dün misafirlerimiz 12 de gittilerhaliyle gelemedim..sabah ta zor kalktım valla..
hafta içi misafir çekilmiyor
dün akşam yediklerim
yumurtalı mercimek salatası 2 kase
1 kase yoğurt
3 çatal bisküvi pastası
2 kaşık meyve salatası(portakal,kivi,elma,muz)
çay ve sütlü kahve
bugün wc ye çıkamadım kendimi çok şiş hissediyorum..
bugün yediklerime gelince
1. öğün
ceviz
2 hurma
2 günkurusu
2. öğün
1 alabalık
mevsim salata
tarhana
3.öğün
mercimek çorbası
hünkar beğendi(kıymalı soslu et pişirmeye üşendim)
turşu
şalgam suyu
şimdi de çay ve form çay içicem..
kızlar diyeti bırakmadım ama mönülerimi yazmımıyorum 2..3 gundur. çünkü ne dogru yapmışsın ne yanlış yapmışsın dıyen var bırbırlerını buradan tanıyanlar arkadaşlar bırbırıne yorum yapıyo genelde. ben bugunluk mönümü yazayım
sabah
tetayaglı yumurtalı omlet
fındık ve cevız kavrulmamış
ıhlamur
yeşil salata
2litre su bıtırdım
45dk koşdum yürüdüm
şimdi:
yogurtlu kabak yemegı belkı yanında 1 tas mercimek çorbasıda olabılır
akşam:
tavuk kanat yeşil salata yogurt yada ayran
bu arada bugun evımıze bır kedi daha alıyoruz ismi paşa ailemiz genişliyo
Arkadaslar ben yeni basladim bu diyete daha 2 hafta oldu kendimi fazla sıkmamak istiyorum o yuzden kac haftadir dogru duzgun kilo veremiyorum yardimm lutfen
iyiyim bebeeemm..Sersum nasılsın?
sağolasınafiyet olsun canımdünü de az hasarla atlatmışsın
Dün gece, Karataya başladığımdan beri yapmadığım bişey yaptım. Gece yemek yedim
Kombinin programlamasında bir arıza olduğu için sabah 5e saati kurup, kombiyi açmak için mutfağa gittim. Sonra da şuursuzca poğaça yiyip yattım. Oysa yatmadan önce onu yememek için ayran içmiştim. Neyse, sabah kalktım, ağzım çamur gibi... Midemeyse öküz oturmuş gibi... Önce anlamadım nolduğunu. Sonra hatırladım gece yemek yediğimi. Sabah da ağzımdaki taddan midem bulandığı için kahvaltı yapamadım.
Ya, ben eskiden hep gece yerdim. Nasıl yapıyormuşum, anlayamıyorum! Canan Hocadan Allah razı olsun.
Öğlen de arkadaşlarımlaydım. Salata, haşlanmış içli köfte (2 tane) yedim. Yalnız salatanın sosunda biraz mayonez varmış.
Akşama da portakallı tavuk yiyeceğim birazdan. Aslında sosu şekerli. Ben kendime sosa yatırılmamış ayırdım, pişirdim normal normal. Ama soslusunun da tadına bi bakıcam doğrusu...:26:
kaneelciğim tebrikler proteini müthiş götürüyorsun
iyiniyetlim yazıyı gözlerim dolarak okudum harika bir paylaşım teşekkürler
ramaskacığım yine sabahın köründe busefer de birdyi mi gördün kıss
melexin birdye mi taşıncan kıss
birdy alarm durumuna geçtin mi
oyam sen de eski arkadaşlarınla çok güzel bir gün geçirmişsin nekaa güzel..
iyiyim bebeeemm..
sağolasın
eh işte canım.. ama reglimin son günleri olmasına rağmen çok şişkinim bakalım noolcakk..:26::26:
portakallı tavık nasıl olmuş yaz canım bize de..afiyetler olsun..
evet eskiden ben de yatta geber yemeği(bizde öyle derler) yemeden uyumazdık ne kaa kötüymüş..
güzeldi canım..muhabbet iyiydi emme hafta içi çekilmiyor..Herkese yetişmişsin kız
Evet, güzel bir gün geçirdim. Sen de misafirli akşamını minimum hasarla atlatmışsın, geçmiş olsun. Nasıl öğretmeninizin eşiyle falan sohbet güzel geçti mi?
sağol canım..Sersumum maşallah hem iş hem misafirlere yetişiyorsun
Adı da güzelmişHakkaten gebermeklik yemek!
Eşim gelmek üzere... Şimdi yiyeceğiz. O yüzden çıkıyorum ama yemekten sonra gelip portakallı tavık yorumlarımı yazıciiiim. Görüşürüz.
aynı saatlerde yürüdük galiba papişim
evet leylakım sanırım oyle oldu ben 12 ye ceyrek kala basladımhavalar sogudu kendımı kosubandımın kollarına bıraktım artık
sersumum örtmen ve eşi sizi davet ettilermı gı
kızlar sersum kaçar..dün gece 1.5 ta yatıp 6.30 da kalkınca pert oldum .heran sızabilirim:111::111:..öpüyorum hepinizii..
evet leylakım sanırım oyle oldu ben 12 ye ceyrek kala basladımhavalar sogudu kendımı kosubandımın kollarına bıraktım artık
sersumum örtmen ve eşi sizi davet ettilermı gı
ne guzel ıste bol bol yersın yesıllık ve lımonlaettiler gıı..çiğköfte yapıyormuş eşi çiğköfte partisine davet edildik
Leylakım ve papişim yürüyüş için sizi
Ben hala başlamadım ,biraz da zor başlarım boğazımdan korkuyorum, callen ya da pilates yapsam diyorum ama onlar da sıkıcı , bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?