Kilo bildirimi
rumuz: elifezgi
Başlangıç tarihi: 27 Eylül 2012
Başlangıç kilosu:67,5
2 hafta önceki kilom:65,9
bu sabah:65,7
Fark:0,2 kg
Yüzde: %0,152
1,5 aydır yerimde saymış oluyorum, alırken kiloyla, verirken gramla veriliyor bu nasıl iş
sabah tartıda yine ++ları gördüm..vallahi yakında huni giyecem kafamaneyse bakalım,değişecek bu makus talihim biliyorum
kahvaltım
2 haşlanmış yumurta(üzerine yoğurt döküp yedim)
zeytin
peynir
1 mandalina
fıstık
omega 3
karlı bır ankara sabahından günaydın arkadaşlar :)
rumuz:kujum
başlangıç tarıhı:10.12.2012
geçen hafta:62
bu hafta:61
ben en son ortaokul son sınıfta 61 görmüştüm. çok mutluyum
kahvaltı:
kızlar kahvaltımı 4*4lük hazırladım ama yıyemedım canım istemıyor
1 salatalık bıraz dereotu ve bı kaç cevız yıyebıldım
hehemn hemen hergün spor yapıyorum. benım kılolarım çok yavaş gidecekler sahıp oldugum rahatsızlıklardan dolayı
kızlar ben yogurt çorbasını çoook sevıyorum ama bu dıyette yarma yenebılıyor mu bılemedıgımden yapamıyorum çorbbayı. yogurt çorbasını ben yarmalı yaparım çokda güzel olur yenır mı?karatayda yarma?
Canlar selam , bakıyorum dedikodumu yapmışınız arkamdanKızlar , bu sigara hapından mı yoksa içtiğim kilo kilo vitamin-minerallerden mi bilemiyorum ama acayip bi kalp çarpıntım var dünden beri.Bi de sigara hapının yan etkisi olarak müthiş bi uykusuzluk.40 yıllık ömrümde bir gece bile uykusuzluk çekmedim , yastığı görsem uyurum ama dün bütün gece tavanı seyrettim.Sabah saat 5.30 tu ben hala uyanıktım.Bir de 35 gündür olmadığım regl de oldu dün gece , 40 yılın Çarşambası...Tabi doğal olarak 10.30 gibi ve bi zombiden farksız uyandım.
Melexin naaptın bacım , beni mafettin...Ben şimdi nassı 1. yapıcam seni?
merhaba arkadaşalar ben üye olmadan takip ediyordum ama bugün üye olup sizle beraber bu yolda yürümeye karar verdim :)
kilo:65
boy:1.61
beden:alt38,40
üst beden:40;42
ben elma tipi kiloluyum.ve kilolar genellikle göbekte ve omuzlarda yoğunlaşıyor.
ben bir haftadır şeker ve şekerli gıdalar yemiyorum.ekmekte yemiyorum.ve akşam 17:00 gibide yemek yemeyi kesiyorum.
ama ben tuzu kesmedim.kesmelimiyim?birde bir haftadır dikkat etmeme rağmen pek bişi farketmedi.normal midir?
