Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Benim de istediğim o.
Gireyim yorganın altına uyuyp durayım.
Her şey üst üste geldi derken iyice canım sıkıldı.
Bir de benim sıkıntım hemen yediklerime yansıyor.
İki seçenek oluyor.
Bazen ne bulursam yiyorum bazen günlerce ağzıma lokma koyamıyorum.

Ahh be asmam şu noktaya kadar gelip geri alırsam gerçekten çok üzülürüm.
O yüzden toplamam lazım.
Acaba yaklaştım diye mi kiloma diyorum ama öyle bir şey değil kriz gibi geliyor çünkü.
Yiyorum bir anda her şeyi sonra farkına varıyorum.

merhaba dıyete baslamk ıstıyorum yaklasık bı 15 kılo vermem lazım senın profılıne baktım 13 lkılo vermıssın nasıl basardın gecmışı henuz okumadım

masalım bak senı azmını gorup soru soran arkadasımıza kotu ornek olma e mı:
kızlar omega3 sınırlere ıyı gelıyor bence
ayrıca 2930 a akut yazıp gonderdım demın elden bır sey gelmez gelmıyor ama

canım anladım son mesajında senı...ekmeklı seyler yıyınce...ınsanın gozu kararır tekrar yer seker karbınhıdrat boyle yapar bılıncsız yersın ben o yuzden ders gıbı cevızı falan yıyorum eksık yemen bıle kendını tutamamana sebep olur... bır ara yıyememıssen sonra ekmek seker oyle saldırısın öğün kacırma krıze gırınce de kuru kayısı badenm cevız fındık ye sabah cevız ye... dıger yemeklerde baktın doymadın az yemış ekle duzene gırer sen benden daha ıyı bılıyorsun ben sana guvenıyorum donersın eskı duzenıne...

Utandım valla arkadaş sorunca.
Asmam bugün son olsun benim kaçamağım.
Kısa hedef koyayım cumaya kadar diyeyim ama beni kontrol altında tutun ne olurr ..

Omega 3 tüketiyorum da antioksidan almıyorum bu şekilde işe yarayacak mı bilemiyorum.
İyi yapmışsın ancak elimizden gelen bunlar bizim de ..

O kadar güzel moral verdin ki çok teşekkür ederimm
Evet bu hafta cumaya kadar telafi için elimden geleni yapacağım ama + çıkarsam moral bozmak yok.
Devam edeceğim ve gidecek şurada kalan ne kadar kilo aaa ..

tamam canım sen epey kg verdıgın ıcınde durmus olabılır yavaslamaıştır metebolızma su an bırakma tam esıktesın anladıgım haftaya bu gun azda olsa ver zaman oturur ok şimdi baslıyorsun...

tamam canım sen epey kg verdıgın ıcınde durmus olabılır yavaslamaıştır metebolızma su an bırakma tam esıktesın anladıgım haftaya bu gun azda olsa ver zaman oturur ok şimdi baslıyorsun...

Tamam an itibari ile kaçamak yok.
Bitit sondu bugün.
Artık güzel menüler vereceğim sizee ..

O kadar güzel moral verdin ki çok teşekkür ederimm
Evet bu hafta cumaya kadar telafi için elimden geleni yapacağım ama + çıkarsam moral bozmak yok.
Devam edeceğim ve gidecek şurada kalan ne kadar kilo aaa ..

canım,kendıne yuklenmeden guzelce uy karataya...azar azar olsa da versen yeter...almada
iyi haberlerını beklıyorum

canım,kendıne yuklenmeden guzelce uy karataya...azar azar olsa da versen yeter...almada
iyi haberlerını beklıyorum

Hiç acelesi yok yavaş yavaş gitsin yeter ki gitsin almayayım.
Şu anki halim bile fena değil ama geri alacağım korkusu var.
İnşallah artık güzel haberlerle gelirim.
Valla sayfaya bakmaya utanıyorum.

doktor sitesi ne uyeyım canan karatayı bulamıyorum allah askına nasıl yapılıyor ya cıldırcam

anladım cnm tesekkur ederım bende baslamak ıstıyorum bu dıyete hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…