Yok kız ne yalan dünyası ????Benim dünyam yalan olmuş , gerisine pehhhh.Tv izlemeyeli kaç yıl oldu bilmiyorum.Ben ilk çağ insanları gibi yaşıyorum zaten.Bugün bütün gün dün yazdıklarını düşündüm( metobolizmayla ilgili ) O nedenle bugün menümü çoğalttım. Zaten hastayım .Antibiyotikleri dizi dizi dizdiler önüme.Hatta birinin prespektüsünde diyet yapanlara uyarı yazıyor :içinde her birinde 2.213 g şeker bulunur yazıyor bu ne ola ki ?? Neyse kısacası yiyeceklerime ,beslenmeme az dikkatedeyim ki toparlanayım
İçine doğru doğmuş , sağol-varol.Ayrıca da "Ben de seni seviyom lan"Kızım bu arada geçmiş olsun yazmayı atlamışımKafama edeyim , kendimle didişmekten, yazıları yarım okuyorum.Kötü bir durumun olmadığını zaten ben biliyordum en azından içime öyle doğuyordu.Seni seviyom lannn Kaba oldu ama ,çok içten ve samimi olsun dedim
Hiç yanlış anlamadım hayatım , müsterih ol.Ben kendim de çok sevindim inan kihatun sakın yanlış anlama şeker çıktığına sevindim gibi haa
Ooooo çorba dedim cordon bleu çıktı , sizin müesseye mi gittin öğlenMenüm
Sabah(07:45)2 kk yumurta, 2s zeytin,badem ,ceviz,fındık, 2 mandalina,yarım kk peynir, 1 badem salatalık, 1çk fıstık ezmesi, çay
Öğlen (14:00)3 Cordon bleu
Akşam(18:30)1 bardak süt, 3 tereyağlı yumurta, badem, ceviz, fındık, 2 kk peynir , cevizli sucuktan bir miktar
Hiç yanlış anlamadım hayatım , müsterih ol.Ben kendim de çok sevindim inan ki(bi de ben hiç alıngan diilimdir , rahat ol)
Canımsın , grip için mi verdiler antibiyotik? Gerçekten ne kadar yüksek şeker oranı o ya , neymiş ki merak ettim.
Menünü çoğaltmakla iyi etmişsin , sevindim valla.Öğlenleri hiç değilse bi tas çorba iç , hem besleyici hem heryerde bulunabilir bişi.Zaten hava soğuk , iyi gider sıcacık (bak şimdi sana söylerken benim karnım acıktı , n'olucak benim bu halim acep)
Canımsın , grip için mi verdiler antibiyotik? Gerçekten ne kadar yüksek şeker oranı o ya , neymiş ki merak ettim.
Menünü çoğaltmakla iyi etmişsin , sevindim valla.Öğlenleri hiç değilse bi tas çorba iç , hem besleyici hem heryerde bulunabilir bişi.Zaten hava soğuk , iyi gider sıcacık (bak şimdi sana söylerken benim karnım acıktı , n'olucak benim bu halim acep)
İçine doğru doğmuş , sağol-varol.Ayrıca da "Ben de seni seviyom lan"
Hiç yanlış anlamadım hayatım , müsterih ol.Ben kendim de çok sevindim inan ki(bi de ben hiç alıngan diilimdir , rahat ol)
Ooooo çorba dedim cordon bleu çıktı , sizin müesseye mi gittin öğlen
Sağol canım tavsiyelerin için , menümü okursun şimdi .eksiklerim varsa düzeltiver.Antibiyotiklere gelince sistik için olanı şeker yüklü olan( ne alakaysa) adı da Monurol . 3 haftadır gribim, dudaklarım ucukladı, burunların yara oldu, alt taraf perişana bağladı .Alt üst fenayım anlayacağın
Not : geçmiş olsun dileklerim bir önce ki sayfa da kaldı
geçmiş olsun datlım..naaptın sen kendine bukaa:26::26: ..yamultmuşsun kaportayıı resmen
