akşam yürüyüşümü de yapmış bulunmaktayım45 dk yürüdüm bugün toplamda 75 dk oldu
ardından da 1 fincan bitki çayı
İyi niyetli olunca ne yazık ki hep kötü ben oluyorum valla gidip oda da ağladım ağladım çıktım hep ben üzülüyorum nasıl olacaksonumuz bilmiyorum hal hatırını sorduk kötü oldum şimdiye kadar yaptıkları işittiklerim yetmediği gibi birde
Tesekkurler canımfilizim 60 ları gördükten sonra bu yapılır mı hiçhemen toparlan kendine gel bakiyim kaldığın yerden 0 kaçamakla devam et bebişim
afiyet olsun kaneelim
İyi niyetli olunca ne yazık ki hep kötü ben oluyorum valla gidip oda da ağladım ağladım çıktım hep ben üzülüyorum nasıl olacaksonumuz bilmiyorum hal hatırını sorduk kötü oldum şimdiye kadar yaptıkları işittiklerim yetmediği gibi birde
Adaş sayılırlariyi tatiller canımgüle güle git gel ..bizim için de yüz bol bol eşine de seninle beraber sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim
oğluşuna sizinle beraber sağlıklı ve uzuuun bir ömür diliyorum canım
aleyküm selam ..
açık adresi yolladım mesajla canım
yedim valla canım ama bu son cıslerım dı
evet bence de en iyisi tehdit et..arabasız olmaz
amaaanıınn ikinci kızımla kızın adaş mı yanee
Aynen katılıyorum ...Ama uygulama kısmına gelince bazen kenimi tutamıyorum.Seninde dediğin gibi en büyük düğüm noktası kocalarımız .Onlar bize saygı gösterirse herkes saygı gösterir .sana bir taktik vereyim canım..onlara ne kadar üzülürsen üzül belli etme umursamaz davran kalıbımı basarım senden daha da sinir olacaktır ..sen nekadar üzüldüğünü belli edersen okadar çok üstüne gelip zevk alır böyleleri ..duymamış gibi yap kendi işine bak bak nasıl sinir olacak..ama tabii eşinde de iş bitiyor..senin arkanda olması ve seni ezdirmemesi lazım..hayat çok kısa ve böyle şeyleri değersiz insanları sevindirmemek adına fazla umursamak lazım..
Selam canlar,
Bugün depresifim. Herşeye ağlayasım var. Mesela,
Ekmeğimi kendim mayalıyorum. Bugün oğlanı erken almam gerekti okuldan. Çıkarken evdeki kadına hamur mayalar mısın benim için diye rica ettim. Yaaa, niye daha önce söylemedin kiiii... dedi. Bunun için okula gidene kadar hem ağladım, hem Firuzeye derdimi anlattım.
Kocam bugün hiç aramadı diye çok bozuldum. Oysa dün asabiydim. Karşımda çay içmesine düşüncesiz diye ağlamıyordum dün. Allahın öküzü diyodum ama bugün ota bota ağlıyorum.
Bir doz Yalan dünya alayım, iyi gelir belki...
Bir de radyasyonu alınca 3 gün çocuklardan ayrı kalıcakmışım yine. Buna hazırlıklı değildim galiba.
Menü falan yazamadığım için geyik yapıyorum... Söz bir dahakine keyifli bir geyik olacak. Bu defakinin kusuruna bakmayın.
canım kıyamamSelam canlar,
Ekmeğimi kendim mayalıyorum. Bugün oğlanı erken almam gerekti okuldan. Çıkarken evdeki kadına hamur mayalar mısın benim için diye rica ettim. Yaaa, niye daha önce söylemedin kiiii... dedi. Bunun için okula gidene kadar hem ağladım, hem Firuzeye derdimi anlattım.
Kocam bugün hiç aramadı diye çok bozuldum. Oysa dün asabiydim. Karşımda çay içmesine düşüncesiz diye ağlamıyordum dün. Allahın öküzü diyodum ama bugün ota bota ağlıyorum.
Bir de radyasyonu alınca 3 gün çocuklardan ayrı kalıcakmışım yine. Buna hazırlıklı değildim galiba.
