evet reyhanım yaa peynir ve zeytin sarıyorum bendeGERÇEKTEN ÇOK GÜZEL İNCE İNCE,SARDIM PEYNİRİ YEDİM
bu hafta listeyi ben hazırlayacagım daha dikkatli olmam lazım,listeyi hazırlayan olarak listenin yüz karası olmak istemem
EN ÇOK KIYMALIYI BEĞENDİN GALİBA
afiyet olsun canım,yaramasın.
iyi yapmışsın canımacı son 2.öğün
1 kase mercimek çorba
1 tabak pırasa
1 tabak kıymalı türlü
yoğurt
1 paket 200 gr leblebi
kavrulmuş fıstık
1 avuç çekirdekli kuru üzüm,1 kuru incir.tatlı krizlerim tuttu yine.pişmanmıyım hayır.fazla yedim tıkadı o bir gerçek ancak suni şekerlilere kurabiyelere saldırmadıgım için mutluyum.1 tepsi kek yapıp yemedim şükür
spor:2 saat vitrin bakmaca( sersum gibi konuşmaca)
ben yatiyorum iyi geceler kizlar optum.....
melexin canim hadi iyi geceler simdiden.....
ha bu arada arabanin koltugu ne oldu.....hallettinmi???
birdy canim neredesin...israrla soruyorum....
sersum pogacalarim ne oldu?
bugun gercekten isler kesatti yakinda pasta borek dagiticam....
cogu zaman da ben gidiyorum siz geliyorsunuz ve kaynatiyorsunuz...kiskaniyorum...
..bundan sonra sizi begenmiycem anacimmmmmmm
herşeyin hayırlısı tatlım..üzülme Allah ne zaman isterse o zaman olur hayırlısıyla Allah tez zamanda nasip etsin sana ve isteyen herkese inşallah
Cana gelmedi yakizlar gunaydin....
papadiya canim afiyet olsun. dileklerine katiliyorum.herkes icin iyi bir hafta olur ins....
melexin canim maalesef saat farkindan dolayi biraz geriden takip ediyorum bir gece once olanlari.... kusura bakma canim ya sanada koltugu hatirlattim....neyse gormedin duymadin orda degildin.....problem yok....
kizlar allahtan dun cok kaynatmamissiniz....
Papişimmm günaydın canımcımmgunaydın kızlar hepımız ıcın mutlu huzurlu saglıklı ve bol ıradelı bır hafta olur ınsaallah
,
kahvaltım
1 yumurta
4 zeytın
bpeynır
k.t yogurt
maydanoz
kıvırcık
2 cevız
tb ekmegı
omega3
Herkese iyi bir hafta diliyorum.Sayfamızda kilovermeyen kalmasın inşallah.Kimsecikler cıslı şeyler yemesin inşallah (Çarşamba arkadaşın gününe davetliyim) enerji yüklemesiyle dolup , yerimizde durmayalım inşallah:122: :124:
Sabah (07:45)1,5 kayısı ile pişmiş arası yumurtalarım( ayarlayamadım bu sefer), 10 badem ,1s1y zeytin,2 dilim hellim
Cana gelmedi yaKocam farketmezsin de gerisi önemli değil.O da kimbilir kaç sene sonra farkeder Ancak benim arabayı yıkanmaya yada servise götürecekte (öyle birşey yapması mucize )Zaten arabayı o alsa da arka koltuğa oturmayacağı kesin.Ancak ancak servisten yada yıkama yerinden biri "abi arka koltuk yanmış haberin var mı ?" Diyecek.oooo ölme eşşeğim.O zamana sen sağ ben selamet durumu olur yani.Şimdilik yırttık.Zaten o da koltuğun yandığına değil de benim arabada sigara içtiğime kızacak.Boş geçiyorum hayat seni.Zaten sıkıldım.Kafamda bir sürü macera var zaten.amannnnnn dıdının dıdısı.
Bu aralar keyfim yok zaten.İşlerimden zor fırsat buluyorum buraya girmeye.Herkes farklı bir zamanda giriyor.Zannetme yani hepimiz aynı dk da buluşuyoruz.Okuyup okuyup cevap geçiyoruz.
kizlar gunaydin....
papadiya canim afiyet olsun. dileklerine katiliyorum.herkes icin iyi bir hafta olur ins....
Sana daKızlarrr günaydınlarrr iyi haftalarrrrr
canim herkesin ayna anda girmedinin farkindayim espiri olsun diye yazdim...genelde pazar gunu herkesin esi cocuklari evde oldugundan cok fazla vakit ayiramiyorlar topige....buda normal....
canim hepimiz insaniz ve kadiniz her ne kadar ufak tefek seylere kafani takma desem de bunu bende yapamiyorum maalesef.....bende zaman zaman ufak tefek seylere takilip moralimi bozuyorum olan bana oluyor....
yapicagimiz bence tek sey: hayatimizdaki iyi noktalari gorup sukretmek....
BETERIN BETERI VAR HALINE SUKRET DOSTUM...
ESENGUL den BETERIN BETERI VAR sarkisini sana gonderiyorum....
Vallahi bende öyle yapıyorum.Etrafımda ki herkes benim çok pozitif olduğumu söyler.Bu kadar çile çekipte , bu kadar çok şükreden nadir insanlardanım yani.Hayat bu başka türlü yaşadığını anlamıyorsun sanırım.Bir de ben burada belli başlı arada gülelim diye özet şeklinde geçiyorum hayatımı.Yoksa tamamını anlatsam , pehhhh Acıların kadını Bergen gibiyim yanee .Şarkını da tuttumTeşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?