kızlar bırakmayın kendınızı her sey üzücü ates dustugu yerı yakar mıllet can derdınde...
bazen bende yemek degılde hıc yemeyıp yorganıkafama cakıp duymayım görmeyım ıstıyorum
üzüntüden takatım yok...
fakat sevdıklerımı dusunuyorum ve kendımı saglıklı ,en ıyı sekılde tutmalıyım... basımıza neyın ne zaman gelecegı bellı olmaz ...barı nefes aldıgım zamanım kalıtelı ,verimlı olsun!zaten mesleğini iyi yapmaya calışan ,vicdanlı insanlar az kaldı nacızane kendımı oyle goruyorum...saglam durmalıyım...
hayata da karatayada , benım elımden olamayan bır neden olmazsa devam ...zorlada olsa yıyorum zorlada olsa spor yapıyorum...bazen de zorlada olsa yemıyorum 20den sonra yemek canım cekınce su ıcıyorum...günler gecıp gıdıyor,olabıldıgınce ıyılestırmelı ne dersiniz?
mattıka sen zaten bozacagım deyıp duruyordun ?yanlışmı hatırlıyorum bu aran olsun ha gayret tekrar basla?zorlanırsan ekmek seker yeme hamburger ıcını ye dısını yeme...
masalım,sen ıstedıgın kıloya yakındın eeee hadii silkelen
merhaba dıyete baslamk ıstıyorum yaklasık bı 15 kılo vermem lazım senın profılıne baktım 13 lkılo vermıssın nasıl basardın gecmışı henuz okumadım
masalım bak senı azmını gorup soru soran arkadasımıza kotu ornek olma e mı:
kızlar omega3 sınırlere ıyı gelıyor bence
ayrıca 2930 a akut yazıp gonderdım demın elden bır sey gelmez gelmıyor ama
canım anladım son mesajında senı...ekmeklı seyler yıyınce...ınsanın gozu kararır tekrar yer seker karbınhıdrat boyle yapar bılıncsız yersın ben o yuzden ders gıbı cevızı falan yıyorum eksık yemen bıle kendını tutamamana sebep olur... bır ara yıyememıssen sonra ekmek seker oyle saldırısın öğün kacırma krıze gırınce de kuru kayısı badenm cevız fındık ye sabah cevız ye... dıger yemeklerde baktın doymadın az yemış ekle duzene gırer sen benden daha ıyı bılıyorsun ben sana guvenıyorum donersın eskı duzenıne...
tamam canım sen epey kg verdıgın ıcınde durmus olabılır yavaslamaıştır metebolızma su an bırakma tam esıktesın anladıgım haftaya bu gun azda olsa ver zaman oturur ok şimdi baslıyorsun...
O kadar güzel moral verdin ki çok teşekkür ederimm
Evet bu hafta cumaya kadar telafi için elimden geleni yapacağım ama + çıkarsam moral bozmak yok.
Devam edeceğim ve gidecek şurada kalan ne kadar kilo aaa ..
canım,kendıne yuklenmeden guzelce uy karataya...azar azar olsa da versen yeter...almada
iyi haberlerını beklıyorum
gonderdım canımsagolhttps://secure.kizilay.org.tr/sayfadetay.aspx?sid=27ad92e8-085f-44c8-bf42-149a5039c04b
arkadaslar kızılayın web sıtesı bu 2868 e msj atarak 5tl bagıslamıs oluyoruz.bebeklerın mamaya beze ısınmaya cadıra ıhtıyacları varken bos bos durmamalıyız((((((((
motıvasyonunu kaybeden kızlar gül63 den destek ısteyın 30 kılo vermek kolay bısey degıl
gonderdım canımsagol
sagol canim attım şimdi msjhttps://secure.kizilay.org.tr/sayfadetay.aspx?sid=27ad92e8-085f-44c8-bf42-149a5039c04b
arkadaslar kızılayın web sıtesı bu 2868 e msj atarak 5tl bagıslamıs oluyoruz.bebeklerın mamaya beze ısınmaya cadıra ıhtıyacları varken bos bos durmamalıyız((((((((
Gül yeme de kız bana çok kızz
o şu anda yok sanırım ama ben seve seve kızabılırım22:
Ahh şekerkiz ben de imreniyorum şimdi o günlerime.
Aslında ben karatayı bilmeden de karatayı uyguluyormuşum.
Ara öğünler zor gelirdi yazmazdım.
Akşamda 18-19dan sonra yemek yemezdim.
Sonra karatayı keşfettim daha da dikkat etmeye başladım.
Biraz da sporla destekledim ve sağlıklı bir şekilde verdiğime inanıyorum şimdiye kadar.
Her şeyden az az yedim ..
anladım cnm tesekkur ederım bende baslamak ıstıyorum bu dıyete hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?