Menü falan yazamadığım için geyik yapıyorum... Söz bir dahakine keyifli bir geyik olacak. Bu defakinin kusuruna bakmayın.
Hepiniz mi Yalan Dünya seyrediyosunuz yaaaaaaa.....Neyse ben de kendi kendime takıliiim bari.Kızlar Allah sizi inandırsın doktor-hastane maratonunu bugün itibariyle tamamladım.Menapozla başlayıp beyin tümörüne varan ve reaktif hipoglisemiyle (gizli şeker) sonlandırdığım bu yolculuğumda beni biran bile yalnız bırakmadığınız ve sürekli destek verdiğiniz için hepinize çok teşekkürler.Netice itibariyle tekrarlanan testlerle de teyid edildi ki benim gizli şekerim var.Baba tarafından miras bu da.Zaten 5-6 yıldır sürekli takipteydim ve birgün olucağını biliyodum , ogün bugünmüş.Doktor ilaç vermedi , "sen kendine zaten çok iyi bakıyosun , şimdi daha da iyi bakacağın için kısa zamanda toparlayacağını düşünüyorum" dedi ve sadece bi takım takviyeler verdi.
Valla ben sonuçtan memnun kaldım.Zaten kocamın insülin direnci zamanında diyabet uzmanı olmuştum , mevzuya hakimim , uygulamaya hazırım.Zaten maximum 3 saat aç kalabiliyodum şimdi max 2 saatte bir atıştırmalar yapıcam.Karbonhidratlar minimum , salata-sebze maximum , protein optimum , reçetesi bu işte.
Şimdi menüme geçiiim.Doktora akşamüzeri gittim ama sabahtan tahlilleri mailinen almış idim , baktım sonuçlar aynı çıkmış hemen ve son kez 1 dilim baklava yedim , aşağıda göreceğiniz baklava dilimi odur.
Sabah :
* 1 tane haşlanmış yumurta
* beyaz peynir
* maydanoz
Öğle:
* 1 kase tarhana çorbası
* küçük bi tabakta piyaz , tatlı patates , minnacık lokma pizza , salata ,
* 1 dilim baklava
Akşamüzeri:
* Peynir
* Ketentohumu ekmeği
* Çiğ brokoli
Akşam:
* Somon
* Piyaz
* Bol salata
* 1 kaşık bulgur pilavı
* Haşlanmış brokoli
Yatmadan tekrar peynir-brokoli şeklinde bişeyler atıştırıcam.
Zpor : Üzgünüm Leyla
Selam canlar,
sevindim canım..bravoKIZLARben kılo verdim cuma gününe kadar belkı bırazcık daha veririm şimdi yazmıyorum kılomu cuma günü bildiririm ama çook uzun zamndır görmediğim kiloma düştüm :))
nohut yemegı yenır değil mi etli?
Adaş sayılırlar
Aynen katılıyorum ...Ama uygulama kısmına gelince bazen kenimi tutamıyorum.Seninde dediğin gibi en büyük düğüm noktası kocalarımız .Onlar bize saygı gösterirse herkes saygı gösterir .
Hepiniz mi Yalan Dünya seyrediyosunuz yaaaaaaa.....Neyse ben de kendi kendime takıliiim bari.Kızlar Allah sizi inandırsın doktor-hastane maratonunu bugün itibariyle tamamladım.Menapozla başlayıp beyin tümörüne varan ve reaktif hipoglisemiyle (gizli şeker) sonlandırdığım bu yolculuğumda beni biran bile yalnız bırakmadığınız ve sürekli destek verdiğiniz için hepinize çok teşekkürler.Netice itibariyle tekrarlanan testlerle de teyid edildi ki benim gizli şekerim var.Baba tarafından miras bu da.Zaten 5-6 yıldır sürekli takipteydim ve birgün olucağını biliyodum , ogün bugünmüş.Doktor ilaç vermedi , "sen kendine zaten çok iyi bakıyosun , şimdi daha da iyi bakacağın için kısa zamanda toparlayacağını düşünüyorum" dedi ve sadece bi takım takviyeler verdi.
