uzulme canım vardır bır caresı bende senın gıbı bandıma aşıkım
tabıkı pohacave bılımum cıs turevlerı
sanada afıyet olsun bebısım uzun zamandır yapmamıstım mıkemmeldı valla
merhaba kızlar ben döndüm
son iki gün bütün cısları yedim yedim yedim umarım toparlarım
Kızlar Cumartesi gününden beri menü falan paylaşmıyorum çünkü acayip abarttım hiç yazmıyim daha iyi dedim:)) yarından itibaren eski halime dönücem ve tekrardan başlıcam :))))
Allah zihin açıklığı versin canımSeminer sırası öğretmenlere geldiÇarşamba günü seminer var
kızlar koşu bandım bozuldu.tam giyindim başladım yürümeye tangur tungur sesler geldi.bant durdu dönmüyor
ben aglamıyım da kimler ağlasın.burada arabasız bir adım öteye gidemiyorum.inşallah masraf çıkarmaz.4 yıldır çalışıyordu velet,bakım yaptırmadımdı ama.kendi kendime nazar ettim galiba.
koşu bandıma aşıktım.kocamdan sonra gelir
iyi tatiller canımİyi geceler kızlar
hafta sonu burada yoktum .. Kocisin dogum günüydü iki gun boyunca kaçamagin dibine vurdumHergun 1 saat yürüdüm bol bol su da ictim ama yaptimmi yaptım
Proteinde zar zor verdigim kiloyu da e doğal olarak geri aldım galiba .. BilmiyorumO nedenle yarın yine kaçamak ertesi tanı protein yapacagım el mecbur artık
Neyse olan oldu guzel bir hafta sonu geçirdim ..
Bu cuma da Antalya'ya tatile gideceğiz 10 gun buralarda olmayacağımAma saha 4 gunüm daha var gidene kadar proteine devam Tatilde de dikkat etmeye çalışacağım en azından dikkat edemesem bile hareket edeceğim .. Yüzeceğim ..
Kizlar iyi geceler
yarın malum oku var
oğluşuna sizinle beraber sağlıklı ve uzuuun bir ömür diliyorum canımbenim dün aksam ki menüm. epey ciss vardi.
Bugünde cis vardi ama cok az..[
Oglumun dogum günüydü...
senin firuze de pek bi pısırıkmış yaw
firuze ve şükufeye selamlarrrr
Kıss nere ora gitmem lazım en sevdiğim şey kahvaltı benim.. Açık adres ver bana
Börek hem de açma kim yemez
evet bence de en iyisi tehdit etYakmayayım kıs , ben onsuz duramam ( kaskosu yok ) ama tehtid ederim " yaklaşma uleynnnn !!!! Yakarım !!!!!"
ŞükufeBenim kızımın ilk adı .Yani doktora gittim ,doktor bana "sana Şükufe geliyor " demişti de
Leylakım harikasın bekleyeceksin daha yaniBen demin cips krizim tuttu milleti çikolata krizi tutar beni cipis krizi almak için girdim markete eve alışveriş yaptım ve de çıktım nasıl nefsimle mücadele ettiğimi anlatamam kazanan değil ben oldum paylaşayım didim sizinle
2.öğünümde küçük bi kase yoğurtlu karnabahar yedim
30 dk da yürüdüm:122::122:
biliyorum canım ipad kendine göre değiştiriyor yazdıklarımı omegayı omurga yapmış
45 dk 4km yurudum
üzüldüm canım:26:..umarım çok büyük bir arızası yokturkızlar koşu bandım bozuldu.tam giyindim başladım yürümeye tangur tungur sesler geldi.bant durdu dönmüyor
ben aglamıyım da kimler ağlasın.burada arabasız bir adım öteye gidemiyorum.inşallah masraf çıkarmaz.4 yıldır çalışıyordu velet,bakım yaptırmadımdı ama.kendi kendime nazar ettim galiba.
koşu bandıma aşıktım.kocamdan sonra gelir
hoşgeldin filizcimmerhaba kızlar ben döndüm
Bir bardak kefir içtim çok. Azda salata zaten iştah diye birşey kalmadı görümcemin sayesinde sağolsun
Kızlaaarrr geçen haftaa komplee bozdummm...
bu hftayada iyi başladım sayılmaz..
moralim bozuluyo...uzun zamandır giremiyorum işlerdenn..
sizleri gördümm inşallah yine devam edicem..
%100 hiç bi zaman uymadım ama bozduysam da hemen telafi etmeye
çalıştım. ama 1 haftadır eski mantığıma döndüm.. madem bozdum bütn
gün yiyim dedim kilo aldımm
üzgününmmm
iyi tatiller canımgüle güle git gel ..bizim için de yüz bol bol eşine de seninle beraber sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim
oğluşuna sizinle beraber sağlıklı ve uzuuun bir ömür diliyorum canım
aleyküm selam ..
açık adresi yolladım mesajla canım
yedim valla canım ama bu son cıslerım dı
evet bence de en iyisi tehdit et..arabasız olmaz
amaaanıınn ikinci kızımla kızın adaş mı yanee
menü bildirimi
sabah
ceviz
3 günkurusu
öğle
mercimek çorba
dalyan köfte
akşam
1 tabak kabak yemeği
2 kaşık pırasa yemeği
yoğurt
4 tavuk kanat
turp ve havuç salatası
2 mil leslie
Merhaba kizlar , Iyi aksamlaarr
bildiginiz Gibi protein yapiyorum ve ilk gunum cok guzel gecti..anlamadin bilee
ogle: yarim tavuk gogusu, beyaz peynir , minik light yogurt ve bir zero
aksam: yumurtali kavurma , 1 kase yogurt ve kahve
spor yuruyus yapmadim tum gun okuldayim
simdi geldim .. Yoruldum .. Ama gun icinde bol bol su ictim haladaiciyorum .. Simdi sizleri okuyacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?