Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

rama
skacım bende tesadufen kurtulus son durakı gormus ve ızlemıstım guzeldı o da..bu aksamda bır fılm bulup ızlesem cok ıyı olcak zannımca:))zıra aylar oldu bır fılmı bastan sona ızlemeyelı..kızınıda opuyorum canımcım

bırdy canımcım bende bugun pazardan ıkı demet maydanoz oldım kütür kütür tazecıktı bol bol yemek lazım ödeme bırebır...sanada saglık alanındakı cabalarında kolaylıklar ve sıfalar dılerım

allahım sana gelıyorum pastanelerın onunden gecerken pohaca kokusu gelırde dellenırya ınsan, aynısı su an bızım evde pofur pofur kabaran pohacaların kokusu butun evı sardı

Kızlar hemencecik yazıyorum ;
Kahvaltı :
* Müsli+yoğurt+meyva+tarçın (hastane kahvaltısı)

Öğle
* 1 kase köfteli , nohutlu yoğurtlu çorba
* Yarım tabak kıymalı pırasa
* 1 tane portakal (galiba , mandalina da olabilir tam bilemedim şuan)

Ara
Açlıktan öleyazdım:
* 2 yumurtadan omlet
* 4-5 zeytin
* Biraz fıstık

Akşam
* Fırında baget
* Kısırımsı çiğköftemsi bulgur yiyeceği (ismi yok , tadı anlatılmaz yaşanır )
* Salata
* Üstüne ne yerim Allah bilir çünkü henüz akşam yemeği yemedik.

Zpor : (Melexin : lanetin batsın ! Sıcak sularda problem var.) Dolayısıyla duş yoksa spor da yok...

allahım sana gelıyorum pastanelerın onunden gecerken pohaca kokusu gelırde dellenırya ınsan, aynısı su an bızım evde pofur pofur kabaran pohacaların kokusu butun evı sardı

Oyyyy poğaça mı yaptın , ayyy sıcakken benim için de ye bi tane , o kadar çok severim ki Hatta aklımda kaç gündür yapıcam güya ama kocam 2 kilo almış (2 kilo poğaça almış gibi oldu , bildiğin kilo almış) , olağanüstü hal ilan etti evde :18::18::18::18:

Müşteriler nerde Pampiş ? Bu ne sosyallik , bu ne dışadönüklük , bu ne bohem bi hayat

oy oy oy sendemı sevıyon pohacayı bak buna sevındım cunkı topıcde herkes bılır benım pohaca canavarı oldugumu gun geldı en guzel tatlılara bıle hayır dedımde sıcak pohacaya demedım dıyemedım yedım bılem bırdy cım ama yanlıs anlama kendım ıcın degıl senın ıcın

tarıf ıstersen verırım pastane pohacasının aynısı oluyo

Hem ne severim yaa , evde yapılanı ayrı , hazır olanı ayrı güzel olur.Üşenmezsen ver valla tarifini , onu denerim yapıcağım zaman. Bu arada Sersum geldi

Hala acıkmadım 3. öğün olmayacak
sersum aşureyi götürmüşsün kıss yine al sana
Balığı yağda kızarttık öğleyin daha mı yiyeyim di mi ama sersum sana da afiyet olsun daatluummm

afiyetler olsun dattlumm..
burada güneş vardı sersumum hafif soğuktu hava yarın yağmurlu görünüyor hava az yağarsa gene yürüyebiliriz inş.

heee gulüümm.

ben de istiyom tarifi ben de ben de ..yarın yaparım kocişime..

Bu kısırımsı çiğköftemsi şey nasıl bişey? Bende bu tarz bişey yapıyorumda bayılıyorum tadına. Ama kendim uydurdum bulgurlar biraz çip kalıyo benden başka yiyen olurmu diye merak ediyordum senin tarifin nasıl ???

Hem ne severim yaa , evde yapılanı ayrı , hazır olanı ayrı güzel olur.Üşenmezsen ver valla tarifini , onu denerim yapıcağım zaman. Bu arada Sersum geldi
usenmem bebısım heman yazıyom

afiyetler olsun dattlumm..

heee gulüümm.

ben de istiyom tarifi ben de ben de ..yarın yaparım kocişime..
tamam yazcam sersumum yesın enıste ıscak ıscak

ben hep burdaydım da siz yoktunuz hanımlar.geldim geldim baktım kimsecikler yok

ya bırak bu işleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…