afiyet olsun canım.iç çamasırı bıle bırkaç yuz gram farkettiriyor,çok onemlı degıl belkı ama tam kilomu görmek gıysısız tartılıyorum.
senın tıcker ın nıye yok canım,kaçtın kaç oldun görelım de motıve olalım dimi
ben de açımm şu andaa sabah ne yesem kii diye onu düşünüyorumm şimdidenn
OncelErı oyle oluyor,zamanla az tuketıyor ınsan.ben de uygulamaya çalışıyorum kitaba bakarak..
ama benim sorunum fındık-fıstığı çok yiyorum yaa
yarın pırasa yemegı yapacagım.havucsuz ve pirinçsiz güzel bir pırasa tarifi bilen var mı?
canım geçen gün pırasayı bulgurla pişiren arkadaşlar vardı son derece lezzetli olduğunu söylüyorlardı
öyle mı, deneyeyım o zaman
Merhabalar,
Ben de bugün Karatay diyetine başladım. Önceden de fikrim vardı, şimdi kitabı da okuyorum.
Buradaki dayanışma çok hoşuma gitti, ben de katılmak istedim :)
Aynı durumu yaşayan, paylaşacak, takip eden birileri olunca hem daha dikkatli olunuyor, hem de motivasyon kaybedilmiyor.
08:00 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık
12:00 1 kuru incir, 1 ceviz
14:00 1 kase tandır çorba (haşlanmış etle yapılan terbiyeli bir çorba)
16:00 1 elma
18:00 1/2 tabak zeytinyağlı taze fasulye, 1 parça ızgara tavuk
5 çay kaşığı antep fıstık ezmesi !!!!! Masanın üzerindeydi, dayanamadım...Akıl çelici yiyecekler göz önünden kaldırılacak!!!
45 dk. (yaklaşık 4,5 km sanırım) yürüyüş
Su tüketimim azdı, arttırmalıyım... salata eklemeliyim...
Ne güzel yazmışsın öyle Saphıracımm ..
Ayy topladım ben bugün sayenizde kendimi.
Valla sayfaya bakmaya utanıyordum.
Bugün de vardı kaçamağım ama sondu.
Artık yok böyle şeyler.
Şu cumayı da kaçamaksız görürsem kendime inancım gelecek.
canım kavunu akşam yeme.afiyet olsun :)merhaba arkadaşlar.
bugün iki öğün yedim gayete güzel idare ettim
kahvaltı 11:00
menemen çay peynir domates
akşam:tavuklu taze fasulye, beyaz lahanalı salata az yoğurt azturşu
birkaç dilim kavun.
Diyete alışma dönemindeyim.Dersane okul misafirler derken kolay olmuyor.
hala miden bişi almıyor mu canımiyi akşamlar arkadaşlar bende yine menü diye birşey yok içim almıyor bugün sadece yarım patatesli pide vepirinç salatası yedim
kavrulmamış ve tuzsuzda sorun değilben de uygulamaya çalışıyorum kitaba bakarak..
ama benim sorunum fındık-fıstığı çok yiyorum yaa
makarna dışında pek bir kaçamak yoook kii :)) onu da spor yaparak yakmışsındır,hiç vicdan yapmaSabah:
Tereyağlı 2 yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
Domates
1 lokma ekmek
Öğle:
4 yk barbunya
Yoğurt
Akşam:
1 tabak tavuk sote
Makarna
Yoğurt
1 armut
makarnayı çok yedim, yasaklı ne varsa canım onu çekiyo
su:2 lt
spor: 5 km yürüyüş
bu ara herkes kaçamakçı zatenslm kızlar ben iki günür kaçamağın alasını yapıyorum reglim yaklaşınca hep böyle oluyo kendime hakim olamıyorum verdiğim kiloları bu gidişle geri alıcam
sizde benim gibi oluyomusunuz
afiyet olsun canım.arkadaşın ne kadar şanslıiyi akşamlar kızlarr kaçamak kaçamak üstüneeeee ben de yaptım daaaaa çok yakın arkadaşıma sürpriz doğum günü yaptım yemesem olmazdııı ama
:26::26:
1.öğün
2 yumurtadan menemen
peynir
salatalık
ceviz-kayısı
yeşil çay
2. öğün
birazcık pasta çok değil ama
azcık üzüm, 1 mandalina
peynir, domates, maydonoz, çay
ne kadar çok karıştırmışımmm yaa şimdi farkettimmm:44::44::44:
afiyet olsun canımbugunku kaçamaksız menum:)
sabah: 1 yumurta
2 kk peynır
5 zeytın
3 kuru kayısı
cevız badem
domates salatalık
akşam: 2 tavuk pirzola
mantar sote
marul salatası
spor: yok
su tüketimim devam edıyor
evet kesinilkle sebebi o dur..bende birkaç gündür aynı yediğim halde açıkıyor gibiyim...regl olduğum için olabilir mi?:26:
HoşgelldinnnMerhabalar,
Ben de bugün Karatay diyetine başladım. Önceden de fikrim vardı, şimdi kitabı da okuyorum.
