Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yaoamıyorum beceremıyorum
66.900 dum
64.300 oldum bugün sabah tam 15.günüm :)cerezı kacırdım bu gün bende bakalım :)))

yarın pırasa yemegı yapacagım.havucsuz ve pirinçsiz güzel bir pırasa tarifi bilen var mı?

öncelikle hoşgeldin arkadaşım sanırım arkadaşların dikkatinden kaçmış ara öğün yemiyoruz enaz 4saat aralıklarla yiyoruz sen 2şer saat arayla yemişsin kuru incir yemiyoruz yerine erik ve kayısı kurusu yiyoruz birde taze veyve yemiyoruz kolay gelsin

canımsınnn..kendine inan,istediğin kiloya varacaksın..sonrada buradan yazacaksın profiterol yedim diyeee
canım kavunu akşam yeme.afiyet olsun :)
iyi akşamlar arkadaşlar bende yine menü diye birşey yok içim almıyor bugün sadece yarım patatesli pide vepirinç salatası yedim
hala miden bişi almıyor mu canım
ben de uygulamaya çalışıyorum kitaba bakarak..
ama benim sorunum fındık-fıstığı çok yiyorum yaa
kavrulmamış ve tuzsuzda sorun değil
makarna dışında pek bir kaçamak yoook kii :)) onu da spor yaparak yakmışsındır,hiç vicdan yapma
slm kızlar ben iki günür kaçamağın alasını yapıyorum reglim yaklaşınca hep böyle oluyo kendime hakim olamıyorum verdiğim kiloları bu gidişle geri alıcam
sizde benim gibi oluyomusunuz
bu ara herkes kaçamakçı zaten bakalım ilk sınavım çarşamba günü,günüm var da,benim menüm nasıl olacak o akşam :18:
afiyet olsun canım.arkadaşın ne kadar şanslı
bugunku kaçamaksız menum:)

sabah: 1 yumurta
2 kk peynır
5 zeytın
3 kuru kayısı
cevız badem
domates salatalık

akşam: 2 tavuk pirzola
mantar sote
marul salatası

spor: yok

su tüketimim devam edıyor
afiyet olsun canım
bende birkaç gündür aynı yediğim halde açıkıyor gibiyim...regl olduğum için olabilir mi?:26:
evet kesinilkle sebebi o dur..
Hoşgelldinnn
bir kere ara öğün yapmıyoruz canım.özellikle kilo verme döneminde hoca önermiyor.fıstık ezmesi şekerliydi sanırım,o zaten yasaklı gıda.sporun güzel olmuş,yakmışsındır kaçamaklarını.diğer eksiklerini kendin yazmışsın zaten.başarılar
bu yazdıkların beni anlatıyor.fazlası var eksiği yok
ben yaptım bence çok güzel oldu..
ama ben doğuluyum bizde bulgur çok tüketilir...onu söyleyeyim..herkesin damak tadı farklıdır çünkü...

daha önce yanlış hatırlamıyorsam famir yapmıştı bulgurlu pırasayı,çok kötü oldu yazmıştı ama tabi damak zevki farklıdır.bu arada ben İzmirliyim ama bulgura bayılırım.bulgurlu köfte tarifin var mı karataya uygun

Acıkanlar hemen limonlu ılık sıcaga yakın su ıcın sekersız kahve yapın

saat 17de bır baget fasulye kavurma ve salata tedım hala tokum:)))ama kosu bandımın kablosunu cuma gunu temızlık yaparken bıryere koydum 3gundur bulamıyorum halıyle 3gundur yuruyemedım(((nerde olabılır yaaa heryere baktım

ben de acıktım.birazdan yatıcam artık.buşgurdan mı oldu acaba diye düşündüm ama ben yemek yiyeli 7 saat olmuşacıkmam çok normal değil mi.zaten ben 5 saatte acıkıyorum genel olarak.6 saatte çok çok acıkmış hale geliyorum.
kızlar bu arada kepekli kara bulgur normal bulgurdan çok daha lezzetli.sanırım normal bulgur gibi işlenmiş olmadığından öyle.tavsiye ederim tatlışlar.ben çok beğendim

hayır canım kıyafetsız ve wc ye cıktıktan sonra tartılıyoruz
wc ye çıkabilirsek tabi
ben de açımm şu andaa sabah ne yesem kii diye onu düşünüyorumm şimdidenn
benim beynim aç, televizyonda ne görsem canım çekiyo.
bu ilaç çok iştahımı açıyo yoksa midem aç değil benim

makarna dışında pek bir kaçamak yoook kii :)) onu da spor yaparak yakmışsındır,hiç vicdan yapma

bugün menüyü yazcam diye dikkatliydim, ama 3 öğün yaptım açlıktan ölüyorum ya durduğum yerde.
haftasonu yediklerimi aylarca yürüsem yakamam heralde

midem hiç aç değil, bişey yiyesi yok ama gözümün önünden tatlılar yağlı börekler geçiyo oturduğum yerde.
kızlar böyle yazıp duruyorum ama ne olur sıkılmayın, yazmazsam tutamıyorum kendimi.
böyle yazıp paylaşınca baş edebiliyorum sanki

yaz tabi mattikacım,bu yüzden buradayız.o dediğin beyin açlığını ben de yaşadım.bu aslnda biraz reji psikolojisi gibi,yani beyin isyan ediyor gibi.ona kendini kaptırma sakın.o sana uyacak eli mahkum

iyi geceler çıtırlarım,saphira kaçar

arada bır okuyorum sayfaları.. ne guzel motıve olmuşşunuz.. devam devam brakmayın kendınızı... kılo verdıkçe insanın iştahı kesiliyor:)))

ben bu aralar bıraz zor gunler geçırıyorum..sıkıntıdan ne mı yapıyorum...

size ne be söyleyecegımı sandınız:18::18::18:

hiç söylermıyım size, 2 gunde bır degişik degşik kek yaptıgımı ve oturup nerdeyse yarıdan daha fazlasını yedıgımı?.. kek mastırı yapmaktayım... yaptılan her kek özenle yenır
kısırları, böreklerı saymıyorum... ama sonuç tabı kı çok kötu bu ay içinde yapmiş oldugum keki, evlılıgım suresınce inan yapmamişimdir.. artık kek ayarı tutturmayı başardım

ve bana yol su elektırk olarak dönu yaptı. tartı sabah 54.2 gösterınce şoka girdim... yenıden geldım buraya...

şu üzgun oldgum, streslı oldugum zamanda öncden yemezdım.. şimdi dolabın önunden çekılmıyorum.. off off ne olacak halım benım..

geri geldım açın be kapıyı

hosgeldın ılgınc bır tarzın varmıs

Cuma'dan beri giremedim, geçmiş sayfalara da bakmadım daha ama eminim fıstık olma yolunda azimle ilerlemeye devam ediyorsunuzdur . En son tartılacağımı söylemiştim, öyle korktuğum gibi olmadı 57.2 çıktım. Bu hafta şehir dışındayım mümkün olduğunca uymaya çalışacağım ancak dün güzel bir Pazar kahvaltısının bedelini, dün akşam (bilenler için) Güzelyalı Köprüsü'nden Konak'a yürüyüp dönerek (yaklaşık 2-2.5 saat) ve bugün 8-9 km yürüyerek çıkardım. Bacaklarım ühühüüüüü zavallı bacaklarıııııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…