Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızım amma abartmışsın temizliği.. öldürmüşsün kendini..kanepelerin altına beyaz yumak salmıycak ya bunlar
aynen bebiş once orjınalı dene sonra kafana gore ekleme yaparsın zaman ıcınde.bı taneyle kalamıycan dedıydı dersın
:
aynen canım..orijinalini bi tadalım yanee

Vazgeçtim , bu kurabiyeler daha masum :))))Eki Görüntüle 571897
abowww..one kıss..çok ayıp:78::78::78:
Filizciğim bu pastadan yap.Çok kalite durur Eki Görüntüle 571898
pasta tam benlik ama.
Beğenmedin mi kız ? Kibrit olanı benim başıma kesin bela açar, bunlar iyi bence
eline bilem alma onu bence..
sayfaya yenı gelen arkadaslar kek kurabıye pohaca fotolarını gorunce böyle kalcaklar valla

sersuuummmm kaneeelll yetısın kıslarr

yettiiimm gariiii....

hay allah razı gelsın canım ıyı oldu tazeledık bılgılerı

tunaydın bebısım.mısafırın makbulu kısa kalandıreferim kayınpederebugun gıdemezmısın leylakım annene:44:

dimi ama
yok kıss ben gitmedim,annemleri çağırdım

evet canım sadece hafta sonu yiyordum ilk başlarda bu sıralar abarttım haklısın kescem tamamdır..

leylak canim hadi iyisin.eeee ne demisler yolcu yolunda gerek...

kesinlikle

Uleyn hala gelmedi mi o kayınpeder? 1 haftadır öööölece onu mu bekliyosunuz Leylakım

4-5 gündür bekliyoruz ama bugün sadece 15 dk görüşebildik
valla leylakın kayınpederi bizi gerdii

gülme kısss,başına gelir sonra
Leylakım geldi mi kayınpeder canımcım sen de gidince annene kaçabilirsin

ben haftaya kaçıcam canım,onları çağırdım ben de
leylakım hosgeldınnnn

hoşbulduk bebeğem

Kayın dö peder geldi mi Leylakım ?

geldi gitti kısss,eccük görüştük işte

kızzlarr bu arada hani bize gelen kızımın örtmeni aradı az önce (saat 22.15) kızımın ders çalışıp çalışmadığını soruyo..haftaya cuma yeni deneme sınavı varmışş..dedim çalışıyo çok şükür..kızımı istedi dedim örtmenim uyudu yaneee ayy haklısınız pardon dedi..

bu arada muhabbetimiz sarmış olacak ki eşiylen bize geleceklermiş pazartesi günü..:18::18:

yanii ben de o siteyi bi ziyaret edeyim :18::18:

bi poğaça muhabbeti almış yürümüşbenim de canım çekti vallaama yapmam ben yoksa yerim

He Sersumcum , sana da yapalım bi menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…