Güzelim bu bir diyet değil ki.Sağlıklı yaşam şekli.Zararlı tüm şeyleri hayatımızdan çıkarıp yerine sağlıklı şeyleri yiyerek formumuzu koruyoruz.Bunu hamile,yaşlı ,genç herkes uygulamalı.Benim kızım 12 yaşında (Boy 1.70 kilo 48) oldukça zayıf olduğu halde ekmek yemiyor ,benimle birlikte her sabah yumurtasını ve cevizini yiyiyor.Biz eve hiç ekmek sokmuyoruz(kayınvalidemin verdiği küflü ekmekler haricinde)
Aaaaa ne kadar güzel , manken gibi kızın var , maaşallah yaaa
Kızım ya , ekmek sonuçta faideli bişey ama dozunda yenmesi lazım.Yoksa B vitaminlerinden çok zengin bi besin.Heee , ama sen diyosan ki "ben küflü ekmeğe dayanamam , bi oturuşta yarsını yerim" , o zaman eve sokmucan tabe
Elbette ki ekmek faydalı.Kızım Küçükken babası zorla doktora yollattı ( yollattı öküz kendi götürmez) Neymiş " bu çocuk yemek yemiyor ölecek "Doktora gittim anlattım aynen.Doktorun bana sorduğu tek soru "ekmek yiyiyor mu?"oldu."ekmek yiyiyorsun korkma ondan tüm vitamini alır ,bu daha çocuk ,büyütmeyin bu kadar "dedi.Allah şükür bizim kız zayıf ama dirençlidir maşallah.Ekmeğin önemini o gün o doktordan öğrendim hiç aklımdan çıkarmıyorum.Amma velakin gelelim bugünlere.Karataya başladığımda yaptığım araştırmalar sonucu ekmeğin vücutta su tuttuğunu öğrendim.Hocamızda onun yerine geçecek vitamin olarak cevizi verince başladım cevize "fındık ,fıstık,badem ,ceviz hem ısıtır hem kan yapar "
Kız ben harbi salağım.Ben sigara içeri kaçmasın diye camı sigaranın çıkacağı kadar açıyorum ,ordan sallıyorum ki içeri geri kaçmaz diyeMeğer tersini yapmak gerekiyormuş.Anladım ya benim kötü talihim filan yok, benim büyük aptallıklarım var.En büyük aptallığı koca olarak bir kutup ayusunu seçmekte yaptım, daha ne olsun
Bir ben vardır bende , benden içerüüüüKızım hiç bilemiyorum , Allah sonumu hayır etsin
He baktım laborant aynı Bay Frado'ya benziyo , attım yüsüğü ve ellerim titreyerek verdim kıymetlimisssiiiii
ikizim benimmm..Vur anasını sende vur.Felek vurmuş zaten, birde sen vur
Bu arada abla dedin aklıma geldi.Bugün misafirlerim vardı 3 senedir tanıdığım bir arkadaş.Ben ona 3 senedir "abla " diye hitap ediyorum, o da hiç çaktırmıyor.Bugün doğumgünüymüş."Aaa kaç yaşına bastın?" Dedim." 39 " deyince o dk dan sonra abla lafı tarih olmak zorunda kaldı ama çok zorlandım.3 senelik "Halime abla " oluverdi " kız Halime"
Allah seni inandırsın, atalarımız bilmiş benim gibi bahtsız bedevinin olacağını, yazmışlar bana uygun bir yazı
geldim emme gidijemm..Nereye kaçtın bacımmmmm ?????
nasıl da bilirmiş arkadaşını..O Behzat Ç. seyreder şimdi.
Eki Görüntüle 571393 Eki Görüntüle 571395
arabada sigara içen melexin ve biry için yayınlıyorum bunlarıı...
ahh aptal kafamsağol canım
keşke yemeseydin o kaaa keki reyhanım:18::18:
tesekkurler canımtebrik ederim canım
tebrikler papaya:)))
kilo veren herkesi tebrik ediyorum.kendimi de şiddetle kınıyorum 54.5 bu hafta yediklerimin sonucu.bu ara gezmeler çok oldu.
1.öğünüm07.00
maydonozlu kaşarlı omlet
zeytin,tulum peyniri,beyaz peynir,1 kase ceviz
2.öğün13.001 yerli muz, 1kalın dilim somon,salata,1 yaş hurma
15.00çay sohbeti:)1 dilim kek,çay
akşam arkadasımızdayız.yine yeriz bişeyler
kızlar eşim karataycı olmuştu demiştim.adam tam karataycı oldu.ağzına yasaklı şeyleri sadece davetlerde küçük porsiyonlar halınde alıyor.kilo fazlası olmamasına rağmen1 ayda 3 kilo verdi.şu an 70 kg.hedefi 68 beni geçiyor valla.çıldırıciiim.
hem de sabah 2 çay b. kadar ceviz yiyerek.ayrıca sabhları tereyağ ve baldan da vazgeçmedi.çok iradeli.bana kızıyor
canım benım aksam acık gorunuyodum sanırım ama kızım pepe ızlıyodu youtube dan ben yoktum pc basında o yuzden sımdı okudum sorunu ceyrek demet maydanozu saplarıyla rondaya at yarım lımon sık 1 bardakta su ıle ıyıce rondadan gecır sabah ıc.bu arada tahlıllerının ıyı cıkmasına sevındım ergenlıgını doya doya yasa her turlu nazını kaprısını agresıflıgını seve seve cekerükPampiş ya , senin bi maydanoz kürün vardı , nasıldı cicim o yaaa , bana bi der misin?
ben 8 de kalktım canımcım da elektrikler kesikti..kizlar sabah 10 oldu daha uyanmadinizmi???
bildin canım izlemiştimuzun zamandır ılk defa tv de sınema fılmı ızledım tabı ızlerken ogluma 30 kez yat artık kızıma 50 kez hadı uyuyalım muhabbetı yaptım aradakı çogu dıyalogu ve ekşın:)) sahnesını kacırsamda guzel bır fılmdı tv 8 de babıl m.s dıye bı fılm sersumum sen kesın ızlemıssındır
kahvaltım
melemen
zeytın
peynır
cevız
omega3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?