Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

üzülme dattlumm...

mesajın gibi yeni yıl sana sağlıklı bir bebiş versin inşallah

Hoşbuldum Sersumcum.

Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Farklı bir yol mu izliyorsunuz ?
Haftaya cuma yi merakla bekliyorum

yarma çorbası serbest canım

sağol canım..
Kocadan korkan koca gibi olsun , sakin ol , bişeycik olmaz

yok ya korkmam o benden korksun bakarım keyfime nasıl olsa dönüp özür dileyecek
dileyecek tabii ki

üçkağıda girme kıss

sersum var ya kıssss
beni komik bulmuyo heralde..
13:11 oldu... Hala şişmanım.

:))))))))))

hala yaşıyoz kısssss

canım geçmiş olsun..benim kardeşim de kullandığında çok uykusuz kalmıştı
hoşgeldin aramıza

yaşasın yaşasın 1. Olmuşum ya kız.Ha son ha baş.Farketmez bacım.Sen sözünü tuttun sayılır Ellerine sağlık.Listemiz 6 kişiden mi oluşuyor ???Neyse kızlar tüm kiloveren veremeyen hatta benim gibi birşey yemediği halde kilo alan tüm Karataycıları kutluyorum.2013 yazına kadar dergilere poz verecek kadar hatta Pirelli takvimine girecek kadar güzel bir vücut diliyorum hepinize

Verirsin canım.Hiçççççç üzülme.Yaza kadar çıtır olursun,hemde hiç zorlanmadan

Son düzenleme:
dün canan hocayı habertürkde gördüm canımcım..
tuzun 1 mg ı 1 molekül su tutar; ekmek vb 1mg 190 molekül su tutar dedi ekmekten kaçacağız yani

bugün pirinç pilavı yapıldı ben yimedim bu arada

hadi yabunu hiç duymamıştım iyiniyetlim...allahtan ekmek çekmiyo canım

pirelli takvimi heee

Ben de ilk başladığımda 2 ay boyunca yememem gereken bişeyin tadına bakınca yutmayıp, oruç gibi tükürüyordum desem inanır mısınız?

Benim niyetim, kısmet olursa, yeni yılla birlikte tekrar başlamak Karatayıma. Yani iyot mevzuu sonrası, arada 1 hafta kadar izin vericem kendime. Yemeyi planladığım şeyler var. Sonra da kilo ve menü bildirimlerime başlarım. 2 hafta bildirim yapıp listeye girerim tekrar. Zaten 18 ocakta ben yapıcam listeyi. O gün listede ilk günüm olacak ve 1. olmaya niyetim var, ona göre... Ayağınızı denk alın:)

Ficans, ben de aslen Kayseriliyim ama hiç bilmiyordum pekmezle yendiğini.

Afiyet olsun canım menün çok güzel , nescafe yerine sütlü Türk kahvesi de olabilir canım bu arada şekersiz içtin değil mi

Topikçek yeni ve kaçamaksız bir başlangıç yapalım canım inşallah

tuzun 1 mg ı 1 molekül su tutar; ekmek vb 1mg 190 molekül su tutar dedi ekmekten kaçacağız yani

Yemediğin için

ha bu arada kiyametin kopmamasini kutluyorum.biraz once eczaneye gittim.gelirkende sekerlemeci dukkanina ugradim....kizimin sekerlemesi ve kurabiyeyle kutluyorum yaninda da cay.....anliycaniz yaramazlik yapiyorum....
yap bebişim hakkındır senin
geçmiş olsun
teşekkür ederim canım..

hoşgeldin
demek giriş etkili oluyo..çal bebişim ben de kaydettim onu yapıştırıyom
anam anam diyyim ben sizee..uleyyn 00 farkla 4. olmuşum iyi mi..
çok azız yaww:26:

oyam gümbür gümbür geleceksin desene

merhaba kızlar,uğrayamıyorum bu ara.sağlık sorunlarıyla meşguldüm

spor:1 saat fitness aletleriyle çalıştım
reyhanım geçmiş olsun
hayırdır inşallah:26:

inşallah canım..geçicem
bakalım neler yiycen sabırsızlıkla bekliyozz

dedene sevindim canım..inşallah daha da iyi olur..
oylamada 2. sıradayım çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor..

Canım sen de çok iyi gidiyorsun sıralamada, linki daha sık hatırlatalım
k
hatırlatalım ficansım..ama ben hatırlatınca sanki çok yüzsüzlük yapıyomuş gibi hissediyorum
amaaann olsun beyaa biraz da yüzsüz olayım demi..komik ve yüzsüzz..

amin canım inşallah

1. olursun bebişim neden olmasın..(bari beni de 2. yap kanka)

Sabah (10:30) 1 kk yumurta, ceviz, badem, domates soslu biber,1 kk peynir
Öğlen (15:30) 2 İçli köfte, 2 k salata , 2 ç kayısı tatlısı , çay,2 ç haşlanmış soslu karnıbahar salatası( davetteydim de )
Akşam (18:30) az patlamış Mısır

İnşallah canım, senin zaten (aldığın ilaçları bir tarafa koyarsak)dikkat edip de kilo veremiyorum dediğini hatırlamıyorum, eminim 1. Olursun

Canım annemler ve anneannemlerde bu çorba varken pekmez de eksik olmaz,yoğurdu da zaman zaman üzerine pekmez döküp yerler, ama tabii geneli öyledir de demeyim canım

Kayseriye gider misin canım, benim anneannemlerde orada ama kışı burada geçiriyorlar, ben pek gidemiyorum

oyam gümbür gümbür geleceksin desene

Gerçekten de bastığım yer gümbürdüyor. O kadar çok kilo aldım ki... Yılbaşında sanıyorum 85le falan tekrar başlıycam.

Ama cidden iyi bir çeki düzen vericem kendime. Kızmayın ama bana mı öyle geliyor topikte genel bir koyvermişlik hali mi seziyorum, bilemedim. Bir toparlanmak lazım. Hatta şunu da düşünüyorum, bence listeye bir kez girdik mi regl döneminde bile cuma listesinde olmalıyız. Gerekirse, topiğe gözatanları yanıltmamak adına kilo listesinde, yanına regl haftası diye not düşeriz. Böyle liste kuşa döndü. Oysa liste yapacak adam sayımız epey kalabalık.

Hamiş: Bunu söyleyen oya 3 haftadır kilo bildirimini yapmıyor:111::111: Dinime küfreden müslüman olsa...

Son düzenleme:

Haklısın oyam.Liste şöyle dolu dolu olsa iyi olur.Regl olanlar kilosunu korumuş gibi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…