Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

mercimek yemeği derim.6 kaşık yersin hem .))

Ben de hem bağırsaklarımı çalıştırır diye düşünmüştüm mercimek yemeği ..

ikisini de yesen çok mu gelir ?

Fazla mı bilmiyorum da benzer türler ya ikisini birden yiyemem, bir de kısırı beğenmedim şöyle baktım da arkadaşım yapmıştı.
Kendim yapar yerim bir ara

11de tek yumurtalı kahvaltımın ardından 17de acıktım kıvırcık salata fasulye kavurma 2 adette baget yedım bı daha nasıpse sabah 10 da kızlar bu motıvasyon dusuklugude ne toparlanın bakalım.sımdı kosu bandıma cıkıyorum yarım saat yuruyım

Harikasınn
Yürü yürü ..
Ben de toparlandım hıh şöyle be ..

tesekurler canım

kızlar yurtiçi kargo ücretsız van a kolı götürüyormus bne carsambaya bır koli düzenliycem öğrencilerimle beraber kıslık gıysı olacak içinde en cok gıysı battnıye ıhtıyacmıs yıyecek baya varmıs sıcak caylarını bıle ıcebılmısler organıze ıyıymıs arkadsım anlattı. saba tumerde ızledım gıysı yollarken temız duzgun seyler yollayın dedıler kutulardan kırli kilot bile cıkmıs ayıp ya ne biçim insanlar var

Boyum 165 ,7kılo kadar kemıgım var,40 kılo et yeter bana sanırım,hele bır 60 Kg lara geleyım ,ıyı hatırlıyıyorum yıllar once bu kılolardayken,13 kılo kadar fazlalıgım vardı,hem bu boyda 47 kılo bılınen saglıklı mankenler var. Kolay gelsın hepımıze

heeeeeeyyyyttt millet ben geldim
geçmişe ucundan acık baktım daaa bu ne moralsizlik bu ne motivasyonsuzluk,ne oluyor böylee ??????
kendimizi bırakmak yok,kaçamaklar yapmış olabiliriz,diyeti komple bozmuş da olabiliriz,kilo almış da olabilirizzzz!!!
ne var bunda?kendimizi bu kadar salmayacağızzz!!! titreyin ve kendinize gelin arkadaşlarım,potansiyel çıtırlarım benim :108:

içinde kaçamaklarda olsa menülerimizi yazalım,duygularımızı düşüncelerimizi paylaşalım.dar gelen giysilerin içine girmenin hazzını birlikte yaşayalım :124:
köstek olanlara,kıskananlara her zaman kalkanlarımızı kaldıralım destek beklemiyoruz yeterki köstek olmasınlar!Biz birbirimize destek oluruz.
biz bu topikte hep birlikte çok güzel şeyler yaşadık,yaşamaya devam edeceğiz allahın izni ve hepimizin azmiyle.
Karatay diyeti yoldaşlarım,caymayın,yoldan çıkmayın,enerjinizi düşürmeyin ve bunları yapmaya çalışanlara izin vermeyin.diyete ara vermişsiniz ve tekrar başlıyormuşsunuz gibi düşünün.cuma günü tartıda iyi sonuçlar bizleri bekliyor olacak :124:

sabah:2yumurtadan peynirli omlet
peynir
10zeytin
domates
ceviz
öğlen:2 küçük elma
akşam:az etli kuru fasulye
ayran
su:3lt
spor:1saat yürüdüm+3 çocuk

bugünkü menüm:

