Gerçekten de bastığım yer gümbürdüyor. O kadar çok kilo aldım ki:60... Yılbaşında sanıyorum 85le falan tekrar başlıycam.
Ama cidden iyi bir çeki düzen vericem kendime. Kızmayın ama bana mı öyle geliyor topikte genel bir koyvermişlik hali mi seziyorum, bilemedim. Bir toparlanmak lazım. Hatta şunu da düşünüyorum, bence listeye bir kez girdik mi regl döneminde bile cuma listesinde olmalıyız. Gerekirse, topiğe gözatanları yanıltmamak adına kilo listesinde, yanına regl haftası diye not düşeriz. Böyle liste kuşa döndü. Oysa liste yapacak adam sayımız epey kalabalık.
Hamiş: Bunu söyleyen oya 3 haftadır kilo bildirimini yapmıyor:111::111: Dinime küfreden müslüman olsa...
Kızlar salep içsem ne olur ????
1. olursun bebişim neden olmasın..(bari beni de 2. yap kanka )
İnşallah canım, senin zaten (aldığın ilaçları bir tarafa koyarsak)dikkat edip de kilo veremiyorum dediğini hatırlamıyorum, eminim 1. Olursun
Canım annemler ve anneannemlerde bu çorba varken pekmez de eksik olmaz,yoğurdu da zaman zaman üzerine pekmez döküp yerler, ama tabii geneli öyledir de demeyim canım
Kayseriye gider misin canım, benim anneannemlerde orada ama kışı burada geçiriyorlar, ben pek gidemiyorum
çok şükür geçmişi bitirebildim..
Katibim bu duruma ne diyon..oku oku bitmiyo beyaaa
sabah tartım yine sapıttı daha önce söylediğim gibi..eşim de inatla bana doğru tarttığını ispatlıycak ya..adam bi giyinik bi soyunuk 5 kere tartıldı..
bi sinirlendim..ben bunu 5 yıldır kullanıyom sen ne anlarsın sapıttı diyorsam sapıttı..
hiç 5 tartılmada yaziimm..
1- 79.7
2-79.4
3-79.9
4-79.3
5-79.0
6-79.0 ohhhböyle tartar mı bi tartı..
ve sonra sabitlendi..tabi o sabitlendikten sonra geldi tartılıyo aynı..gıcık oldum ..bi kızdım bi baardım. .karışma ..tartımla arama girme dedim
sonra ilerleyen saatlerde affettim onu..ama yine de tartı alıcam ben okaa dedim
Bak içiyorum he.Son uyarı
Evet canım.Listeye girebilmek için 2 hafta düzenli menü bildirimi yapıp Sersuma bildireceksin listeye girmek istediğini.Kolay gelsinBen 2 hafta yapıp sonramı kilo bildirimi yapıcım ..nasil olucak
Sağol canım.Birgün gelecek hepberaber karşılıklı saleplerimizi içeceğiz inşallahHaklısın canım bir rehavete kapılma durumu var , toparlanmalıyız, listemiz gerçekten çok azaldı
Kitapta salepli dondurma tarifi olduğuna göre serbesttir canım ama şekersiz
sabah tartım yine sapıttı daha önce söylediğim gibi..eşim de inatla bana doğru tarttığını ispatlıycak ya..adam bi giyinik bi soyunuk 5 kere tartıldı..
bi sinirlendim..ben bunu 5 yıldır kullanıyom sen ne anlarsın sapıttı diyorsam sapıttı..
1- 79.7
2-79.4
3-79.9
4-79.3
5-79.0
ve sonra sabitlendi..tabi o sabitlendikten sonra geldi tartılıyo aynı..gıcık oldum ..bi kızdım bi baardım. .karışma ..tartımla arama girme dedim
şu tandır ekmeğinden ayrılsan artık diyorumsabah
ceviz
badem
4 günkurusu
öğle
tavuk sote
az yoğurt çorbası
2-3 kaşık bulgur pilavı
akşam
yımırta salatası
peynir zeytin
çeri salatalık
maydanoz
tandır ekmeği
şimdi de çayy..
Dışardan aldığın sahlepi içersen kilo olur, yağ olur...
Yaparım... Yapmam mııııı? Hem benim torpilim birdy ninkine benzemez. Melexin i sondan 1. yapmış iyi mi?:)))
Ben de 2 yıldır gitmedim. Teyzemler, teyze çocukları ve babam tarafından da bir kısım akrabam orda. Hepsi o kadar candır ki çok özlüyorum. Aslında durumum biraz daha netleşsin, indirimli uçak biletlerini takip edip arasıra hsonu için gidip geleyim diyorum. Bu arada hemşerim, kendime izin verdiğim arada yemeyi planladığım şeylerden biri de yağlama:)
Karatayda, gerçekten de , 0 kaçamak yapıp da kilo veremediğim hiç olmadı benim. Kilo vermediysem, hep kaçamağım oluyordu.
