mideye stok yapıyım pazartesiye kadarevet evet toparlanmalıyız garii..pazartesi sıkıyönetim ilan edilecektir duyurulur ..gelsin çantalar..
aynen yaa adam sinir etti beni 5 kere tartıldı aynı
ye tatlım pazartesiye kadar süren var okaaa
iyi geceler canımBen de kaçtım canlarım. Yarın görüşürüz inşallah.
hımmm gerçekten bilmiyordum. Sanki vardı diye hatırlıyordum . Pfff o zaman kötü oldu bu yaaa :S:S ne yapalım artık. :S
Behsat Ç. zamanı
..yarına görüşürüz canlarım..iyi geceler bol leptinler..
Afiyet olsun canım menün çok güzel , nescafe yerine sütlü Türk kahvesi de olabilir canım bu arada şekersiz içtin değil mi
Evet şekersiz. Türk kahvesine eskiden 1 tane atardım artık onuda atmıyorum:)
Sütlü Türk kahvesinide denicem teşekkürler
hıssettımısım demekkı leylakım katıbe oldugunu:)))yogurdu ozellıkle soylemıstım canımcım menulerınde pek rastlamayınca.yogurt onemlı.öyle yapıcam canım,eskiden yoğurt çok yerdim,şimdilerde az yiyiyorum,arttırmalıyım biraz
kısss benim mesleğim gerçekten de katibelik10 parmak daktilo-pc yazarım
bende artılardayım ama sebep bellı sık gelen mısafır sık gıdılen mısafırlıkler.gecen sene antısosyaldım ıyıydı bu sene acıldım ıyıcesabah tartıda yine ++ları gördüm..vallahi yakında huni giyecem kafamaneyse bakalım,değişecek bu makus talihim biliyorum
kahvaltım
2 haşlanmış yumurta(üzerine yoğurt döküp yedim)
zeytin
peynir
1 mandalina
fıstık
omega 3
hosgeldın destek verırızde kalıcı olursun ınsallahBugun gecti yarın bende başlıyorum.... YAS: 33. KİLO. :69. BOY: 1.63. HEDEF: 57. Destek lütfen. Ne kadar zamanda verebilirim acaba.....
tuzuda azalt bol da su ıc hos geldın bu aradamerhaba arkadaşalar ben üye olmadan takip ediyordum ama bugün üye olup sizle beraber bu yolda yürümeye karar verdim :)
kilo:65
boy:1.61
beden:alt38,40
üst beden:40;42
ben elma tipi kiloluyum.ve kilolar genellikle göbekte ve omuzlarda yoğunlaşıyor.
ben bir haftadır şeker ve şekerli gıdalar yemiyorum.ekmekte yemiyorum.ve akşam 17:00 gibide yemek yemeyi kesiyorum.
ama ben tuzu kesmedim.kesmelimiyim?birde bir haftadır dikkat etmeme rağmen pek bişi farketmedi.normal midir?
not:sizin içten yazışmalarınız beni motive etti.umarım heres istediği kilolara iner :))
Kızlar selam ,
Şuana kadar gelen bildirimlerle listeyi yapıyorum.Fbmy8785 iki haftalık bildirim yaptığını farzederek seni de dahil ediyorum canım.Kızlar , yazdığım sebeplerden ötürü kafam oldu bi dünya , yanlışım varsa affola ....
1. Nurudilara %2,57
2. Fbmy8785 % 1,36
3. Elifezgi %0,15
4. Sersum-Eddoras %0
+1. Melexin %0,95 (üzgünüm bebişim , şike kaldıracak gibi değil)
Kujum ve Sivasıngülü kilo bildirimi yapmışsınız ama listede isminiz yok o yüzden sizi dahil edemedim.
Ben regl oldum , gene yokum listede bu hafta.
Kilo veren-veremeyen herkesi çabalarından ötürü çok çok tebrik ediyorum.Moraller bozulmasın , kilo vermeyen kalmasın...
Unuttuğum isimler varsa lütfen bildirin , bildirimini daha sonra yapacaklar lütfen kendilerini eklesin.
Herkese sevgiler...
devam et arkadaş.vücudun aynı zamanda su da tutmuştur.
sağol sersumum.diş ağrısı
ohh ohh ne güzel çorbaymış.sizin bir de arabaşı çorbanız var hamurla yenen .o da çok güzel
her eve yedek tartı lazım
oo çok geçmiş ya
günaydın kızlar.
sağlıklı beslendiğiniz mutlu bir hafta sonu geçirmeniz dileğiiyle.
günaydın reyhancımgünaydın kızlar.
sağlıklı beslendiğiniz mutlu bir hafta sonu geçirmeniz dileğiiyle.
afiyet olsun ficansımSabah kahvaltim
1 yumurtadan omlet,peynir,zeytin,yesillik,ceviz
afiyet olsun papişimegunaydın kıslar hepımız ıcın guzel bır haftasonu olsun ınsaallah
kahvaltım
melemen
zeytın
peynır
tb ekmegı
omega3
sımdıde elma cayı ıcıyorum
canım bugün behzat ç. yok mu
ay aklıma geldi...ananem hürrem e hürmüz dediği gibi,behzat ç. ye de behçet ç. diyo
kızlar cekı duzen verme konusunda cok haklısınız topıgı daha amacına yonelık kullanalım daha cok bılgı paylasalım kıtaptan paragraf seklınde onemlı hususları buraya aktaralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?