Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bende aynı senin gibi yapıyorum ama çok fazla ıslatmıyorum bulguru. Biraz kıtırlı kalıyo ve çiğköfteye daha çok benziyor ozaman :) kısır yapacaksamda aynı şekilde yapıp sıcak suyla bulguru daha çok ıslatıyorum

Tabe sen benim gibi şuursuz yapmıyosundur.Ben ööle başlarım pilav diye , dolma yapar çıkarım , kek derim börek yapar çıkarım.O bakımdan bugün de kısır gibi başlayıp çiğköfte gibi bitirdim vesselam...Yoksa senin yöntem doğrudur

Yani Allah demek istiyo ki ; balı yemek istiyosan önce odunu yiyip hakedicen

Uleyn Pazartesi günü misafir mi olurmuş yaaa , ne kadar zaçma Yemek sonrası gelecekler zannımca ...
aynen katılıyorum da yapcek bişey yokk
ben çıkıyorum kıslar,herkese iyi geceler:80::80::80:
iyi geceler bebişim..

kızzlar benim kocişimde toplantıdan geldi..surat 15 karışş..bu kalorifer kazanları başımıza dert oldu valla..
ben de kaçiimm..belki film falan izleriz..gerçi geç oldu emme..hepinizi öptüm..iyigeceler bol leptinlerr..

İyi geceler hayatım , çok öptüm ben de

Heee topik kaldı mı başıma a dostlar ....Ben de daha durmam buralarda , alır başımı giderim.
Ramaskacım ya , seninle bi türlü denk getiremiyoruz muhabbeti , yarın da zorla temizlik yapıcam muhtemelen , bu durumda yine yollarımız kesişemeyecek ama olsun gönüller bir , kahvaltın için şimdiden afiyet olsun cicim

tubasultan hosgeldin.elimizden geldigince yardimci olmaya calisiriz.kac kilo vermen gerekiyor.kolay gelsin.

teşekkür ederim ilk hedefim bir on kilo daha ama asıl hedefim 20 kilo... inşallah olur...
sayfaya yenı gelen arkadaslar kek kurabıye pohaca fotolarını gorunce böyle kalcaklar valla

aynen böyle kaldım...
ben bu topiğe diyete motive olurum diye baktım, poğaça kek kurabiye pasta tarifleri almış başını gitmiş...
zaten zor geliyordu bunları görünce iyice zorlaştı yani...

canım bızler bu kek pohaca muhabbetını 1,5 sene sıkı karatay yaparak ve onlarca kg vererek eccük hak ettik dıye dusunuyoruz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…