Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Haklısın canım bir rehavete kapılma durumu var , toparlanmalıyız, listemiz gerçekten çok azaldı

Kızlar salep içsem ne olur ????

Kitapta salepli dondurma tarifi olduğuna göre serbesttir canım ama şekersiz

çok şükür geçmişi bitirebildim..
Katibim bu duruma ne diyon..oku oku bitmiyo beyaaa

sabah tartım yine sapıttı daha önce söylediğim gibi..eşim de inatla bana doğru tarttığını ispatlıycak ya..adam bi giyinik bi soyunuk 5 kere tartıldı..
bi sinirlendim..ben bunu 5 yıldır kullanıyom sen ne anlarsın sapıttı diyorsam sapıttı..
hiç 5 tartılmada yaziimm..

1- 79.7
2-79.4
3-79.9
4-79.3
5-79.0
6-79.0 ohhh böyle tartar mı bi tartı..

ve sonra sabitlendi..tabi o sabitlendikten sonra geldi tartılıyo aynı..gıcık oldum..bi kızdım bi baardım..karışma ..tartımla arama girme dedim

sonra ilerleyen saatlerde affettim onu..ama yine de tartı alıcam ben okaa dedim

Son düzenleme:
1. olursun bebişim neden olmasın..(bari beni de 2. yap kanka)

Yaparım... Yapmam mııııı? Hem benim torpilim birdy ninkine benzemez. Melexin i sondan 1. yapmış iyi mi?:)))

Ben de 2 yıldır gitmedim. Teyzemler, teyze çocukları ve babam tarafından da bir kısım akrabam orda. Hepsi o kadar candır ki çok özlüyorum. Aslında durumum biraz daha netleşsin, indirimli uçak biletlerini takip edip arasıra hsonu için gidip geleyim diyorum. Bu arada hemşerim, kendime izin verdiğim arada yemeyi planladığım şeylerden biri de yağlama:)

Karatayda, gerçekten de , 0 kaçamak yapıp da kilo veremediğim hiç olmadı benim. Kilo vermediysem, hep kaçamağım oluyordu.

sabah

ceviz
badem
4 günkurusu

öğle

tavuk sote
az yoğurt çorbası
2-3 kaşık bulgur pilavı

akşam

yımırta salatası
peynir zeytin
çeri salatalık
maydanoz
tandır ekmeği

şimdi de çayy..

Al canım , benim de dijital tartının galiba pili bitti, bimden almıştık kızlarla, 1 aydır normal tartıyı kullanıyorum

Ben 2 hafta yapıp sonramı kilo bildirimi yapıcım ..nasil olucak
Evet canım.Listeye girebilmek için 2 hafta düzenli menü bildirimi yapıp Sersuma bildireceksin listeye girmek istediğini.Kolay gelsin
Haklısın canım bir rehavete kapılma durumu var , toparlanmalıyız, listemiz gerçekten çok azaldı

Kitapta salepli dondurma tarifi olduğuna göre serbesttir canım ama şekersiz
Sağol canım.Birgün gelecek hepberaber karşılıklı saleplerimizi içeceğiz inşallah

Al kız.Bakma sen ona Benim tartıda kafayı yedi.Bakacağım bende bir yoluna

şu tandır ekmeğinden ayrılsan artık diyorum

Dışardan aldığın sahlepi içersen kilo olur, yağ olur...

Aboooooo yarısı mideye gitti bilem.Hazır toz salepler var ya .Ahanda ondandı

İnşallah gidersin canım ben de en son 4 sene önce gitmiştim, Temmuz gibiydi , Erciyes'in tepeleri kardı

Canım ben de yağlamayı çok severim annem yapar Sağolsun, arada bir yenebilir sanki lahmacun misali dermişim, ama bayağı uzun bir ara olması lazım

İnşallah içeriz canım

sabah

ceviz
badem
4 günkurusu

öğle

tavuk sote
az yoğurt çorbası
2-3 kaşık bulgur pilavı

akşam

yımırta salatası
peynir zeytin
çeri salatalık
maydanoz
tandır ekmeği

şimdi de çayy..

