Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar........ Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar cevız(B vıtamını ıcerır,dogal omega3 kaynagı) ,onbes tane zeytın,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyormus,bende halsızlık yapıyoırdu. ),2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı,mutluluk hormonunu tetıklıyor),3 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),2kuru erık(antıoksıdan),bır avuc beyaz peynır,bır kozlenmıs bıber(c vıtamını ıcerır),bıraz nane.(Dogal agrı kesıcı),bıraz dereotu,3marul yapragı,bır cay kasıgı keten tohumu,bır tutam corekotu,1domates(cılde ıyı gelır).
5 km yürüdüm bugün, akşam yine kaçırdım ama yediklerim kilo olmaz en azından yürüdümAynı haldeyim.
Çıkmadım bile tartıya ama ne bulursam yiyorum.
Kesinlikle 1 ayda alınır böyle yersek.
Stres bol bol+ sigara yerine geçecek şeyler arıyorum + ben de ilaca başladım o da yapıyor sanırım biraz.
Menü yazmaya normal olarak utanıyorum.
Hadi artık beraber toplayalım o zaman mattiikacım kendimizi.
Öneriler de alsak nasıl dur deriz.
Benimkisi tamamen sıkıntıdan ne bulsam yiyorum durumu.
en son ne zaman hamburger menü yemiştim hatırlamıyordum bile.. ta ki düne kadar.hamburger tost neyse de..kolayı içme canım yaaa,onun yerine adam akıllı bir sütlü tatlı ye ondan iyi...
hiç bir faydası yok,acayip zararlı bişeyy..
burdan ayrılma devam et..
vakit bulabilirsen bir yürüyüşe çık,kaldığın yerden devam et...
arada oluyor öyle..
önemli olan dengelemek..:13:
bozacağım demiyodum canım, bozmuştum da yazmaya utanıyodum..kızlar bırakmayın kendınızı her sey üzücü ates dustugu yerı yakar mıllet can derdınde...
bazen bende yemek degılde hıc yemeyıp yorganıkafama cakıp duymayım görmeyım ıstıyorum
üzüntüden takatım yok...
fakat sevdıklerımı dusunuyorum ve kendımı saglıklı ,en ıyı sekılde tutmalıyım... basımıza neyın ne zaman gelecegı bellı olmaz ...barı nefes aldıgım zamanım kalıtelı ,verimlı olsun!zaten mesleğini iyi yapmaya calışan ,vicdanlı insanlar az kaldı nacızane kendımı oyle goruyorum...saglam durmalıyım...
hayata da karatayada , benım elımden olamayan bır neden olmazsa devam ...zorlada olsa yıyorum zorlada olsa spor yapıyorum...bazen de zorlada olsa yemıyorum 20den sonra yemek canım cekınce su ıcıyorum...günler gecıp gıdıyor,olabıldıgınce ıyılestırmelı ne dersiniz?
mattıka sen zaten bozacagım deyıp duruyordun ?yanlışmı hatırlıyorum bu aran olsun ha gayret tekrar basla?zorlanırsan ekmek seker yeme hamburger ıcını ye dısını yeme...
masalım,sen ıstedıgın kıloya yakındın eeee hadii silkelen
güldeki azme hayranım zaten, hiç mi başka şey çekmiyo canımotıvasyonunu kaybeden kızlar gül63 den destek ısteyın 30 kılo vermek kolay bısey degıl
saol canım toparlanıyoruz inş.heeeeeeyyyyttt millet ben geldim
geçmişe ucundan acık baktım daaa bu ne moralsizlik bu ne motivasyonsuzluk,ne oluyor böylee ??????
kendimizi bırakmak yok,kaçamaklar yapmış olabiliriz,diyeti komple bozmuş da olabiliriz,kilo almış da olabilirizzzz!!!
ne var bunda?kendimizi bu kadar salmayacağızzz!!! titreyin ve kendinize gelin arkadaşlarım,potansiyel çıtırlarım benim :108:
içinde kaçamaklarda olsa menülerimizi yazalım,duygularımızı düşüncelerimizi paylaşalım.dar gelen giysilerin içine girmenin hazzını birlikte yaşayalım :124:
köstek olanlara,kıskananlara her zaman kalkanlarımızı kaldıralımdestek beklemiyoruz yeterki köstek olmasınlar!Biz birbirimize destek oluruz.
biz bu topikte hep birlikte çok güzel şeyler yaşadık,yaşamaya devam edeceğiz allahın izni ve hepimizin azmiyle.
Karatay diyeti yoldaşlarım,caymayın,yoldan çıkmayın,enerjinizi düşürmeyin ve bunları yapmaya çalışanlara izin vermeyin.diyete ara vermişsiniz ve tekrar başlıyormuşsunuz gibi düşünün.cuma günü tartıda iyi sonuçlar bizleri bekliyor olacak :124:
Beyazlar yumurtanın beyazı,cay olarak evde bıldıgımız klasık cay harıcı ne bulursam kahvaltıda ıcıyorum,relax cayı,yesıl cay,papatya vb. Sporla bırlıkte bu dıyetı yapan kısının kılo veremeyecegıne ınanmıyorum. Kolay gelsın hepımızebir saat 3 mil lesli 40 mekkik 40 popo 40 bel vs vsyolurdum duş alıcammm
gül canım aksam yemegindeki beyaz seyler turp mu menemen bir de galıba afıyet olsunbayılıyorum senın reısmlerıne ot cayı ne içiyorsun hangısı
eyeiyi akşamlar kızlarr kaçamak kaçamak üstüneeeee ben de yaptım daaaaa çok yakın arkadaşıma sürpriz doğum günü yaptım yemesem olmazdııı ama
:26::26:
1.öğün
2 yumurtadan menemen
peynir
salatalık
ceviz-kayısı
yeşil çay
2. öğün
birazcık pasta çok değil ama
azcık üzüm, 1 mandalina
peynir, domates, maydonoz, çay
ne kadar çok karıştırmışımmm yaa şimdi farkettimmm:44::44::44:
Zeytını az tuketıyorsunuz,15 tane tuketıyorum hergun ,yumurta gıbı tok tutuyor.Sabah:
Tereyağlı 2 yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
Domates
1 lokma ekmek
Öğle:
4 yk barbunya
Yoğurt
Akşam:
1 tabak tavuk sote
Makarna
Yoğurt
1 armut
makarnayı çok yedim, yasaklı ne varsa canım onu çekiyo
su:2 lt
spor: 5 km yürüyüş
eye
afiyet olun canım.valla haftasonu oyle cok kaçamak yaptım ki,kimseye bırsey dıyecek yuzum yok.bıraz toparlayım kendımı ondan sonra
Zeytını az tuketıyorsunuz,15 tane tuketıyorum hergun ,yumurta gıbı tok tutuyor.
ben de uygulamaya çalışıyorum kitaba bakarak..
ama benim sorunum fındık-fıstığı çok yiyorum yaa
Zeytını az tuketıyorsunuz,15 tane tuketıyorum hergun ,yumurta gıbı tok tutuyor.
bi ben regl sendromu yaşıyorum galiba bununla nasıl baş edicem
bende birkaç gündür aynı yediğim halde açıkıyor gibiyim...regl olduğum için olabilir mi?:26:
hafta sonu ben de regl oldum aynı şikayet bende de var çabuk acıkıyorum sankiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?