Merhaba kizlar .. Gunaydin ve hatta Tunaydin...
Nasilsiniz ??
Bildiginiz gibi bugun protein ataginin 2. gunundeyim. Hersy yolunda gidiyor ve acukma hissim yok.
1. ogunum;
yagsiz peynirli yumurtali omlet
bol sutlu kahve
limonlu su
Bugün bende hiç kaçamak yapmamaya karar verdim.
Kahvaltım:
2 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
Yarım domates
3 adet ceviz
Şekersiz form çayı.
Ara yok
Öğlen yok
Şimdi bi şekersiz Türk kahvesi ve bol su içtimmi tamamdır
tsekkur ederım cnm karatayla ben 7 kılo vermıstım sonra bıraktımyenıden sahalar dondum
1 oğün 07.30
sekersız cay
salam kasar 1 dılım ekmek (yıne gec kaldım )
2.öğün 12.30
kelle paça corba:)
turlu yemegı 4-5 kasık etlı
3.öğün 17.30 olucak sanırım
brokolı ve karnıbahar haslama yogutrtlu olucak oyle planlıyorum bıyerden bısey cıkmazsa tabı;:)
Leylakım şekerkız kendieve gittim ahali yedi ben seyrettim irade gerekiyor bunun için taze salatamı ayırdım okul dönüşü yemek için:112:
Şimdi kahve zamanısonra da derse gireceğim
canim menun guzel.afiyet olsun.ins. bu sefer guzel olucak diye dusunuyorum sana donusu.
canim eminim ki avatarini begenerek secmissindir kirilma ama nedense avatarin bende huzun ve ciddiyet uyandiriyor...
afiyet olsun menun guzel....
canim afiyet olsun eminim yarin sabah gec kalmayip ekmek yerine ceviz badem gibi birseyler yersin...
canim kahvenin kokusu buraya kadar geldi bende kendime kahve yaptim.sanada afiyet olsun ve iyi dersler.....
ha bu arada yazdigin yaziyi eslerede mi okutsak belki cocuklar kadar eslerinde ilgiye ihtiyaclari oldugunu hatirlatmis oluruz..nedense onlar bizden hep ilgi bekliyor gibi geliyor....
leylakim papadiyam yuruyus icin
Çocuklar mutlu olursa sorunlar da azalıyor gerçekten... Etkileyici bi yazı biliyorum maksat bunu sağlamak anne babalar çünkü hep çocukların dersleriyle ilgileniyor - maddi anlamda ellerinden geleni yapıyor ve bunun yeterli olduğunu düşünüyorlar
Sevgisizlik evet en başta o ve de ilgisizlikfarkındalık yaratmaktı amaç 10 anneye(ve anne adaylarına) bile ulaşsam mutlu olurum
Papişim Leylakım
Canım burdayımbirazda buraya borçluyum irademi Burada olup burayı bırakan ve kilo almış arkadaşlar çok bu arada onları da bekliyoz artıkın
Teşekkür ederim canım ilgin için...Canım öğleyin yemek yemiyorsun 18:30 da 2. öğünü yapıyorsun bu şekilde yaparsan kaçamak çok olabilir bence ne dersin? Bir de maydanoz var her öğünde maydanoz kürü mü yapıyorsun bir de akşam yemeklerinde hep balık mı var sanki
canim menun guzel.afiyet olsun.ins. bu sefer guzel olucak diye dusunuyorum sana donusu.
canim eminim ki avatarini begenerek secmissindir kirilma ama nedense avatarin bende huzun ve ciddiyet uyandiriyor...
afiyet olsun menun guzel....
canim afiyet olsun eminim yarin sabah gec kalmayip ekmek yerine ceviz badem gibi birseyler yersin...
canim kahvenin kokusu buraya kadar geldi bende kendime kahve yaptim.sanada afiyet olsun ve iyi dersler.....
ha bu arada yazdigin yaziyi eslerede mi okutsak belki cocuklar kadar eslerinde ilgiye ihtiyaclari oldugunu hatirlatmis oluruz..nedense onlar bizden hep ilgi bekliyor gibi geliyor....
leylakim papadiyam yuruyus icin
2.öğünüm
1 kepçe mercimek çorbası
3 tane tavuk kanat
iyi niyetlim ben bu yazıyı daha önce de okumustum ve yine aynı sekilde duygulandım
sevmek hersey benım için ,bütün iyilikler güzellikler sevgi ile baslar..
seker kız daha önce sana yazmıstım ama gözden kacırdın sanırım hosgeldin .
Leylakım 3 öğün bitti mi canımcım
Ben de bugün 2 öğün yaptımafiyet olsun sana
Yürüyüş için gerekli şartlar oluşmadı yattı yanii
Ama okula git geller yaptım ona sayıyorum yerini pek tutmaz ama yapacak başka bişrşey yok
dün misafirlerimiz 12 de gittilerhaliyle gelemedim..sabah ta zor kalktım valla..
hafta içi misafir çekilmiyor
dün akşam yediklerim
yumurtalı mercimek salatası 2 kase
1 kase yoğurt
3 çatal bisküvi pastası
2 kaşık meyve salatası(portakal,kivi,elma,muz)
çay ve sütlü kahve
pisküvi pastası yasak değil mi? kaçamak mı yaptın? bu dıyetı tam ayrıntılarıyle bılmediğim için soruyorum? bu dıyette lahmacun serbest mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?