Afiyet olsun canım, akşam yemeğin çok güzel karatayın en sevdiğim yanı kahvaltısı

gümbür gümbür hee..
evey oyam haklısın biraz dağıldık galiba..hemen sıkıyönetim ilan edelim ve silkinip toparlanalım..

Sersumum ben hatırlatayım o zaman , yeni gelen arkadaşlar sersum için bu linkten oy kullanabilirsiniz

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
sağol canım..
reyhan da kullanmamış..fazla giremiyo ben de yakalyamıyorum..yakalarsanız hatırlatıverin canım yaa.

Bak içiyorum he.Son uyarı
içtin di mii
Yaparım... Yapmam mııııı? Hem benim torpilim birdy ninkine benzemez. Melexin i sondan 1. yapmış iyi mi?:)))

.
oyam beni discoya götür..
oyam beni 2. yap

Al kız.Bakma sen ona Benim tartıda kafayı yedi.Bakacağım bende bir yoluna
alcam alcam

Son düzenleme:
Ben 2 hafta yapıp sonramı kilo bildirimi yapıcım ..nasil olucak

Öncelikle kilo bildirim listesi yapmaya gönüllü olacaksın, sersum da seni listeye dahil edip, şu tarihte listeyi sen yapacaksın diyecek. Sonra da 2 hafta düzenli her öğününü ve cumaları da kilonu yazacaksın. Bu kadar.

Haklısın oyam.Liste şöyle dolu dolu olsa iyi olur.Regl olanlar kilosunu korumuş gibi olsun

Bence kilo neyse onu yazalım. Bir sonraki hafta da ona göre çok kilo vermiş olacak regl olan, dengelenecek.Bu hafta çok kaçamağım var girmeyeyim de demeyelim. Listeye bir giren bir daha çıkamasın, mezun olmadan. Listeye girenin kabusu olalım (Ben bu 23ü çok sevdim. Bi yerlerde kullanasım vardı. Uysa da ekledim, uymasa da:)))

Senin bu makinelerle olan gönül bağın yüzünden oluyor bence... Tartının üstüne çıkmaya kıyamıyorsundur, ucundan basıyosundur:)

Bişey değil canım, tamam hatırlatalım

olsun canım,sen hemen verirsin o fazlalıkları
aynen oyam,topikçe çok saldık kendimizi..toparlanmamız lazımkıslar ben de listeye girsem iyi olacak,kalabalıklaşalım biraz dimi amaçok gaza geldim yaw
Bak içiyorum he.Son uyarı
hiçbir fikrim yok melexinim:44::44:
senin tartı benimkine benzemiş şekerim.eşim çıkıyo her seferinde aynı rakamı çıkarıyo,ben çıktım mı değişik değişik çıkarıyo
sabah

ceviz
badem
4 günkurusu

öğle

tavuk sote
az yoğurt çorbası
2-3 kaşık bulgur pilavı

akşam

yımırta salatası
peynir zeytin
çeri salatalık
maydanoz
tandır ekmeği

şimdi de çayy..

afiyet olsun bebeğem.kaynanoş da bize göndermiş tandır ekmeği,sabah yermiyim bilmem

şu tandır ekmeğinden ayrılsan artık diyorum

:
evet haklısın bu son olsun garii
Senin bu makinelerle olan gönül bağın yüzünden oluyor bence... Tartının üstüne çıkmaya kıyamıyorsundur, ucundan basıyosundur:)
evet evet ondan ötürü olabilir..
Afiyet olsun canım, akşam yemeğin çok güzel karatayın en sevdiğim yanı kahvaltısı
sağol canımm
Bişey değil canım, tamam hatırlatalım

Canlarım ben kaçıyorum , misafir geldi , yarın okurum geçmişi.
Öptüm hepinizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…