Günaydın canlarım,
Hsonu gelince pek giremiyorum topiğe, aklım sizde kalıyor ama arasıra gelip okuyuveriyorum. Dün akşam dışardaydık. Birazdan da anneme gidicem inş. Oğlumun okuldan çıkmasını bekliyorum. Etüde gitti bugün. Gece dönerim artık.
Sabah yarım simit yedim zatiOnun dışında vukuat yok. Annemde de coşmazsam iyidir.
Yarın da eskiden çalıştığım şirketten arkadaşlarımla kahvaltıya gidicem. Artık çoğu orda çalışmıyor ve ben bazılarını belki 7-8 yıldır görmedim. Heyecanlıyım. Kahvaltı olduğu için pek bir kaçamağım olmaz diye umuyorum.
Çok güzel kilolar verilmiş. Veren, vermeyen, burada olmaya devam eden herkesi tebrik ediyorum.
Sersum ben 79 u gördüm bu hafta tekrar(
Verdiğin kilolar yabancıya gitmiyor, aklın kalmasın yani
Birdy tahil sonuçların iyi çıkmış, çok sevindim. Darısı diğer tahillere...
Melexin, gülüyoruz falan ama artık iyice tehlikeli olmaya başladı başına gelenler. Dikkatli ol lütfen.
Ramaska avatarını çok beğendim. Kızına söyle çok zevkliymiş
Bu arada melexin in kızından bahsettiğini okudu benim kız. "Anne sen de benden bahsediyor musun arkadaşlarına?" dedi. Evet dedim. Ne anlattın dedi. Komşuları karıştırıp beni rezil ettiğini dedim. Küstü bana. O yüzden anlatıyorum: Benim kızım, çok akıllı, çok güzel, okulunda da başarılı bir kız. Okulunda ilk 10 içinde oluyor. (Tüm bu yazdıklarımı da şu anda okuyor)
Hepinize güzel bir gün diliyorum. Allaha emanet olun.
İyiyiz güzellik , sen nasılsın? Görümcenler yola çıktı mı?
Sabah (11:00) 1,5 kk yumurta, 1 kk beyaz peynir , 1 s 2 y zeytin, çay
Akşam (18:30) 1 kase tarhana çorbası , 2 biber dolma,1 k. Yoğurt, çok az karalahana salatası , 1 ç. Enginar
N'aber cicim , sesin çıkmıyo...
Yemeklerin çok güzelmiş , afiyet olsun.Sana uzun zamandır kafamı kurcalayan bişi sorucam ; kk peynir kibrit kutusu mu eğer öyleyse kk yumurta nedir
Sağolasınnnn. Peynir için doğru tahmin,yumurta için ise açıklama şöyle : kayısı kıvamında yumurta
vayyyyy çok asortikmiş beee
Sayende bişey daha öğrendim
vayyyyy çok asortikmiş beee
Sayende bişey daha öğrendim
papadiyacım ben senin poğaçayı yapıyorum çocuklarım çok seviyo....misafirlere de yapsam olurmu ki ...bu gün yeni bu insanlar ilk kez evime gelicekler.....yapıcaklarımı yazıyım bana akıl verin pasta yapıciiiim ....havuçlu kek yapıciiiim truf yapıciiiim sosyete böreği yapıciiiim bi tuzlu daha gerekiyo poğaça mı başka bişi mi bilemedim ....
evde ki bütün camlar silindi umarım yağmur yağmaz ...bütün perdeler yıkandı ..yolluklar silindi bu akşam mutfak dolaplarımı parlatıciiiim ...sonra da bonyomu temizlerim .....