1.öğün:2 tane haşlanmış yumurta,1 domates,5 zeytin,1 dilim peynir,omega 3

2.öğün:1 kase şehriyeli çorba,2 küçük patlıcandan karnıyarık(yağda kızartılmadan yapılmış),tere-roka-domates salatası,küçük bi dilim tahin helvası

spor:45 dk yürüyüş
sıvı:1,5 lt limonlu,sodalı,yeşil çaylı su

bende mng kargoyu aradım onlar sadece battanıyeyı ucretsız alıyorlarmış,pttkargo 50 kg alıyormuş
onunla gonderıcem az kullanılmış hatta hıc kullanılmamış kışlıklardan ayırdım yarın cocuk bezı kadın pedı corap da alıcam gonderıcem işllah

tutmayın benı spora gıdıcem:)))))

bugünkü menüm:

kahvaltı: 10.30
limonlu su
2 yumurta
peynir
zeytin
ceviz
muzlu süt(yarım muz+1 bardak yarım yağlı sütle)

öğlen:17.00 civarı
sosis sote (komşum vardı ne yapsam derken sosis geçti elime)
1 kase bulgur pilavı (doğal ürünler satan bir markanın kepekli kara bulgurundan yaptım.sanırım birazdan çatlayacağım.keşke yarım kase yeseydim)
1,5 bardak ayran

akşam:yok tabii

su çok içemedim bu saate kadar.Sanırım 1.5 Lt oldu.yatana kadar daha içicem tabii.

Son düzenleme:
Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar........ Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar cevız(B vıtamını ıcerır,dogal omega3 kaynagı) ,onbes tane zeytın,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyormus,bende halsızlık yapıyoırdu. ),2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı,mutluluk hormonunu tetıklıyor),3 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),2kuru erık(antıoksıdan),bır avuc beyaz peynır,bır kozlenmıs bıber(c vıtamını ıcerır),bıraz nane.(Dogal agrı kesıcı),bıraz dereotu,3marul yapragı,bır cay kasıgı keten tohumu,bır tutam corekotu,1domates(cılde ıyı gelır).

Eklentiler

• $a6kahvalt%C4%B1m.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 101
sabah:2yumurtadan peynirli omlet
peynir
10zeytin
domates
ceviz
öğlen:2 küçük elma
akşam:az etli kuru fasulye
ayran
su:3lt
spor:1saat yürüdüm+3 çocuk
afiyet olsun canım.elma beni çok acıktırır.sende ki etkisi nasıl?
afiyet olsun canım.kuru yemişler nerede??
kargo bilgileri teşekkürler canım..senin yardımların da inşallah yerini bulur
tutmayın benı spora gıdıcem:)))))

koşş koşşş

2. Öğün(Ogle):3 yumurtalı bıberlı,sarmısaklı,soganlı menemen.Dort marul yapragı,bıraz bıber tursusu,bır tutam maydanoz,bır tutam dereotu,bır cay kasıgı keten tohumu,bır cay kasıgı corek otu. (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan Turk kahvesı

Spor: 2 saat ev ısı yaptım,30 dakıka yurudum(oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum ,yolda tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum,yuruyus tempom ıkı kat artıyor ).

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum.Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

"Günde sekiz yumurta yiyebilirsiniz. Yumurtanın glisemik indeksi sıfırdır. Vücudun sağlıklı proteine ihtiyacı var. Her gün sağlıklı yağ, omega 3 yenmeli. Yumurtanın sarısında ortalama 250-300 miligram doğal omega 3 vardır." dıyor Prf Canan Efendıgıl Karatay hoca.

Eklentiler

• $a6ogle%20yemeg%C4%B1m.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 52

Ne güzel yazmışsın öyle Saphıracımm ..
Ayy topladım ben bugün sayenizde kendimi.
Valla sayfaya bakmaya utanıyordum.
Bugün de vardı kaçamağım ama sondu.
Artık yok böyle şeyler.
Şu cumayı da kaçamaksız görürsem kendime inancım gelecek.

merhaba arkadaşlar.
bugün iki öğün yedim gayete güzel idare ettim
kahvaltı 11:00
menemen çay peynir domates
akşam:tavuklu taze fasulye, beyaz lahanalı salata az yoğurt azturşu
birkaç dilim kavun.

Diyete alışma dönemindeyim.Dersane okul misafirler derken kolay olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…