Kalmak zormuş Pampiş , Sersum gitmiş bile
Pampişim ben de kaçıyorum cicim , çok öptüm seni , iyi geceler
ramaska selam canım nasılsın saat kac orda şu an
Vazgeçtim , bu kurabiyeler daha masum :))))Eki Görüntüle 571897
benim vukuatlarımı biliyorsunuz ,ben de yapmam tepsiyi yerim alimallahbi poğaça muhabbeti almış yürümüşbenim de canım çekti valla ama yapmam ben yoksa yerim
günaydın.afiyet olsun canım,yoğurt olmazsa olmazın her sabah yiyorsunEki Görüntüle 572153
gunaydın kıslarr şekil 1a dakı kahvaltımı yaptım cay ıcıyorum.hepınıze guzel bır pazar dılıyorum
dene canım bı tanecıkte ye bırsey olmazcanim gunaydin.afiyet olsun....
kusura bakma gecmise daldim yuzuyordum....suan 15.10. canim.nasilsin....valla tarifler resimler insani bastan cikariyor senin tarifi yapsam mi diye dusunuyorum...pogaca yi cok seviyorum.
senı bılıyoruz sıcılın kara bırazçok çekiciler
benim vukuatlarımı biliyorsunuz ,ben de yapmam tepsiyi yerim alimallah
günaydın.afiyet olsun canım,yoğurt olmazsa olmazın her sabah yiyorsun
ikisi de zor be pampişimsersumum gıtmekmı zor kalmakmı zor
Kalmak zormuş Pampiş , Sersum gitmiş bile
canım bızler bu kek pohaca muhabbetını 1,5 sene sıkı karatay yaparak ve onlarca kg vererek eccük hak ettik dıye dusunuyoruz:)))
harika gözüküyo canım afiyetler olsun..Eki Görüntüle 572153
gunaydın kıslarr şekil 1a dakı kahvaltımı yaptım cay ıcıyorum.hepınıze guzel bır pazar dılıyorum
ben de çok severim ve hemen her öğün yerim..haklısın pampişim..yogurt hem metabolızmayı hızlandırıyo hen gobek bolgesındekı yagları erıtıyo yıyın gari
2 kk özgür yumurta(eşim karataycı oldugundan ne yapıp ne edip buluyor,50 tane aldı geçen haftasatıcının gözleri pörtlemiş )
7 zeytin
1 avuç içimden biraz fazla keçi peyniri
3-4 kaşık aşure(hala geliyor)
3 mürdüm
1 tk kaymak
1 tk bal
yarım portakal
1 tane tandır ekmeği,fındık-ceviz,dereotu
omega3
ben de yapmak zorunda mıyımm zorunda mıyımm..evetttGüzeller , iyi Pazarlar hepinize.
Ohh kahvaltılar yapılmış , afiyet&sağlık olsun.Pampiş senin resim süpermiş valla , ne güzel hazırlamışsın ööle
Ben de yaptım şimdi kahvaltı ama benimki siznkinin yanında kahvaltı sayılamaz bile.1 haşlamış yumurta+1 parça peynir+4 zeytin ve biraz yoğurt.Pampişim maydanoz terkibini yaptım içtim (yedim daha doğrusu , rondo içilecek kıvama getiremedi) bakalım nolucek.Hürriyet'e baktım demin , Osman Müftüoğlu'nun Omega3 yazısı var , bilginize...
Temizlik yapmak istemiyoruuuuuum ama yapmak zorundayıııııım ....
olabilür galiba sanursam..sersum canim bence kizinin ogretmeni senin yemekleri begendi ondan tekrar geliyor....
bugun hazirlik yapicaksin galiba....kolay gelsin....
kizlar bugun pazar.gelen giden yok isler kesat :44::44::44::44::44:
acaba % 50 indirimemi gitsek yoksa 1 alana 1 bedavami yapsak ne dersiniz????
yada pazar gunu gelenlere 1 dilim ekmek yada 1 meyvemi versek.....
Herkese günaydın, iyi pazarlar...
Kahvaltım :
1 yumurta ile yapılmış Menemen
1 kk süzme peynir
5 siyah zeytin
1 avuç ceviz
Az marul
1 fincan form çayı
Öğlen
Şekersiz Türk kahvesi
Bugün arkadaşa oturmaya gidicem orda biraz ikramlardan yesem ve akşam yemeği yemesem olur dimi ?
Olur olur herhalde
Çok yemem az yirim:)
günaydın ve afiyet olsun canımm..Merhaba kızlar ..
Guzel gec dolu dolu klasik karatay kahvaltısı yapılmıştır ve kahvaltidan sonra yarım saat yuruyus de tamamlanmıştır
Herkese iyi pazarlar....
canım bızler bu kek pohaca muhabbetını 1,5 sene sıkı karatay yaparak ve onlarca kg vererek eccük hak ettik dıye dusunuyoruz:)))
negüzel canım kilo almamak da büyük başarı bence.Kızlar bayağıdır yazamadım ara verdim diyete 1 -2 hfta içinde tekrardan başlıyorum sınavlarım bitsin de, ama bu sabah aç karna 52.7 ydim bu zaman zarfında kilo vermedim de almadım da çayı hala iekersiz içiyorum ama diyet yapmadım hiç ve şunu söyleyeyeim karatayı bırakınca kilo alınmıyor <3
bravo size tabi ben Karatay'a yeni başladığım için şaşırdım accuk... Neyse ben ilk sayfalarda gezineyim o vakit işi sıkı tuttuğunuz zamanlardan feyz almam gerek kendi açımdan ... 2011 Eylül ayında başladım ve 15 kilo verdim ama uzun zaman durdu kilo vermem sonra işe başlayınca da geri gelmeye başladı beni de korkuttu hemen önlem almam gerek sizin anlayacağınız...
Size kolay gelsin bana da Allah sabır versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?