Buradaki dayanışma çok hoşuma gitti, ben de katılmak istedim :)
Aynı durumu yaşayan, paylaşacak, takip eden birileri olunca hem daha dikkatli olunuyor, hem de motivasyon kaybedilmiyor.
08:00 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık
12:00 1 kuru incir, 1 ceviz
14:00 1 kase tandır çorba (haşlanmış etle yapılan terbiyeli bir çorba)
16:00 1 elma
18:00 1/2 tabak zeytinyağlı taze fasulye, 1 parça ızgara tavuk
5 çay kaşığı antep fıstık ezmesi !!!!! Masanın üzerindeydi, dayanamadım...Akıl çelici yiyecekler göz önünden kaldırılacak!!!
45 dk. (yaklaşık 4,5 km sanırım) yürüyüş
Su tüketimim azdı, arttırmalıyım... salata eklemeliyim...
bu yazdıkların beni anlatıyor.fazlası var eksiği yokbenim reglime daha 1 hafta var ben regl öncesi sendromu yaşıyorum
regl olduktan 2,3 gün sonra normale dönülüyo
REGL SENDROMUNUN HABERCİSİ 10 BELİRTİ
Aşağıdaki belirtilerin en az birinin olması, 'ağrılı regl' tanısı koymak için yeterli. Ancak bu belirtilerin arka arkaya iki regl dönemi boyunca görülmesi gerekir...
Depresif ruh hali veya mutsuzluk hali
Kaygı veya gerginlik
Duygularda değişkenlik
Sinirlilik
Olağan etkinliklere karşı ilgi azalması
Konsantrasyon güçlüğü
Enerji azlığı
İştahta belirgin değişiklik, aşırı yeme ya da aşerme
Çok veya az uyku
Denetimden çıkma duygusu
ben yaptım bence çok güzel oldu..
ama ben doğuluyum bizde bulgur çok tüketilir...onu söyleyeyim. .herkesin damak tadı farklıdır çünkü...
wc ye çıkabilirsek tabihayır canım kıyafetsız ve wc ye cıktıktan sonra tartılıyoruz
benim beynim aç, televizyonda ne görsem canım çekiyo.ben de açımm şu andaa sabah ne yesem kii diye onu düşünüyorumm şimdidenn
makarna dışında pek bir kaçamak yoook kii :)) onu da spor yaparak yakmışsındır,hiç vicdan yapma
ben de acıktım.birazdan yatıcam artık.buşgurdan mı oldu acaba diye düşündüm ama ben yemek yiyeli 7 saat olmuşacıkmam çok normal değil mi.zaten ben 5 saatte acıkıyorum genel olarak.6 saatte çok çok acıkmış hale geliyorum.
kızlar bu arada kepekli kara bulgur normal bulgurdan çok daha lezzetli.sanırım normal bulgur gibi işlenmiş olmadığından öyle.tavsiye ederim tatlışlar.ben çok beğendim
arada bır okuyorum sayfaları.. ne guzel motıve olmuşşunuz.. devam devam brakmayın kendınızı... kılo verdıkçe insanın iştahı kesiliyor:)))
ben bu aralar bıraz zor gunler geçırıyorum..sıkıntıdan ne mı yapıyorum...
size ne be söyleyecegımı sandınız:18::18::18:
hiç söylermıyım size, 2 gunde bır degişik degşik kek yaptıgımı ve oturup nerdeyse yarıdan daha fazlasını yedıgımı?.. kek mastırı yapmaktayım...yaptılan her kek özenle yenır
kısırları, böreklerı saymıyorum...ama sonuç tabı kı çok kötu bu ay içinde yapmiş oldugum keki, evlılıgım suresınce inan yapmamişimdir.. artık kek ayarı tutturmayı başardım
ve bana yol su elektırk olarak dönu yaptı. tartı sabah 54.2 gösterınce şoka girdim...yenıden geldım buraya...
şu üzgun oldgum, streslı oldugum zamanda öncden yemezdım.. şimdi dolabın önunden çekılmıyorum.. off off ne olacak halım benım..
geri geldım açın be kapıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?