Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

haklısın jhayatım bugunden ıtıbaren eskı azımlı karataycı olaraktan devam edıcem :) 6dan sonra bısey yemıycem

Papişimmm sen de kahve seviyorsun benim gibi afiyet olsun hamaratıma
evet canım hemde cok:))

işimiz fallara kaldı zaten

gozlerım dolarak okudum ne kadar dogru bır tesbıt emegıne saglık ıyınıyetlım paylastıgın ıcın tesekkurler

bebegını allah bagıslasın canım gule gule buyut kg larıda karatayla cok rahat ve saglıklı bır sekılde verebılırsınılk sayfaları dıkkatle oku cok faydalı bılgıler bulacaksın.kolay gelsın hepımıze

sekerkiz canim sende hosgeldin....karatayci oldunu biliyorum....daha once karatayla kac kilo vermistin canim kolay gelsin...

zaten yuruyuste leylak ve papadiya

Ramaskacım evde leslieyi denedim 4-5 defa filan eğlenceliydi ama zor geliyor be yaw dışarıda hava güzel oldukça yürürüm evde de evet plates ben yapıyordum sanırım devam ederim İnş. ramaskacım böyle giderse vereceğim:112:
Oyam dün akşam burdaydı canımcım
Harika bir yazıydı SEVGİ nin gücünü ve önemini vurguluyordu perşembe günü vereceğim seminerin bir parçasıydı sizinle de paylaşmak istedim.
şu fırın fikrini de tuttum iyiniyetlim

afiyet olsun canım

afiyet olsun iyiniyetlim
Pratik leylakım oktay ustanın programında görmüştüm:112:
günaydın canımevet kahvaltım çoktan bitti..sıra yürüyüşte
Leylak ve papiş (papişim sen ekmek yiyosun her sabah azaltabilsen harika olur) özellikle Leylakım gidecek bu hafta kilo bence bizimle paylaş leylakım olur mu
iyiniyetlim paylaştığın yazı süperdi,duygulandım

kahvaltım
2 yumurtadan peynirli omlet
pastırma
zeytin
domates
omega 3
canım paylaştığım şeyi hep söylüyorum okulumda velilerime "çocuğun bir derdi sıkıntısı varsa-ilgi ve sevgi eksikliği varsa ders çalışmasını beklemeyin" diye..
haklısın jhayatım bugunden ıtıbaren eskı azımlı karataycı olaraktan devam edıcem :) 6dan sonra bısey yemıycem
Evvveett harika canım
Birşey değil papişim

Son düzenleme:
10 aylıkken bıraktı emmeyi ama bana kilolar kaldı inş veririm ilk günler zor geçio ama alışıyorum sonra hem bu sabah çok güzel doydum vallaha hiç ekmek aramadım

iyiniyetli canim seminer icin iyi bir ornek....iyi dusunmussun....

kizlar ben cikiyorum aksama gorusuruz......

birdy israrla soruyorum SENMIYDIN SABAHIN KORUNDE GELEN
BIR GORUNUP BIR GIDEN....

Arkadaşlar merhaba daha önce ben dukan diyeti yaptım nasıl yaptım bilemiyorum ıyykk ve 2 de karataya başlayıp bıraktım ama bu sefer başlayıp şu 9 kg vermek istiyorum en azından bu yaza göbeğimden kurtulmak istiyorumm inşallah bu sefer bırakmam ve kararlı olurum haftaya başlayacağımmm karataya önerileriniz nelerdir kızlarr :18:

merhaba arkadaşlar
sıcacık hoşgeldin mesajlarınız için teşekkürler
kilo çizelgesiyle uğraşıyorum ama bir türlü beceremedim.
tekrar deneyeceğim.
Bu sabah,8:00 sebzeli mantarlı yumurta, peynir, 1 çay bardağı ceviz, açık çay
öğle yemeğimi şimdi yiyorum
yeşil salata, sebzeli tavuk sote, keten tohumlu 1 kase yoğurt

Merhaba kizlar .. Gunaydin ve hatta Tunaydin...
Nasilsiniz ??

Bildiginiz gibi bugun protein ataginin 2. gunundeyim. Hersy yolunda gidiyor ve acukma hissim yok.

1. ogunum;

yagsiz peynirli yumurtali omlet
bol sutlu kahve
limonlu su

sekerkiz canim sende hosgeldin....karatayci oldunu biliyorum....daha once karatayla kac kilo vermistin canim kolay gelsin...

45 dk yürüdüm geldim ramaskacımayrıca eve yakın bi markete gittim,5 katı asansörü kullanmadan indim çıktım

inşallah gider canım ya,çok sıkıldım artık şu kilodanverdiğimi gördüğüm anda paylaşırım canım.gerçi bu aralar sık tartılmıyorum canım sıkılmasın diye ama..
aynen öyle canım,tüm kötülüklerin ortak nedeni sevgisizlik değil mi zaten:114::114::114:

Bugün bende hiç kaçamak yapmamaya karar verdim.
Kahvaltım:
2 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
Yarım domates
3 adet ceviz
Şekersiz form çayı.
Ara yok
Öğlen yok
Şimdi bi şekersiz Türk kahvesi ve bol su içtimmi tamamdır

tsekkur ederım cnm karatayla ben 7 kılo vermıstım sonra bıraktım yenıden sahalar dondum

1 oğün 07.30
sekersız cay
salam kasar 1 dılım ekmek (yıne gec kaldım )

2.öğün 12.30
kelle paça corba:)
turlu yemegı 4-5 kasık etlı

3.öğün 17.30 olucak sanırım
brokolı ve karnıbahar haslama yogutrtlu olucak oyle planlıyorum bıyerden bısey cıkmazsa tabı;:)

iyiniyetli, yazın çok güzel. İnan yaşlar gözlerimden süzüldü.
Çocuklar mutlu olursa sorunlar da azalıyor gerçekten... Etkileyici bi yazı biliyorum maksat bunu sağlamak anne babalar çünkü hep çocukların dersleriyle ilgileniyor - maddi anlamda ellerinden geleni yapıyor ve bunun yeterli olduğunu düşünüyorlar
45 dk 4 km yurudum

Sevgisizlik evet en başta o ve de ilgisizlik farkındalık yaratmaktı amaç 10 anneye(ve anne adaylarına) bile ulaşsam mutlu olurum

aynı saatlerde yürüdük galiba papişim
Papişim Leylakım
bu arada iyi niyetli iradene hayranım sen hala buradamısın ne güzeelll

Canım burdayım birazda buraya borçluyum irademi Burada olup burayı bırakan ve kilo almış arkadaşlar çok bu arada onları da bekliyoz artıkın

2. öğünüm (15:30 da olcek)
salata (yeşil salataya bayılıyorum)
yoğurt (çok ama çok sağlıklı pek sevmem ama 3-4 kaşık da olsa mutlaka kendi yaptığım yoğurdumdan yiyorum:112:)
pirinç pilavı var 1 kaşık bile yemem çocuklar ve eşim için (kızım geçen çok istedi eve pirinci ööle aldım arada yapılıyor ama ben yemiyorum)
dana etli barbunya yemeği

kahvemi de içerim eşimi beklerim yürüyüş için

afiyet olsun iyiniyetlim

Leylakım şekerkız kendi eve gittim ahali yedi ben seyrettim irade gerekiyor bunun için taze salatamı ayırdım okul dönüşü yemek için:112:

Şimdi kahve zamanı sonra da derse gireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…