Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bu arada akşam da 40 dk yürüdüm

oylarınızı bekliyorumm değerli azaalarımız...vaatlerimi sunuyorumm...

daha çok gülmece eğlenmece..

verdiğiniz kiloları ben alıcaaaammm deeer mişimmm yekyaa

allaammm yareppim kendimi amerikan başkanlığı seçimlerine hazırlanıyomuş gibi hissettim beyaaa

Kizlar bugun 38 beden elbise denedim.. Dar mollerden oluverdi .. Cok mutlu oldum.. Tamam kilom neredeyse 70 ama 38 beden oluyor gibi .. alt bedenden yana hic sorun yok o kesin 38 ama ust beden 40 bazen duruma ve kesimlere kaliplara gore 42 .. ama olsun bu gunleri gormek bile cok guzel benim icin .. Hep hayaldi .. Simdi gercek .. Bu kiloda en son nezaman oldugumu bile hatirlamiyorum ole mutluyum ki ..Allah herkezeee bole guzel tatli mutluluklar yasatsinnnn

Selam canim sen basla devami gelir,hem son alinan kilolar daha kolay gidiyor

Kizlar Seksenler yeni bolum baslayacak ben cikiyorum

herkeze iyi aksamlar diziden sonra gorusuruzzzzzzzzzzzz

Kirlenmese iyi ama olmuyor iste annemin dedigi gibi sanki toz yagiyor

hele burda canım genelde kömür yakılıyor burada ve evin cam önleri hep kurum iğğrenç yanii

Dualarimiz seninle ,sizinle canim ..Insallah olur .. Olumlu dusunup guzel mesajlar yollayalim evrene
secret yapalım canım hepberaber..
evet canım ondandır bence de ..emzirmek çok enerji harcatıyormuş..bırakınca olmuştur..düzene girince verirsin
inşallah

nekaaa güzel canım çok sevindim darısı başıma

Canim cok guzel kilo verdin ,sen 69 a bakma senin boyun uzun canim,BMI 23 olunca 38 ler olur tabii,65 olunca da 36 giyersin

İnşaallah canım sağol

Dualarimiz seninle ,sizinle canim ..Insallah olur .. Olumlu dusunup guzel mesajlar yollayalim evrene

inşallah canımaynen öyle,iyi düşün iyi olsun
canım senin nickin mi değişti yoksa ben mi karıştırıyorum:44::44:ikiz81 miydi önceki nickin:44::44:

tebrikler canımdediğin gibi allah herkese yaşatsın inşallah

hoşgeldin canım,ben de diyorum eskilerden nevreste diye birini hatırlamıyorumsen o 3-4 kiloyu hemencecik verirsin merak etme.ne kadar çok yürüdüğünü hatırlıyorum o zamanlar

Haklısın canım tanıtmalıydım kendimiEvet canım fırsat buldukça yine yürüyorum.Ama bütün yaz oturdumEvet bir başlasam 1 ayda bayağı gider eminim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…