Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah (11:00) 1,5 kk yumurta, 1 kk beyaz peynir , 1 s 2 y zeytin, çay
Akşam (18:30) 1 kase tarhana çorbası , 2 biber dolma,1 k. Yoğurt, çok az karalahana salatası , 1 ç. Enginar

Sabah (11:00) 1,5 kk yumurta, 1 kk beyaz peynir , 1 s 2 y zeytin, çay
Akşam (18:30) 1 kase tarhana çorbası , 2 biber dolma,1 k. Yoğurt, çok az karalahana salatası , 1 ç. Enginar

N'aber cicim , sesin çıkmıyo...
Yemeklerin çok güzelmiş , afiyet olsun.Sana uzun zamandır kafamı kurcalayan bişi sorucam ; kk peynir kibrit kutusu mu eğer öyleyse kk yumurta nedir

Yemeklerin çok güzelmiş , afiyet olsun.Sana uzun zamandır kafamı kurcalayan bişi sorucam ; kk peynir kibrit kutusu mu eğer öyleyse kk yumurta nedir

Sağolasınnnn. Peynir için doğru tahmin,yumurta için ise açıklama şöyle : kayısı kıvamında yumurta

Kibrit kutusu demişsen bende şu kurabiyelerden yapayım diyorum ama alev alır diye de korkuyorum

Sizin sayfada da aynı reklam mı var bilmiyorum ama ben gıcık oldum reklama Zayıf olmak kaderiniz değil diyor yaaaaa

papadiyacım ben senin poğaçayı yapıyorum çocuklarım çok seviyo....misafirlere de yapsam olurmu ki ...bu gün yeni bu insanlar ilk kez evime gelicekler.....yapıcaklarımı yazıyım bana akıl verin pasta yapıciiiim ....havuçlu kek yapıciiiim truf yapıciiiim sosyete böreği yapıciiiim bi tuzlu daha gerekiyo poğaça mı başka bişi mi bilemedim ....

evde ki bütün camlar silindi umarım yağmur yağmaz ...bütün perdeler yıkandı ..yolluklar silindi bu akşam mutfak dolaplarımı parlatıciiiim ...sonra da bonyomu temizlerim .....

vayyyyy çok asortikmiş beee
Sayende bişey daha öğrendim

Kızım ben öyle uzun yazamıyorum.Ipad den yazıyorum.Klavye çok akıllı olduğundan benim yerime kararveriyor.Ortaya saçma sapan laflar çıkıyor.geçen sana hasretimden ( al şimdi de hazretimden çıktı ) yanmışsın yazmak istedim , o olmuş hayretimden yanmışsın Sinirden birşey ya.Güya klavye yardım edecekte hızlı yazacam

vayyyyy çok asortikmiş beee
Sayende bişey daha öğrendim

Filizciğim Allah kolaylık versin.Menünde süper.Adresi alayım, yarın ordayız

Sizin sayfada da aynı reklam mı var bilmiyorum ama ben gıcık oldum reklama Zayıf olmak kaderiniz değil diyor yaaaaa
Hehehe evet bende de var , herkesde de var sanırsam ki
Kızım Kraliçe Elizabeth mi gelecek ya , bu ne çok uğraşmaktır Heh , peynirli poğaça yap işte şahane olur
Heee benim telefonda da vardı o da kaldırdım çünkü insanı manyağa çeviriyo, sanki biliyo da ne yazıcağımı hasbam bi de benim adıma karar veriyo , te'Allam yaaa

Hah tamamdır , şimdi içime sindi.Koca vize versin ilk fırsatta yapıcam ve ilkini de sıcakken senin için yicem canımcım
afıyet şifa olsun

bence de çok leziz olur..mahlepte katılabilir bence..gerçi bi orjinalini deniyelim de.yarın yapçam bende..
ben de 1 dene yiycem ama pampiş okaa yapçam yanee..
aynen bebiş once orjınalı dene sonra kafana gore ekleme yaparsın zaman ıcınde.bı taneyle kalamıycan dedıydı dersın

gerçekten öyle sabah okula giderken fırınlardan az mı alırdım
bırdy ınde dedıgı gıbı abartmadıktan sonra hersey yenebılır zannımca

kız teftişemı gelıyolar

pasta ve havuclu kek ıkısıde kek turu gıbı geldı bana kokostar kurabıye yap derım super bırsey nette tarıfı var hem cogu kısı bılmıyo havan olur bebişim

Gelmiş kadar olduk valla.Ayrıca biz ne günler içiniz kızım , biz geldik mi elbirliğiyle girişiriz işe ( aslında ben uzaktan baksam daha iyi olur ya )

Son düzenleme:
Gelmiş kadar olduk valla.Ayrıca biz ne günler içiniz kızım , biz geldik mi elbirliğiyle girişiriz işe ( aslında ben uzaktan baksam daha iyi olur ya )

Ben temizliğe karışmam , kendi evimi bile zor temizliyorum valla ama mutfak işlerine talibim Filizim

Filiz , havuçlu kekini de böyle yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…