mercimek yemeği derim.6 kaşık yersin hem .))
ikisini de yesen çok mu gelir ?
11de tek yumurtalı kahvaltımın ardından 17de acıktım kıvırcık salata fasulye kavurma 2 adette baget yedım bı daha nasıpse sabah 10 da kızlar bu motıvasyon dusuklugude ne toparlanın bakalım.sımdı kosu bandıma cıkıyorum yarım saat yuruyım
Boyum 165 ,7kılo kadar kemıgım var,40 kılo et yeter bana sanırım,hele bır 60 Kg lara geleyım ,ıyı hatırlıyıyorum yıllar once bu kılolardayken,13 kılo kadar fazlalıgım vardı,hem bu boyda 47 kılo bılınen saglıklı mankenler var. Kolay gelsın hepımızegül cok guzel anlatmıssın senın yazılarını okudukca daha acok ınanıyorum bu beslenme seklıne cunkı sen bırebır yasayıp deneyımleyıp yazıyorsun fakat tek bır sey kafama takılıyo merakımı mazur gor lutfen boyun kac 47 kg cok az degılmı:?
tesekurler canım
kızlar yurtiçi kargo ücretsız van a kolı götürüyormus bne carsambaya bır koli düzenliycem öğrencilerimle beraber kıslık gıysı olacak içinde en cok gıysı battnıye ıhtıyacmıs yıyecek baya varmıs sıcak caylarını bıle ıcebılmısler organıze ıyıymıs arkadsım anlattı. saba tumerde ızledım gıysı yollarken temız duzgun seyler yollayın dedıler kutulardan kırli kilot bile cıkmıs ayıp ya ne biçim insanlar var
tutmayın benı spora gıdıcem:)))))heeeeeeyyyyttt millet ben geldim
Geçmişe ucundan acık baktım daaa bu ne moralsizlik bu ne motivasyonsuzluk,ne oluyor böylee ??????
Kendimizi bırakmak yok,kaçamaklar yapmış olabiliriz,diyeti komple bozmuş da olabiliriz,kilo almış da olabilirizzzz!!!
Ne var bunda?kendimizi bu kadar salmayacağızzz!!! Titreyin ve kendinize gelin arkadaşlarım,potansiyel çıtırlarım benim :108:
Içinde kaçamaklarda olsa menülerimizi yazalım,duygularımızı düşüncelerimizi paylaşalım.dar gelen giysilerin içine girmenin hazzını birlikte yaşayalım :124:
Köstek olanlara,kıskananlara her zaman kalkanlarımızı kaldıralımDestek beklemiyoruz yeterki köstek olmasınlar!biz birbirimize destek oluruz.
Biz bu topikte hep birlikte çok güzel şeyler yaşadık,yaşamaya devam edeceğiz allahın izni ve hepimizin azmiyle.
Karatay diyeti yoldaşlarım,caymayın,yoldan çıkmayın,enerjinizi düşürmeyin ve bunları yapmaya çalışanlara izin vermeyin.diyete ara vermişsiniz ve tekrar başlıyormuşsunuz gibi düşünün.cuma günü tartıda iyi sonuçlar bizleri bekliyor olacak :124:
afiyet olsun canım.elma beni çok acıktırır.sende ki etkisi nasıl?sabah:2yumurtadan peynirli omlet
peynir
10zeytin
domates
ceviz
öğlen:2 küçük elma
akşam:az etli kuru fasulye
ayran
su:3lt
spor:1saat yürüdüm+3 çocuk
afiyet olsun canım.kuru yemişler nerede??bugünkü menüm:
1.öğün:2 tane haşlanmış yumurta,1 domates,5 zeytin,1 dilim peynir,omega 3
2.öğün:1 kase şehriyeli çorba,2 küçük patlıcandan karnıyarık(yağda kızartılmadan yapılmış),tere-roka-domates salatası,küçük bi dilim tahin helvası
spor:45 dk yürüyüş
sıvı:1,5 lt limonlu,sodalı,yeşil çaylı su
kargo bilgileri teşekkürler canım..senin yardımların da inşallah yerini bulurbende mng kargoyu aradım onlar sadece battanıyeyı ucretsız alıyorlarmış,pttkargo 50 kg alıyormuş
onunla gonderıcem az kullanılmış hatta hıc kullanılmamış kışlıklardan ayırdım yarın cocuk bezı kadın pedı corap da alıcam gonderıcem işllah
tutmayın benı spora gıdıcem:)))))
afiyet olsun canım.elma beni çok acıktırır.sende ki etkisi nasıl?
heeeeeeyyyyttt millet ben geldim
geçmişe ucundan acık baktım daaa bu ne moralsizlik bu ne motivasyonsuzluk,ne oluyor böylee ??????
kendimizi bırakmak yok,kaçamaklar yapmış olabiliriz,diyeti komple bozmuş da olabiliriz,kilo almış da olabilirizzzz!!!
ne var bunda?kendimizi bu kadar salmayacağızzz!!! titreyin ve kendinize gelin arkadaşlarım,potansiyel çıtırlarım benim :108:
içinde kaçamaklarda olsa menülerimizi yazalım,duygularımızı düşüncelerimizi paylaşalım.dar gelen giysilerin içine girmenin hazzını birlikte yaşayalım :124:
köstek olanlara,kıskananlara her zaman kalkanlarımızı kaldıralımdestek beklemiyoruz yeterki köstek olmasınlar!Biz birbirimize destek oluruz.
biz bu topikte hep birlikte çok güzel şeyler yaşadık,yaşamaya devam edeceğiz allahın izni ve hepimizin azmiyle.
Karatay diyeti yoldaşlarım,caymayın,yoldan çıkmayın,enerjinizi düşürmeyin ve bunları yapmaya çalışanlara izin vermeyin.diyete ara vermişsiniz ve tekrar başlıyormuşsunuz gibi düşünün.cuma günü tartıda iyi sonuçlar bizleri bekliyor olacak :124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?