ramakizlar kizimla kar topu oynadik.aksam yemegimizi yedik.yarinki yemegim pisiyor.gidip bulasiklarimi yikayip kendime cay alicam...,.
ha kizlar o bahsettiginiz bastiginda kirt kirt diye ses cikan karlardan burda oldukca mevcut...bilginiz olsun....
sersum canim gecmis olsun.umarim zarar cok degildir.ins.tamir yapilabilir.
leylak canim hadi iyisin.eeee ne demisler yolcu yolunda gerek...
papadiyam afiyet olsun.o filmi bende izlemistim guzeldi....aklima gelmisken gecen gun izledigim kurtulus son durak filmini cok begendim.en cok ta temasini BIZ SIDDETIN HER TURLUSUNE KARSIYIZ.....
igneoyam canim biz senin kizinin ne kadar guzel ne kadar akilli ne kadar basarili oldugunu zaten biliyoruz degil mi canim.kizini opuyorum....
birdy canim tahlillerin iyi cikmasina sevindim...
fbmy8785 canim afiyet olsun.
tubasultan hosgeldin.elimizden geldigince yardimci olmaya calisiriz.kac kilo vermen gerekiyor.kolay gelsin.
He gülüm yayınla , arabada sigara içmek çok zevkli Sersumum ben gerçi otobanda tırsıp içmiyorum ama mahalle aralarında da çok güsel oluyo be yaww.Ama az kaldı , bu zevkimi de bitiricem yakında
Cicim ya , baklavayı sen yemicen de kim yicek , senin hakkın hepsi , doyuncaya kadar ye hayatım
Heee topiğin ergeni benim bundan böyleSağol hayatım , sabah içemezdim zaten , malum yine kan vermeye gittim.Sanıyorum bu günküler sondu.Bende de ne kan varmış arkadaş , 15-20 tüp olmuştur bugüne kadar
Sersumum çok geçmiş olsun hayatım.Ben de bugün soracaktım "karın devamı yağdı mı" diye ki anlaşılan yağmış.O vıcık kar için al benden de o kadar.Hem de çok üşütür insanın ayaklarını namusuz :18::18::18:
Bacııım , kusura bakma ya , görmemişim sabah.Geçmişi okiiim diye girdim bi ara ama okuyamadan çıktım.Bu saat itibariyle "Tünaydın bacııım" diyebiliyorum sana
Canım çok sağol , senin de herşey yolunda gitsin inşallah.Aman da senin ne güzel , ne akıllı , ne hamarat kızın varmış ööle , maaşallah maaşallah.
Uleyn hala gelmedi mi o kayınpeder? 1 haftadır öööölece onu mu bekliyosunuz Leylakım
Canımsın , çok sağol , şuana kadar iyi gitti.Delinin biri bi ataş attı , şimdi biz üç akıllı çıkartmaya çalışıyoruz valla.Sen de karda buzda dikkat ettine Ramaskacım.
efem
..................
allahım sana gelıyorum pastanelerın onunden gecerken pohaca kokusu gelırde dellenırya ınsan, aynısı su an bızım evde pofur pofur kabaran pohacaların kokusu butun evı sardı
Oyyyy poğaça mı yaptın , ayyy sıcakken benim için de ye bi tane , o kadar çok severim kiHatta aklımda kaç gündür yapıcam güya ama kocam 2 kilo almış (2 kilo poğaça almış gibi oldu , bildiğin kilo almış) , olağanüstü hal ilan etti evde :18::18::18::18:
Müşteriler nerde Pampiş ? Bu ne sosyallik , bu ne dışadönüklük , bu ne bohem bi hayat
oy oy oy sendemı sevıyon pohacayı bak buna sevındım cunkı topıcde herkes bılır benım pohaca canavarı oldugumu gun geldı en guzel tatlılara bıle hayır dedımde sıcak pohacaya demedım dıyemedımyedım bılem bırdy cım ama yanlıs anlama kendım ıcın degıl senın ıcın
tarıf ıstersen verırım pastane pohacasının aynısı oluyo
Hala acıkmadım 3. öğün olmayacak
sersum aşureyi götürmüşsün kıss yine al sana
Balığı yağda kızarttık öğleyin daha mı yiyeyim di mi ama sersum sana da afiyet olsun daatluummm
afiyetler olsun dattlumm..1. öğünüm 8:30
Kalkar kalkmaz su +2 hurma
1 haşlanmış yumurta
simit + reçel + çeçil peyniri
az börek
8 kadar zeytin
çay
2. öğünüm 13:00
hamsi köfte
bol salata
3 omega 3
bol su içmeye çalışıyorum
burada güneş vardı sersumum hafif soğuktu havayarın yağmurlu görünüyor hava az yağarsa gene yürüyebiliriz inş.
heee gulüümm.Sersum
oy oy oy sendemı sevıyon pohacayı bak buna sevındım cunkı topıcde herkes bılır benım pohaca canavarı oldugumu gun geldı en guzel tatlılara bıle hayır dedımde sıcak pohacaya demedım dıyemedımyedım bılem bırdy cım ama yanlıs anlama kendım ıcın degıl senın ıcın
tarıf ıstersen verırım pastane pohacasının aynısı oluyo
Kızlar hemencecik yazıyorum ;
Kahvaltı :
* Müsli+yoğurt+meyva+tarçın (hastane kahvaltısı)
Öğle
* 1 kase köfteli , nohutlu yoğurtlu çorba
* Yarım tabak kıymalı pırasa
* 1 tane portakal (galiba , mandalina da olabilir tam bilemedim şuan)
Ara
Açlıktan öleyazdım:
* 2 yumurtadan omlet
* 4-5 zeytin
* Biraz fıstık
Akşam
* Fırında baget
* Kısırımsı çiğköftemsi bulgur yiyeceği (ismi yok , tadı anlatılmaz yaşanır )
* Salata
* Üstüne ne yerim Allah bilir çünkü henüz akşam yemeği yemedik.
Zpor : (Melexin : lanetin batsın ! Sıcak sularda problem var.) Dolayısıyla duş yoksa spor da yok...
ne bılıyım ya cumartesı oldumuydu mıllet bı hallenıyo
ben hep burdaydım da siz yoktunuz hanımlar.geldim geldim baktım kimsecikler yok
usenmem bebısım heman yazıyomHem ne severim yaa , evde yapılanı ayrı , hazır olanı ayrı güzel olur.Üşenmezsen ver valla tarifini , onu denerim yapıcağım zaman. Bu arada Sersum geldi
tamam yazcam sersumum yesın enıste ıscak ıscak
afiyetler olsun dattlumm..
heee gulüümm.
ben de istiyom tarifi ben de ben de ..yarın yaparım kocişime..
ben hep burdaydım da siz yoktunuz hanımlar.geldim geldim baktım kimsecikler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?