- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
üzülme dattlumm...sabah tartıda yine ++ları gördüm..vallahi yakında huni giyecem kafamaneyse bakalım,değişecek bu makus talihim biliyorum
kahvaltım
2 haşlanmış yumurta(üzerine yoğurt döküp yedim)
zeytin
peynir
1 mandalina
fıstık
omega 3
mesajın gibi yeni yıl sana sağlıklı bir bebiş versin inşallah
Hoşbuldum Sersumcum.
Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Farklı bir yol mu izliyorsunuz ?
Haftaya cuma yi merakla bekliyorum
yarma çorbası serbest canımkızlar ben yogurt çorbasını çoook sevıyorum ama bu dıyette yarma yenebılıyor mu bılemedıgımden yapamıyorum çorbbayı. yogurt çorbasını ben yarmalı yaparım çokda güzel olur yenır mı?karatayda yarma?
Leylakkkkk bende ilkkez tartıda + gördüm.Üzüldüm kız.İnsan bir şok YaşIyOr.Kullandığım antibiyotik çok şeker yüklüydü,lokumları da götürdüm tabii Dünde yarım paket cips.Bu hafta mandalina ve portakalda yemiştim.Ay kız ne çok bahanem varmış Dur yazmışken wc sorunumuda yazayım.Belki birdy bir analiz yaparda beni 1. Yapar
sağol canım..hayırlı cumalar arkadaşlar.
sayfaları hergün takip edemiyorum bu aralar.
1 haftadır tezhip kursuna gidiyorum.çok zevkli.akşamlarıda evde tekrar ediyorum.
biraz geç oldu ama birdy geçmiş olsun canım.iyi olmana sevindim.
nazfiliz,deden ve çocukların rahatsızmış geçmiş olsun canım.
iğneoyası rahatsızlığın nedir bilmiyorum ama,niye radyasyon tedavisi görüyorsun canım.Allah şifalar versin.
atladıklarım varsa kusura bakmayın nolur.
hepinizi öpüyorum
sersumcum bende oyumu kullandım canım
Kocadan korkan koca gibi olsun , sakin ol , bişeycik olmaz
yok ya korkmam o benden korksunbakarım keyfime nasıl olsa dönüp özür dileyecek
kızlar valla geçmişi okumaya çalıştım ama olmadı çoook uzun dişçiden geldim hava buz valla
1 dişim gitti dişçiye
karatay için bütün malzemelerimi aldım inşallah yarın kesin ve kati suretle başlıyorum
sersum bence başka IP adresinden girensekde oy verebiliriz gibi geliyor akşam evdeki pc den deneyeyim iş olursa iş yerindeki bütün pc leri gezerim
üçkağıda girme kıss
beni komik bulmuyo heralde..sersum var ya kıssss
13:11 oldu... Hala şişmanım.
:))))))))))
hala yaşıyoz kısssss
canım geçmiş olsunCanlar selam , bakıyorum dedikodumu yapmışınız arkamdanKızlar , bu sigara hapından mı yoksa içtiğim kilo kilo vitamin-minerallerden mi bilemiyorum ama acayip bi kalp çarpıntım var dünden beri.Bi de sigara hapının yan etkisi olarak müthiş bi uykusuzluk.40 yıllık ömrümde bir gece bile uykusuzluk çekmedim , yastığı görsem uyurum ama dün bütün gece tavanı seyrettim.Sabah saat 5.30 tu ben hala uyanıktım.Bir de 35 gündür olmadığım regl de oldu dün gece , 40 yılın Çarşambası...Tabi doğal olarak 10.30 gibi ve bi zombiden farksız uyandım.
Melexin naaptın bacım , beni mafettin...Ben şimdi nassı 1. yapıcam seni?
hoşgeldin aramızamerhaba arkadaşalar ben üye olmadan takip ediyordum ama bugün üye olup sizle beraber bu yolda yürümeye karar verdim :)
kilo:65
boy:1.61
beden:alt38,40
üst beden:40;42
ben elma tipi kiloluyum.ve kilolar genellikle göbekte ve omuzlarda yoğunlaşıyor.
ben bir haftadır şeker ve şekerli gıdalar yemiyorum.ekmekte yemiyorum.ve akşam 17:00 gibide yemek yemeyi kesiyorum.
ama ben tuzu kesmedim.kesmelimiyim?birde bir haftadır dikkat etmeme rağmen pek bişi farketmedi.normal midir?
not:sizin içten yazışmalarınız beni motive etti.umarım heres istediği kilolara iner :))