bugün saat 13.30 da evde olmama rağmen gelemedim because regl olmuşum gelirgelmez biraz uzanayım dedim ki sızmışım saat 5 e kadar uyumuşum
bugece eşim nöbetçi ben de burda nöbetçiyim gariii..
sabah menüm
peynirli omlet
peynir
1 kase yoğurt
öğlen
1 tabak et döner
akşam
4-5 çinekop
7-8 küçük istavrit
soğan ve maydanoz salatası
bir protein günü daha vukuatsız atlatılmıştır arz ederimmm
Menun cok guzel yalniz peynir ekleyebilirsin avuc ici kadar bir de yesillik de yiyebilirsin hem sut de yapar,kuru meyve de tuketebilirsin ya da 1 butun mevsim meyvesi ,suyu yasak,aralarda bol su ,ayran,sut,limonlu su,yesil cay icebilirsin
Peynir yedim ama yazmayı unutmuştum:)
Bugün öğlen ilk kez gittiğim birine misafirlikteydim ve maalesef diyete uyamadım.çokta yemedim ama 1 kurabiye ve çok az tavukgöğsü tatlısı kötü oldu. Bide akşam arkadaşın doğumgünü vardı bir dilim pasta yiyemem diyemedim.
Bütün bunları yediğim için akşam yemeğim sadece 1 kase mercimek çorbası ve 1 bardak ayran oldu. 7 den sonrada hiçbirşey yemeyeceğim.
kitabım yok edınene kadar buradan size mönülerimi yazarım onaylarsanız yerim. ekleyecegım çıkaracagım şeyler hakkında yardımcı olursanız sevınırım. ben yağlı tohumları çok sevıyordum ama hep yok 2 tane cevız yok 5 tane fındık yıyıp bırakmak istemıyordum. bunda 1 çay bardagı kadar var çok güzel. pekı her öğün yıyebılırmıyım yoksa sadece sabaha özgümü bu kuruyemişler...
bırde akşam saat 7 den sonra ayran süt içebiliyormuyum?
kızlar beyaz leplebi çok susatıyor bende kışın su içmek zor oluyor dıye leplebı yıyıp bol bol su içiyordum günde 4 litreyıbıle buluyrdum. şimdi leplebısız su içmek zor olacak. leplebı yenmez mı yenır mı? bunu çok merak ediyorum. karbonhidrat ama buldurda karbonhidrat sonuçta ıkısıde ıyı karbonhidrat. ne yapmalıyım yıyeyım mı yemeyeyım mı?
kızz bugün ben tam freeyim kocişim yok..bugün kalalım
iğneoyam ve ramaskam,avatarı sormuşsunuz ama zaten iğneoyam yapmış,ramaskacım sen yapamazsan yardım ederim sana
Iyi yapmişsin canim dinlenmişsindir inşallah
afiyet olsun canım..Sabah kahvaltim
2 yumurtadan yeşillik,z.yagi ve limon eşliğinde salata
Zeytin
Peynir
Ceviz
1 mandalina
Arada adaçayı
Akşam yemeğim
Etli nohut yemeği
Salata
Turşu
Yoğurt
canim yarin tarti super olacak
Ben de free yim. Benimki de Kurtlar Vadisi seyrediyor.
Çok güldüm ya
Sersum yeni avatarını çok sevdim.
Peynir yedim ama yazmayı unutmuştum:)
Bugün öğlen ilk kez gittiğim birine misafirlikteydim ve maalesef diyete uyamadım.çokta yemedim ama 1 kurabiye ve çok az tavukgöğsü tatlısı kötü oldu. Bide akşam arkadaşın doğumgünü vardı bir dilim pasta yiyemem diyemedim.
Bütün bunları yediğim için akşam yemeğim sadece 1 kase mercimek çorbası ve 1 bardak ayran oldu. 7 den sonrada hiçbirşey yemeyeceğim.
rahat rahat kaynatırız ozaman beyaaa..
başka istediklerim vardı ama onların formatı uygun değilmiş bu da fene diğil..
çok tatlı velet buyaa:))
Komik bu ya...
Heee... Kaynatırız beyav...
Cnbc-e yeni dizi yapmış. Revolution. Seyrettin mi?
Ficans nasıl oldun? İğneler bitmedi mi hala?
çok tatlı velet buyaa:))
yok canım seyretmedim..ama afişinden güzele benziyoo..konusu nasıl bilim kurgu mu??
Sagol oyacim daha iyiyim son 1 iğnem kaldı ,10.igne ona da gitmeye űşeniyorum şimdi,bu arada başım çok ağrıyor,bi ağrı kesici alayım
Evet. Bir anda dünyadaki tüm elektrik ve güç kaynakları çalışmaz oluyor. Askeri bir grup terör estiriyor kaba güçle. Bir de, bir şekilde bsayarları çalıştıracak kadar elektrik üreten bir grup adam var. Askerler onların peşinde. Şimdilik izliyorum fena değil ama bir süre sonra sıkacak gibi geldi nedense. Bir ara deli gibi heros seyrederdim. Neydi be...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?