Hehehe evet bende de var , herkesde de var sanırsam kiSizin sayfada da aynı reklam mı var bilmiyorum ama ben gıcık oldum reklamaZayıf olmak kaderiniz değil diyor yaaaaa
Kızım Kraliçe Elizabeth mi gelecek ya , bu ne çok uğraşmaktırpapadiyacım ben senin poğaçayı yapıyorum çocuklarım çok seviyo....misafirlere de yapsam olurmu ki ...bu gün yeni bu insanlar ilk kez evime gelicekler.....yapıcaklarımı yazıyım bana akıl verin pasta yapıciiiim ....havuçlu kek yapıciiiim truf yapıciiiim sosyete böreği yapıciiiim bi tuzlu daha gerekiyo poğaça mı başka bişi mi bilemedim ....
evde ki bütün camlar silindi umarım yağmur yağmaz ...bütün perdeler yıkandı ..yolluklar silindi bu akşam mutfak dolaplarımı parlatıciiiim ...sonra da bonyomu temizlerim .....
Heee benim telefonda da vardı o da kaldırdım çünkü insanı manyağa çeviriyo, sanki biliyo da ne yazıcağımı hasbam bi de benim adıma karar veriyo , te'Allam yaaaKızım ben öyle uzun yazamıyorum.Ipad den yazıyorum.Klavye çok akıllı olduğundan benim yerime kararveriyor.Ortaya saçma sapan laflar çıkıyor.geçen sana hasretimden ( al şimdi de hazretimden çıktı ) yanmışsın yazmak istedim , o olmuş hayretimden yanmışsın Sinirden birşey ya.Güya klavye yardım edecekte hızlı yazacam
afıyet şifa olsunHah tamamdır , şimdi içime sindi.Koca vize versin ilk fırsatta yapıcam ve ilkini de sıcakken senin için yicem canımcım
aynen bebiş once orjınalı dene sonra kafana gore ekleme yaparsın zaman ıcınde.bı taneyle kalamıycan dedıydı dersınbence de çok leziz olur..mahlepte katılabilir bence ..gerçi bi orjinalini deniyelim de.yarın yapçam bende..
ben de 1 dene yiycem ama pampiş okaa yapçam yanee..
bırdy ınde dedıgı gıbı abartmadıktan sonra hersey yenebılır zannımcagerçekten öyle sabah okula giderken fırınlardan az mı alırdım
kız teftişemı gelıyolarpapadiyacım ben senin poğaçayı yapıyorum çocuklarım çok seviyo....misafirlere de yapsam olurmu ki ...bu gün yeni bu insanlar ilk kez evime gelicekler.....yapıcaklarımı yazıyım bana akıl verin pasta yapıciiiim ....havuçlu kek yapıciiiim truf yapıciiiim sosyete böreği yapıciiiim bi tuzlu daha gerekiyo poğaça mı başka bişi mi bilemedim ....
papadiyacım dediğine bakarım .....ama benim havuçlu kekim öle keklere benzemez harika oluyo
Havuçlu Kek Tarifi : Cafe Fernando – Yemek Tarifleri - cevizli havuçlu kek - cevizli havuçlu kek tarifi - havuçlu kek - havuçlu kek tarifi - Kek ve Brownie valla ne biliiim ben panik bi insanım ...
melexin buyur gel canım beklerim ama siz gelicekseniz biraz daha temizlik yapmam lazımama çok güzel oldu mis gibi kokuyo ev
Vazgeçtim , bu kurabiyeler daha masum :))))Eki Görüntüle 571897
Gelmiş kadar olduk valla.Ayrıca biz ne günler içiniz kızım , biz geldik mi elbirliğiyle girişiriz işe ( aslında ben uzaktan baksam daha iyi olur ya )
papadiyacım dediğine bakarım .....ama benim havuçlu kekim öle keklere benzemez harika oluyo
Havuçlu Kek Tarifi : Cafe Fernando Yemek Tarifleri - cevizli havuçlu kek - cevizli havuçlu kek tarifi - havuçlu kek - havuçlu kek tarifi - Kek ve Brownie valla ne biliiim ben panik bi insanım ...
melexin buyur gel canım beklerim ama siz gelicekseniz biraz daha temizlik yapmam lazımama çok güzel oldu mis gibi kokuyo ev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?