Valla ben sonuçtan memnun kaldım.Zaten kocamın insülin direnci zamanında diyabet uzmanı olmuştum , mevzuya hakimim , uygulamaya hazırım.Zaten maximum 3 saat aç kalabiliyodum şimdi max 2 saatte bir atıştırmalar yapıcam.Karbonhidratlar minimum , salata-sebze maximum , protein optimum , reçetesi bu işte.
Şimdi menüme geçiiim.Doktora akşamüzeri gittim ama sabahtan tahlilleri mailinen almış idim , baktım sonuçlar aynı çıkmış hemen ve son kez 1 dilim baklava yedim , aşağıda göreceğiniz baklava dilimi odur.
Sabah :
* beyaz peynir
* maydanoz
Öğle:
* 1 kase tarhana çorbası
* 1 dilim baklava
Akşamüzeri:
* Peynir
* Ketentohumu ekmeği
* Çiğ brokoli
Akşam:
* Somon
* Piyaz
* Bol salata
* 1 kaşık bulgur pilavı
* Haşlanmış brokoli
canım kıyamam..bazen oluyor insanın böyle travmatik zamanları ..ama senin zaten hassas zamanların tabii..sağlığını düşünüp katlanmaya çalış canımcım ..sen sağlıklı ol ki çocuklarınla mutlu messut yaşa ..3 gün nedir ki canım göz açıp kapayıncaya kadar geçer ..Allah böyle geçici ayrılıklar versin bebeemm.. yalan dünya iyi gelir bidenem
buna şükür tatlım..tümör diye diye şekerle bizi sevindirdin. .Allah hepimizi beterinden korusun canımcım ..sen zaten kuralları biliyorsun daha ne olsun..
Havadandır o İğneoyam.Hava o kadar kapalı ve soğuk ki depresyona sokuyo insanları.Ööööle zamanlarda da zaten biri "canım" dese "canın çıksın" diye anlıyo insan.E tabi perhizin var , röntgen çekilecek onun gerginliği var , hepsi üstüste gelmiştir tatlım benim.İyi etmişsin Firuze'ye anlatmakla , rahatlamışsındır biraz.Eeee Firuze ne dedi , tavsiyeler verdi mi sana? Mesela şööle neşeli bi dostun varsa git onunla bi kahve iç dedi mi , bazan hepimiz bööle ağlamaklı oluyoruz ama bir-iki güne kadar geçer dedi mi? Demiştir kesin
Kızım bu arada geçmiş olsun yazmayı atlamışımHepiniz mi Yalan Dünya seyrediyosunuz yaaaaaaa.....Neyse ben de kendi kendime takıliiim bari.Kızlar Allah sizi inandırsın doktor-hastane maratonunu bugün itibariyle tamamladım.Menapozla başlayıp beyin tümörüne varan ve reaktif hipoglisemiyle (gizli şeker) sonlandırdığım bu yolculuğumda beni biran bile yalnız bırakmadığınız ve sürekli destek verdiğiniz için hepinize çok teşekkürler.Netice itibariyle tekrarlanan testlerle de teyid edildi ki benim gizli şekerim var.Baba tarafından miras bu da.Zaten 5-6 yıldır sürekli takipteydim ve birgün olucağını biliyodum , ogün bugünmüş.Doktor ilaç vermedi , "sen kendine zaten çok iyi bakıyosun , şimdi daha da iyi bakacağın için kısa zamanda toparlayacağını düşünüyorum" dedi ve sadece bi takım takviyeler verdi.
Sabah :
* beyaz peynir
* maydanoz
Öğle:
* 1 kase tarhana çorbası
* 1 dilim baklava
Akşamüzeri:
* Peynir
* Ketentohumu ekmeği
* Çiğ brokoli
Akşam:
* Somon
* Piyaz
* Bol salata
* 1 kaşık bulgur pilavı
* Haşlanmış brokoli
Evet geçen dedim ya ; "Ölümü gösterdiler , sıtmaya razı oldum " diye , işte tam o hesap benimkiProblem diil gerçekten , Allah kimseye hastalık vermesin , ben sevindim , herkes de sevinsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?