Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tsk ederim canim ben cok iyiyim.
Cuma günü tartilacagim ins tarti yüzümü güldürür.
1 saat 15 dk. spor ve asagidaki hareketleri de yapiyorum. in güzel olur.

Kanel canim banada dua edermisin 65 kg inmek istiyorum.

Son düzenleme:
oyam moral nasıl..firuze nasıl..
bugün daha iyisin inşallah bebeeemmm

İyiyiz, canım. Firuzeyi babası yıkatmış sağolsu ama bir kamyon geçti yanımızdan. Sol tarafı çamur sıvadı. Kızım fena kirlendi yine

Onun dışında keyfimiz yerinde ablası:))

noolmuş kıss..çok mu gerideler çok mu ilerlemişler..

Çocuk haftada 42 saat okulda. İng. dersinde yaptıkları konu sorularını tamamlamamış. Kimsenin haberi yok. Anlamadığı için yapmamış ve bizim eşek sormamış. Onların da haberi yok, bunun anlamadığından. Ben defalardır konuşuyorum öğretmenleriyle bu çocuk geri kalıyor diye... Yooo, çok iyi deyip deyip gönderiyorlar beni. Evde şöle yapın, böle yapın. Ben ing bilen anne olmak zorunda mıyım ya? Hadi biliyorum, pedegoji dersi mi aldım? Okul değil, dingonun ahırı!

Çok asabi gördüm kendimi:)

inşallah görürsün canım..güzel hareket

sıhhatler olsun firuzemize.. olsun yine yıkanır..

off bu heryerde aynı sanırım..biz evde takviye yapmasak olmuyo..uleyyn ben kendi öğrenciliğimde bukaa ders çalışmamıştım yawww

bana da bulaştı bak asabiyet..

Bi ara bi baktım ki, kocam bile sinmiş köşeye... Noldu, sesin çıkmıyor dedim. Şimşeği üstüme çekmemek için konuşmuyorum dedi:))

canım vücudun yeni tempona uyum sağlamaya çalışıyor bence..hemen moralini bozma..sabırlı ol canım..maydanoz ye birde bol bol

Bir de Sivasın gülü, kızmazsan bişey söyleyeceğim. Menülerini tam takip edemedim ama bir ara havuç kürü yapacağınm bu hafta yazmıştın. Biz havuç yemiyoruz ki... Gİ si çok yüksek. Zaten yanlışım yoksa o hafta epeyce kilo almıştın. Biraz fitness çıların söylediğini, biraz canan hocanın söylediğini yapayım deyince olmuyor bence... Karatayı yapıp, spor salonunu sadece spor için kullansan derim naçizane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…