Sağol canım tavsiyelerin için , menümü okursun şimdi .eksiklerim varsa düzeltiver.Antibiyotiklere gelince sistik için olanı şeker yüklü olan( ne alakaysa) adı da Monurol . 3 haftadır gribim, dudaklarım ucukladı, burunların yara oldu, alt taraf perişana bağladı .Alt üst fenayım anlayacağın
istanbula gelicez büyük ihtimalle canımSersummmmm yazın İstanbula gelirsiniz Di mi ??? Hep beraber bir buluşma ayarlasak.Ayyyyyyy ne güzel olur ama
Sağol canım ya.Zaten giriptim uzun zamandır ( ben inatla ilaç içmeyen bir tipimdir )Geçen Cuma hava güneşli gibiydi.Dışarda ders yaptık.Alt bölümü de o gün kaybettim sanırım
Afferim kısss , çok sevindim , sen canın istemese de azıcık da olsa ye.Yiye yiye vücut alışır ve o saatte acıkır zamanlaÖğleni yine atlayacaktımaklıma sen geldin .Doktordan çıkmıştım.Evde en hızlı yapılacak o vardı. Zaten akşam menüm de bir garip oldu.Ben yine acıkmadım.Benim kocada bugün gelemeyecekmiş ( arabasız kaldı ya ) Saat geçmeyin diye yumurta kırıverdim
geçmiş olsun datlım..naaptın sen kendine bukaa:26::26: ..yamultmuşsun kaportayıı resmen
Ayyyy çok muhteşem olur yaaaaa , valla yapsak yaSersummmmm yazın İstanbula gelirsiniz Di mi ??? Hep beraber bir buluşma ayarlasak.Ayyyyyyy ne güzel olur ama
Koptum artıkSağol canım ya.Zaten giriptim uzun zamandır ( ben inatla ilaç içmeyen bir tipimdir )Geçen Cuma hava güneşli gibiydi.Dışarda ders yaptık.Alt bölümü de o gün kaybettim sanırım
benimkiler babalı kızlı sızdılar.ben de rahat rahat geziniyom
Selam canlar,
Bugün depresifim. Herşeye ağlayasım var. Mesela,
Ekmeğimi kendim mayalıyorum. Bugün oğlanı erken almam gerekti okuldan. Çıkarken evdeki kadına hamur mayalar mısın benim için diye rica ettim. Yaaa, niye daha önce söylemedin kiiii... dedi. Bunun için okula gidene kadar hem ağladım, hem Firuzeye derdimi anlattım.
Kocam bugün hiç aramadı diye çok bozuldum. Oysa dün asabiydim. Karşımda çay içmesine düşüncesiz diye ağlamıyordum dün. Allahın öküzü diyodum ama bugün ota bota ağlıyorum.
Bir doz Yalan dünya alayım, iyi gelir belki...
Bir de radyasyonu alınca 3 gün çocuklardan ayrı kalıcakmışım yine. Buna hazırlıklı değildim galiba.
Menü falan yazamadığım için geyik yapıyorum... Söz bir dahakine keyifli bir geyik olacak. Bu defakinin kusuruna bakmayın.
Hepiniz mi Yalan Dünya seyrediyosunuz yaaaaaaa.....Neyse ben de kendi kendime takıliiim bari.Kızlar Allah sizi inandırsın doktor-hastane maratonunu bugün itibariyle tamamladım.Menapozla başlayıp beyin tümörüne varan ve reaktif hipoglisemiyle (gizli şeker) sonlandırdığım bu yolculuğumda beni biran bile yalnız bırakmadığınız ve sürekli destek verdiğiniz için hepinize çok teşekkürler.Netice itibariyle tekrarlanan testlerle de teyid edildi ki benim gizli şekerim var.Baba tarafından miras bu da.Zaten 5-6 yıldır sürekli takipteydim ve birgün olucağını biliyodum , ogün bugünmüş.Doktor ilaç vermedi , "sen kendine zaten çok iyi bakıyosun , şimdi daha da iyi bakacağın için kısa zamanda toparlayacağını düşünüyorum" dedi ve sadece bi takım takviyeler verdi.
