ben yemek yemekle meşguldum ramaskacımbende yeni girebildim siteye.....bende bir tek ben giremiyorum diye dusunmustum....
evde kimse yok galiba... kizlar nerdesiniz
leylakcim afiyet olsun....
sersum canim hosgeldin.canim gunun nasil gecti misafirin gelicekmi hazirlik yaptinmi....
ben kizimi yatiricam belki ugrarim tekrar gorusuruz kizlar.....
amin canm inş.. rabbim neyier neylerse guzel eyler
olur canımcım inşallahMerhaba kızlar ... Nasilsiniz??
2. Öğünüm :
Yumurtali çökelek
salata
biraz kabuklu fıstık
kahve
kızlar yarın tum gun okuldayim. Kısmet olursa yarın protein atağı yapmayı düşünüyorum kızlar ( ama bu sefer okudum öğrendim uygulayacağım ) bu arada adet de olmuşum :2:Bu beni zorlasada insallah başarmaya çalışacağım kızlar bu kez 3 kilo kadar vermek istiyorum 69 laneti bitmeli kızçeler artık
inşallah pampişimm..gunaydın kızlar hepımız ıcın mutlu huzurlu saglıklı ve bol ıradelı bır hafta olur ınsaallah
,
amiinnn..Herkese iyi bir hafta diliyorum.Sayfamızda kilovermeyen kalmasın inşallah.Kimsecikler cıslı şeyler yemesin inşallah (Çarşamba arkadaşın gününe davetliyim) enerji yüklemesiyle dolup , yerimizde durmayalım inşallah:122: :124:
aynen katılıyorum ramaskacığımm..canim herkesin ayna anda girmedinin farkindayim espiri olsun diye yazdim...genelde pazar gunu herkesin esi cocuklari evde oldugundan cok fazla vakit ayiramiyorlar topige....buda normal....
canim hepimiz insaniz ve kadiniz her ne kadar ufak tefek seylere kafani takma desem de bunu bende yapamiyorum maalesef.....bende zaman zaman ufak tefek seylere takilip moralimi bozuyorum olan bana oluyor....
yapicagimiz bence tek sey: hayatimizdaki iyi noktalari gorup sukretmek....
BETERIN BETERI VAR HALINE SUKRET DOSTUM...
ESENGUL den BETERIN BETERI VAR sarkisini sana gonderiyorum....
Allah kabul etsin canım..herkese günaydıın,
kızlar her haftasonu olduğu gibi bu haftasonuda benim açımdan güzel karatay diyeti açısından felaketti. gerekenden fazla edim ama çokta aktiftim cumartesi hiç oturmadım camlar balkonlar bayağı temizlikteydim.pazartda kucağımda yaramaz tontişimle saatlerce gezdik.
ben bugün niyetliyim borçlar hanemden bi tane daha silinsin dedim.
