sağol canımaslında 60 a düşmüştüm ama alerji ilaçları ve kurban bayramının azizliğine uğrayıp 7 kg ını geri aldım:26::26:
leylakım yaa kısslar nerde beyaa..du bi yoklama çekeyim dökülürler belki hissedip..
pampiş
iğneoyası
iyiniyetli
birdy
melexin
nerdesiniz beyaaa...
sivasıngülü canım hoşgeldin..
Hosbulduk canim sersum.[/I][/B]
NASILSIN CANIM.?
hee oyam gelmişşş
ÖGLEN . bugulanmis 1 tane balik, 1 tane domates, 1 tane kirmizi biber.
1 saat 10 dk spor. 2 km yürüyüs.
Aksam.2 sosis ketcapli. 1 elma. bol, bol su. 1 tas yogurt.
Geldim, geldim... Aslında daha önce gelmiştim ama oğlumun ödevlerini, nerde olduklarını kontrol edeyim dedim. Ondan sonra kendimi kaybedip bi bağırmaya başlamışım... Gerisini hatırlamıyorum.
Neyse, 80ler e kaldığım yerden devam.
Sersum, adaylığın hayırlı olsun. 1. olursan topiğimiz için neler yapacaksın daha ayrıntılı anlat beyav...
Sonradan verdiğin oy kullanma linkini tekrar versene sana zahmet. Ramaska oy verdim yazmış yanlış görmedimse ama yoktu. Ben de önce özelden mesaj attım, ilk linkte yazdığı gibi, sonra anket yapmışlar meğer.
dukanı tek gecerim
O zaman biz size yol verelim. Siz geçedurun...
Geldim, geldim... Aslında daha önce gelmiştim ama oğlumun ödevlerini, nerde olduklarını kontrol edeyim dedim. Ondan sonra kendimi kaybedip bi bağırmaya başlamışım... Gerisini hatırlamıyorum.
Neyse, 80ler e kaldığım yerden devam.
Sersum, adaylığın hayırlı olsun. 1. olursan topiğimiz için neler yapacaksın daha ayrıntılı anlat beyav...
Sonradan verdiğin oy kullanma linkini tekrar versene sana zahmet. Ramaska oy verdim yazmış yanlış görmedimse ama yoktu. Ben de önce özelden mesaj attım, ilk linkte yazdığı gibi, sonra anket yapmışlar meğer.
O zaman biz size yol verelim. Siz geçedurun...
sen de benim gibi kendini kaybediyon desene
hele bi oyları görelimm..
herkesee bendenn ceviizz..günkurusuu..
kıss amma şaşırdım..takip ediliyoruz dimeh kii
linki vereyim canım..tüm azaaalarımızaa saygılarrr..(yalakalık ta yapmak lazım değil mii )
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
dukanı tek gecerim
Bu, çocuğa düşen kısmıydı. Yarın da okula gidicem. Müdürden başlayıp aşağı doğru inicem.
aynı anda yol vermişiz oyam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?