Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Aaaaa ne kadar güzel , manken gibi kızın var , maaşallah yaaa
Kızım ya , ekmek sonuçta faideli bişey ama dozunda yenmesi lazım.Yoksa B vitaminlerinden çok zengin bi besin.Heee , ama sen diyosan ki "ben küflü ekmeğe dayanamam , bi oturuşta yarsını yerim" , o zaman eve sokmucan tabe

iyiaksamlar kızlar..
bugün biraz alısveris yapıp baya abarttım..
bugunki ogunlerım pek karataya uygun olmadı maalesef..
o yuzden kotu ornek olmk iastemıyorum..
gecen sene otele yuzmeye gıdıyordum..bu sene bır turlu baslayamadım..
ama gercekten faydası oluyormus..
yenıden baslıcam insalla..

Elbette ki ekmek faydalı.Kızım Küçükken babası zorla doktora yollattı ( yollattı öküz kendi götürmez) Neymiş " bu çocuk yemek yemiyor ölecek "Doktora gittim anlattım aynen.Doktorun bana sorduğu tek soru "ekmek yiyiyor mu?"oldu."ekmek yiyiyorsa korkma ondan tüm vitamini alır ,bu daha çocuk ,büyütmeyin bu kadar "dedi.Allah şükür bizim kız zayıf ama dirençlidir maşallah.Ekmeğin önemini o gün o doktordan öğrendim hiç aklımdan çıkarmıyorum.Amma velakin gelelim bugünlere.Karataya başladığımda yaptığım araştırmalar sonucu ekmeğin vücutta su tuttuğunu öğrendim.Hocamızda onun yerine geçecek vitamin olarak cevizi verince başladım cevize "fındık ,fıstık,badem ,ceviz hem ısıtır hem kan yapar "

Son düzenleme:

Yaaa zaten ben hiç dolap doluyken az yediği için ölen çocuk duymadım ama Türkiye'de çocukların hep tombul olmasını istiyolar.Benim de var ööle bi kuzenim , benimle yaşıt.Küçükken yedire yedire şişirmişler kızı , ne yapsa olmuyo şimdi de ...

Vur anasını sende vur.Felek vurmuş zaten, birde sen vur
ikizim benimmm.. kıss ne diyom hem severim hem döverim..insan sevdiğini yerden yere vururmuş misali..

Allah seni inandırsın, atalarımız bilmiş benim gibi bahtsız bedevinin olacağını, yazmışlar bana uygun bir yazı

Nereye kaçtın bacımmmmm ?????
geldim emme gidijemm..birdynin tahmini doğru
O Behzat Ç. seyreder şimdi.
nasıl da bilirmiş arkadaşını.. kocişim geçen haftaki bölümü kaçırmıştı onu cepren ve hileylen yine izlettirdi bana..şimdi de yeni bölümü bekliyoss.

Son düzenleme:
ben de kaçıyom Behsat Ç. zamanııı..herkese iyi geceler bol leptinlerr..

bayanlar bende diyet yapıyorum 2 haftadan beri vericeğim bi kaç kilom daha kaldı ama artık fazla kilolarımı verdikten sonra inş bir dah akilo almak istemiyorum.bunun için yeme alışkanlıklarımı değiştiricem.şu anda günde sadece 1yada 2 dilim ekmek yiyorum oda sadece sabah kahvaltısında.neyse karatay diyetin de ara öğün yapmayın diyor canan karatay ama bunun tersini savunan çok diyetisyen var ben kararsız kaldım.hangisi doğru sizce cevaplarsanız sevinirim teşekkürler.

gunaydin kizlar....
. canim bugun tatli istiyor.baklava yedim ama hala gozum doymadi...reyhancim bu cantada bana geliyor....

disarida lapa lapa kar yagiyor.kizimla kar topu oynamaya cikicaz....
iyi gunler kizlar.ins.hafta sonunuz guzel gecer....

tesekkurler canımesının sıkı karataycı olması senın ıcın bır sans canım

Pampiş ya , senin bi maydanoz kürün vardı , nasıldı cicim o yaaa , bana bi der misin?
canım benım aksam acık gorunuyodum sanırım ama kızım pepe ızlıyodu youtube dan ben yoktum pc basında o yuzden sımdı okudum sorunu ceyrek demet maydanozu saplarıyla rondaya at yarım lımon sık 1 bardakta su ıle ıyıce rondadan gecır sabah ıc.bu arada tahlıllerının ıyı cıkmasına sevındım ergenlıgını doya doya yasa her turlu nazını kaprısını agresıflıgını seve seve cekerük ergenyus bırdy

uzun zamandır ılk defa tv de sınema fılmı ızledım tabı ızlerken ogluma 30 kez yat artık kızıma 50 kez hadı uyuyalım muhabbetı yaptım aradakı çogu dıyalogu ve ekşın:)) sahnesını kacırsamda guzel bır fılmdı tv 8 de babıl m.s dıye bı fılm sersumum sen kesın ızlemıssındır

kizlar sabah 10 oldu daha uyanmadinizmi???
ben 8 de kalktım canımcım da elektrikler kesikti.. kızınla sana iyi eğlenceler..
bildin canım izlemiştim
kahvaltım

melemen
zeytın
peynır
cevız
omega3

afiyet olsun bebişim..

sabah 8 de çatıdan gürültüyle eriyip düşen kar öbeklerinin sesine uyandık.(boşuna yazmamışlar saçak altında yürümeyin diye yanee )
elektrikler kesik bi geldi bi gitti ve galiba sanursam kızımın masa bilgisayarının içi yandı. tabii sabah sabah bi feryat figan ben naapçam şimdi sims oynamıycam mı..
voltajlar çok düşük geliyor bazen valla korktum buzdolabı ve televizyona birşey olcak diye..kasap et derdinde koyun can derdinde. ergenyus işte

polis kantinine kadar alışverişe gidip geldik eşimle..yerler vıcık vıcık hiç sevmem eriyen karı..şöölee basınca kırt kırt olcak di mi leylakım..

sabah menüm

tereyağında omlet
domates soslu biber kavurma
1.5 lahmacun büyüklüğünde tandır ekmeği
sucuk ve pastırma
acuka
peynir ve zeytin
çay çay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…