not:sizin içten yazışmalarınız beni motive etti.umarım heres istediği kilolara iner :))
estapitipiti kısss aşkolsun
menü süper canım,afiyet olsun
Maalesef öyle , alırken kolay verirken zor, ama kendimize söz geçirmek de zor, 0 kaçamak olsa keşke ama zor, evde çocuklara ve eşe hazırlık yapınca illaki ucundan azıcık olsa da tadılıyor
Canım ben de o ilk zamanlardaki motivasyonumu çok arıyorum, hemen hemen hiç kaçamak yapmıyordum ve kilo veriyordum, ama şimdi azıcık ondan azıcık bundan deyince bırak kilo vermeyi korumak bile zorlaşıyor , her güne , özellikle son 1 haftama da hiç kaçamak yapmıycam diye başlıyorum ama bir yerden kaçıyor, bu sabah korkumdan tartıya bile çıkamadım
haftada 1 kilo çok iyi tebrikler, buğday serbest
Canım geçmiş olsun yaa , niye öyle oldu ki, uzarsa ilaçtandır falan deme bir doktora git
Canım sabırla devam et tam olarak uyuyor musun , tuzu tam olarak hiç birimiz kesmedik, genelde kaya tuzu kullanıyoruz, Canan hoca iyi tuzların da vücudumuzun olmazsa olmazı olduğunu söylüyor
aynen ben ficanscımCanım ben de o ilk zamanlardaki motivasyonumu çok arıyorum, hemen hemen hiç kaçamak yapmıyordum ve kilo veriyordum, ama şimdi azıcık ondan azıcık bundan deyince bırak kilo vermeyi korumak bile zorlaşıyor , her güne , özellikle son 1 haftama da hiç kaçamak yapmıycam diye başlıyorum ama bir yerden kaçıyor, bu sabah korkumdan tartıya bile çıkamadım
bu linkten yapabilirsin canım;eğer yapamazsan bilgilerini yazarsın ben yaparım senin içinÇok teşekkür ederim Canım, bu altta bulunan bmi yi nasıl yapıyorsunuz?
Bendeyapmak istiyorum da, yardımcı olabilirsen çok sevinirim
Ficansım kendimi dinliyorum canım , bakalım yarın nasıl olucak?Ben öyle evhamlı bi insan hiç diilimdir sadece vücudumu iyi dinlerim.Eczacı da 1 haftaya kadar normaldir dedi , çok büyük rahatsızlık vermezse katlanıcam . Değişik bi dönemden geçiyorum , sabırla düzelicek hepsi.Sen nasılsın canım?Ankara'daymışsın sen , bilmiyodum.Benim ve abimin eşi de Ankaralı.Ben de çok severim başkenti...
aynen ben ficanscımilk zamanlar o kadar iradeliydim ki,en sevdiğim şeylerin tadına dahi bakmazdım..kg verdikten sonra saldım kendimi..bu hafta 0 kaçamak olacak diyorum,ama illaki dayanamıyorum bişeye..bu sefer azimliyim ama.bugün çok şeye hayır diyebildim
bu linkten yapabilirsin canım;eğer yapamazsan bilgilerini yazarsın ben yaparım senin için
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Senin için baktım kitaba... Son kitabının 171. sayfasında yoğurtlu yarma çorbası tarifi var. Yani yenilebilir. Afiyet olsun.
Öyle devam eder canım inşallah , benim bugün de kaçak var maalesef, aynen ben de herşeye hayır diyordum, şimdi de demem lazım off
Evet yoğurtlu buğdaylı enfes bi çorba ben hep yaparım
sağol canımCANIM mesajini yeni gordum canim iyi en azindan kilonu korumussun...
evet canım yenisini alıcam inşallahgünaydın canım, kilo vermişsindir belki de canım , tartını da yenile olmazsa, iyi mesailer
aynen katılıyorum1,5 aydır yerimde saymış oluyorum, alırken kiloyla, verirken gramla veriliyor bu nasıl iş
kızlar gecmısı okumaktan anı yasayamıyorum amma cok yazıyosunuz yaw katibelerim benım
kullandım oyumu sersumum:112:
Allahım ne diyonuz kıss femurmuş topuşmuş
sakin olalım relax siz cevap verdikçe o da veriyor yahu görmezden gelin
Bence de çok yazıyorlar canımcımyetişemiyoz yaw
Oyam papişim günaydın
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
oyunu kullanmayan kalmasın arkadaslar
he şöölee sal gitsinOnlar böyle yapınca ben de " hade leyn, bu benim yıllık kafa iznim, kimseye yar etmem" dedim:)))
Herkes buradayken hatırlatayım dedim. Yeni arkadaşlar, hem hoşgeldiniz diyeyim, hem de bir oy rica edeyim.
