Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın canlarım,

Hsonu gelince pek giremiyorum topiğe, aklım sizde kalıyor ama arasıra gelip okuyuveriyorum. Dün akşam dışardaydık. Birazdan da anneme gidicem inş. Oğlumun okuldan çıkmasını bekliyorum. Etüde gitti bugün. Gece dönerim artık.

Sabah yarım simit yedim zati Onun dışında vukuat yok. Annemde de coşmazsam iyidir.

Yarın da eskiden çalıştığım şirketten arkadaşlarımla kahvaltıya gidicem. Artık çoğu orda çalışmıyor ve ben bazılarını belki 7-8 yıldır görmedim. Heyecanlıyım. Kahvaltı olduğu için pek bir kaçamağım olmaz diye umuyorum.

Çok güzel kilolar verilmiş. Veren, vermeyen, burada olmaya devam eden herkesi tebrik ediyorum.

Sersum ben 79 u gördüm bu hafta tekrar(

Verdiğin kilolar yabancıya gitmiyor, aklın kalmasın yani

Birdy tahil sonuçların iyi çıkmış, çok sevindim. Darısı diğer tahillere...

Melexin, gülüyoruz falan ama artık iyice tehlikeli olmaya başladı başına gelenler. Dikkatli ol lütfen.

Ramaska avatarını çok beğendim. Kızına söyle çok zevkliymiş

Bu arada melexin in kızından bahsettiğini okudu benim kız. "Anne sen de benden bahsediyor musun arkadaşlarına?" dedi. Evet dedim. Ne anlattın dedi. Komşuları karıştırıp beni rezil ettiğini dedim. Küstü bana. O yüzden anlatıyorum: Benim kızım, çok akıllı, çok güzel, okulunda da başarılı bir kız. Okulunda ilk 10 içinde oluyor. (Tüm bu yazdıklarımı da şu anda okuyor)

Hepinize güzel bir gün diliyorum. Allaha emanet olun.

ben 8 de kalktım canımcım da elektrikler kesikti.. kızınla sana iyi eğlenceler..

bildin canım izlemiştimsenden kacmazdı zaten:)))

afiyet olsun bebişim..
sanada bıdenem

afıyet olsun guzel bır haftasonu kahvaltısı

gunaydın canım senınde gunun guzel gecsınkızınıda opuyorum

kahvaltım

melemen
zeytın
peynır
cevız
omega3

afiyet olsun canım

he kıss kırt kırt etmeli
sana da afiyet olsun canımcım,ama bu aralar nerdeyse hergün tandır ekmeği var menünde,kg vermeni engellemesin sonra:26::26:

tünaydın papişim
fazla kalamıyciiim zira kayınpederim gelecek az sonra 5 dakikalığınakaç gündür onu bekliyoruz annemlere gitmedim ama işi olduğundan gitmek zorundaymışallahım sana geliyorumneyse sağlık olsun diyelim

tunaydın bebısım.mısafırın makbulu kısa kalandıreferim kayınpederebugun gıdemezmısın leylakım annene:44:

Günaydın herkese
Kahvaltım
1 yumurta ile yapılmış Menemen
Biraz ceviz 5 adet zeytin
2 parça peynir
Kızımın kahvaltısından kalan ekmek parçaları 1dilim bile sayılmaz
Form çayı
Öğlen :
1 fincan şekersiz duble Türk kahvesi

selam hanımlar;

geçen sene karbonhidrat diyeti ile 15 kilo verdim lakin sonra işe başladım ve 3-4 kilosunu geri aldım malum ev ile iş bir olmuyor neyse yine karar verdim diyete yalnız bu kez Karatay yapayım diyorum zaten karbonhidrat diyeti ile çok benzer özellikleri var...öğreninceye kadar biraz başınızı şişirebilirim dimi :)

canım verirsin sen yine üzülme..sağlığın iyi olsun yeterki
bak senin dediğin gibi ortada buluştuk
kızlarımız akıllı maşallah ancak akılları biraz fazla geliyor bence..

afiyet olsun canım

he kıss kırt kırt etmeli
sana da afiyet olsun canımcım,ama bu aralar nerdeyse hergün tandır ekmeği var menünde,kg vermeni engellemesin sonra:26::26:
sağol canımcım
evet canım sadece hafta sonu yiyordum ilk başlarda bu sıralar abarttım haklısın kescem tamamdır..

kizlar kizimla kar topu oynadik.aksam yemegimizi yedik.yarinki yemegim pisiyor.gidip bulasiklarimi yikayip kendime cay alicam...,.
ha kizlar o bahsettiginiz bastiginda kirt kirt diye ses cikan karlardan burda oldukca mevcut...bilginiz olsun....

sersum canim gecmis olsun.umarim zarar cok degildir.ins.tamir yapilabilir.

leylak canim hadi iyisin.eeee ne demisler yolcu yolunda gerek...

papadiyam afiyet olsun.o filmi bende izlemistim guzeldi....aklima gelmisken gecen gun izledigim kurtulus son durak filmini cok begendim.en cok ta temasini BIZ SIDDETIN HER TURLUSUNE KARSIYIZ.....

igneoyam canim biz senin kizinin ne kadar guzel ne kadar akilli ne kadar basarili oldugunu zaten biliyoruz degil mi canim.kizini opuyorum....

birdy canim tahlillerin iyi cikmasina sevindim...

fbmy8785 canim afiyet olsun.

tubasultan hosgeldin.elimizden geldigince yardimci olmaya calisiriz.kac kilo vermen gerekiyor.kolay gelsin.

