Şimdi ben ona kısır diye başladım sonra niyeti bozup ,domates ve acı biber salçası , isot , kimyon , taze soğan , maydanoz , sarmısak , sumak , zeytinyağ , nar ekşisi koydum çiğköfte şekli verdim tadı kısırla çiğköfte arası bişi oldu . Sen nasıl yapıyosun canım?
evet yaaa..yarın hazırlamam lazım benim yoksa hem işe gidip hem yetiştiremem..:18::18:
Bende aynı senin gibi yapıyorum ama çok fazla ıslatmıyorum bulguru. Biraz kıtırlı kalıyo ve çiğköfteye daha çok benziyor ozaman :) kısır yapacaksamda aynı şekilde yapıp sıcak suyla bulguru daha çok ıslatıyorum
ben çıkıyorum kıslar,herkese iyi geceler:80::80::80:
ben çıkıyorum kıslar,herkese iyi geceler:80::80::80:
Yani Allah demek istiyo ki ; balı yemek istiyosan önce odunu yiyip hakedicen
aynen katılıyorum da yapcek bişey yokkUleyn Pazartesi günü misafir mi olurmuş yaaa , ne kadar zaçmaYemek sonrası gelecekler zannımca ...
iyi geceler bebişim..ben çıkıyorum kıslar,herkese iyi geceler:80::80::80:
Tabe sen benim gibi şuursuz yapmıyosundur.Ben ööle başlarım pilav diye , dolma yapar çıkarım , kek derim börek yapar çıkarım.O bakımdan bugün de kısır gibi başlayıp çiğköfte gibi bitirdim vesselam...Yoksa senin yöntem doğrudur
(gizli özne : Kayın dö peder)İyi geceler tatlım , yani bütün tantana 15 dakka içinmiy miş beee?
ozele yani.......
kızzlar benim kocişimde toplantıdan geldi..surat 15 karışş..bu kalorifer kazanları başımıza dert oldu valla..
ben de kaçiimm..belki film falan izleriz..gerçi geç oldu emme..hepinizi öptüm..iyigeceler bol leptinlerr..
sersumum gıtmekmı zor kalmakmı zor
tubasultan hosgeldin.elimizden geldigince yardimci olmaya calisiriz.kac kilo vermen gerekiyor.kolay gelsin.
sayfaya yenı gelen arkadaslar kek kurabıye pohaca fotolarını gorunce böyle kalcaklar valla
teşekkür ederim ilk hedefim bir on kilo daha ama asıl hedefim 20 kilo... inşallah olur...
aynen böyle kaldım...
ben bu topiğe diyete motive olurum diye baktım, poğaça kek kurabiye pasta tarifleri almış başını gitmiş...
zaten zor geliyordu bunları görünce iyice zorlaştı yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?