Ben yaptım bakalım sonuç ne olacakkizlar yemegimi yaptim geldim ama 10 dakikaya cikicam.kizimi almaya gidicem...
birdy canim nasilsin....bak yakaladim seni....canim senin gibi sportmen hatuna gramlar dayanmaz merak etme...sen maydonaza devam canim kisa surede cevap alamazsin....bir sure devam bence
melexin canim bende ayni seyi dusunuyorum aksam pogacayi mayalasak sabah yapsak nasil olur acaba.benim esimde sicak seviyor....
Hallettim canımcım , hatta yarınki yemekleri bile pişirdim demin.Sana iyi geceler&tatlı rüyalar şekerim
Heh , Kanaelcim şimdi şahane yapmışsın proteini , tebriks
Henüz atalarımız bişey söylemedi ama yakında ben bi atasözü uydururum sanaBu arada 5 Ocak'ta bavulunla seni bekliyorum , odan hazır.
Ne çok şey görmüşün kız , başın dönmedi mi
Hallettim canımcım , hatta yarınki yemekleri bile pişirdim demin.Sana iyi geceler&tatlı rüyalar şekerim
Heh , Kanaelcim şimdi şahane yapmışsın proteini , tebriks
Henüz atalarımız bişey söylemedi ama yakında ben bi atasözü uydururum sanaBu arada 5 Ocak'ta bavulunla seni bekliyorum , odan hazır.
Ne çok şey görmüşün kız , başın dönmedi mi
Heee Şaşkının köşesi dedin beni mest ettin , satılır o pilav su gibiLokasyon tespiti yapıldı kızıııım... Şaşkının köşesi, boynerin karşısı. Bekleriz. Size indirimli.
Eneeem , iyi geceler dicektim ama geri gelmişsin galibaBen oğlumu yatırmaya gidiyorum. Abiyle ablayı uyutmuş gelmiş... Muhtemelen beni de uyutacaktır:))
İyi geceler.
He var canım yangın alarmı , sen gel korkma hazırım benBen yaptım bakalım sonuç ne olacak
Bavulum hazır,sana kavuşacağım günü hasretle bekliyorum.Yalnız sen emin misin beni evine alacağına ? Evinizde yangın alarmı var mı ?
Gelcem bak ha.Sen yinede evi en pahalısından sigortalattır şöyle ki ne olur ne olmaz .Sigorta demişken aslında bende eve sigorta yaptırayım :)))Heee Şaşkının köşesi dedin beni mest ettin , satılır o pilav su gibi
Eneeem , iyi geceler dicektim ama geri gelmişsin galiba
He var canım yangın alarmı , sen gel korkma hazırım ben
Güzeller ben kaçıyorum , öptüm hepinizi , iyi geceler
sağol leylakııımmm patakla canım ellerin dert görmesingünaydın canım,inşallah
afiyet olsun canım
afiyet olsun iyiniyetlimben seve seve pataklarım kısss bu kadar kg vermişken benim gibi almanı istemem hiç
günaydın birdycim
sevmesen de o çer çöp işe yarıyo canım,iyi ödem söktürüyo.o yüzden içmeye başla hemen
sağol papişimmgunaydın bitanemm
afıyet olsun
vucut kendını yenılıyo bence bırdyım...maydanoza devam kıraz sapıda dogru tercıh
gunaydın canım superım gercı ıstanbul yagmurlu soguk ve karanlık ama 6,5 da kalkmıs butun evı temızlemıs kahvaltısını yapmıs olmanın verdıgı manevı bır huzur var ıcımdebırazdanda tarhana corbası kıymalı bulgurlu bıber dolması ve etlı nohuttan olusam menumu pısırcem e daha ne olsun
ay ne guldum yaa..kız yanlıs anladıgın seyı bıle felaket aracı olan bırsey olarak yanlıs anlıyosun
kızlar hamuru yoğurduktan sonra 50 derecelik fırına atın 10-15 dakika sonra kabarmıştırbunu bende dusundum fakat hıc uygulamadım.gecenlerde bır yemek tarıflerı sıtesınde bu sekılde yapılabılecegını okumustum.mayalandıktan sonra kapaklı bır kapta ve buzdolabında saklayıp sabaha pısırebılırsın bu durumda..fakat denemedıgım ıcın kefıl oldugum bır durum deel canımcım
patakla canımcım sen dönmemişsin bakiiim nerdesin kıss gitmediler mi kim geldi ki:26: oh sen atlattın bana da gelecekler stres oldum yaw bak şimdi
olur canımcım inşallahyeter ki proteini doğru yap
inşallah pampişimm..
amiinnn..
aynen katılıyorum ramaskacığımm..