Valla ben sonuçtan memnun kaldım.Zaten kocamın insülin direnci zamanında diyabet uzmanı olmuştum , mevzuya hakimim , uygulamaya hazırım.Zaten maximum 3 saat aç kalabiliyodum şimdi max 2 saatte bir atıştırmalar yapıcam.Karbonhidratlar minimum , salata-sebze maximum , protein optimum , reçetesi bu işte.
Şimdi menüme geçiiim.Doktora akşamüzeri gittim ama sabahtan tahlilleri mailinen almış idim , baktım sonuçlar aynı çıkmış hemen ve son kez 1 dilim baklava yedim , aşağıda göreceğiniz baklava dilimi odur.
Sabah :
* 1 tane haşlanmış yumurta
* beyaz peynir
* maydanoz
Öğle:
* 1 kase tarhana çorbası
* küçük bi tabakta piyaz , tatlı patates , minnacık lokma pizza , salata ,
* 1 dilim baklava
Akşamüzeri:
* Peynir
* Ketentohumu ekmeği
* Çiğ brokoli
Akşam:
* Somon
* Piyaz
* Bol salata
* 1 kaşık bulgur pilavı
* Haşlanmış brokoli
Yatmadan tekrar peynir-brokoli şeklinde bişeyler atıştırıcam.
Zpor : Üzgünüm Leyla
Kızım ben seni yaşam koçum ilan etmedim mi ? Tabi ki sana soracağım.Hem benim topikte dikkatimi çeken en sağlığına düşkün sen varsın.Yazdıklarında profesör edasında valla .Çok doğru tesbitler.Sana ayın 5 de geleceğim ya !!! Bekle bacım. Yatak döşek hazır et.Yaaa kızım benim ne haddime düzeltmek.Sadece yediklerin bana çok az gözüktü , bi çocuk kadar yiyosun , yeterli gelemez sana.Hele ki bi de hastaymışsın zaten , ahhh kıyamam yaaa , gelsen bize , valla bak , benim annem de çok hasta olur o yüzden ben iyi hasta bakarım.Sistit nerden çıktı ki ya. Ah bu kadınların derdi hiç bitmez.Ne kadar karmaşık bi üreme sistemimiz var ya , her yeri ayrı dert.
Geçmiş olsun dileklerini okudum hayatım , çooook teşekkürler.Ben de öğlen bari çorba iç diye yazmıştım ama çok daha şahane bişey yemişsin , afiyet&sağlık olsun
İnşallahhhhhh buluşuruzzzz.Harika oluristanbula gelicez büyük ihtimalle canım..inşallah nekaa güzel olur..
canım alttaraf mühim..bol bol su iç su iltihabın geçmesine en büyük yardımcı ..antibiyotik olmadan da geçmez maalesef meret:26:..en başta farkına varıp bol sıvı tüketirsen belki önlenebiliyor..ama anladığım kadarıyla sen geç kalmışsın
benimkiler babalı kızlı sızdılar.ben de rahat rahat geziniyom
oyammm arada oluyo böyle,takma kafana...yarın bu ruh halinden eser kalmaz bak görürsün
geçmiş olsun canım,tümör diye diye gizli şekere sevindirdin bizi kıssşaka bi yana,sen tecrübeli hatunsun dr un dediği gibi,ilaçsız halledersin evelallah
geçmiş olsun melexinim
oyammm arada oluyo böyle,takma kafana...yarın bu ruh halinden eser kalmaz bak görürsün
geçmiş olsun canım,tümör diye diye gizli şekere sevindirdin bizi kıssşaka bi yana,sen tecrübeli hatunsun dr un dediği gibi,ilaçsız halledersin evelallah
geçmiş olsun melexinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?