Evet canım.Listeye girebilmek için 2 hafta düzenli menü bildirimi yapıp Sersuma bildireceksin listeye girmek istediğini.Kolay gelsin
Sağol canım.Birgün gelecek hepberaber karşılıklı saleplerimizi içeceğiz inşallah
Al kız.Bakma sen onaBenim tartıda kafayı yedi.Bakacağım bende bir yoluna
sabah
ceviz
badem
4 günkurusu
öğle
tavuk sote
az yoğurt çorbası
2-3 kaşık bulgur pilavı
akşam
yımırta salatası
peynir zeytin
çeri salatalık
maydanoz
tandır ekmeği
şimdi de çayy..
Gerçekten de bastığım yer gümbürdüyor. O kadar çok kilo aldım ki... Yılbaşında sanıyorum 85le falan tekrar başlıycam.
Ama cidden iyi bir çeki düzen vericem kendime. Kızmayın ama bana mı öyle geliyor topikte genel bir koyvermişlik hali mi seziyorum, bilemedim. Bir toparlanmak lazım. Hatta şunu da düşünüyorum, bence listeye bir kez girdik mi regl döneminde bile cuma listesinde olmalıyız. Gerekirse, topiğe gözatanları yanıltmamak adına kilo listesinde, yanına regl haftası diye not düşeriz. Böyle liste kuşa döndü. Oysa liste yapacak adam sayımız epey kalabalık.
Hamiş: Bunu söyleyen oya 3 haftadır kilo bildirimini yapmıyor:111::111: Dinime küfreden müslüman olsa...
sağol canım..Sersumum ben hatırlatayım o zaman , yeni gelen arkadaşlar sersum için bu linkten oy kullanabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
içtin di miiKızlar salep içsem ne olur ????
oyam beni discoya götür..Yaparım... Yapmam mııııı? Hem benim torpilim birdy ninkine benzemez. Melexin i sondan 1. yapmış iyi mi?:)))
.
alcam alcamAl kız.Bakma sen onaBenim tartıda kafayı yedi.Bakacağım bende bir yoluna
Ben 2 hafta yapıp sonramı kilo bildirimi yapıcım ..nasil olucak
Haklısın oyam.Liste şöyle dolu dolu olsa iyi olur.Regl olanlar kilosunu korumuş gibi olsun
1- 79.7
2-79.4
3-79.9
4-79.3
5-79.0
gümbür gümbür hee..
evey oyam haklısın biraz dağıldık galiba..hemen sıkıyönetim ilan edelim ve silkinip toparlanalım..
sağol canım..
reyhan da kullanmamış..fazla giremiyo ben de yakalyamıyorum..yakalarsanız hatırlatıverin canım yaa.
içtin di mii
oyam beni discoya götür..
oyam beni 2. yap
alcam alcam
Gerçekten de bastığım yer gümbürdüyor. O kadar çok kilo aldım ki... Yılbaşında sanıyorum 85le falan tekrar başlıycam.
hiçbir fikrim yok melexinim:44::44:Kızlar salep içsem ne olur ????
senin tartı benimkine benzemiş şekerim.eşim çıkıyo her seferinde aynı rakamı çıkarıyo,ben çıktım mı değişik değişik çıkarıyoçok şükür geçmişi bitirebildim..
1- 79.7
2-79.4
3-79.9
4-79.3
5-79.0
sabah
ceviz
badem
4 günkurusu
öğle
tavuk sote
az yoğurt çorbası
2-3 kaşık bulgur pilavı
akşam
yımırta salatası
peynir zeytin
çeri salatalık
maydanoz
tandır ekmeği
şimdi de çayy..
Kızlar ben çıkıyorum gelemezsem hepinize iyi geceler
evet haklısın bu son olsun gariişu tandır ekmeğinden ayrılsan artık diyorum
:
evet evet ondan ötürü olabilir..Senin bu makinelerle olan gönül bağın yüzünden oluyor bence... Tartının üstüne çıkmaya kıyamıyorsundur, ucundan basıyosundur:)
sağol canımmAfiyet olsun canım, akşam yemeğin çok güzel karatayın en sevdiğim yanı kahvaltısı
Bişey değil canım, tamam hatırlatalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?