Allah kabul etsin canım..
pataklarız kıss karşılıklı pataklaşırız noolcekafiyet olsun bebeemm
güneydınnn
üzülme bebişimm..verirsin sen o gramcıklarıı
süper hatunsun vesselamm..
hoşgeldin canım..
ah keşkem ah keşkem
ok bekliyorum sersumum hadiiikızlar bu akşam da kaçamak olursa dövün beni de son olsun
ama açım ve evde başka da yiyecek bitek peynir zeytin var..off..salatayla geçiştirebilirim inşallah..
aklıma bişeygeldi mercimek salatasının içine yumurta mı haşlayıp doğrasam kendiminkine di mii
daha ne olsun canımcım ellerine sağlık ben ne yapsam ki:26:pampişin poğaçalarından var
yufkadan karnıyarık börek yaptım peynirli
bisküvi den pudink ve muzlu yalancık pasta yaptım
yeşil mercimek salatası
bi de komşumun getirdiği aşure var
yeter gari di mi
selam kızlar bugun de 45 dk yurudum
1.öğünn 07.00
2 yumurta
peynir çeşitleri tulum,beyaz peynir,civil p.
ceviz,lavaş
2.öğün 13.00
4 kuru patlıcan dolması
peynir,tandırepeyce badem,
nar,hurma,1 çikolatalı gofret:18: bide semerim
Burdayım uleynnn yaw akşamdan beri sorun vardı nette gelemedim Oyam:26:Nerdesiniz leyyynnn... 2 gün gelmedim, kayboldunuz
Pazar günü, eski arkadaşlarımla kahvaltıya gittim, kahve içmeye de bize geldik. Jaddeye(!) gidelim dediler ama evde yayılmak gibi olmuyor anacım, bize gidelim dedim. Uzun zamandır görüşmemiştik ama muhabbet bi başladı zannedersin araya yıllar girmemiş. Çok iyi geldi bana...
Senin mutfak sevdana bayılıyorum birdy. Biz seninle aynı evde yaşasak. Ben temizliği yaparım ama yemek yapmayayım.
Ben de yarınki yemeğimi sosa yatırdım. Portakallı tavuk yapıciiiim. Şaka gibi ama gerçek!
Evlendik evleneli ne zaman kocama akşam ne pişireyim desem, portakallı ördek der. En son, "portakalı nereye takacağımı bulamadım... Ördeğe mi, yiyene mi demiştim" Bir daha istemedi:)) Dün sanırım nazfiliz bir yemek sitesinden bahsetmişti. Orada buldum tarifi. Tavukları yatırdım portakallı sosa. Bakalım nasıl olacak...
Ben oğlumu yatırmaya gidiyorum. Abiyle ablayı uyutmuş gelmiş... Muhtemelen beni de uyutacaktır:))
İyi geceler.
afıyet olsun canım begendıgıne sevındımSabah: Peynirli omlet (2 yum ile), 6 zeytin,1 dilim peynir, koca bir avuç badem
Öğlen: 6 kaşık kısır
Akşam: 1 tabak mercimek çorba, 1 karnıyarık, çeyrek poğaça.
Papadiyam, tarif çok güzel. Herkes beğendi. Ben de çok beğendim.
Yürüyüş yok. Yürüyüş yapmaya halim yok ama haldır haldır geziyorum:))) Artık nasıl oluyorsa...
Yarın da iskenderunludan aldığım fellak köfte tarifini deneyeceğim inş.
yer tesbıtı yapıldıda talep eden arkadas yok pıyasadaTavuklu pilavı satacağınız yeri gözüne kestirebildin mi İğneoyam
ortaam benımLokasyon tespiti yapıldı kızıııım... Şaşkının köşesi, boynerin karşısı. Bekleriz. Size indirimli.
gunaydın canımcım erken kalkar yol alırpapadiya nurudilara gunaydin erkencisiniz?
papadiya nurudilara gunaydin erkencisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?