öğrendim bende sayende..
evet bebişim
ah ah bana denk gelmezkı alayım ıfadelerını
lakin ogun sızde cok ıyıydınız kıslar hele bırdym bır genelkultur yuklemesı yaptıkı akıllara zarar
Evet leylakım Sersumum en sonunda kaçtıbirdy accuk sertti iyice sinirleri bozuldu zannımca
ah ah bana denk gelmezkı alayım ıfadelerını
lakin ogun sızde cok ıyıydınız kıslar hele bırdym bır genelkultur yuklemesı yaptıkı akıllara zarar
he valla kesat işler.senden öğrendik gelenleri de biz kaçırıyosss..
şu kırmısı hattı kurmalıyız artıkın bence
yatırımınız hayırlara vesile olur inşallah
hoşgeldin
sen toparlarsın yine canım üzülme bizle kal yeter
Kızım biz dedik o kadar hazırlık yapma diye
Hee az daha salon kadını çizgimden çıkacaktım Leylakım
inşallah toparlarım canım morali bozuluyo insanın böle olunca bi ileri iki geri yine 70 görmekhiç iyi gelmedi
he he o konu da komikti tombiş arkadaşlar beni görünce hepsi hep acıcık yerlermiş gibi birbirleriyle bölüştüler az yemek için kekler pastalar hep ikiye bölündü ....ben se aaaa bunlar karatay da bunlar yok diye ahkam kesen ben onlar gidene kadar bişi yemeyen ben herkesi karataycı yaptıktan sonra kıtlıktan çıkmışcasına pasta yedim
sersum
ıyınıyetlı
leylak
bırdy
nazfılız
celese
ve
onlıne olan butun arkadaslar bos durmayalım yarım lt su yazıyorum hepıcıgınıze, afıyet olsun
öğrendim bende sayende..
biz hep diyoz ellele verip selena selena ayy pardon pampiş pampişş diyoz ama gelmiyon pampişimm..
sersum
ıyınıyetlı
leylak
bırdy
nazfılız
celese
ve
onlıne olan butun arkadaslar bos durmayalım yarım lt su yazıyorum hepıcıgınıze, afıyet olsun
hemen ergenyusumdan sürahiyi istedim ve 600 mlt cepte..
yaşasınleylakın kızzz 1 oy gelmiş sayendederindenizlerden sen arada bir hatırlat böyle olleyyy
ben de yeşil çay içiyorum,sonra da susersum
ıyınıyetlı
leylak
bırdy
nazfılız
celese
ve
yaşasınçok sevindim sersumum
ben de yeşil çay içiyorum,sonra da su
Sinir harbi olacaksa beni yanınıza alın anacım , sinirlenmem ve aynı tondan 5 saat münakaşa ederimooooo o soğukta yürümüşsen çok alkış sana
Evet leylakım Sersumum en sonunda kaçtıbirdy accuk sertti iyice sinirleri bozuldu zannımca
Matrix Reloaded Pampişim.ah ah bana denk gelmezkı alayım ıfadelerını
Fazlaca ödev verdim , hazmı uzun sürervalla birdy nin cevaplar onu sersemletti bence..kal geldi..kaldı
öğrendim bende sayende..
biz hep diyoz ellele verip selena selena ayy pardon pampiş pampişş diyoz ama gelmiyon pampişimm..
İyi yapmışsın Filizim , afiyet olsun ciciminşallah toparlarım canım morali bozuluyo insanın böle olunca bi ileri iki geri yine 70 görmekhiç iyi gelmedi
he he o konu da komikti tombiş arkadaşlar beni görünce hepsi hep acıcık yerlermiş gibi birbirleriyle bölüştüler az yemek için kekler pastalar hep ikiye bölündü ....ben se aaaa bunlar karatay da bunlar yok diye ahkam kesen ben onlar gidene kadar bişi yemeyen ben herkesi karataycı yaptıktan sonra kıtlıktan çıkmışcasına pasta yedim
Oohhhhleylakın kızzz 1 oy gelmiş sayendederindenizlerden sen arada bir hatırlat böyle olleyyy
Pampişim şuan günün 18. öğününü yedim ve bi ton vitamini bi ton suyla içtim , patliciiiim adetasersum
ıyınıyetlı
leylak
bırdy
nazfılız
celese
ve
Mustafa Sandal'dan geliyor : Yokluğunda çok kitap okudumben olmasamda benı gayet guzel temsıl edıyonuz bravos
Sinir harbi olacaksa beni yanınıza alın anacım , sinirlenmem ve aynı tondan 5 saat münakaşa ederim
Matrix Reloaded Pampişim.
Fazlaca ödev verdim , hazmı uzun sürer
İyi yapmışsın Filizim , afiyet olsun cicim
Oohhhh
Pampişim şuan günün 18. öğününü yedim ve bi ton vitamini bi ton suyla içtim , patliciiiim adeta
Mustafa Sandal'dan geliyor : Yokluğunda çok kitap okudum
Sinir harbi olacaksa beni yanınıza alın anacım , sinirlenmem ve aynı tondan 5 saat münakaşa ederim
Matrix Reloaded Pampişim.
Fazlaca ödev verdim , hazmı uzun sürer
İyi yapmışsın Filizim , afiyet olsun cicim
Oohhhh
Pampişim şuan günün 18. öğününü yedim ve bi ton vitamini bi ton suyla içtim , patliciiiim adeta
Mustafa Sandal'dan geliyor : Yokluğunda çok kitap okudum
butun cevaplarına topluca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?