Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hoşgeldin canım..

menün çok güzel ama akşam menün çok geç:26:
..hocamız akşam 7-8 den sonra hiçbirşey yememelisiniz diyor..bu bir kural..leptin hormonunun salgılanmasını yani biriken yağlarımızın yakımını engellemiş oluyor..ben engeç 5-6 gibi yiyorum son öğünü..
bundan sonra dikkat edersin canım

evet biraz geç oluyor ama işte sabah erken kalkmayınca bi de gec yatınca acıkma oluyo uyuma sorunu oluyor yatınca da o yuzden ne yapabilirim bilmiyorum erken yatamıyorum
sizce ne yapabilirim ???
3 den önce yatamıyorum. işler yüzüne sabah da geç kalkıyorum.

evet sersumcuğum bende katılıyorum.Hatta şu cıslı menüleri buraya yazarken bile kötü örnek olduğum için üzülüyorum.Ama tam anlamıyla yazmam gerektiğini düşünüyorum.Benim birde şu fikrim var.Yediğimiz cıslı şeylerin yanına diyette yasaklı olduğunu belirtelim ki yeni gelen arkadaşlar bizim menülere bakarak yanılmasınlar.Yeni sıkıyönetim fikri çok iyi.Yoksa ben baya bir dağıldım.Antibiyotiklerin etkisi sanırım.Ya hiç acıkmıyorum yada saldırıyorum.Salı günü ilaçlama işlemim bitecek Bende pazartesiden itibaren sokağa çıkma yasağına uyacağım

Canım benim ilkgünlerde zorlanabilşrsin fakat sonra bünye alışıyor.Ben çoğunlukla günde 2 öğün yiyiyorum ve de hiç acıkmıyorum.Geceleri süt içersen bu da acıkmanı önlüyor.Kolay gelsin.

geç yatmak da leptin salgılanmasını engelliyor canım..en yoğun leptin salgılanma saatleri hatırladığım kadarıyla(leylakım yanlışsam düzelt.:44:)gece 2-4 arası..

ama en önemlisi akşam 8 den sonra hiçbirşey yememelisin..maalesef

evet değil mi topikçe bir silkelenmemiz lazım..senin ki de güzel fikir cıssların yanına yasak ve işaretini koyabiliriz

ilaçlama bitiyorsa alt takım nasıl şekerim düzelmiştir umarım

kıss benim de artık herkülüm var..okudun mu

2 ve 5 arası canım
evet ya eskiden olduğu gibi disiplinli olalım artık

Canım benim ilkgünlerde zorlanabilşrsin fakat sonra bünye alışıyor.Ben çoğunlukla günde 2 öğün yiyiyorum ve de hiç acıkmıyorum.Geceleri süt içersen bu da acıkmanı önlüyor.Kolay gelsin.
hımmm acıkırsam bu gece onuda deneyeceğim biraz alışınca olacaktır herhalde. Yarın saati ayarlayacagım inşallah. Hepimize kolay gele

selam hatunlar.. doğumla birlikte aldığım 20 kg olduğu gibi yapıştı 1.5 yaşında bi çocuğum var.. boyum 1.78 kiloum 106.. uzun boylu olduğumdan kilomu göstermiyorum ama bu çok da zayıf durduğum anlamına gelmiyor tabi :) ama 2 kg bile versem bu kiloma rağmen hemen belli ediyorum. daha önce diytisyene gittim lakin 102lere indim sonra bi savsakladım tekrar 109lara çıktım. şuan kilo verme çabasında aciz bi kadınım :)) 1.5 senedir 99un yüzünü göremedim. size sorum şu ;
karatay diyeti yapanlar memnun mu?
verilen kilo az dikkat edilmediğinde hemen geri alınıyor mu?
bi de 7-8den sonra bişey yenilmemesi sartmış, ben geç yatıyorum 2-3 gibi o zaman zarfında acıkabiliyorum. bunun için bi alternatif var mı?
şimdiden teşekkür ederim. :)

Hee az daha salon kadını çizgimden çıkacaktım Leylakım

O gün sana yazdığı uzun cevaptan sonra ben de altına "PAPADİYAAAAAAMMM " yazmıştım. Hepsi bu kadar. Bunun üzerine bana da bi msj atmış özelden. Gördüm de açmadım o gün. Sonra da unuttum. Açıp baksam mı ki kızlar?

ay aç kısss çok merak ettim

2 ve 5 arası canım
evet ya eskiden olduğu gibi disiplinli olalım artık
evet evet

kıss insan meraktan açar..aç bakalım ne yazmışş

Sersum yeni eşyalarını iyi günlerde kullan canım.

Benim de bulaşık makinem ptesiden beri yoktu. Tamire gitmişti. 2 parçası değişip gelmiş. İnşallah işe yaramıştır diye dua ediyorum. Çok feci çiziyordu bulaşıkları. 2-3 haftaya belli olur düzelip düzelmediği... Yoksa furacağum onii...

evet canım,sevginin sayfasından da rica etmiştim

hoşgeldin canım..

ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsın zaten
takıldığın yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak istersen cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul edersen yarışımıza da katılabilirsin başarılar

çok tşkkr ederim bizim facede kapalı sağlıklı hayat grubumuz var sağolsun ordan arkadaşlarla da sıkı yardımlaşma var ama ortamı genişletmem lazım :) burada sizlere de ihtiyacım var.. 8den sonra sekersiz sıvı alımları varsa tamam ya.. ben hiçbişey yenilmicek sandım ayran beni tıkar zaten. ara öğün yok olduğu için biraz zorlanabilirim ama klasik diyetlerden sıkldım atraksiyon lazım.. bugunden itibaren tesadüf ekmeği kesmişti karatayda da ekmek yokmuş zaten :)

sağol bebeemm..daha iyileri sizin olsun

uyy uşağum(bu arada hatunlara uşağum denilmiyordu heralde ama idare et ) çok cinayet işleyisunuz ailecek korktum
benim şukufe de düzeldi aplası..ama mahmure(bul.makinem)hala kireç püskürtüyo..haftada bir bul. mak. temizleyicisi kullanıyom batçam bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…