Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Şimdi ben ona kısır diye başladım sonra niyeti bozup ,domates ve acı biber salçası , isot , kimyon , taze soğan , maydanoz , sarmısak , sumak , zeytinyağ , nar ekşisi koydum çiğköfte şekli verdim tadı kısırla çiğköfte arası bişi oldu . Sen nasıl yapıyosun canım?

Unuttum söylemeyi ; kısır diye başlayınca baştan sıcak suyla ıslatmıştım bulguru...

PASTANE POHACASI (canan hocam benı affet)

1 su bardagı ılık süt 1 kahve fıncanı tozseker 2 kasık yogurt 1 yasmaya 1 tatlı kasıgı tuz 1 yumurta dıgerınınde beyazı ve 1 paket yumusak margarın ıyıce karıstırılır yeterınce un eklenır 2 saat kadar mayalandırılır ıstenılen ıc malzeme koyulur yada sade sekıl verılır uzerıne ayırdıgımız yumurta sarısı surulur 200 derece ısıtılan fırına verılır

Hoşgeldin cicim , gündüz biraz alışveriş-yemek işleri yaptım da anca gelebildim ben de

Sağol canımcım , ben de öncelikle onu yapıcam , yaaa poğaça çok güzel bişi yaaa
Hee postanı da koymuşsun Sersum'a
:82::82::82:
usenmem bebısım heman yazıyom

tamam yazcam sersumum yesın enıste ıscak ıscak

ya bırak bu işleri

sersumum ve bırdy kızlar mutlaka deneyın harıka oluyo sonucuda yazın merak ederım

Cicim , 1 paket yağ dediğin 125 gramlık paket di mi? Gerçi ben hiç margarin kullanmıyorum , tereyağla yapıcam ama tarif belli ki çok güzel.Sadece şeker biraz fazla geldi gözüme sanki ama sen garantili diyosan aynen yapıcam, çok sağol , ellerine sağlık canımcım

valla papişim sen köklü karataycısın malzemelere bakınca hayal kırıklıgına uğradım.şekere tamam dedim ama margarine 1numarallı zehir değül mabbooov.

canım tereyagla yapabılırsın 1 paket margarın 250 grm dır...seker 1 kahve fıncanı bence azaltma cunkı farkındaysan pastane pohacasıda hafıf tatlımsıdır olculerle hıc oynama aynısını yap ben kefılım lezzetıne

Evet canım hafif tatlımsı olur gerçekten.Pekiiiii 250 gram yağ diyosun , 2 tepsi mi çıkıyo ? Eğer öyleyse yarım ölçü yapıcam bize çok olur.

kocamla haftalık kavgamı yaptıktan sonra bildirimi mi yapayım

1.öğün 9.30
maydonozlu omlet
b.peynir,10 zeytin,1 tk kaymak,1 tk bal,1 kase ceviz-fındık

2.öğün 16.001kase mercimek corba,1 tabak kıymalı türlü,1 kase yogurt,1 avuç kavrulmuş yer fıstıgı,bir kaç fındık,1 avuç leblebi

Afiyet olsun canımcım , hayırdır niye kapıştınız ?

Evet canım hafif tatlımsı olur gerçekten.Pekiiiii 250 gram yağ diyosun , 2 tepsi mi çıkıyo ? Eğer öyleyse yarım ölçü yapıcam bize çok olur.

evet canım 2 tepsı cıkıyo sıze fazla olur olculerı yarıya ındır bır tepsı olsun ıscak ıscak yıyın gari

evet canım 2 tepsı cıkıyo sıze fazla olur olculerı yarıya ındır bır tepsı olsun ıscak ıscak yıyın gari

Hah tamamdır , şimdi içime sindi.Koca vize versin ilk fırsatta yapıcam ve ilkini de sıcakken senin için yicem canımcım

bence de çok leziz olur..mahlepte katılabilir bence..gerçi bi orjinalini deniyelim de.yarın yapçam bende..
ben de 1 dene yiycem ama pampiş okaa yapçam yanee..

bence de çok leziz olur..mahlepte katılabilir bence..gerçi bi orjinalini deniyelim de.yarın yapçam bende..
ben de 1 dene yiycem ama pampiş okaa yapçam yanee..

Ye canım ye , şifadır
Biz de yemek yicez şimdi , gelirim ben sonra gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…