Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhaba kizlar .. Gunaydin ve hatta Tunaydin...
Nasilsiniz ??

Bildiginiz gibi bugun protein ataginin 2. gunundeyim. Hersy yolunda gidiyor ve acukma hissim yok.

1. ogunum;

yagsiz peynirli yumurtali omlet
bol sutlu kahve
limonlu su

canim menun guzel.afiyet olsun.ins. bu sefer guzel olucak diye dusunuyorum sana donusu.
canim eminim ki avatarini begenerek secmissindir kirilma ama nedense avatarin bende huzun ve ciddiyet uyandiriyor...

afiyet olsun menun guzel....

canim afiyet olsun eminim yarin sabah gec kalmayip ekmek yerine ceviz badem gibi birseyler yersin...

Leylakım şekerkız kendi eve gittim ahali yedi ben seyrettim irade gerekiyor bunun için taze salatamı ayırdım okul dönüşü yemek için:112:

Şimdi kahve zamanı sonra da derse gireceğim

canim kahvenin kokusu buraya kadar geldi bende kendime kahve yaptim.sanada afiyet olsun ve iyi dersler.....

ha bu arada yazdigin yaziyi eslerede mi okutsak belki cocuklar kadar eslerinde ilgiye ihtiyaclari oldugunu hatirlatmis oluruz..nedense onlar bizden hep ilgi bekliyor gibi geliyor....

leylakim papadiyam yuruyus icin

ohhh öglen yemegide yedik bir tavuk butunun sadece alt kısmı tokt makinasında yagsız pişmiş biraz ıspanak yemegi veee bollll kıvırcık salatası havuçlu ve az garnitürlü bu arada ilk günüm die bi dilimcik ekmek yedim akşama yemicem ama bide 2 kaşık yogurt pazara gidip balık aldım bugulama yaparım akşama bide salata ohhhh :)

iyi niyetlim ben bu yazıyı daha önce de okumustum ve yine aynı sekilde duygulandım
sevmek hersey benım için ,bütün iyilikler güzellikler sevgi ile baslar..

seker kız daha önce sana yazmıstım ama gözden kacırdın sanırım hosgeldin .

Teşekkür ederim canım ilgin için...
Sabah işe gitmeden 7 gibi kahvaltı yapıyorum. Kahvaltı çok doyurucu oluyor öğle acıkmıyorum.
Akşam yemeğini sat 6-7 gibi yiyorum...
Pazar akşamı balık yemiştim. Kalmıştı pazarteside ziyan olmasın dedim yiyiverdim.
Maydonoza gelince bugün 15. günüm yarından itibaren 1 hafta yemeyeceğim...
Kaçamak pek olmuyor ama akşam günkurusu fıstığı biraz abarttım...

kızlar diyeti bırakmadım ama mönülerimi yazmımıyorum 2..3 gundur. çünkü ne dogru yapmışsın ne yanlış yapmışsın dıyen var bırbırlerını buradan tanıyanlar arkadaşlar bırbırıne yorum yapıyo genelde. ben bugunluk mönümü yazayım
sabah
tetayaglı yumurtalı omlet
fındık ve cevız kavrulmamış
ıhlamur
yeşil salata

2litre su bıtırdım
45dk koşdum yürüdüm

şimdi:
yogurtlu kabak yemegı belkı yanında 1 tas mercimek çorbasıda olabılır

akşam:
tavuk kanat yeşil salata yogurt yada ayran

bu arada bugun evımıze bır kedi daha alıyoruz ismi paşa ailemiz genişliyo

Sabahki menümü yazmıştım.

Öğleden sonra 1 bardak ayran içtim.

Akşam ( daha yemedim ama yaptım)

Sebzeli tavuk sote ve yoğurt.

Gece bişey yemezsem bugünü kaçamaksız atlatırım inşallah

Canım sana da afiyet olsun
eşlerinizle paylaşın size ve çocuklarınıza yeterince ilgi ve sevgi göstermeleri gerektiğini anlayacaklar aynı şeyi eşlerinize siz de göstermelisiniz ama:112: mutlu ebeveynler=mutlu çocuk

2.öğünüm
1 kepçe mercimek çorbası
3 tane tavuk kanat

Leylakım 3 öğün bitti mi canımcım

Ben de bugün 2 öğün yaptım afiyet olsun sana
Yürüyüş için gerekli şartlar oluşmadı yattı yanii
Ama okula git geller yaptım ona sayıyorum yerini pek tutmaz ama yapacak başka bişrşey yok

Evet Asyam sevgi çok çok önemli perşembe günkü veli toplantımda anneleri özellikle göreceğim gözleri dolacak

canım bugün hem vakit bulamadım,hem de acıkmadığım için 2 öğün oldu.yoksa 3 öğüne devam
okula yürüyerek gidip gelmişsin o yeter iyiniyetlim,sıkma canını sen

dün misafirlerimiz 12 de gittiler haliyle gelemedim..sabah ta zor kalktım valla..
hafta içi misafir çekilmiyor

dün akşam yediklerim

yumurtalı mercimek salatası 2 kase
1 kase yoğurt
3 çatal bisküvi pastası
2 kaşık meyve salatası(portakal,kivi,elma,muz)
çay ve sütlü kahve

pisküvi pastası yasak değil mi? kaçamak mı yaptın? bu dıyetı tam ayrıntılarıyle bılmediğim için soruyorum? bu dıyette lahmacun serbest mi?

bugün wc ye çıkamadım kendimi çok şiş hissediyorum..
bugün yediklerime gelince

1. öğün

ceviz
2 hurma
2 günkurusu

2. öğün

1 alabalık
mevsim salata
tarhana

3.öğün

mercimek çorbası
hünkar beğendi(kıymalı soslu et pişirmeye üşendim)
turşu
şalgam suyu

şimdi de çay ve form çay içicem..

iyi akşamlarrr,
nasılsınnız? ben buraya girmeyince yemekte sapıtıyorum olmayacak işler yapıyorum daha sık girmeye çalışsam iyi olur. dün iftarda tavuk sote ve 2buğlama biber yedim. akşam bi kutlamamız vardı eşim yaş pasta getirmiş yedim... olmayınca yemiyorum ama oluncada dayanamıyorum ki
sabah kızımla güzel bir kahvaltı yaptım 2yumurta peynir aaa zeytin almayı unuttum diyorum bi eksiklik var var ne?
öğlen ekmeksiz tavuk döner ve salata
akşam lahana sarma bulgurla:))

pisküvi pastası yasak değil mi? kaçamak mı yaptın? bu dıyetı tam ayrıntılarıyle bılmediğim için soruyorum? bu dıyette lahmacun serbest mi?

evet maalesef cıss yedim..ama yemediklerimin yanında bu çok küçük bir kaçamak sayılır..
lahmacun haftada 1 yenilebilir canım..kilo vermeyi yavaşlatıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…