Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hiç durma hiç erteleme ve başla.
Bazı şeyleri erteledikçe erteliyoruz çünkü ..

haklısın cnm hemen baslamam lazım 15 kılo fazlama var ve artık mılletın sıkıntısı bıttın kurtulayım tombış dıye takılmalarından.benı motıve edermısınız

haklısın cnm hemen baslamam lazım 15 kılo fazlama var ve artık mılletın sıkıntısı bıttın kurtulayım tombış dıye takılmalarından.benı motıve edermısınız

Ederizz tabi ki.
bence önce hemen kendine bir ticker yap.
Nasıl boyun kilon ?
sonra bu akşam 8den sonra bir şey yeme ve yarın da güzel bir kahvaltı ile başla güne.

Ederizz tabi ki.
bence önce hemen kendine bir ticker yap.
Nasıl boyun kilon ?
sonra bu akşam 8den sonra bir şey yeme ve yarın da güzel bir kahvaltı ile başla güne.

tatlım 1.65 botum var 82 kılom var ya bı 60lı rakamları gorsem hep baslıyorum bıtıyo ama bu sefer sporla desteklemeyı dusunuyrum spor salonuna yazılıcam yarın bakalım hayırlısı çok once yapmıştım tıcker ama sımdı unuttum nasıl yapıcam?

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Burada anlatıldığı gibi yapabilirsin.
Motive olur hem sana.
Spor salonu da çok güzel adapte olmanı sağlar, spor salonuna gidemediğinde slim in 6, leslie ve tae bo videoları var.
Tavsiye edebilirim.

nerde bulabılırım bu vıdeoları tatlım tesekkur ederım buarada

Hmm ..
Leslie için leslie sansone küçültülmüş tek linkler yazarsan google'a ilk çıkan siteden indirebilirsin.
slim in 6 için slim in 6 indir dersen hanımlarsitesi var oradan indirebilirsin.
Tae bo tamamen tesadüftü hatırlamıyorum ama onu da tae bo indir yazıp bulabilirsin.
Tae bo 1 saatte 600-800 kalori arası harcatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…