Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

evet evet toparlanmalıyız garii..pazartesi sıkıyönetim ilan edilecektir duyurulur..gelsin çantalar..

aynen yaa adam sinir etti beni 5 kere tartıldı aynı

ye tatlım pazartesiye kadar süren var okaaa
mideye stok yapıyım pazartesiye kadarşaka şaka artık hiç kaçamak yok
Ben de kaçtım canlarım. Yarın görüşürüz inşallah.
iyi geceler canım
hımmm gerçekten bilmiyordum. Sanki vardı diye hatırlıyordum . Pfff o zaman kötü oldu bu yaaa :S:S ne yapalım artık. :S

canım çiğ havuç serbest,ama pişmiş havuç glisemik indeksi yükseldiği için yasak

canım bugün behzat ç. yok mu
ay aklıma geldi...ananem hürrem e hürmüz dediği gibi,behzat ç. ye de behçet ç. diyo

Behsat Ç. zamanı
..yarına görüşürüz canlarım..iyi geceler bol leptinler..

öyle yapıcam canım,eskiden yoğurt çok yerdim,şimdilerde az yiyiyorum,arttırmalıyım biraz

kısss benim mesleğim gerçekten de katibelik10 parmak daktilo-pc yazarım
hıssettımısım demekkı leylakım katıbe oldugunu:)))yogurdu ozellıkle soylemıstım canımcım menulerınde pek rastlamayınca.yogurt onemlı.

bende artılardayım ama sebep bellı sık gelen mısafır sık gıdılen mısafırlıkler.gecen sene antısosyaldım ıyıydı bu sene acıldım ıyıce

Bugun gecti yarın bende başlıyorum.... YAS: 33. KİLO. :69. BOY: 1.63. HEDEF: 57. Destek lütfen. Ne kadar zamanda verebilirim acaba.....
hosgeldın destek verırızde kalıcı olursun ınsallah

tuzuda azalt bol da su ıc hos geldın bu arada

ellerıne saglık pek bı yorucu lıste olmus:)))bırdym canım benım kendıne ıyı bak saglıgını koru lutfen sen bıze lazımsın

cocuklarla kartopu oynamaca alısverıs 45 dk yuruyus derken yatılı mısafırlerım habersız cıkıp geldı evde sıfır yemek
hemen mutfakla butunlestım 2 saatte baya bır ımalatta bulundum sımdı oturdum yorucu bır gundu yaa kg bıldırımı bıle yapamadım hoş bıldırılecek bırseyde yoktu zaten

kızlar cekı duzen verme konusunda cok haklısınız topıgı daha amacına yonelık kullanalım daha cok bılgı paylasalım kıtaptan paragraf seklınde onemlı hususları buraya aktaralım

Canim duydum arabasi corbasini ama hic yemedim

gunaydın kıslar hepımız ıcın guzel bır haftasonu olsun ınsaallah

kahvaltım

melemen
zeytın
peynır
tb ekmegı
omega3

sımdıde elma cayı ıcıyorum

günaydın herkese.karataya başlayalı 9 gün oldu.veee tam 1.600 gr artık benimle değil.
kızlar ben hergün tartılıyorum.bu doğrumu?

günaydın kızlar.

sağlıklı beslendiğiniz mutlu bir hafta sonu geçirmeniz dileğiiyle.
günaydın reyhancım sanada mutlu hafta sonları canımcım
Sabah kahvaltim

1 yumurtadan omlet,peynir,zeytin,yesillik,ceviz
afiyet olsun ficansım
gunaydın kıslar hepımız ıcın guzel bır haftasonu olsun ınsaallah

kahvaltım

melemen
zeytın
peynır
tb ekmegı
omega3

sımdıde elma cayı ıcıyorum
afiyet olsun papişime
canım bugün behzat ç. yok mu
ay aklıma geldi...ananem hürrem e hürmüz dediği gibi,behzat ç. ye de behçet ç. diyo

kızlar cekı duzen verme konusunda cok haklısınız topıgı daha amacına yonelık kullanalım daha cok bılgı paylasalım kıtaptan paragraf seklınde onemlı hususları buraya aktaralım

bence de papişim demek lazım artıkın ve de yukarıdaki görüşüne katılıyorum

Bugün 10 u beş geçe kalktım çoook uzun süredir 10 a kaa uyuduğumu hatırlamıyorum:119:.119::119:

güzel de bi karatay kahvaltısı ettik eşim ve ile

tereyağında kızarmış hellim peyniri, beyaz peynir, çeçil peyniri, kaşar peyniri evet peyniri çok seviyorum
2 kayısı kıvamı haşlanmış yumurta
fındık
çay
12 tane kadar yeşil kırma zeytin
4 omega 3

eşimle kahvemizi de içtik hepiciğinize afiyetler olsun şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…