Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

afiyet olsun canımdünü de az hasarla atlatmışsın

Dün gece, Karataya başladığımdan beri yapmadığım bişey yaptım. Gece yemek yedim

Kombinin programlamasında bir arıza olduğu için sabah 5e saati kurup, kombiyi açmak için mutfağa gittim. Sonra da şuursuzca poğaça yiyip yattım. Oysa yatmadan önce onu yememek için ayran içmiştim. Neyse, sabah kalktım, ağzım çamur gibi... Midemeyse öküz oturmuş gibi... Önce anlamadım nolduğunu. Sonra hatırladım gece yemek yediğimi. Sabah da ağzımdaki taddan midem bulandığı için kahvaltı yapamadım.

Ya, ben eskiden hep gece yerdim. Nasıl yapıyormuşum, anlayamıyorum! Canan Hocadan Allah razı olsun.

Öğlen de arkadaşlarımlaydım. Salata, haşlanmış içli köfte (2 tane) yedim. Yalnız salatanın sosunda biraz mayonez varmış.

Akşama da portakallı tavuk yiyeceğim birazdan. Aslında sosu şekerli. Ben kendime sosa yatırılmamış ayırdım, pişirdim normal normal. Ama soslusunun da tadına bi bakıcam doğrusu...:26:

Arkadaslar ben yeni basladim bu diyete daha 2 hafta oldu kendimi fazla sıkmamak istiyorum o yuzden kac haftadir dogru duzgun kilo veremiyorum yardimm lutfen

kaneelciğim tebrikler proteini müthiş götürüyorsun
iyiniyetlim yazıyı gözlerim dolarak okudum harika bir paylaşım teşekkürler
ramaskacığım yine sabahın köründe busefer de birdyi mi gördün kıss
melexin birdye mi taşıncan kıss
birdy alarm durumuna geçtin mi
oyam sen de eski arkadaşlarınla çok güzel bir gün geçirmişsin nekaa güzel..

Son düzenleme:

Kujum merhaba, arkadaşlar cevapladı mı okuyamadım ama ben de yamış olayım:

Sabahları, kahvaltını zeytin, maydonoz, roka ve peynirle zenginleştirebilirsin.

Öğlen ve akşam güzel bence. Ben doymazsam kuruyemiş de ekliyorum öğlen ve akşama. Spor, su... Herşey çok güze.l

Arkadaslar ben yeni basladim bu diyete daha 2 hafta oldu kendimi fazla sıkmamak istiyorum o yuzden kac haftadir dogru duzgun kilo veremiyorum yardimm lutfen

Hoşgeldin aramıza. Bence asıl yeni başladığında işi sıkı tutmak iyi oluyor. Karataya tam uyarsan çok güzel kilo veriliyor ve motivasyon artıyor. Bir süre sonra zaten alışıp bu düzende yiyorsun, arasıra kaçamak yapsan da...

Başarılar diliyorum.

Sersum nasılsın?
iyiyim bebeeemm..

afiyet olsun canımdünü de az hasarla atlatmışsın
sağolasın
eh işte canım.. ama reglimin son günleri olmasına rağmen çok şişkinim bakalım noolcakk..:26::26:

portakallı tavık nasıl olmuş yaz canım bize de..afiyetler olsun..
evet eskiden ben de yatta geber yemeği(bizde öyle derler) yemeden uyumazdık ne kaa kötüymüş..

Herkese yetişmişsin kız

Evet, güzel bir gün geçirdim. Sen de misafirli akşamını minimum hasarla atlatmışsın, geçmiş olsun. Nasıl öğretmeninizin eşiyle falan sohbet güzel geçti mi?

Selam kızlar nasılsınız

Haftasonu evde değildim 2 günde

2 gündür de iş yapıyorum haliyle

Karatay yalan oldu hem de çok fena ama inşallah cumaya kadar telafi ederim, birazdan eşim gelicek o gelene kadar size bakayım dedim

kızlar sersum kaçar..dün gece 1.5 ta yatıp 6.30 da kalkınca pert oldum.heran sızabilirim:111::111:..öpüyorum hepinizii..

Adı da güzelmiş Hakkaten gebermeklik yemek!

Eşim gelmek üzere... Şimdi yiyeceğiz. O yüzden çıkıyorum ama yemekten sonra gelip portakallı tavık yorumlarımı yazıciiiim. Görüşürüz.

Herkese yetişmişsin kız

Evet, güzel bir gün geçirdim. Sen de misafirli akşamını minimum hasarla atlatmışsın, geçmiş olsun. Nasıl öğretmeninizin eşiyle falan sohbet güzel geçti mi?
güzeldi canım..muhabbet iyiydi emme hafta içi çekilmiyor..
Sersumum maşallah hem iş hem misafirlere yetişiyorsun
sağol canım.. zorlamayla gidiyor işte
Adı da güzelmiş Hakkaten gebermeklik yemek!

Eşim gelmek üzere... Şimdi yiyeceğiz. O yüzden çıkıyorum ama yemekten sonra gelip portakallı tavık yorumlarımı yazıciiiim. Görüşürüz.

evet yorumları bekliyorum..

Son düzenleme:
O gece yemeleri çok kötü birşey ya, ben çok iyi bilirim , her gece kalkardım Karatay sayesinde kalkmıyorum inşallah da kalkmam, bir iki kere yaptım ama o da öksürüğümün :18:Yatışması içindi ama o bile olmamalı

kızlarrrrr bugün itibariyle bende diyete başladım,kilom 63 5 kilo vermem gerek,sabah yumurta,zeytin peynir falan yedim öglen yogurtlu ıspanak yemegi ama saat 4 gibi midem kazınmaya başladı çok fena sütlü kahve içtim,ilk gün oldugundanmıdır acaba bu acıkma hissi,sizdede oldumu yeni başladıgınız günlerde

evet leylakım sanırım oyle oldu ben 12 ye ceyrek kala basladım havalar sogudu kendımı kosubandımın kollarına bıraktım artık

sersumum örtmen ve eşi sizi davet ettilermı gı

ettiler gıı..çiğköfte yapıyormuş eşi çiğköfte partisine davet edildik

evet leylakım sanırım oyle oldu ben 12 ye ceyrek kala basladım havalar sogudu kendımı kosubandımın kollarına bıraktım artık

sersumum örtmen ve eşi sizi davet ettilermı gı

Leylakım ve papişim yürüyüş için sizi

Ben hala başlamadım ,biraz da zor başlarım boğazımdan korkuyorum, callen ya da pilates yapsam diyorum ama onlar da sıkıcı , bakalım artık

ettiler gıı..çiğköfte yapıyormuş eşi çiğköfte partisine davet edildik
ne guzel ıste bol bol yersın yesıllık ve lımonla

Leylakım ve papişim yürüyüş için sizi

Ben hala başlamadım ,biraz da zor başlarım boğazımdan korkuyorum, callen ya da pilates yapsam diyorum ama onlar da sıkıcı , bakalım artık

kosubandı yok dımı canım:26:kısın ıyı oluyo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…