Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canımsın , grip için mi verdiler antibiyotik? Gerçekten ne kadar yüksek şeker oranı o ya , neymiş ki merak ettim.
Menünü çoğaltmakla iyi etmişsin , sevindim valla.Öğlenleri hiç değilse bi tas çorba iç , hem besleyici hem heryerde bulunabilir bişi.Zaten hava soğuk , iyi gider sıcacık (bak şimdi sana söylerken benim karnım acıktı , n'olucak benim bu halim acep)

Menüm
Sabah(07:45)2 kk yumurta, 2s zeytin,badem ,ceviz,fındık, 2 mandalina,yarım kk peynir, 1 badem salatalık, 1çk fıstık ezmesi, çay
Öğlen (14:00)3 Cordon bleu
Akşam(18:30)1 bardak süt, 3 tereyağlı yumurta, badem, ceviz, fındık, 2 kk peynir , cevizli sucuktan bir miktar

İçine doğru doğmuş , sağol-varol.Ayrıca da "Ben de seni seviyom lan"
hatun sakın yanlış anlama şeker çıktığına sevindim gibi haa
Hiç yanlış anlamadım hayatım , müsterih ol.Ben kendim de çok sevindim inan ki (bi de ben hiç alıngan diilimdir , rahat ol)
Ooooo çorba dedim cordon bleu çıktı , sizin müesseye mi gittin öğlen

Sağol canım tavsiyelerin için , menümü okursun şimdi .eksiklerim varsa düzeltiver.Antibiyotiklere gelince sistik için olanı şeker yüklü olan( ne alakaysa) adı da Monurol . 3 haftadır gribim, dudaklarım ucukladı, burunların yara oldu, alt taraf perişana bağladı .Alt üst fenayım anlayacağın
Not : geçmiş olsun dileklerim bir önce ki sayfa da kaldı

Öğleni yine atlayacaktım aklıma sen geldin .Doktordan çıkmıştım.Evde en hızlı yapılacak o vardı.Zaten akşam menüm de bir garip oldu.Ben yine acıkmadım.Benim kocada bugün gelemeyecekmiş ( arabasız kaldı ya ) Saat geçmeyin diye yumurta kırıverdim

geçmiş olsun datlım..naaptın sen kendine bukaa:26::26: ..yamultmuşsun kaportayıı resmen

geçmiş olsun datlım..naaptın sen kendine bukaa:26::26: ..yamultmuşsun kaportayıı resmen

Sağol canım ya.Zaten giriptim uzun zamandır ( ben inatla ilaç içmeyen bir tipimdir )Geçen Cuma hava güneşli gibiydi.Dışarda ders yaptık.Alt bölümü de o gün kaybettim sanırım

Yaaa kızım benim ne haddime düzeltmek.Sadece yediklerin bana çok az gözüktü , bi çocuk kadar yiyosun , yeterli gelemez sana.Hele ki bi de hastaymışsın zaten , ahhh kıyamam yaaa , gelsen bize , valla bak , benim annem de çok hasta olur o yüzden ben iyi hasta bakarım.Sistit nerden çıktı ki ya. Ah bu kadınların derdi hiç bitmez.Ne kadar karmaşık bi üreme sistemimiz var ya , her yeri ayrı dert.
Geçmiş olsun dileklerini okudum hayatım , çooook teşekkürler.Ben de öğlen bari çorba iç diye yazmıştım ama çok daha şahane bişey yemişsin , afiyet&sağlık olsun

Sersummmmm yazın İstanbula gelirsiniz Di mi ??? Hep beraber bir buluşma ayarlasak.Ayyyyyyy ne güzel olur ama
istanbula gelicez büyük ihtimalle canım..inşallah nekaa güzel olur..
Sağol canım ya.Zaten giriptim uzun zamandır ( ben inatla ilaç içmeyen bir tipimdir )Geçen Cuma hava güneşli gibiydi.Dışarda ders yaptık.Alt bölümü de o gün kaybettim sanırım

canım alttaraf mühim..bol bol su iç su iltihabın geçmesine en büyük yardımcı..antibiyotik olmadan da geçmez maalesef meret:26:..en başta farkına varıp bol sıvı tüketirsen belki önlenebiliyor..ama anladığım kadarıyla sen geç kalmışsın

Afferim kısss , çok sevindim , sen canın istemese de azıcık da olsa ye.Yiye yiye vücut alışır ve o saatte acıkır zamanla

Sersummmmm yazın İstanbula gelirsiniz Di mi ??? Hep beraber bir buluşma ayarlasak.Ayyyyyyy ne güzel olur ama
Ayyyy çok muhteşem olur yaaaaa , valla yapsak ya
Koptum artık

oyammm arada oluyo böyle,takma kafana...yarın bu ruh halinden eser kalmaz bak görürsün

geçmiş olsun canım,tümör diye diye gizli şekere sevindirdin bizi kıssşaka bi yana,sen tecrübeli hatunsun dr un dediği gibi,ilaçsız halledersin evelallah

geçmiş olsun melexinim

Kızım ben seni yaşam koçum ilan etmedim mi ? Tabi ki sana soracağım.Hem benim topikte dikkatimi çeken en sağlığına düşkün sen varsın.Yazdıklarında profesör edasında valla .Çok doğru tesbitler.Sana ayın 5 de geleceğim ya !!! Bekle bacım. Yatak döşek hazır et.
İnşallahhhhhh buluşuruzzzz.Harika olur
Geçmi kaldım , vaktinde mi vardım bilmiyorum da , muayene olmadan derdimi anlattım , yazdı verdi ilaçları doktor amcam

benimkiler babalı kızlı sızdılar .ben de rahat rahat geziniyom

Sağol hayatım , valla doktor müsvettesi çıkarttı tümör lafını , tümör demedi de elli defa beyin MR'ı diyince ben de anlamış bulundum yoksa 40 yıl dememişim , niye tümör diyiiim be yawww. Allahlarından bulsunlar. Artık valla yapıcam bi şekil.Bi hale-yola koyucam kendimi inşallah.Geçecek bişey değil ama önemli olan iyi bi noktada tutabilmek.Yapıcaz bi numero Leylakım

Sağolasın leylakım.Bu arada buluşma düzenlersek sende gelirsin Di mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…