sahurda yediklerim;
-1tabak bulgur piavıyla tavuk sote karışık
-2yumurta
-az beyaz peynir
-1koca kupa rezene
-1tatlı kaşığı polen
iftarda ne yesem kiiii:)))
pataklarız kıss karşılıklı pataklaşırız noolcekKendi kendime söz verdim bu hafta içi fazla cıss yokola ki yazarım biri beni pataklasın okey
kahvaltımmm
kalkar kalkmaz su + 2 hurma
4 haşlanmış yumurta, maydanoz ve patatesten yapılmış salatadan payıma düşen
çeçil ve kaşar peyniri accuk labne
5-6 zeytin
çay
kahvemi de içtim sizlere de afiyet olsun
güneydınnn
üzülme bebişimmCanlarım günaydın , hepimize en şahanesinden süper ve über bi hafta diliyorum
Çalışanlara kolaylıklar diliyorum
Bahtsız bedevilere sabır diliyorum (bildin sen kendini)
Ramaska nerdesin a kız ! Sırf sana ceee diyim diye girdim ama yoksun anacım.Sonra da ağıt yakıyosun arkamızdan
Kızlar bu hormonlar davul gibi şişirdi beni.Yıllardır görmediğim 44,2 mi ne ööle bişi çıktım tartıda.Birdy aldı başını gidiyo :18::18::18ampişim maydanoza devam ediyorum bi de üşenmezsem gidip kiraz sapı alıcam.Gerçi en nefret ettiğim şeylerden biri de onun sapını bunun çöpünü kaynatıp içmektir ama naparsın , mukadderat işte
süper hatunsun vesselamm..gunaydın bitanemm
afıyet olsun
vucut kendını yenılıyo bence bırdyım...maydanoza devam kıraz sapıda dogru tercıh
gunaydın canım superım gercı ıstanbul yagmurlu soguk ve karanlık ama 6,5 da kalkmıs butun evı temızlemıs kahvaltısını yapmıs olmanın verdıgı manevı bır huzur var ıcımdebırazdanda tarhana corbası kıymalı bulgurlu bıber dolması ve etlı nohuttan olusam menumu pısırcem e daha ne olsun
ay ne guldum yaa..kız yanlıs anladıgın seyı bıle felaket aracı olan bırsey olarak yanlıs anlıyosun
hoşgeldin canım..merhabalar uzuuuunca bır aradan sonra sahalara gerı dondum:) kabul edersenız:)dun okadar asure yedımkı anlatamam bırd etartıya cıktımkı sormayın aklım basıma geldı .tartımın pılı bıtmıştı hıc tartılmıyordum takı dun akşama kadartam tamına 75 olmusum ya ben
kizlar bazen diyorum keske ev isleri icin sihir gucumuz olsaydi.tatli cadidaki gibi ne guzel olurdu...dusunsenize okus pokus yemek hazir ev tertemiz camasir yikanip utulenmis.....
papadiya masallah canim seninde sihir gucun var galiba....
akrap gunaydin canim
nurudilara afiyet olsun menuler guzel...
iyiniyetliyim artik bu hafta - bekliyoruz ona gore...
setas canim yavas yavas olacak ama evde kahvalti yapabilirsen daha iyi olur
leylakcim afiyet olsun....
sersum canim hosgeldin.canim gunun nasil gecti misafirin gelicekmi hazirlik yaptinmi....
ben kizimi yatiricam belki ugrarim tekrar gorusuruz kizlar.....
45 dk yürüdüm 100 tane de mekik çektimkendimi çok enerjik hissediyorum
hoşgeldin canım..selam, ben aranıza bugün katıldım. Karataya başlayalı 1 hafta oldu. bende tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
ben varım ya leylakımm..kaç saattir siteye giremedim bakımdan dolayışimdi de kimse yok
afiyet olsun bebeemm..3.öğünüm
bamya
haşlanmış karnabahar
az kuru üzüm
ben varım ya leylakımm..
afiyet olsun bebeemm..
1.öğünüm
ceviz
2 hurma
3 günkurusu
2. öğünüm..temizlik ve hazırlıktan yiyemedim..atıştırdım
1 kase yoğurt
3 çiğ köfte
3. öğünüm misafirlerle olucak
1 kase yeşilmercimek salatası
gerisini yememeye çalışıcam..:18::18:
umarım kaçak olmaz ama evde başka da yemek yok..:26::26:
hem de çok açım.
kızlar bu akşam da kaçamak olursa dövün beni de son olsun
ama açım ve evde başka da yiyecek bitek peynir zeytin var..off..salatayla geçiştirebilirim inşallah..
aklıma bişeygeldi mercimek salatasının içine yumurta mı haşlayıp doğrasam kendiminkine di mii
sersumum neler yaptın misafirlere bakıyim
pampişin poğaçalarından var
yufkadan karnıyarık börek yaptım peynirli
bisküvi den pudink ve muzlu yalancık pasta yaptım
yeşil mercimek salatası
bi de komşumun getirdiği aşure var
yeter gari di mi
yeter de artar bile kıssellerine sağlık bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?