Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar diyete başlayalı18 gun oldu baskülüm bozulduğundan tartılamadım ama pazartesi sonucu bildiricem. Birde sadece
protein yaparken genelde neler yıyosunuz

Maalesef öyle , alırken kolay verirken zor, ama kendimize söz geçirmek de zor, 0 kaçamak olsa keşke ama zor, evde çocuklara ve eşe hazırlık yapınca illaki ucundan azıcık olsa da tadılıyor

Canım ben de o ilk zamanlardaki motivasyonumu çok arıyorum, hemen hemen hiç kaçamak yapmıyordum ve kilo veriyordum, ama şimdi azıcık ondan azıcık bundan deyince bırak kilo vermeyi korumak bile zorlaşıyor , her güne , özellikle son 1 haftama da hiç kaçamak yapmıycam diye başlıyorum ama bir yerden kaçıyor, bu sabah korkumdan tartıya bile çıkamadım

haftada 1 kilo çok iyi tebrikler, buğday serbest

Canım geçmiş olsun yaa , niye öyle oldu ki, uzarsa ilaçtandır falan deme bir doktora git

Canım sabırla devam et tam olarak uyuyor musun , tuzu tam olarak hiç birimiz kesmedik, genelde kaya tuzu kullanıyoruz, Canan hoca iyi tuzların da vücudumuzun olmazsa olmazı olduğunu söylüyor

Son düzenleme:

Ficansım kendimi dinliyorum canım , bakalım yarın nasıl olucak?Ben öyle evhamlı bi insan hiç diilimdir sadece vücudumu iyi dinlerim.Eczacı da 1 haftaya kadar normaldir dedi , çok büyük rahatsızlık vermezse katlanıcam . Değişik bi dönemden geçiyorum , sabırla düzelicek hepsi.Sen nasılsın canım?Ankara'daymışsın sen , bilmiyodum.Benim ve abimin eşi de Ankaralı.Ben de çok severim başkenti...

aynen ben ficanscımilk zamanlar o kadar iradeliydim ki,en sevdiğim şeylerin tadına dahi bakmazdım..kg verdikten sonra saldım kendimi..bu hafta 0 kaçamak olacak diyorum,ama illaki dayanamıyorum bişeye..bu sefer azimliyim ama.bugün çok şeye hayır diyebildim
Çok teşekkür ederim Canım, bu altta bulunan bmi yi nasıl yapıyorsunuz?

Bendeyapmak istiyorum da, yardımcı olabilirsen çok sevinirim
bu linkten yapabilirsin canım;eğer yapamazsan bilgilerini yazarsın ben yaparım senin için
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Tamam canım takip et bakalım

Evet canım burada doğdum ve büyüdüm çok da seviyorum e arada geliyorsundur o zaman

Öyle devam eder canım inşallah , benim bugün de kaçak var maalesef, aynen ben de herşeye hayır diyordum, şimdi de demem lazım off

CANIM mesajini yeni gordum canim iyi en azindan kilonu korumussun...
sağol canım..valla ben şaşkınım...tartım bozuldu bugün yenisini sipariş edicem ..umarım vermişimdir..
günaydın canım, kilo vermişsindir belki de canım , tartını da yenile olmazsa, iyi mesailer
evet canım yenisini alıcam inşallah
1,5 aydır yerimde saymış oluyorum, alırken kiloyla, verirken gramla veriliyor bu nasıl iş
aynen katılıyorum..çok çalışmamız lazım çookk
kızlar gecmısı okumaktan anı yasayamıyorum amma cok yazıyosunuz yaw katibelerim benım

kullandım oyumu sersumum:112:

Allahım ne diyonuz kıss femurmuş topuşmuş

sakin olalım relax siz cevap verdikçe o da veriyor yahu görmezden gelin

sağol bebemm ama bi hatun var..beni solladı geçti..

