyorum,yarın erken kalkıcam
yarın gelemezsem bilin ki misafir akınına uğradım

Nereden başlasam bilemiyorum.Öncelikle hepinizi çoook özledim.I love you ,I love you.Dou you love me??
yes I doooo..
melexin nerelerdiydin kıssss
ay yine dayanamadım,çıkıyorrrrruuuuuuum
çıkamadı kii çıkamadı kiiii
sersum canim gunaydin.bu saatte genelde kimse olmuyor sasirdim....
uykunmu kacti yoksa mesaiyemi erken gideceksin....
sağol canımcım da ben girmedim ki sabah..anammm yoksam biri şifremi mi çaldı..
anlamadım valla şifremi mi değiştirsem..:44::44:

gunaydin kizlar....yine dokturmussunuz.
ins.herkesin gunu guzel gecer.....

günler günü dert yolunda
ne ilk ne de sonuncusun
kahrediyor hayat seni sen acılar çocukusunn

ulak sersum görevini başarıyla tamamladı canım..senden korkulur valla
çok şükür geldin canım..
ayrıca şifrene bayıldım

ne kadar çok kaynatıyoz yaw oku oku bitmiyor di mi

Leylakım, verdiğin linke bakarken şöyle bir link daha gördüm. Avatar işinde 1 adım daha ilerlemek isteyenler için:

http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...1202-photoscape-resim-duzenleme-programi.html
bayıldım avatarına kıss..
oyamın tabiriyle 15 yaşında minnoş olunmuyo..ama benim babaannem geçenyıl babama sarılırken(babam 65 yaşında ve babannemin en büyük çocuğu) ahhh benim küçük oğğlummmm diye sevmesi halaa gözlerimin önünde.
Ben 2 ayda 10 kilo verdim. Cevizi kabuklu alıyoruz. Yiyeceğim anda 8-10 tane kırıyorum bazen. Bazen de akşamdan eşime veriyorum cevizi ve kıracağı, tv seyrederken çokça kırıveriyor. 2 gün yiyoruz.
sen de benim taktiği uyguluyorsun gerçi kırdıklarının yarısını kızımla yiyolar ama olsun
sersum dizinin adı ne,dexter değil dimi?
yok canım..Walking dead..

kızlar kuru meyva yeniyo derken biz çir deriz kayısı çekirdeği çıkarılıp güneşte kurutulur onu yıyebılır mıyım? bagırsakları düzenliyo.
akşam

1 yumurtadan peynırlı omlet
çoban salata
bır avuç çiğ badem
1 bardak süt içtim

45 dk yürüyüş bandında yürüdüm
2lt su içtim

boy:1.60
kilo:63
ulaşmak istediğim kilo:55

kızlar bu dıyetle ortalama 1 ayda kaç kılo verdiniz

yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler:)

buüun günüm vardı.cozuttum.zaten bu hafta cozutmuştum.yaz yaz sığdıramam en iyisi yazmıyım

bugün saat 13.30 da evde olmama rağmen gelemedim because regl olmuşum gelirgelmez biraz uzanayım dedim ki sızmışım saat 5 e kadar uyumuşum
bugece eşim nöbetçi ben de burda nöbetçiyim gariii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…