.
kısss benim mesleğim gerçekten de katibelik10 parmak daktilo-pc yazarım
Nohutlu da güzel olur:112: Eşim kırşehirli benim onlardan öğrendim afiyetle yiyoruz tam kış çorbası di mi ficansımBen de çok severim ve yaparım içine azıcık da nohut koyarım
Maalesef öyle , alırken kolay verirken zor, ama kendimize söz geçirmek de zor, 0 kaçamak olsa keşke ama zor, evde çocuklara ve eşe hazırlık yapınca illaki ucundan azıcık olsa da tadılıyor
Canım ben de o ilk zamanlardaki motivasyonumu çok arıyorum, hemen hemen hiç kaçamak yapmıyordum ve kilo veriyordum, ama şimdi azıcık ondan azıcık bundan deyince bırak kilo vermeyi korumak bile zorlaşıyor , her güne , özellikle son 1 haftama da hiç kaçamak yapmıycam diye başlıyorum ama bir yerden kaçıyor, bu sabah korkumdan tartıya bile çıkamadım
haftada 1 kilo çok iyi tebrikler, buğday serbest
Canım geçmiş olsun yaa , niye öyle oldu ki, uzarsa ilaçtandır falan deme bir doktora git
Canım sabırla devam et tam olarak uyuyor musun , tuzu tam olarak hiç birimiz kesmedik, genelde kaya tuzu kullanıyoruz, Canan hoca iyi tuzların da vücudumuzun olmazsa olmazı olduğunu söylüyor
aynen ben ficanscımilk zamanlar o kadar iradeliydim ki,en sevdiğim şeylerin tadına dahi bakmazdım..kg verdikten sonra saldım kendimi..bu hafta 0 kaçamak olacak diyorum,ama illaki dayanamıyorum bişeye..bu sefer azimliyim ama.bugün çok şeye hayır diyebildim
bu linkten yapabilirsin canım;eğer yapamazsan bilgilerini yazarsın ben yaparım senin için
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
inşallah ficansım
sağol canım..valla ben şaşkınım. ..tartım bozuldu bugün yenisini sipariş edicem ..umarım vermişimdir. .
evet canım yenisini alıcam inşallah
aynen katılıyorum..çok çalışmamız lazım çookk
sağol bebemmama bi hatun var..beni solladı geçti..
sus sus nereye kadar
devam devam 15 oy kaldı
he şöölee sal gitsingit anacığında kafanı dinle biraz ..gel keyfim gel..kıss insan bazen ööle yalnız kalmak istiyor da olmuyor..fırsat sana bebeemm
ekip mikemmel çalışıyo oy için..
kaatip benim ben katibin el ne karışırr katibime pc-laptop ne güzel yaraşırr..
Nohutlu da güzel olur:112: Eşim kırşehirli benim onlardan öğrendim afiyetle yiyoruz tam kış çorbası di mi ficansım
Evet kilo vermenin rahatlığıyla yiyoruzFicansım tartıl sen ders oldu ben tartıldım yoksa ipin ucu iyice kaçıyor yahu
Evet yeni yıl geldi çattı inş. 2013 bizler için güzel zayıf günlerin başlangıcı olur hep de fit kalırız
sağol canım..valla ben şaşkınım. ..tartım bozuldu bugün yenisini sipariş edicem ..umarım vermişimdir. .
evet canım yenisini alıcam inşallah
aynen katılıyorum..çok çalışmamız lazım çookk
sağol bebemmama bi hatun var..beni solladı geçti..
sus sus nereye kadar
devam devam 15 oy kaldı
he şöölee sal gitsingit anacığında kafanı dinle biraz ..gel keyfim gel..kıss insan bazen ööle yalnız kalmak istiyor da olmuyor..fırsat sana bebeemm
ekip mikemmel çalışıyo oy için..
Nohutlu da güzel olur:112: Eşim kırşehirli benim onlardan öğrendim afiyetle yiyoruz tam kış çorbası di mi ficansım
Evet kilo vermenin rahatlığıyla yiyoruzFicansım tartıl sen ders oldu ben tartıldım yoksa ipin ucu iyice kaçıyor yahu
Evet yeni yıl geldi çattı inş. 2013 bizler için güzel zayıf günlerin başlangıcı olur hep de fit kalırız
Kızlar ben hazırlanmaya gidiyorum hoşçakalınnnn
Kızlar ben hazırlanmaya gidiyorum hoşçakalınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?