sus sus nereye kadar

Bence de çok yazıyorlar canımcım yetişemiyoz yaw

Oyam papişim günaydın

devam devam 15 oy kaldı
Onlar böyle yapınca ben de " hade leyn, bu benim yıllık kafa iznim, kimseye yar etmem" dedim:)))

Herkes buradayken hatırlatayım dedim. Yeni arkadaşlar, hem hoşgeldiniz diyeyim, hem de bir oy rica edeyim.
.
he şöölee sal gitsin git anacığında kafanı dinle biraz..gel keyfim gel..kıss insan bazen ööle yalnız kalmak istiyor da olmuyor..fırsat sana bebeemm

ekip mikemmel çalışıyo oy için..

kısss benim mesleğim gerçekten de katibelik10 parmak daktilo-pc yazarım

kaatip benim ben katibin el ne karışırr katibime pc-laptop ne güzel yaraşırr..

Ben de çok severim ve yaparım içine azıcık da nohut koyarım
Nohutlu da güzel olur:112: Eşim kırşehirli benim onlardan öğrendim afiyetle yiyoruz tam kış çorbası di mi ficansım

inşallah ficansım

Evet kilo vermenin rahatlığıyla yiyoruz Ficansım tartıl sen ders oldu ben tartıldım yoksa ipin ucu iyice kaçıyor yahu
Evet yeni yıl geldi çattı inş. 2013 bizler için güzel zayıf günlerin başlangıcı olur hep de fit kalırız

Kahvaltı
Kıymalı yumurta
1 parça peynir
3 ceviz
Form çayı

Ara
Şekersiz Türk kahvesi

Öğlen
1 kase domates çorbası

Akşam
Sebzeli tavuk sote
Ayran
Yoğurt

Vee sütlü nescafe yasak ama canım istedi napiyim )

Arkadaşlar süpper çalışıyor o hatunu da geçersin sen Ben vakit bulamıyom bu aralar:26:
Yakaladım seni çıkçam birazdan gene görüşemeyecektik yoksam
Ben arkadaşa gidiyorum akşam yemeği yemedim. Orda yemezsem ağzıma tıkabilir zorla

kızlar akşam tam size kavuşmuşum internet gitti bi saat önce aradık arıza halledildi ...

neyse kızlar hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun demişsiniz dedem iyiye gidiyormuş yoğun bakımda olduğu için göremedim tabiii...çocuklarda daha iyiii....

birdy cim sana sigara olayında başarılar dilerim ...sana da geçmiş olsun ....benim analamak istediğim bişi var sen adet olduktan sonra uzun süren bi akıntıdan şikayetçiydin doktora gittin ve sonuç gizli şeker çıktı demi.... gizli şeker öle bi etki mi yapıyomuş (yada hiç alakası yok ta öle anlamsız bi akıntı mı olmuş )

iğneoyacım çocuklarından ayrı kalıcakmışsın Allah kavuştursun ..

sersumcuğum eee nasıl gidiyo oylama

ben bugün bildirim yapicektim ama net yoktu ...yeme düzenim yok dediydim dün bayyaaa bi pasta yiyince kilo da bi artış oldu haliyle geçen hafta 69.4 bugün 70.7 evde pasta yapmamalıyım

kaatip benim ben katibin el ne karışırr katibime pc-laptop ne güzel yaraşırr..

ben de tartıldım ders oldu gerçekten iyiniyetlim
inşallah inşallah

Canım sen de çok iyi gidiyorsun sıralamada, linki daha sık hatırlatalım

Afiyet olsun canım evet tam kış çorbası hem de karataylık, ben Ankara da doğdum ama esas memleket Kayseri , ailemden gelen bir alışkanlık da bu çorbanın yanında biz pekmez yeriz çok yakışır ama Karataya başladığımdan beri hiç öyle yemedim,bu hafta tartılmadım canım, tartılsam moral bozulacak , bana iş çıkacak , kaçamak yapmıycam, Pazartesi tartılayım ben canım hafta sonu herkes evde gene kaçak olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…