Eki Görüntüle 571393 Eki Görüntüle 571395

arabada sigara içen melexin ve biry için yayınlıyorum bunlarıı...
He gülüm yayınla , arabada sigara içmek çok zevkli Sersumum ben gerçi otobanda tırsıp içmiyorum ama mahalle aralarında da çok güsel oluyo be yaww.Ama az kaldı , bu zevkimi de bitiricem yakında
Cicim ya , baklavayı sen yemicen de kim yicek , senin hakkın hepsi , doyuncaya kadar ye hayatım
Heee topiğin ergeni benim bundan böyle Sağol hayatım , sabah içemezdim zaten , malum yine kan vermeye gittim.Sanıyorum bu günküler sondu.Bende de ne kan varmış arkadaş , 15-20 tüp olmuştur bugüne kadar
Sersumum çok geçmiş olsun hayatım.Ben de bugün soracaktım "karın devamı yağdı mı" diye ki anlaşılan yağmış.O vıcık kar için al benden de o kadar.Hem de çok üşütür insanın ayaklarını namusuz :18::18::18:
günaydın bacııımmm..
Bacııım , kusura bakma ya , görmemişim sabah.Geçmişi okiiim diye girdim bi ara ama okuyamadan çıktım.Bu saat itibariyle "Tünaydın bacııım" diyebiliyorum sana
Canım çok sağol , senin de herşey yolunda gitsin inşallah.Aman da senin ne güzel , ne akıllı , ne hamarat kızın varmış ööle , maaşallah maaşallah.
Uleyn hala gelmedi mi o kayınpeder? 1 haftadır öööölece onu mu bekliyosunuz Leylakım

Canımsın , çok sağol , şuana kadar iyi gitti.Delinin biri bi ataş attı , şimdi biz üç akıllı çıkartmaya çalışıyoruz valla.Sen de karda buzda dikkat ettine Ramaskacım.

sağol canım
eşim yapiimm derken bi posta da o patlattı yaklaşık 100 tl ile olayı kurtarıcaz sanırsam..

ohh maşallah kızınla nekaa güzel vakit geçirmişsindir..ne mutlu size.

inşallah bitir canım..inan ben çok sevinicemm. valla ben arabamda içmem de içirmem de

sorma birdym ya vıcık vıcık...kantine gidip gelene kadar ayaklarım sırılsıklam oldu..eski botlarım su geçiriyor..yenileri haftaya gelecek inşallah

benden de iyiakşamlar canım..

valla leylakın kayınpederi bizi gerdii

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Yaşasıııınnnn eve bi döndüm sızmış kalmış. Ama:26: gece gene uyumaz
Sersum inş. diğer elektronik eşyalara bişey olmaz
Leylakım geldi mi kayınpeder canımcım sen de gidince annene kaçabilirsin

valla canım bence de gece uyumaz Allah kolaylık versin
inşallah bişey olmaz canım:26:..çamaşır makinem ve buzdolabım yeni..en çok onlardan korkuyom

Akşama ne yiceksiniz ya yalnızım yemek yapmak istemiyo canım

ben ızgara köfte ve balık yedim canım..

2. öğünüm

yoğurt çorbası
5 köfte
2 kaşık hamsi buğulama(dünden kaldıydı)
4 çiğ köfte
4 kaşık aşure(komşular bitmiyo bitürlü)

1. öğünüm 8:30
Kalkar kalkmaz su +2 hurma
1 haşlanmış yumurta
simit + reçel + çeçil peyniri
az börek
8 kadar zeytin
çay

2. öğünüm 13:00
hamsi köfte
bol salata
3 omega 3

bol su içmeye çalışıyorum

Hala acıkmadım 3. öğün olmayacak
sersum aşureyi götürmüşsün kıss yine al sana
Balığı yağda kızarttık öğleyin daha mı yiyeyim di mi ama sersum sana da afiyet olsun daatluummm

burada güneş vardı sersumum hafif soğuktu hava yarın yağmurlu görünüyor hava az yağarsa gene yürüyebiliriz inş.

canım dut kurusu nasıl yencek yaw:26: hurma iyi geliyor bana :112:

Aynen keşke emzirirken benim de haberim olsaydı spor da yapıyordum süpper zayıflardım geç olsun da güç olmasın di mi ama
filiz yorma bence de o kadar kendini
Meleksinin kızı ne kaa uzunmuş yaw daha uzar o Ben ekmek almayı unutuyorum hep çocuklar olmasa hiç almayacağım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…