Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bu arada bileydim Toruimda olduğunu hemen gelirdim.Birgün o gün gelecek bacım.Biz buluşacağız.Hissediyorum

Ayıp bir laf olduğunu anladım ama ne olduğunu tam anlamadım.Araya bip koyup anlatsan Kelime haznem genişlesin

AKŞAM
tavuk kanat
yeşil salata
ayran
1 avuç cevız

45dk yürüdüm ve koştum

ve ilk kaçamak çilek yedim az evvel

keten tohumu aldım kızlar yogurt dışında nasıl yıyorsunuz?
el yapımı kuşburnu marmelatı yıyebılırmıyım kahvaltıda?

melexin o hani saçından çeken benim haa yanlış anlama ben senden 2 yaş büyüüğüm ya döverim tabii arada da severim
Bu arada abla dedin aklıma geldi.Bugün misafirlerim vardı 3 senedir tanıdığım bir arkadaş.Ben ona 3 senedir "abla " diye hitap ediyorum, o da hiç çaktırmıyor.Bugün doğumgünüymüş."Aaa kaç yaşına bastın?" Dedim." 39 " deyince o dk dan sonra abla lafı tarih olmak zorunda kaldı ama çok zorlandım.3 senelik "Halime abla " oluverdi " kız Halime"

Son düzenleme:

Eeee sen kıza niye abla diyodun ki , çok mu çökmüş ki Halime ?

bende aynıyım canım akşam tatlı krizine giriyorum resmen.doğumdan sonra 17 kilo verdim ama daha gitmiyor takıldım kaldı.

canım ya karatay dahi olsa aceba yanlışmı yapıyoruz diyet yapmakla hani emzirmenin bitmesini beklemeliyiz aceba

Ne bileyim ya.Anneme "abla " diyor , 18 yaşında kızı var, 10 senedir bekarmış, filanda filan.Eh acıkta çökük .Bir bahtsız bedevi de o yani
Heee , Halime de kader kurbanı demek :37
Allah seni inandırsın, atalarımız bilmiş benim gibi bahtsız bedevinin olacağını, yazmışlar bana uygun bir yazı
Çok uygun hatta tam uygun
Nereye kaçtın bacımmmmm ?????
O Behzat Ç. seyreder şimdi.

Bugün misafirlerim var dedim ya içlerinden biri de benle aynı zamanda diyetisyen eşliğinde diyete başladı.Kızım gel etme eyleme Karatay yap,şöyle iyi ,böyle basit anlatıyorum amma dinleyen yok.Bugün bana geldi.Tartılayım dedi.Tartıya çıkmadan öncede soruyor bana "sen kaç kilo verdin?"diye."Aaa bende 6-7 kilo verdim"dedi( ki arkadaşın başlangıç kilosu 120 yani )Bir çıktı tartıya 2,5 kg vermiş.Yok senin tartı yanlış,olmaz canım filan dedi.Ben de uzatmadım tabiii.Aradan yarım saat geçti başladı sormaya "sen bu diyette ne yiyiyorsun ?""hıh "dedim,"sadete gel şöyle"Başladım anlatmaya ,baktı aklından çıkacak kağıt kalem istedi.Bende verdim kitabı. "Al oku buradan ve direk başla,anlamadığın olursa sor "dedimBugün aramıza yeni bir Karataycı daha katıldı

Son düzenleme:
kızlar cuma günüm var günlerdir sizinle oturup kalkmaktan evi salmıştım şimdi hızlıca bi temizlik yapmam lazım iki perde yıkadım kocaman iki de cam sildim yolluk silmem lazım yarın da perde yıkıycam sona mutfak dolaplarını pırıl pırıl etmem gerek ee tabiii banyo temizlenicek ...yaa çok işim var çok

Eee burayı da söyleseydin , o da takılsaydı bizimle , aydınlanırdı...
Kızım deli misin ya , ne gerek var o kadar temizliğe , canına yazık , bırak yolluğu-mutfağı ....

canım ya karatay dahi olsa aceba yanlışmı yapıyoruz diyet yapmakla hani emzirmenin bitmesini beklemeliyiz aceba

Güzelim bu bir diyet değil ki.Sağlıklı yaşam şekli.Zararlı tüm şeyleri hayatımızdan çıkarıp yerine sağlıklı şeyleri yiyerek formumuzu koruyoruz.Bunu hamile,yaşlı ,genç herkes uygulamalı.Benim kızım 12 yaşında (Boy 1.70 kilo 48) oldukça zayıf olduğu halde ekmek yemiyor ,benimle birlikte her sabah yumurtasını ve cevizini yiyiyor.Biz eve hiç ekmek sokmuyoruz(kayınvalidemin verdiği küflü ekmekler haricinde )

Allah kolaylık versin canım da bu kadar dezenfekte edecek kadar ne oldu ? Senin evede mi kombi bağlandı yoksa
Eee burayı da söyleseydin , o da takılsaydı bizimle , aydınlanırdı...

Kızım deli misin ya , ne gerek var o kadar temizliğe , canına yazık , bırak yolluğu-mutfağı ....

Evinde net yok maalesef , olsa dükkana onu da çağırırdım.Bir çok arkadaşıma bahsettim siteden.Sanırım arasıra misafir olarak göz atıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…